ujjzol Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Most így tél előtt forszíroznék 1 témát... Tudna v.ki v.milyen viasz alapú alvázvédőt ajánlani? :( Vagy mi az amit Astra aljára szoktak felkeni? Nincs konkrét bajom az aljával, de itt-ott javításra szorulna a védelem és így inkább telibe védőzném (lökösök, dobok leszed, estébé...) Köszi, ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Most így tél előtt forszíroznék 1 témát... Tudna v.ki v.milyen viasz alapú alvázvédőt ajánlani? :( Vagy mi az amit Astra aljára szoktak felkeni? Nincs konkrét bajom az aljával, de itt-ott javításra szorulna a védelem és így inkább telibe védőzném (lökösök, dobok leszed, estébé...) Köszi, ujjzol Őket ajánlom: http://www.pyrmo.hu/index.html A srác aki ott volt értett hozzá tudott katalógust és tanácsokat is adni. (honlapon van árlista is) Én csak egy vékony viaszt vettem mondván a gyári alvázvédelem nincs megsérülve és ez a színtelen viasz (korrotec 485) egy plusz védőréteget ad. Ez nem tartós de pont arra jó hogy egy telet kibírjon és a só ellen védjen. Jövő nyáron fogom tisztességes alvázvédővel (kaucsug alapú) lefújni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Mennyibe fájt egy ilyen akció? Lehet h csak korán van még,mert 10 perce keltem, de nem találok árlistát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Mennyibe fájt egy ilyen akció? Lehet h csak korán van még,mert 10 perce keltem, de nem találok árlistát.. Főlapon Klikk -termékkatalógus majd a jobb felső sarokban kis kék felirat "ÁRLISTA" Hoppá ez nem működik! Elküldhetem e-mailben amit egy hónapja letöltöttem. Az oldal tényleg elég szarul szerkesztett :( De még egyszer mondom ez csak átmenti korrózióvédelem amit én használtam! Egyébként én lebontotam a müanyag dobvédőket lemostam nagynyomásúval és úgy fújtam. 3 flakonnal fújtam rá elsősorban a dob és küszöbre koncentrálva. Szűken de elég volt. Lehet érdemes 4 flakonnal venni. Ha van lehetőséged levegős pisztollyal lefújatni akkor lehet érdemesebb tartós komolyabb anyaggal alvázvádőzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 jaaah.. hogy magán akció!! ééértem.. köszi az árlistát.. amúgy sztem az anyém is türhető állapotban van, nem túl öreg paripa még, csak amenyire lehet, szeretném óvni.... köszi az árlistát Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 jaaah.. hogy magán akció!!Igen ezt én fújtam spray flakonból :( szeretném óvni.... Én is erre törekszem de most se időm se pénzem ezért csak így védekezek erre a télre. Jövőre aztán jó ki s kaucsug alapú (bitumenalaput nem ajánlják az opel könyvben) anyaggal rendesen lefújatom az egészet és üregvédővel a küszöböt és az ajtók belsejét aztán 3-4 évig nyugodt leszek télen sóban is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 A kocsin a műanyag elemek el kezdtek fakulni. Mármint ami nincs színrefújva. A visszapillantó tartó eleme, a kilincsek, ill. az ablaktörlő lapátok alatti rész. Nagyon zavaró, mert a kocsi az fekete metál (sőt van benne egy kékes beütés is) és nagyon elüt tőle. Így csúnya. Mivel kellene ezeket kezelni? A szilikon az megerősíti a színt, bár nagyon vonzza a port. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 A kocsin a műanyag elemek el kezdtek fakulni. Mivel kellene ezeket kezelni? A szilikon az megerősíti a színt, bár nagyon vonzza a port. Igen, a szilikon egy ideig megerősíti a szint aztán kifakítja, egyre fehérebb lesz, legalábbis ezt mondják. Inkább valami szilikonmentes műanyagápolóval póbálkozz, ha nem akarod feketére festeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Jövőre aztán jó ki s kaucsug Lécci..... Kaucsuk. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Lécci..... Kaucsuk. :wink:S, ha dáthás?Hmb? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 A kocsin a műanyag elemek el kezdtek fakulni. Mármint ami nincs színrefújva. A visszapillantó tartó eleme, a kilincsek, ill. az ablaktörlő lapátok alatti rész. Nagyon zavaró, mert a kocsi az fekete metál (sőt van benne egy kékes beütés is) és nagyon elüt tőle. Így csúnya. Mivel kellene ezeket kezelni? A szilikon az megerősíti a színt, bár nagyon vonzza a port. I_S írta: A MOTIP felkenőssel van tapasztalatom: Nagyon nehéz egyenletesre kenni, nagyon sokat kell felkenni, 4-5 mosás és kenheted újra, olcsó. Van ám a teknőcös (a bánat tudja a nevét): Viszonylag könnyebbe egyenletesen felkenni, annyit nem kell rátenni mint a motipesből, 10-15 mosást kibír, erősebb a szine mint a motipesnek, drágább. itt a válasz... legalábis egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ja, alvázas téma: Nekem egyik haverom csinálja meg a jovő hónapban (ha meglesz még addig), komplett üreg és albázvédelem 20 forintért, és nagyon fullos, már láttam munkályát. (no persze nekem kicsit olcsóbb :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ja, alvázas téma: Nekem egyik haverom csinálja meg a jovő hónapban (ha meglesz még addig), komplett üreg és albázvédelem 20 forintért, és nagyon fullos, már láttam munkályát. (no persze nekem kicsit olcsóbb :( Ebben az anyagár is benne van? Milyen anyaggal dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 ez komplett ár, nem emléxem a nevére, de pár mm vastag gumicsos rücsiréteget képez a kocsi alján az alvázvédő, az üregelő, az pedig valamilyen viaszos enyhén zsíros trutyesz, ami kinyomva térhálósodik, ergo kitölti szépen az üregeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ja, alvázas téma: Nekem egyik haverom csinálja meg a jovő hónapban (ha meglesz még addig), komplett üreg és albázvédelem 20 forintért, és nagyon fullos, már láttam munkályát. (no persze nekem kicsit olcsóbb :( Priviben adjál már vmi telefonszámot... :D Előre szólok, h haver, v nem haver, én nagyon kekeckedős vok, otthon alámegyek a gépnek szemrevételezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 küldtem pü-t, csak valamiért még nem ment ki :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 nem lehet, hogy tele az elküldött fiókod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 küldtem pü-t, csak valamiért még nem ment ki :oops: Thx, megkaptam, csak tegnap nem néztem. Viszont elég messzi vagy Bp-től... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 csak 2 órára :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Hi all! Astra f külső kilincs visszahúzó rugót lehet e kapni külön? Ha igen hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Hi all! Astra f külső kilincs visszahúzó rugót lehet e kapni külön? Ha igen hol?Írj Tomi023-nak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Ez mondjuk engem is érdekelne. nekem is el van törve a sofőroldali, bár nem zavaró túlságosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Te is írj neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatibi1 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Hali. Megint a segítség kellene.Valaki írja meg,hogyan lehet levenni a hátsó ajtó kárpitot '98 as fastra. Én alul találtam 2 csavart ablak tekerőt levettem,de a kapaszkodónál nem találtam semmi csavart.Vagy nincs is?Alul húztam.a bolhák el is engedték,de a közepén már nem jött.Vagy csak mérgesebben kellett volna rángatni? Aki tud kérem segítsen! Köszi. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Ha az ajtón hátul van "majrévas", akkor nézd meg nincs-e benne műanyag betét, mert az alá is szeretnek eldugni csavarokat, illetve az ajtónyitó kilincs alatti takaróműanyag alatt. Mondjuk ezek Omegás tapasztalatok, de Opel az Opel.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts