free0228 Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Én a nyáron csináltattam meg. 11000 volt a szivacsos fekete szövet, meg 10000 csinálta meg kárpitos. Ő palmatex-el ragasztotta fel. Azota 2-szer is eláztattam, mert beáztam , de tökéletes, nem engedte el sehol. Meg a beázás is kilett javítva már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 hőálló palmatext is jó Akkor én nem a hőállót használtam mert 2 év után már lóg a műbőr...télen szerintem megint megnyúzom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Csak a hőálló ragasztó a jó, a többi leválik. Viszont Én Fordét fogom felrakatni majd, bal oldali az Opel, jobb oldali a Ford. Valaki rakott már be hátra a hátsó ülések fölé belső világítást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November7, 2013 Megoszt Elküldve November7, 2013 Én a nyáron csináltattam meg. 11000 volt a szivacsos fekete szövet, meg 10000 csinálta meg kárpitos. Ő palmatex-el ragasztotta fel. Azota 2-szer is eláztattam, mert beáztam , de tökéletes, nem engedte el sehol. Meg a beázás is kilett javítva már. nekem kb 6e volt a kárpit, 2e a ragacs, munkát ingyé csináltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Csak a hőálló ragasztó a jó, a többi leválik. Viszont Én Fordét fogom felrakatni majd, bal oldali az Opel, jobb oldali a Ford. Valaki rakott már be hátra a hátsó ülések fölé belső világítást? Nem, mert a kapaszkodós világítás elég nagy fényt ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 OK. Be is szereztem ma mindkét oldalra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Üregvédőzés a terv...kissé nehezen megy mert tökigsáros a kocsi , az eső is esik, el is akadtam vele az udvarban...az üregeket szárítom, porszívózom egyenlőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Lassan itt is heggesztened kellesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Lassan itt is heggesztened kellesz. Már tettem oda foltot...de persze csak időhúzás, majd negyedet kell cserélnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Na a pollenszűrőnél a beázás megszüntetve, köszi Zotya. :) Esett most ugye rendesen az elmúlt pár napban és egy csepp víz sincs. Viszont helyette a jobb hátsó ajtó gumijánál áll meg a víz és ez folyik le a szőnyegre. Tipp, ötlet, tudja valaki ez mitől lehet? Gumi a helyén van, rendesen rá van nyomva, jó helyen van. A másik kérdésem az, hogy mit lehet kezdeni a roló tartójával, hogy ne nyikorogjon? Fel le mozog és nyikorog, zörög. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Az utolsó kérdés mára. :) Az újabbik fajta kilincsben a kis műanyag rugót miből, mivel lehet kiváltani? Egyet találtam egy törött kilincsben, de kéne még egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Na a pollenszűrőnél a beázás megszüntetve, köszi Zotya. :) Esett most ugye rendesen az elmúlt pár napban és egy csepp víz sincs. Viszont helyette a jobb hátsó ajtó gumijánál áll meg a víz és ez folyik le a szőnyegre. Tipp, ötlet, tudja valaki ez mitől lehet? Gumi a helyén van, rendesen rá van nyomva, jó helyen van. A másik kérdésem az, hogy mit lehet kezdeni a roló tartójával, hogy ne nyikorogjon? Fel le mozog és nyikorog, zörög. Köszi. Csak 1 tipp... Nálam is hasonló volt a jelenség. Alul az ajtó alján van egy porvédő gumi, amit elvileg a víz súlya lenyom, és szépen kifolyna rajta a víz ami beesik az üveg mellett az ajtóba... Na most ez a gumi tapadt le nálam, egy másik ajtónál meg sár rakódott a gumira, és felgyűlt az ajtókban a víz... Ez azt eredményezi, hogy egy bizonyos mennyiség nem ott folyik majd ki, ahol kell, hanem átbukik az ajtókárpit patentja mellett, belefolyik az ajtókárpitba, és pont a gumira folyik rá, ami viszont nálam is kicsit befele lejt, és a szőnyegre vezeti a vizet. Nálam ez okozta ugyan ezt a jelentséget... Esetleg egy próbát megérhet a takarítása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Na a pollenszűrőnél a beázás megszüntetve, köszi Zotya. :) Esett most ugye rendesen az elmúlt pár napban és egy csepp víz sincs. A másik kérdésem az, hogy mit lehet kezdeni a roló tartójával, hogy ne nyikorogjon? Fel le mozog és nyikorog, zörög. Köszi. Nincs mit... a roló tartó csavarjai rendesen meg vannak húzva? Végeztem az üregvédőzéssel 3 flakon ment bele a két küszöbbe a csomagtartó melletti-mögötti üregbe a rugótányér feletti gerendába , meg az összes üreges részbe amit csak találtam motortér, bölcső...stb. Közben: téli gumi felrakása fékek takarítása, ablakmosó tartály takarítása (nekem is kocsonyás volt az alja) bödön takarítás, szivacscsere...tudom ezek ide offok, de osszátok szétt a többi topikba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Alul az ajtó alján porvédő gumi? Kívül vagy belül? Lefotóznád légyszi mert így nem vágom. :) Köszi. Csak 1 tipp... Nálam is hasonló volt a jelenség. Alul az ajtó alján van egy porvédő gumi, amit elvileg a víz súlya lenyom, és szépen kifolyna rajta a víz ami beesik az üveg mellett az ajtóba... Na most ez a gumi tapadt le nálam, egy másik ajtónál meg sár rakódott a gumira, és felgyűlt az ajtókban a víz... Ez azt eredményezi, hogy egy bizonyos mennyiség nem ott folyik majd ki, ahol kell, hanem átbukik az ajtókárpit patentja mellett, belefolyik az ajtókárpitba, és pont a gumira folyik rá, ami viszont nálam is kicsit befele lejt, és a szőnyegre vezeti a vizet. Nálam ez okozta ugyan ezt a jelentséget... Esetleg egy próbát megérhet a takarítása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Na ez a bajom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Na ez a bajom. Nincs nagyon kint az ajtó? Ha becsukod nem lehet könnyen beljebb nyomni? Az oszlopon a kampót lehet állítani ha fellazítod a két torx-csavart, de csak akkor nyúlj hozzá ha erre gyanakszol mert copós beállítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Na ha nem esik az eső kipróbálom. Akkor arra gondolsz ahova a zár bezár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Na ez a bajom. Megnézted az ajtóból jön a víz? vagy alulról fröccsen fel? az ajtóban "normális" hogy legyen, alul van 3 lik hogy ott kifolyjon, de csukott ajtónál a kédenek be kéne tömnie ha kinyitod ki kell engedni, hogy ne rohadjon az ajtóban sztem is néz meg rendesen zár-e az ajtó, nem volt sérülve? ennyi idő alatt eltud laposodnia kéder is annyira, hogy nem zár oda rendesen, de lehet hogy rozsdás az ajtó ahova zárna és nem fekszik fel aztán még ott van az, hogy mé megy bele ennyi, mert ez már nem pára, hanem konkrétan víz, ez vhol belefolyik fent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Igen ez víz, nem mentem vele semmit se, ez az ami tegnap este 19:00kor leálltam vele és ma reggel 7:30 kor lementem. Az ajtók nem rozsdásak az alja, nyáron fújtam ki üregvédővel, kitakarítottam, tiszták, üregvédő is szépen kifolyt, nem tömítette el a lyukakat. Lehet nem zár rendesen tényleg, mert itt volt ív és tankajtó körül cserélve a lemez, s amibe a zár belemegy, ami az oszlopon van az is volt már leszedve látszik a csavarokon. Na holnap próba, illetve megnézem a kédert fent, körbe nem-e sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November12, 2013 Megoszt Elküldve November12, 2013 Na ha nem esik az eső kipróbálom. Akkor arra gondolsz ahova a zár bezár? Igen arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November14, 2013 Megoszt Elküldve November14, 2013 Lepattogott lakkozás "renoválása" kb mennyi pénz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November15, 2013 Megoszt Elküldve November15, 2013 Lepattogott lakkozás "renoválása" kb mennyi pénz? Az szívás, mivel nehéz csak a lakkot leszedni, nem is igen vállal szerintem ilyet senki. Bázis szín+lakk újrafújása. Kérdés hány elem hibás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2013 Megoszt Elküldve November15, 2013 Az szívás, mivel nehéz csak a lakkot leszedni, nem is igen vállal szerintem ilyet senki. Bázis szín+lakk újrafújása. Kérdés hány elem hibás? Kb az egész tető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November15, 2013 Megoszt Elküldve November15, 2013 Kb az egész tető. kb. 20-30ezer, attól függ, hogy valaki maszekban otthon vagy egy fényező műhelyben fújják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2013 Megoszt Elküldve November15, 2013 kb. 20-30ezer, attól függ, hogy valaki maszekban otthon vagy egy fényező műhelyben fújják. Ha még gyári szín akkor nem olcsóbb cserélni egy szép bontottra? A régit meg el lehet passzolni talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts