stirlitz Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Az-az...újra le kell majd csiszolnom fémig, úgy látszik.Pedig milyen szép volt.... tehettél mán vóna a hátsó híd tartó elé vmi takarást...annyira tré mán hogy összefújtad fehérrel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 tehettél mán vóna a hátsó híd tartó elé vmi takarást...annyira tré mán hogy összefújtad fehérrel :D Úgyis le akarom majd venni azt is tavasszal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február4, 2014 Megoszt Elküldve Február4, 2014 Hali fórumtársak! Astra f kocsimnál befigyelt a jobb hátsó lengéscsillapító a csomagtérbe. ('95, 5 ajtós, 1.4 se) Mekkora javítás lesz ez? Sajnálom a kocsit, mert tényleg mindig minden hibát azonnal megjavítottam, vagy javíttattam, kimondottan jó állapotú (volt), már elég sokba van, sosem kapom vissza a belefektetett lóvét, erre most jött ez. A kérdésem a javtás idejére, és körülbelüli költségre koncentrálódna. Köszi! Hali, Nekem a remek cseh autópályán volt ugyanez, megrepedt ott a fém, nem is volt rozsdás. Kb 2 órás javítás volt egy semmilyen nyelven nem beszélő benzinkutas autószerelő ismerősénél, egy rendes foltot hegesztettek, kalapáltak oda. Párezer forint volt átszámítva. Azóta is tökéletes, annyi történt hogy lefestettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Sziasztok kérdésem az volna hogy 1.4 99 évj astra classicom van és a hátsó ajtókárpitot szeretném leszedni csak megakadtam ott ahol középen van az ajtó behúzó műanyag azt nem tudom leszedni elvileg, ott két csavarnak kéne hogy fogja de az nincsen .tudok nekem segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Sziasztok kérdésem az volna hogy 1.4 99 évj astra classicom van és a hátsó ajtókárpitot szeretném leszedni csak megakadtam ott ahol középen van az ajtó behúzó műanyag azt nem tudom leszedni elvileg, ott két csavarnak kéne hogy fogja de az nincsen .tudok nekem segíteni? Vedd ki a vakdugot. Az auto eleje fele nezve lesz egy ful ami fogja a kapaszkodot a karpithoz. Ezt finoman feszitsd a hatulja fele es ezzel egy idoben az egesz kapaszkodo elejet feszitsd felfele. Alatta lesz a ket csavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandymnc Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Hali 98-as Sedán F astrába akarom kicserélni az ajtóban lévő hangszórókat, vettem is egy Toxic TXC-1602-es hangszórót, nem a legjobb de ide tökéletes lenne ha elfér, tehát be lehet építeni minden gond nélkül? elfér tőle az ablak leengedve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Hali 98-as Sedán F astrába akarom kicserélni az ajtóban lévő hangszórókat, vettem is egy Toxic TXC-1602-es hangszórót, nem a legjobb de ide tökéletes lenne ha elfér, tehát be lehet építeni minden gond nélkül? elfér tőle az ablak leengedve? kiemelő keret nélkül nem valószínű, azzal viszont simán el kellene férnie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandymnc Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 kiemelő keret nélkül nem valószínű, azzal viszont simán el kellene férnie Persze keretet akartam is hozzá venni, csak valahol halottam, vagy olvastam hogy nem fér el a mágnestől, ha csak nem olyan vékony mint a gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Persze keretet akartam is hozzá venni, csak valahol halottam, vagy olvastam hogy nem fér el a mágnestől, ha csak nem olyan vékony mint a gyári Az engem is érdekelne, hogy mennyi a maximális beépítési mélység, ami még elfér a gyári kárpitban manuális ablakemelő mellett, 2002-es Classic-ban? :icon1: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 (edited) Az engem is érdekelne, hogy mennyi a maximális beépítési mélység, ami még elfér a gyári kárpitban manuális ablakemelő mellett, 2002-es Classic-ban? :icon1: Köszönöm! hát nekem a 64mm beépítési mélységű már nem fér el a kiemelő kerettel sem (20mm) :) :) (hertz dcx 165.3) de cserébe nagyon jól szól, szépen is és bőven elegendő hangerővel :) :) kb 10-15mm kéne még, manuális az ablak ja és persze a kárpittól sincs mesze... a felső részen vagy 3mm ha van :) Módosítva Február16, 2014 : aholy 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 Ez küszöbcsere lesz igaz...? http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257345&kid=327740&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257345&kid=327739&sort= http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=257345&kid=327738&sort= Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 nem csere, pótlás. Ott küszöb már nagyjából nincs, csak a rozsdát fönt tartja a műanyag. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február17, 2014 Megoszt Elküldve Február17, 2014 nem csere, pótlás. Ott küszöb már nagyjából nincs, csak a rozsdát fönt tartja a műanyag. :rolleyes: De azért vegyek egy küszöböt nem? Csak hogy lássam milyen lehetett 20 évvel ezelőtt.... :D A kerékjárati ívhez van valami javítóv ? A peremes részhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 Vedd ki a vakdugot. Az auto eleje fele nezve lesz egy ful ami fogja a kapaszkodot a karpithoz. Ezt finoman feszitsd a hatulja fele es ezzel egy idoben az egesz kapaszkodo elejet feszitsd felfele. Alatta lesz a ket csavar. köszi megnézem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 De azért vegyek egy küszöböt nem? Csak hogy lássam milyen lehetett 20 évvel ezelőtt.... :D A kerékjárati ívhez van valami javítóv ? A peremes részhez. Van javítóiv, én is csak az alsó részét használtam fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február19, 2014 Megoszt Elküldve Február19, 2014 Van javítóiv, én is csak az alsó részét használtam fel. És ez melyik javítóíven van? A küszöb, vagy a oldallemez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2014 Megoszt Elküldve Február20, 2014 És ez melyik javítóíven van? A küszöb, vagy a oldallemez? Ez a kerékjárati ív javítólemezen volt. A perem nem volt vészes, így azt a részt egyenlőre nem használtam fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Üdv! Valaki alakította már át a hûtôrácsot házilag? Az emblémát akarom leszedni, valamint a vékony rácsokat kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Sziasztok! A következőben kérném a tanácsotokat. Tavaly nyáron le kellett venni a kárpitokat az ajtókról, mert beázott a kocsi. Sajnos a levétel elég nehézkesre sikeredett, mert a patentok nem jöttek ki az ajtó furataiból, inkább a kárpiton kialakított felfogatási pontok törtek. A beázás javítása után sikerült a kárpitokat rendben felrakni, nem is zörögnek zavaróan. Most megint bejön valahol az a nyűves víz, így ismét bontanom kell. Van esetleg valami trükkje, hogyan lehet úgy levenni a kárpitot, hogy ne törjön ripityomra a hátulján kialakított műanyag profil? A beavatkozást természetesen melegebb időben szeretném csinálni. A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Hatarozott mozdulattal tepni, nem feszegetni. Am lehet venni/csinalni celszerszamot is ami egy muanyag villa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kacs Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Köszi a választ! Hatarozott mozdulattal tepni, nem feszegetni. Am lehet venni/csinalni celszerszamot is ami egy muanyag villa. Csináltuk mi így is úgy is, de a végeredmény sajna mindig ugyanaz volt, törött a műanyag :-( Szerintem egyébként az lehetett a baj, hogy a patentok a 16 év alatt úgy megkeményedtek, hogy nulla rugalmasság mellett esélyük sem volt a furatokból kijönni. A villás megoldáson gondolkodom. Egyébként hol lehet ilyet venni, hátha van kép róla és meg lehet csinálni házilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Köszi a választ! Csináltuk mi így is úgy is, de a végeredmény sajna mindig ugyanaz volt, törött a műanyag :-( Szerintem egyébként az lehetett a baj, hogy a patentok a 16 év alatt úgy megkeményedtek, hogy nulla rugalmasság mellett esélyük sem volt a furatokból kijönni. A villás megoldáson gondolkodom. Egyébként hol lehet ilyet venni, hátha van kép róla és meg lehet csinálni házilag. use google Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 use google Nem bontasz GSI-t mostanában ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Nem bontasz GSI-t mostanában ? Már nagyon rég nem. :) de vannak forrásaim, írj privit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Már nagyon rég nem. :) de vannak forrásaim, írj privit. óóó milyen források? :D Engem is érdekelne GSI-ből a gyári ülésfűtés kapcsolója :D Nem tudsz valakit aki tud még valakit akinek esetleg van? (Vagy esetleg egy ismerősének?) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts