spzoli Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Van az a penz amiert megvalok a sajatjaimtol, de sztem nem itthon fogjak megvenni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve December22, 2013 Megoszt Elküldve December22, 2013 Van az a penz amiert megvalok a sajatjaimtol, de sztem nem itthon fogjak megvenni... akkor másvalaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Üdv! Valakinek nincs eladó első, hátsó astra GSI lökhárítója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Üdv!Valakinek nincs eladó első, hátsó astra GSI lökhárítója?Nekem van, keress meg privátban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Nekem van, keress meg privátban. :D Nem mondok már semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 :D Nem mondok már semmit.Pedig vártam legalább egy képet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Pedig vártam legalább egy képet. :D Megnézem hátha, de nem csak caravan lökösről van... :P De tényleg Gsi-első lökösnél hogyhogy nem gond a hűtés, az jóval zártabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Megnézem hátha, de nem csak caravan lökösről van... :P De tényleg Gsi-első lökösnél hogyhogy nem gond a hűtés, az jóval zártabb.Azért elég nagy szája van. Illetve a klímás ésvagy nagymotoros példányoknál a hűtő leér a keresztmerevítőig, szóval egyből kapja a léééééget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Azért elég nagy szája van. Illetve a klímás ésvagy nagymotoros példányoknál a hűtő leér a keresztmerevítőig, szóval egyből kapja a léééééget. Aha, csak mert elég sok c14nz-re pakolnak fel ilyen lököst.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Aha, csak mert elég sok c14nz-re pakolnak fel ilyen lököst.... :rolleyes:Mintha muszáj lenne... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December28, 2013 Megoszt Elküldve December28, 2013 Mintha muszáj lenne... :D Optikai tuning...pár dolgot én is változtatnák mondjuk enyhén ültetném, mert így nagyon billeg a bódé, de így is pár helyen fennakadok vele. Csak az a baj, hogy majd akkor akarok ilyennel foglalkozni ha már minden jó az autón, csak ez az idő valahogy sosem jön el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jankovacs Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Sziasztok! Valaki tudja, hogy az F Astrák mérettáblázatában a szélesség hogy volt megadva? Tükört magában foglalta a méret vagy tükör nélkül értendő? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2014 Megoszt Elküldve Január3, 2014 Sziasztok! Valaki tudja, hogy az F Astrák mérettáblázatában a szélesség hogy volt megadva? Tükört magában foglalta a méret vagy tükör nélkül értendő? Köszi Úgy rémlik a tükörnél és a hátsó kerékjáratnél mérve is 172centi. Csak azért tudom , mert rohadt keskeny a bejáró, és tudom mire kell figyelni. De amúgy:http://www.opel-magazin.hu/technika/tipusok/158/327-astra-f-muszakiadat-tablazat.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
erghef Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a cabrio belső tere jó lehet e a 3 ajtóshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2014 Megoszt Elküldve Január4, 2014 Sziasztok! Tudja valaki, hogy a cabrio belső tere jó lehet e a 3 ajtóshoz? Eleje igen, hatulja nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Üdv Mindenki, Az ajtókon található gumi díszcsíkot, ami kívül van, valahol be lehet külön szerezni? Valaki anno lecibálta róla, nem tudom miért. :( Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Üdv Mindenki, Az ajtókon található gumi díszcsíkot, ami kívül van, valahol be lehet külön szerezni? Valaki anno lecibálta róla, nem tudom miért. :( Köszi. Ez lehet az? http://www.argep.hu/trend/OPEL/Opel-astra-ajto-diszlec.html 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikulás74 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Ez lehet az? http://www.argep.hu/trend/OPEL/Opel-astra-ajto-diszlec.html Nem tudom, nincs róla ott fotó. :( Az a gumi ajtóvédő vastag csík, ami minden Opelon rajta van, legalábbis a régebbieken, Kadett, Astra F, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
userXY Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok, remélem tudtok seíteni, 99-es sedán f astrám bal hátsó ajtajában lévő ajtóhatároló nem tartja meg egyáltalán a kinyitott ajtót. Lehet javítani ezt az alkatrészt valamilyen módon? Már érdeklődtem új alkatrészért, de a gyárit 8000 Ft magasságában mérik a "local dealer"-ek (ami kicsit sokkolt), az 1000-2000 Ft-os bontott példányok meg roszabbul néztek ki, mint ami a kocsimban van. Szóva van valami trükk a javításra, vagy vadásszak tovább valami működőképes bontott példányra? A másik kérdésem pedig, hogy hátsó kerékjáratba nemrég láttam valami műanyag borítást, érdemes ezt felaplikálni? Milyet, mennyiért érdemes vásárolni, illetve felszerelhető -e különleges szerszámok nélkül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok, remélem tudtok seíteni, 99-es sedán f astrám bal hátsó ajtajában lévő ajtóhatároló nem tartja meg egyáltalán a kinyitott ajtót. Lehet javítani ezt az alkatrészt valamilyen módon?Már érdeklődtem új alkatrészért, de a gyárit 8000 Ft magasságában mérik a "local dealer"-ek (ami kicsit sokkolt), az 1000-2000 Ft-os bontott példányok meg roszabbul néztek ki, mint ami a kocsimban van.Szóva van valami trükk a javításra, vagy vadásszak tovább valami működőképes bontott példányra? A másik kérdésem pedig, hogy hátsó kerékjáratba nemrég láttam valami műanyag borítást, érdemes ezt felaplikálni? Milyet, mennyiért érdemes vásárolni, illetve felszerelhető -e különleges szerszámok nélkül?Pedig a hátsó ajtót nem is szokták sokat nyitogatni. Zotyának biztos van róla képe, én meg lehet tudok neked adni, de postázni már nem éri meg, úgyh max pesten.Dobbetétről sokszor volt szó, nem is olyan régen. Olvasgass. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sk80 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Valaki javított már ajtózsanért.Ha igen hogyan? Ki van kopva a csapszeg és valószínű a furat is. Csapszeget már cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Valaki javított már ajtózsanért.Ha igen hogyan? Ki van kopva a csapszeg és valószínű a furat is. Csapszeget már cseréltem. Csapszeget már én is cseréltem de az utángyáriak nagyon gagyik , legalábbis nekem hamar összement a behasításnál és kottyant. Kiütöttem, csavarhúzót beleütve szétfeszítettem, egy darabig megint jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Csapszeget már én is cseréltem de az utángyáriak nagyon gagyik , legalábbis nekem hamar összement a behasításnál és kottyant. Kiütöttem, csavarhúzót beleütve szétfeszítettem, egy darabig megint jó. Mivel ütötted ki?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Mivel ütötted ki?? :) gondolom, ami akkora azzal.... egyébként a gyári sem sokat javít (legalábbis nekem), mert a furat is kopott, meg tág is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Mivel ütötted ki?? :) Addíg kiütővel amig a perem ki nem jött annyira hogy egy kombinált fogó odafért utána azt ütöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts