spzoli Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 jut eszembe szerintetek ez még menthető? márhogy az eredeti, vagy tanklyuk csere mi? http://taylor.hu/ast...uk/IMG_0030.JPG Enyémen kívülről alig látszott 3 pötty... :D
stirlitz Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Enyémen kívülről alig látszott 3 pötty... :D neked akkor a belső lemez is cserés, vagyis ilyenkor?
spzoli Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 neked akkor a belső lemez is cserés, vagyis ilyenkor? A belső hamarabb rohad mint a külső...szóval ha már kívül látod, akkor belül is off.
stirlitz Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 ja ért, végül is onnét jön a lötyi, szupersz@r
megadave Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :)
zotya975 Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :) Caravannal egész jól belátni a csomagtér műanyag ajtó mögött és a lámpa helyén.
spzoli Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :) Most mondjak vmit megint? :D
zotya975 Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Most mondjak vmit megint? :D Gumi nélkül mennyi?
zotya975 Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Feltengelyre cserelem De szétt van már szedve, megnéztem mi kattog benne.
megadave Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Most mondjak vmit megint? :D Nem kell, tudom. :D Majd szólok előtte, hogy megyek-e Lurdyba. Addig még gondolkozz rajta, hogy gsi első dobbetéted van-e.
ramiusz Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Még tavaly elcsaptam az egyik Bambit Néhány kép egy két éves sztori emlékei közül: Thalia én szoktam ott (régebben) vásárolni, nem rosszak (néha olcsóbbak a un*x-nál, csak ugye +posta és akkor már nem) 12.000 felett állítólag ingyen kiszállítják. A 4 dob meg épp fölötte van pár százassal.
stirlitz Elküldve Március4, 2013 Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :) én is nézegetem, most vagy elrohadt nekem (is) teljesen vagy ebben nincs :D mondjuk én tavaly sz@rrá fujtam purhabbal vkinek van tapasztalat itt? http://www.karosszeria-lakatos.hu/fooldal.html
petiii Elküldve Március8, 2013 Elküldve Március8, 2013 én szoktam ott (régebben) vásárolni, nem rosszak (néha olcsóbbak a un*x-nál, csak ugye +posta és akkor már nem) és most rakom be én is a hátsó mü.dobokat, szintén Klokkerholm (de un*x-nál vettem, kicsit drágábban) eredeti hátra sztem nincs Klokkerholm nagyjábol passszol, de olló,szike,hőlégfúvó azé kellet hozzá a crom*x-nál elnézve a képet (ami ugye csak tájékoztató jellegű) az valszeg az EU import mert a Klokkerholm-nak több karma van a külső íven (talán4) meg az kihajlik a ív elé/alá is http://taylor.hu/astra/dobbetet/ Hello! Én is most akarok venni hátsó dobot. Arra lennék kíváncsi hogy felfogatást hogy oldottad meg? furtál lyukat a dobra meg a lemezre? vagy van ott gyárilag? és azt a műanyag pöcköt amivel te felfogattad hogy hivják. látszik az egyik képeden.
Gabibácsi Elküldve Március9, 2013 Elküldve Március9, 2013 Hello! Én is most akarok venni hátsó dobot. Arra lennék kíváncsi hogy felfogatást hogy oldottad meg? furtál lyukat a dobra meg a lemezre? vagy van ott gyárilag? és azt a műanyag pöcköt amivel te felfogattad hogy hivják. látszik az egyik képeden. Nekem is van, klekkerizé. Nem fúrtam lyukat, hanem ilyen fém patentsterűséggel oldottam meg, abba csavarozta, be. Leírni nehéz. :) de a lényeg, én meg nem fúrnám a gyári alvázvédős kasztnit:)
stirlitz Elküldve Március9, 2013 Elküldve Március9, 2013 Hello! Én is most akarok venni hátsó dobot. Arra lennék kíváncsi hogy felfogatást hogy oldottad meg? furtál lyukat a dobra meg a lemezre? vagy van ott gyárilag? és azt a műanyag pöcköt amivel te felfogattad hogy hivják. látszik az egyik képeden. a müanyag dobon vot ott lik a karosszérián van ott egy kb 1,5cm perem amibe lehet átmenö furatot nyomni, és ami benne van az direk ilyen rögzíto innét: http://patentdepo.hu/01-patent.htm hátul ugye a lökösbe fogja 3csavar(ami a leffencset is fogja) szóval elöre kell még 1, bár szépen áll a helyén a lökösnél kicsit vágtam meg melegitettem hogy jól felfeküdjön Nekem is van, klekkerizé. Nem fúrtam lyukat, hanem ilyen fém patentsterűséggel oldottam meg, abba csavarozta, be. Leírni nehéz. :) de a lényeg, én meg nem fúrnám a gyári alvázvédős kasztnit:) én sem akartam eredetileg, de ahogy látod jól körbetaknyoltam alvázvédővel szóval kb ez fog a legutoljára elrohadni
Imi (Astra) Elküldve Március10, 2013 Elküldve Március10, 2013 Sziasztok, A sárvédőben lévő oldalsó indexet hogy lehet kivenni a helyéről? Cserélném a búrát fehérre a gyári sárgáról, és érdekelne hogy jön ki a helyéről. Köszönöm!
Gabibácsi Elküldve Március11, 2013 Elküldve Március11, 2013 Sziasztok, A sárvédőben lévő oldalsó indexet hogy lehet kivenni a helyéről? Cserélném a búrát fehérre a gyári sárgáról, és érdekelne hogy jön ki a helyéről. Köszönöm! Ferdén előre kihúzod.
Peeti183 Elküldve Március11, 2013 Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Padlólemezt kéne cserélnem (vezetőoldali) és nem kapok se boltban utángyárit, sőt ami bontóban van az is rohad már :(( Nem tudtok vmi linket ahonnan esetleg lehetne rendelni ? vagy már nem is gyártanak?? Marad a lemezhajtogatás? :o petya C14nz Astra F 94' 3ajtos
hemi Elküldve Március11, 2013 Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Padlólemezt kéne cserélnem (vezetőoldali) és nem kapok se boltban utángyárit, sőt ami bontóban van az is rohad már :(( Nem tudtok vmi linket ahonnan esetleg lehetne rendelni ? vagy már nem is gyártanak?? Marad a lemezhajtogatás? :o petya C14nz Astra F 94' 3ajtos Szerintem egy lakatosnak egy padlólemez cseréhez nem kell elem. Simán hajt egyet. Csak ne kazánlemezből , mert az picit nehéz lesz:) Nem itt szokott elvérezni a dolog:( Sőt, szerintem, csak annyiban kellemetlen, hogy nem szeret az ember Frédi-Béni autóval járni.
zotya975 Elküldve Március11, 2013 Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Padlólemezt kéne cserélnem (vezetőoldali) és nem kapok se boltban utángyárit, sőt ami bontóban van az is rohad már :(( Nem tudtok vmi linket ahonnan esetleg lehetne rendelni ? vagy már nem is gyártanak?? Marad a lemezhajtogatás? :o petya C14nz Astra F 94' 3ajtos Nem találtam én se, bontóban vágtam ki egy relatív rozsdamenteset.
Imi (Astra) Elküldve Március11, 2013 Elküldve Március11, 2013 Ferdén előre kihúzod. Ezt most sajna nem nagyon kapizsgálom... :blush: :icon11: Hogy is lenne ez pontosan? :D Köszi...
Peeti183 Elküldve Március11, 2013 Elküldve Március11, 2013 Ezt most sajna nem nagyon kapizsgálom... :blush: :icon11: Hogy is lenne ez pontosan? :D Köszi... Lehet hülyeséget mondok mert pl astrábol még nem szereltem ki , de a legegyszerübb ha leszeded a dobbetétet, benyulsz, és ott ugyis érzed a füleket, az elejét kipattintod/kinyomod , a többi menni fog... általában nem szokott eltörni :P :D
Morpheus Elküldve Március11, 2013 Elküldve Március11, 2013 Lehet hülyeséget mondok mert pl astrábol még nem szereltem ki , de a legegyszerübb ha leszeded a dobbetétet, benyulsz, és ott ugyis érzed a füleket, az elejét kipattintod/kinyomod , a többi menni fog... általában nem szokott eltörni :P :D :icon10:
Csücsök Elküldve Március12, 2013 Elküldve Március12, 2013 Üdv! Van-e különbség a 94 előtti és utáni Astrák fényszórója között? Előre is köszönöm!
Recommended Posts