Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Ezt én is hallottam!!! Amint rákerül, egyből elkezdi enni a benzint még a garázsban is... Szomszéd a ladára rakott... kimentem cigizni, és hallottam, ahogy lefetyeli be a benzint!!! :)

Sziasztok !

Nekem egy 96-os sedan F astrám van 1.6 16V motorral.

Szeretnék egy gyári spoiler-t a csomagtértetőre,de úgy hallottam,hogy jócskán megnöveli a fogyasztást.

Ti erről mit tudtok?

köszönettel:

Ádám

Megosztás:

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem:

Van egy 2002-es 5 ajtós F Astram (X14NZ), és szeretnék ködlámpát rakni bele. Sokat olvasgattam ez ügyben már itt a fórumon, de egy összefoglaló képet sajnos nem kaptam.

Érdekelne, hogy hogyan lehet ezt rögzíteni? A nem ködlámpás változatban "csak" ki kell vágjam a ködlámpa helyét a lökösben, és beszerelhetem (rögzítési pontok megvannak)? Ha jól tudom, ez meg is van "jelölve"?

Továbbá tudja azt valaki, hogy amennyiben megvannak a kábelek, akkor hol keressem azt, és ha nincs, honnan tudnám beszerezni?

Szeretném gyári minőségűre megcsinálni, bekötéssel nem lesz gond, de hallottam már sokmindent ezekről az utolsó kiadásokról, hogy nagyon vegyes mi van kiépítve és mi nincs.

Köszönöm a segítséget!

Megosztás:

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem:

Van egy 2002-es 5 ajtós F Astram (X14NZ), és szeretnék ködlámpát rakni bele. Sokat olvasgattam ez ügyben már itt a fórumon, de egy összefoglaló képet sajnos nem kaptam.

Érdekelne, hogy hogyan lehet ezt rögzíteni? A nem ködlámpás változatban "csak" ki kell vágjam a ködlámpa helyét a lökösben, és beszerelhetem (rögzítési pontok megvannak)? Ha jól tudom, ez meg is van "jelölve"?

Továbbá tudja azt valaki, hogy amennyiben megvannak a kábelek, akkor hol keressem azt, és ha nincs, honnan tudnám beszerezni?

Szeretném gyári minőségűre megcsinálni, bekötéssel nem lesz gond, de hallottam már sokmindent ezekről az utolsó kiadásokról, hogy nagyon vegyes mi van kiépítve és mi nincs.

Köszönöm a segítséget!

Nekem van egy ugyanilyen csak caravan. Semmi kiepites nincs benne. Meg a biztitablan a rele sarui sincsenek bent.

A lampak berakasarol asszem a gyik-ben van leiras.

Megosztás:

Kerestem, de sajnos a GY.I.K.-ben nincs ilyenről szó. Tudnál mondani róla,mi kell hozzá, hogyan érdemes hozzáfogni stb...

Köszi!

Pedig remlett hogy ilyen is van. Lokin van vonal hol kell vagni. Ha jol emlekszem kicsit kisebbre kell hagyni mert nagy a jeloles. Invictus user epitett be maganak asszem. Talan o pontosabb tajekoztatast tud adni.

Megosztás:

Pedig remlett hogy ilyen is van. Lokin van vonal hol kell vagni. Ha jol emlekszem kicsit kisebbre kell hagyni mert nagy a jeloles. Invictus user epitett be maganak asszem. Talan o pontosabb tajekoztatast tud adni.

Semmi gond, azért nagyon köszönöm az infót!

Esetleg valaki más aki már csinált ilyet?

Köszi!

Megosztás:

Sziasztok! Biztosan csak vissza kéne olvasnom, de sürgős megoldásra lenne szükségem, tetőcsomagtartót kellene tenni a 92-es 5 ajtós astrámra. Ahogy látom egy nyitható sín rögzítő van a tetőn, ha jól sejtem ehhez lehet rögzíteni a gyári sínt, ugye? Könnyű ilyesmit beszerezni? Köszönöm a segítségeteket!

Megosztás:

Sziasztok! Biztosan csak vissza kéne olvasnom, de sürgős megoldásra lenne szükségem, tetőcsomagtartót kellene tenni a 92-es 5 ajtós astrámra. Ahogy látom egy nyitható sín rögzítő van a tetőn, ha jól sejtem ehhez lehet rögzíteni a gyári sínt, ugye? Könnyű ilyesmit beszerezni? Köszönöm a segítségeteket!

Hát most rossz kedvem van és bunkó leszek. Javíts ki ha tévedek csak ezért a kérdésért regisztráltál a fórumra, pedig csak simán be kellett volna írni a google keresőbe a kérdést és kidobta volna pölö ezt a találatot. http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-f-gyari-tetocsomagtarto-IDKsox.html Ha elhuzod a tetősín kis ablakát és veszel egy ilyen tetőcsomagtartót , akkor adja magát hogyan kell felszerelni, ha nem jössz rá akkor inkább add el az autót. Tudod ez egy autós fórum, az emberek itt információt cserélnek többek között, tehát nem csak elvárják hogy nekik segítsenek MOST AZONNAL hanem ők is segítenek másoknak. Ezért nem nagyon csipázzák itt ha valaki beesik, kérdez majd eltűnik. Ha esetleg tényleg fúrumozni szeretnél akkor lény üdvözölve ha meg csak a tetőcsomagtartóra voltál kiváncsi úgysem jössz többet.

Megosztás:

Üdv!

Lenne egy kérdésem, már végignéztem itt a fórumon, de nem láttam hasonló kérdést! Kicsit félve merek kérdezni, az előző hozzászólást olvasva, de talán más is van ilyen helyzetbe és talán hasznára válik a kérdésem. Szóval van egy 3ajtós astrám és szeretnék bele elektromos ablakemelőt belerakni. Szereztem egyet, de az 5 ajtósé volt. Bele lehet rakni vagy ne is szenvedjek vele? Ajtókárpitot leszedtem és a méretek picit eltérnek. Valaki csinált már ilyet? Be lehet építeni vagy adjam vissza? Előre is köszönöm!

Megosztás:

Üdv!

Lenne egy kérdésem, már végignéztem itt a fórumon, de nem láttam hasonló kérdést! Kicsit félve merek kérdezni, az előző hozzászólást olvasva, de talán más is van ilyen helyzetbe és talán hasznára válik a kérdésem. Szóval van egy 3ajtós astrám és szeretnék bele elektromos ablakemelőt belerakni. Szereztem egyet, de az 5 ajtósé volt. Bele lehet rakni vagy ne is szenvedjek vele? Ajtókárpitot leszedtem és a méretek picit eltérnek. Valaki csinált már ilyet? Be lehet építeni vagy adjam vissza? Előre is köszönöm!

Add vissza, mert a 3ajtósba hosszabb szerkezet kell.

Megosztás:

Hát most rossz kedvem van és bunkó leszek. Javíts ki ha tévedek csak ezért a kérdésért regisztráltál a fórumra, pedig csak simán be kellett volna írni a google keresőbe a kérdést és kidobta volna pölö ezt a találatot. http://aprod.hu/hird...rto-IDKsox.html Ha elhuzod a tetősín kis ablakát és veszel egy ilyen tetőcsomagtartót , akkor adja magát hogyan kell felszerelni, ha nem jössz rá akkor inkább add el az autót. Tudod ez egy autós fórum, az emberek itt információt cserélnek többek között, tehát nem csak elvárják hogy nekik segítsenek MOST AZONNAL hanem ők is segítenek másoknak. Ezért nem nagyon csipázzák itt ha valaki beesik, kérdez majd eltűnik. Ha esetleg tényleg fúrumozni szeretnél akkor lény üdvözölve ha meg csak a tetőcsomagtartóra voltál kiváncsi úgysem jössz többet.

Veled se szeretnék egy sötét sikátorban találkozni. :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.