zotya975 Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 bezzeg fehér motorheztetője nincs neki... milyen bótos az ilyen Meg kéne copatni....fehér motorháztető van? Nincs de holnapra lesz...Van rajta kopoltyú? Nincs de holnapra lesz....a végén meg: köszönöm csak érdeklődtem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február20, 2013 Megoszt Elküldve Február20, 2013 Meg kéne copatni....fehér motorháztető van? Nincs de holnapra lesz...Van rajta kopoltyú? Nincs de holnapra lesz....a végén meg: köszönöm csak érdeklődtem... :D Fehérrel nehéz lenne copatni...főleg kopoltyússal :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Fehérrel nehéz lenne copatni...főleg kopoltyússal :P :D Nem tudom mit szenvedtek... nekem feher is... kopoltyus is... de az enyem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Nem tudom mit szenvedtek... nekem feher is... kopoltyus is... de az enyem :P Hmm.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Hmm.... :) kell kep is? :D persze csak azert, mert nem elado :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 kell kep is? :D persze csak azert, mert nem elado :) Persze:) Még sosem láttam fehérben OLYAT :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Persze:) Még sosem láttam fehérben OLYAT :D Már élőben is láttam OLYAT. Sőt, pont hogy az övét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Már élőben is láttam OLYAT. Sőt, pont hogy az övét. :D este linkelem. telorol nem tudok fb-s linket csinalni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 fb-s linkkel nem sokra megyek, vagy azt én is láthatom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 fb-s linkkel nem sokra megyek, vagy azt én is láthatom? Konkrét kép linkét láthatod, ha azt másolja ki. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 ja, ok , nincs fb-m na :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Halihó! Érdeklődnék, hogy amennyiben nem a gyári emelővel emelném az autót, hanem egy palackemelővel, akkor hol tudom emelni? Az alsó peremnél kell emelni? Vagy bentebb a karosszériát? Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy milyen magas ez a pont? 180 mm-es emelő alámegy? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Halihó! Érdeklődnék, hogy amennyiben nem a gyári emelővel emelném az autót, hanem egy palackemelővel, akkor hol tudom emelni? Az alsó peremnél kell emelni? Vagy bentebb a karosszériát? Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy milyen magas ez a pont? 180 mm-es emelő alámegy? Köszönöm Ha jó a küszöb emelhetsz a peremnél de szerintem tegyél oda egy deszkát. Ha nincs ültetve 180-as befér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Ha jó a küszöb emelhetsz a peremnél de szerintem tegyél oda egy deszkát. Ha nincs ültetve 180-as befér. Köszi... Pont azért kell emelő, mert a gyári kiugrik a helyéről már... Szal perpill kereket se tudnék cserélni... Kinéztem egyet, és ezért kérdezem mi a szitu... Meg egy palackemelőt be tudnék súvasztani a pótkerék alá is akár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Köszi... Pont azért kell emelő, mert a gyári kiugrik a helyéről már... Szal perpill kereket se tudnék cserélni... Kinéztem egyet, és ezért kérdezem mi a szitu... Meg egy palackemelőt be tudnék súvasztani a pótkerék alá is akár... Elöl van egy terhelhető rész még a perem mögött de oda is kell deszka betét.Alánézel két kör alakú nyílás van ott, van amikor ott emelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Elöl van egy terhelhető rész még a perem mögött de oda is kell deszka betét.Alánézel két kör alakú nyílás van ott, van amikor ott emelem. Ott nincs am erosites.... En bolcsonel vagy hidnal szoktam megemelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Ott nincs am erosites.... En bolcsonel vagy hidnal szoktam megemelni. Köszi! És oda befér alá 181 mm-es emelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Köszi! És oda befér alá 181 mm-es emelő? Ezt meg nem mondom a monitor elol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Ott nincs am erosites.... En bolcsonel vagy hidnal szoktam megemelni. Jókor szólsz....eddig bírta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Jókor szólsz....eddig bírta... :D Kuszob se eletbiztositas...foleg idosebben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Kuszob se eletbiztositas...foleg idosebben.. De az a dupla lyuk vmi üreges rész nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 De az a dupla lyuk vmi üreges rész nem? Jah. Ra van varrva a fenekre...nem igazan eros Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Jah. Ra van varrva a fenekre...nem igazan eros De mi célt szolgál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 De mi célt szolgál? Vmi merevites. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február25, 2013 Megoszt Elküldve Február25, 2013 Jah. Ra van varrva a fenekre...nem igazan eros Vmi merevites. A merevítés mióta nem szokott erős lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts