hetyke Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Ezt én is hallottam!!! Amint rákerül, egyből elkezdi enni a benzint még a garázsban is... Szomszéd a ladára rakott... kimentem cigizni, és hallottam, ahogy lefetyeli be a benzint!!! :) Sziasztok ! Nekem egy 96-os sedan F astrám van 1.6 16V motorral. Szeretnék egy gyári spoiler-t a csomagtértetőre,de úgy hallottam,hogy jócskán megnöveli a fogyasztást. Ti erről mit tudtok? köszönettel: Ádám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ádám F 1.6 16V Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ádám F 1.6 16V Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Sziasztok ! A sedan astra-mat használtam vettem és a kesztyűtartó alatt hiányzik valami.(talán egy polc,vagy egy műanyag borító) Valaki pontosan meg tudná mondani,hogy mi lesz az? Köszönettel: Ádám Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 A kesztyűtartó alatt tényleg van egy polc, de az extra felszerelésnek számít. Szóval, ha hiányzik az azt jelenti, hogy nem full extra a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ádám F 1.6 16V Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 a helye megvan,és látszik,hogy hiányzik valami,csak azt nem tudom,hogy pontosan mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (F Astra) Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem: Van egy 2002-es 5 ajtós F Astram (X14NZ), és szeretnék ködlámpát rakni bele. Sokat olvasgattam ez ügyben már itt a fórumon, de egy összefoglaló képet sajnos nem kaptam. Érdekelne, hogy hogyan lehet ezt rögzíteni? A nem ködlámpás változatban "csak" ki kell vágjam a ködlámpa helyét a lökösben, és beszerelhetem (rögzítési pontok megvannak)? Ha jól tudom, ez meg is van "jelölve"? Továbbá tudja azt valaki, hogy amennyiben megvannak a kábelek, akkor hol keressem azt, és ha nincs, honnan tudnám beszerezni? Szeretném gyári minőségűre megcsinálni, bekötéssel nem lesz gond, de hallottam már sokmindent ezekről az utolsó kiadásokról, hogy nagyon vegyes mi van kiépítve és mi nincs. Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem: Van egy 2002-es 5 ajtós F Astram (X14NZ), és szeretnék ködlámpát rakni bele. Sokat olvasgattam ez ügyben már itt a fórumon, de egy összefoglaló képet sajnos nem kaptam. Érdekelne, hogy hogyan lehet ezt rögzíteni? A nem ködlámpás változatban "csak" ki kell vágjam a ködlámpa helyét a lökösben, és beszerelhetem (rögzítési pontok megvannak)? Ha jól tudom, ez meg is van "jelölve"? Továbbá tudja azt valaki, hogy amennyiben megvannak a kábelek, akkor hol keressem azt, és ha nincs, honnan tudnám beszerezni? Szeretném gyári minőségűre megcsinálni, bekötéssel nem lesz gond, de hallottam már sokmindent ezekről az utolsó kiadásokról, hogy nagyon vegyes mi van kiépítve és mi nincs. Köszönöm a segítséget! Nekem van egy ugyanilyen csak caravan. Semmi kiepites nincs benne. Meg a biztitablan a rele sarui sincsenek bent. A lampak berakasarol asszem a gyik-ben van leiras. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (F Astra) Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Nekem van egy ugyanilyen csak caravan. Semmi kiepites nincs benne. Meg a biztitablan a rele sarui sincsenek bent. A lampak berakasarol asszem a gyik-ben van leiras. Kerestem, de sajnos a GY.I.K.-ben nincs ilyenről szó. Tudnál mondani róla,mi kell hozzá, hogyan érdemes hozzáfogni stb... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2013 Megoszt Elküldve Január11, 2013 Kerestem, de sajnos a GY.I.K.-ben nincs ilyenről szó. Tudnál mondani róla,mi kell hozzá, hogyan érdemes hozzáfogni stb... Köszi! Pedig remlett hogy ilyen is van. Lokin van vonal hol kell vagni. Ha jol emlekszem kicsit kisebbre kell hagyni mert nagy a jeloles. Invictus user epitett be maganak asszem. Talan o pontosabb tajekoztatast tud adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (F Astra) Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Pedig remlett hogy ilyen is van. Lokin van vonal hol kell vagni. Ha jol emlekszem kicsit kisebbre kell hagyni mert nagy a jeloles. Invictus user epitett be maganak asszem. Talan o pontosabb tajekoztatast tud adni. Semmi gond, azért nagyon köszönöm az infót! Esetleg valaki más aki már csinált ilyet? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
donatt Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Sziasztok! Biztosan csak vissza kéne olvasnom, de sürgős megoldásra lenne szükségem, tetőcsomagtartót kellene tenni a 92-es 5 ajtós astrámra. Ahogy látom egy nyitható sín rögzítő van a tetőn, ha jól sejtem ehhez lehet rögzíteni a gyári sínt, ugye? Könnyű ilyesmit beszerezni? Köszönöm a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Sziasztok! Biztosan csak vissza kéne olvasnom, de sürgős megoldásra lenne szükségem, tetőcsomagtartót kellene tenni a 92-es 5 ajtós astrámra. Ahogy látom egy nyitható sín rögzítő van a tetőn, ha jól sejtem ehhez lehet rögzíteni a gyári sínt, ugye? Könnyű ilyesmit beszerezni? Köszönöm a segítségeteket! Hát most rossz kedvem van és bunkó leszek. Javíts ki ha tévedek csak ezért a kérdésért regisztráltál a fórumra, pedig csak simán be kellett volna írni a google keresőbe a kérdést és kidobta volna pölö ezt a találatot. http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-f-gyari-tetocsomagtarto-IDKsox.html Ha elhuzod a tetősín kis ablakát és veszel egy ilyen tetőcsomagtartót , akkor adja magát hogyan kell felszerelni, ha nem jössz rá akkor inkább add el az autót. Tudod ez egy autós fórum, az emberek itt információt cserélnek többek között, tehát nem csak elvárják hogy nekik segítsenek MOST AZONNAL hanem ők is segítenek másoknak. Ezért nem nagyon csipázzák itt ha valaki beesik, kérdez majd eltűnik. Ha esetleg tényleg fúrumozni szeretnél akkor lény üdvözölve ha meg csak a tetőcsomagtartóra voltál kiváncsi úgysem jössz többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donatt Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 azt hiszem úgy kezdtem a hsz-t, hogy elnézést, és nem, nem most regisztráltam. további szép napot, köszönöm a kimerítő választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
erghef Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Üdv! Lenne egy kérdésem, már végignéztem itt a fórumon, de nem láttam hasonló kérdést! Kicsit félve merek kérdezni, az előző hozzászólást olvasva, de talán más is van ilyen helyzetbe és talán hasznára válik a kérdésem. Szóval van egy 3ajtós astrám és szeretnék bele elektromos ablakemelőt belerakni. Szereztem egyet, de az 5 ajtósé volt. Bele lehet rakni vagy ne is szenvedjek vele? Ajtókárpitot leszedtem és a méretek picit eltérnek. Valaki csinált már ilyet? Be lehet építeni vagy adjam vissza? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Üdv! Lenne egy kérdésem, már végignéztem itt a fórumon, de nem láttam hasonló kérdést! Kicsit félve merek kérdezni, az előző hozzászólást olvasva, de talán más is van ilyen helyzetbe és talán hasznára válik a kérdésem. Szóval van egy 3ajtós astrám és szeretnék bele elektromos ablakemelőt belerakni. Szereztem egyet, de az 5 ajtósé volt. Bele lehet rakni vagy ne is szenvedjek vele? Ajtókárpitot leszedtem és a méretek picit eltérnek. Valaki csinált már ilyet? Be lehet építeni vagy adjam vissza? Előre is köszönöm! Add vissza, mert a 3ajtósba hosszabb szerkezet kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erghef Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Add vissza, mert a 3ajtósba hosszabb szerkezet kell. Köszönöm a gyors választ! Akkor vissza is építem a kárpitot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Köszönöm a gyors választ! Akkor vissza is építem a kárpitot! Ha kell, tudok adni 3ajtósét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erghef Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Ha kell, tudok adni 3ajtósét. Ha azon az áron megkapom, mint ezt szereztem, akkor érdekelne. erghef@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
erghef Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Még egy kérdésem lenne, ha már itt vagyok. A fűtőmotor 4fokozatú előtét ellenállását lehet valahogy javítani, vagy cserélni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 Még egy kérdésem lenne, ha már itt vagyok. A fűtőmotor 4fokozatú előtét ellenállását lehet valahogy javítani, vagy cserélni kell? Csere. Dobok egy mailt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2013 Megoszt Elküldve Január12, 2013 azt hiszem úgy kezdtem a hsz-t, hogy elnézést, és nem, nem most regisztráltam. további szép napot, köszönöm a kimerítő választ! Nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Hát most rossz kedvem van és bunkó leszek. Javíts ki ha tévedek csak ezért a kérdésért regisztráltál a fórumra, pedig csak simán be kellett volna írni a google keresőbe a kérdést és kidobta volna pölö ezt a találatot. http://aprod.hu/hird...rto-IDKsox.html Ha elhuzod a tetősín kis ablakát és veszel egy ilyen tetőcsomagtartót , akkor adja magát hogyan kell felszerelni, ha nem jössz rá akkor inkább add el az autót. Tudod ez egy autós fórum, az emberek itt információt cserélnek többek között, tehát nem csak elvárják hogy nekik segítsenek MOST AZONNAL hanem ők is segítenek másoknak. Ezért nem nagyon csipázzák itt ha valaki beesik, kérdez majd eltűnik. Ha esetleg tényleg fúrumozni szeretnél akkor lény üdvözölve ha meg csak a tetőcsomagtartóra voltál kiváncsi úgysem jössz többet. Veled se szeretnék egy sötét sikátorban találkozni. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Veled se szeretnék egy sötét sikátorban találkozni. :D :D Pedig pont én szoktam pátyolgatni az egy kérdesre hamar gyorsan beesőket, de néha én is besokalok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 Még egy kérdésem lenne, ha már itt vagyok. A fűtőmotor 4fokozatú előtét ellenállását lehet valahogy javítani, vagy cserélni kell? javítható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január15, 2013 Megoszt Elküldve Január15, 2013 Pedig pont én szoktam pátyolgatni az egy kérdesre hamar gyorsan beesőket, de néha én is besokalok. <_< Szasz! Van egy F Astrám. Tudnál segíteni 1 dologban? Ha esik hó, ropog a fékem és nem akar fogni. Mi lehet a baja? köszike, csá! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts