szantozoli Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Srácok, akik kilincs problémával küszködtök, talán ez segít: http://patacsi.hu 2.550 Ft az új kilincs - 10%, ha online rendelsz vagy hivatkozol a honlapjukra! Szerintem ez egy jó megoldás, nekem egy bontóban 3e-ért akartak ugyanilyet adni. De az opel.lap.hu egyből beadja ennek az autóalkatrészkereskedőnek az elérhetőségét és felkínálja az alkatrészek listáját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Hali. Megint a segítség kellene.Valaki írja meg,hogyan lehet levenni a hátsó ajtó kárpitot '98 as fastra. Én alul találtam 2 csavart ablak tekerőt levettem,de a kapaszkodónál nem találtam semmi csavart.Vagy nincs is?Alul húztam.a bolhák el is engedték,de a közepén már nem jött.Vagy csak mérgesebben kellett volna rángatni? Aki tud kérem segítsen! Köszi. :roll: A kapaszkodót és a belső kilincs körüli keretet is ki kell pattintani, és mögötte még vannak csavarok. Elég hülye egy megoldás szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 A kapaszkodót és a belső kilincs körüli keretet is ki kell pattintani, és mögötte még vannak csavarok. Elég hülye egy megoldás szerintem. :smt045 :smt045 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 A kapaszkodót és a belső kilincs körüli keretet is ki kell pattintani, és mögötte még vannak csavarok. Elég hülye egy megoldás szerintem. Mondtam, hogy opel az opel... :evil3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatibi1 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 köszi,holnap megpróbálom szerintem is túlkomplikálták Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Na Srácok, egy belső teres kérdés: Hogy kell kiszerelni a középkonzolon lévő kijelzőt (TID)? Az első csavar kiszerelésétől az utolsóig minden érdekelne, esetleg fényképes illusztráció. :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Na Srácok, egy belső teres kérdés: Hogy kell kiszerelni a középkonzolon lévő kijelzőt (TID)? Az első csavar kiszerelésétől az utolsóig minden érdekelne, esetleg fényképes illusztráció. :smt017 Kipattintod a gumilapot, kicsavarod a 2 csavart (a 4 közül) és előrehúzod, esetleg hátulról besegítesz neki. Ha eléggé kint van lehúzod a csatlakozót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Kipattintod a gumilapot, kicsavarod a 2 csavart (a 4 közül) és előrehúzod, esetleg hátulról besegítesz neki. Ha eléggé kint van lehúzod a csatlakozót. Akkor a középkonzolt nem kell szétszedni ugye? Hogy pattintom ki a gumilapot? Hogy kezdjek hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Egy kiscsavarhúzóval felhúzod a szélét. De adja magát, nem kell félni tőle. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Na akkor majd a hétvégén megpróbálom szétszedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Ha valakinek kilincsrugó kell keresse meg Tomi023 kollegát,én is től vettem! Gyári rugók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Ha valakinek kilincsrugó kell keresse meg Tomi023 kollegát,én is től vettem! Gyári rugók! Reklámozunk, reklámozunk? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Reklámozunk, reklámozunk? :P Beszótá vazee? :D Emberem elintéz vazee! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 HAli 2 hete vizes porszívóval lepucoltam a tetőkárpitot,azota afejemre lóg ugy megnyult..ez normális,vagy csak tul hosszan mostam...? esetleg a cseréja nagyon nehéz...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Elengedett a ragasztó. Cseréld ki. Ha visszaolvasol akkor megtalálod a leírást. Nem nagy ügy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hiba volt. Nem szabad vizes/vegyszeres mosást csinálni a tetőkárpiton, mert rögtön elengedi. Keress egy újat, bár nehéz dolgod lesz, általában csak rosszabb állapotú szokott lenni a bontókban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 na visszaolvastam de radu ,a végén nem rakta fel a leirást csak pár képet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 . Nem szabad vizes/vegyszeres mosást csinálni a tetőkárpiton Semmivel sem szabad tisztítani? Mindenképpen csere vagy ragasztás lesz a vége? (nálam is időszerű lenne a nagytakarítás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 De lehet. Ne fizes takarítógéppel és főleg ne 20000 wattossal! Lehet kapni habos kárpittisztítót, azt kefével bedörzsölni (nem ész nélkül), szárad kicsit, átkeféled és 90%-a kiporlik a nedünek a kosszal együtt, majd a végén porszívó. Nekem bejött már többször is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 én is keféltem kárpittisztítóval,aztán elektronyos-vizes porszippanto,de igy akkor nem szabad.....viszont szép tiszta lett!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 HAli 2 hete vizes porszívóval lepucoltam a tetőkárpitot,azota afejemre lóg ugy megnyult..ez normális,vagy csak tul hosszan mostam...? esetleg a cseréja nagyon nehéz...? Nekem csak addig lógott lefelé amíg nedves volt :oops: (na ez hülyén hangzik, nem rosszra gondolni :P :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 De lehet. Ne fizes takarítógéppel és főleg ne 20000 wattossal! Lehet kapni habos kárpittisztítót, azt kefével bedörzsölni (nem ész nélkül), szárad kicsit, átkeféled és 90%-a kiporlik a nedünek a kosszal együtt, majd a végén porszívó. Nekem bejött már többször is. Ezt tudom igazolni, mikor volt 1.7D-nk akkor muter ilyen habzó kézi kárpittisztítóval mosta és csocsi lett, még a nikotin is kijött. A gsi-n gépivel csináltam óvatosan és jól kiszivattam belőle a nedvességet, de nem lett semmi baja, sőt van rajta napfénytető is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! Kellene némi segítség mert a jobb első ajtózár nem akar működni bedugom a kulcsot és nemtudom elfordítani viszont különben a többi funkció működik. Mi lehet az oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Korábban működött már? Nem lehet hogy zár lett cserélve azon az oldalon előző gazdinál? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nem egész tegnapig működött! De rosszul írtam az előbb mert a bal oldaliról van szó! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts