spzoli Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 jut eszembe szerintetek ez még menthető? márhogy az eredeti, vagy tanklyuk csere mi? http://taylor.hu/ast...uk/IMG_0030.JPG Enyémen kívülről alig látszott 3 pötty... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Enyémen kívülről alig látszott 3 pötty... :D neked akkor a belső lemez is cserés, vagyis ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 neked akkor a belső lemez is cserés, vagyis ilyenkor? A belső hamarabb rohad mint a külső...szóval ha már kívül látod, akkor belül is off. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 ja ért, végül is onnét jön a lötyi, szupersz@r Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :) Caravannal egész jól belátni a csomagtér műanyag ajtó mögött és a lámpa helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :) Most mondjak vmit megint? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Most mondjak vmit megint? :D Gumi nélkül mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Gumi nélkül mennyi? Feltengelyre cserelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Feltengelyre cserelem De szétt van már szedve, megnéztem mi kattog benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Most mondjak vmit megint? :D Nem kell, tudom. :D Majd szólok előtte, hogy megyek-e Lurdyba. Addig még gondolkozz rajta, hogy gsi első dobbetéted van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ramiusz Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Még tavaly elcsaptam az egyik Bambit Néhány kép egy két éves sztori emlékei közül: Thalia én szoktam ott (régebben) vásárolni, nem rosszak (néha olcsóbbak a un*x-nál, csak ugye +posta és akkor már nem) 12.000 felett állítólag ingyen kiszállítják. A 4 dob meg épp fölötte van pár százassal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március4, 2013 Megoszt Elküldve Március4, 2013 Lehet látni valahonnan a belső lemezt? Mondjuk a kerékjárat felől, vagy ha kiveszem a tanknyílás körüli a gumisz*rt? A külső lemezt már javíttattam de a belsőt még nem láttam soha... Amúgy ha van valakinek eladó abból a gumiból, ami nem lyukas, akkor érdekelne. :) én is nézegetem, most vagy elrohadt nekem (is) teljesen vagy ebben nincs :D mondjuk én tavaly sz@rrá fujtam purhabbal vkinek van tapasztalat itt? http://www.karosszeria-lakatos.hu/fooldal.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Március8, 2013 Megoszt Elküldve Március8, 2013 én szoktam ott (régebben) vásárolni, nem rosszak (néha olcsóbbak a un*x-nál, csak ugye +posta és akkor már nem) és most rakom be én is a hátsó mü.dobokat, szintén Klokkerholm (de un*x-nál vettem, kicsit drágábban) eredeti hátra sztem nincs Klokkerholm nagyjábol passszol, de olló,szike,hőlégfúvó azé kellet hozzá a crom*x-nál elnézve a képet (ami ugye csak tájékoztató jellegű) az valszeg az EU import mert a Klokkerholm-nak több karma van a külső íven (talán4) meg az kihajlik a ív elé/alá is http://taylor.hu/astra/dobbetet/ Hello! Én is most akarok venni hátsó dobot. Arra lennék kíváncsi hogy felfogatást hogy oldottad meg? furtál lyukat a dobra meg a lemezre? vagy van ott gyárilag? és azt a műanyag pöcköt amivel te felfogattad hogy hivják. látszik az egyik képeden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Hello! Én is most akarok venni hátsó dobot. Arra lennék kíváncsi hogy felfogatást hogy oldottad meg? furtál lyukat a dobra meg a lemezre? vagy van ott gyárilag? és azt a műanyag pöcköt amivel te felfogattad hogy hivják. látszik az egyik képeden. Nekem is van, klekkerizé. Nem fúrtam lyukat, hanem ilyen fém patentsterűséggel oldottam meg, abba csavarozta, be. Leírni nehéz. :) de a lényeg, én meg nem fúrnám a gyári alvázvédős kasztnit:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március9, 2013 Megoszt Elküldve Március9, 2013 Hello! Én is most akarok venni hátsó dobot. Arra lennék kíváncsi hogy felfogatást hogy oldottad meg? furtál lyukat a dobra meg a lemezre? vagy van ott gyárilag? és azt a műanyag pöcköt amivel te felfogattad hogy hivják. látszik az egyik képeden. a müanyag dobon vot ott lik a karosszérián van ott egy kb 1,5cm perem amibe lehet átmenö furatot nyomni, és ami benne van az direk ilyen rögzíto innét: http://patentdepo.hu/01-patent.htm hátul ugye a lökösbe fogja 3csavar(ami a leffencset is fogja) szóval elöre kell még 1, bár szépen áll a helyén a lökösnél kicsit vágtam meg melegitettem hogy jól felfeküdjön Nekem is van, klekkerizé. Nem fúrtam lyukat, hanem ilyen fém patentsterűséggel oldottam meg, abba csavarozta, be. Leírni nehéz. :) de a lényeg, én meg nem fúrnám a gyári alvázvédős kasztnit:) én sem akartam eredetileg, de ahogy látod jól körbetaknyoltam alvázvédővel szóval kb ez fog a legutoljára elrohadni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Március10, 2013 Megoszt Elküldve Március10, 2013 Sziasztok, A sárvédőben lévő oldalsó indexet hogy lehet kivenni a helyéről? Cserélném a búrát fehérre a gyári sárgáról, és érdekelne hogy jön ki a helyéről. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Sziasztok, A sárvédőben lévő oldalsó indexet hogy lehet kivenni a helyéről? Cserélném a búrát fehérre a gyári sárgáról, és érdekelne hogy jön ki a helyéről. Köszönöm! Ferdén előre kihúzod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Padlólemezt kéne cserélnem (vezetőoldali) és nem kapok se boltban utángyárit, sőt ami bontóban van az is rohad már :(( Nem tudtok vmi linket ahonnan esetleg lehetne rendelni ? vagy már nem is gyártanak?? Marad a lemezhajtogatás? :o petya C14nz Astra F 94' 3ajtos Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Padlólemezt kéne cserélnem (vezetőoldali) és nem kapok se boltban utángyárit, sőt ami bontóban van az is rohad már :(( Nem tudtok vmi linket ahonnan esetleg lehetne rendelni ? vagy már nem is gyártanak?? Marad a lemezhajtogatás? :o petya C14nz Astra F 94' 3ajtos Szerintem egy lakatosnak egy padlólemez cseréhez nem kell elem. Simán hajt egyet. Csak ne kazánlemezből , mert az picit nehéz lesz:) Nem itt szokott elvérezni a dolog:( Sőt, szerintem, csak annyiban kellemetlen, hogy nem szeret az ember Frédi-Béni autóval járni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Sziasztok! Padlólemezt kéne cserélnem (vezetőoldali) és nem kapok se boltban utángyárit, sőt ami bontóban van az is rohad már :(( Nem tudtok vmi linket ahonnan esetleg lehetne rendelni ? vagy már nem is gyártanak?? Marad a lemezhajtogatás? :o petya C14nz Astra F 94' 3ajtos Nem találtam én se, bontóban vágtam ki egy relatív rozsdamenteset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Ferdén előre kihúzod. Ezt most sajna nem nagyon kapizsgálom... :blush: :icon11: Hogy is lenne ez pontosan? :D Köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Ezt most sajna nem nagyon kapizsgálom... :blush: :icon11: Hogy is lenne ez pontosan? :D Köszi... Lehet hülyeséget mondok mert pl astrábol még nem szereltem ki , de a legegyszerübb ha leszeded a dobbetétet, benyulsz, és ott ugyis érzed a füleket, az elejét kipattintod/kinyomod , a többi menni fog... általában nem szokott eltörni :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március11, 2013 Megoszt Elküldve Március11, 2013 Lehet hülyeséget mondok mert pl astrábol még nem szereltem ki , de a legegyszerübb ha leszeded a dobbetétet, benyulsz, és ott ugyis érzed a füleket, az elejét kipattintod/kinyomod , a többi menni fog... általában nem szokott eltörni :P :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Március12, 2013 Megoszt Elküldve Március12, 2013 Üdv! Van-e különbség a 94 előtti és utáni Astrák fényszórója között? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts