aztec Elküldve Január15, 2004 Megoszt Elküldve Január15, 2004 Kedves kollegák!!! Nem találtam jobb topicot, kérdésem a köv, - ez kb lakatolás+fényezés szintjén mennyibe fáj6 :?: az ajtónál majd 15mm a mélyedés.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január15, 2004 Megoszt Elküldve Január15, 2004 Kedves kollegák!!! Nem találtam jobb topicot, kérdésem a köv, - ez kb lakatolás+fényezés szintjén mennyibe fáj6 :?: az ajtónál majd 15mm a mélyedés.... :) Ha nappal csinálod a képet, talán több minden látszik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január15, 2004 Megoszt Elküldve Január15, 2004 erre rájöttem magamtól is, de azért thx az építőjellegű hozzászólást :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Kedves Kollégák! Kérdesem ez: érdemes-e políroztatni a verdát, és ha igen, mire kell figyelni? Úgy értem, mik a kritikus pontjai egy ilyen műveletnek? Nekem egy műhelyben azt mondták, hogy az egyes elemek minimális árnyalatkülönbségei eltűnnek (az eleje javítva volt), illetve valami olyasmit is mondott a tag, hogy a műanyag részek, a gumik, sőt az ablakok is szebbek lesznek, vagy mi. Szóval ki mit szól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Hmm... érdekes sérülés. Tavaly nekem is sikerült hasonlót generálnom. Fényezésre számolj elemenként 15-25e kemény magyar forintot. Sajnos nem fogsz tudni olyan fényezőt találni, aki olcsó(bba)n és jól dolgozik. Lakatolásra szintén olyan 8-15e a reális - amenyiben ki tudják kalapálni. (én úgy fizettem 25-t, hogy komplett jobb oldal + bal küszöb javítás, meg zárak-indexek eltüntetése) Ha jól tudom, valahol Újpesten foglalkozik egy cég valamilyen "kihuzogatós" technikával. Lehet, érdemes lenne megkeresned őket. Ennek a lényege, hogy nem kell bontani a kárpitokat, nem okoznak nagyobb sérülést. Valamilyen vákumos technológiával húzzák vissza a kar. elemet az eredeti formájúra. Sok sikert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Polírozni inkább majd tavasszal kellene nekiállni, amikor már lehet gyönyörködni a napon az autóban... :) Arra kell figyelni, hogy ne valami utolsó hajléktalanhoz vidd, hanem szakműhelybe. A gumi és műanyag részek más tészta, az nem polírozva, hanem vegyszeresen ápolva lesznek, amiért általában külön kell fizetni. Nem olcsó művelet egyik sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Ma rájöttem, hogy nem az ajtóm lógásából következik, hogy akad a zár, mert nyitott ajtónál is akad. Nem szimpla bezárásnál akad, hanem amikor 90 fokot fordítasz a kulcson. Ki szerel zárat? Lakatos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2004 Megoszt Elküldve Január17, 2004 Te is meg tudod nézni otthon, csak a kárpitot kell lekapni. Egy csavar az alsókon kívül van még a belső kilics előtt is, azzal vigyázz! Meg a patentokra is, törékenyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Hi all! Nemrég vettem egy astrát és vannak kisebb szépséghibái, amihez nem találok megoldást az a szélvédő-javítás lenne. Ha tudtok valakit aki megbízható és nem dolgozik túl drágán légyszi írjátok meg. Van két pötty az üvegen, és üvegcsere nélkül szeretném megjavíttatni, nem túl nagyok kb:1.5 cm átmérőjű a nagyobbik. Legjobb lenne Kecskeméten szerelő, de ha fővárosi vagy a környéki oda is elmegyek. Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Gepard! Egy ötlet... http://www.kofelverodes.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Gepart! Egy ötlet... http://www.kofelverodes.hu/ Nem akarok kötekedni, de a srácot GeparD-nak hívják! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 A bc a board computer(hifi fölött,hömérs,idö ,dátum mutat!) csak itt az okos szakik direkt igy hivják hogy bc azért hogy mi laikusok ne tudjuk miröl van szó :) Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 A bc a board computer(hifi fölött,hömérs,idö ,dátum mutat!) csak itt az okos szakik direkt igy hivják hogy bc azért hogy mi laikusok ne tudjuk miröl van szó :) Hali szvsz a BC az ami mutatja az átlag fogyit, pillanatnyi fogyit, megtehető km stb, nem pedig az az egysoros kis kijelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Tartom a két gombot ami rajta van és akkkor ugrik a sebesség menühöz stb...alapban idöt dátumot mutat stb....nem?!Nálam igen! :) Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2004 BC-ről csak a GSI-nél beszélhetünk a többi csak vekker! :) A többi tipus mutatja a külső höm. az időt a rádiót stb... Akkor beszélünk BC-ről ha az ablaktörlő kar végén van két gomb ugyanis azzal lehet váltogatni az infók között: Átlag fogy. pillantnyi fogy. átlag seb. MARADÉK MEGTEHETŐ KM stopper külső hőm és mutatja a hiba üzeneteket is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Rendicsek akkor legyen az :))) Bár megoszlanak a vélemények :lol: minden esetre nálam (nem gsi) a pillanatnyi pontos sebességet mutatja meg idöt meg dátumot meg hömérsékletet meg még egy pár dolgot amiröl lövésem sincs :D szal lehet hivni kezdetleges board computernek...de végül is tök mind1...Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 BC-ről csak a GSI-nél beszélhetünk a többi csak vekker! :) Nemcsak a GSI-k kiváltsága. Hemi kocsijában és mi gépsárkányunkban is van BC. Mindkettő autó 2.0i, CD felszereltséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2004 Ok azt elfelejtettem, hogy kint nem csak GL felszereltséget ismernek! Meg persze ha külön rendelsz hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 A bc a board computer(hifi fölött,hömérs,idö ,dátum mutat!) csak itt az okos szakik direkt igy hivják hogy bc azért hogy mi laikusok ne tudjuk miröl van szó :) Hali abban a verdában, amelyikben az az 1soros kijelző, ami defaultból csak ídőt, hőmérsékletet mutat, abban csak motorvezérlő computer van... a gsiben meg a fogyitól kezdve az aktuális figyelmeztetésekig na azt a bc mutatja :idea: (sztem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Sziasztok!! Gépháztetőmet szeretném megoldani ilyen telos dologgal, nem tudjátok hol lehet ilyeneket kapni, nem horrorisztikus áron???? Gondolom a beszerelése nem nagy kunszt! Vagy mégis!! Aki ezügyben bármiben tudna segíteni,annak elöre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Sziasztok!! Gépháztetőmet szeretném megoldani ilyen telos dologgal, nem tudjátok hol lehet ilyeneket kapni, nem horrorisztikus áron???? Gondolom a beszerelése nem nagy kunszt! Vagy mégis!! Aki ezügyben bármiben tudna segíteni,annak elöre is köszi!!! Nyáron ki kell menni a Blitz-Hits-re és ott lehet venni occsóért. 15 € Vagy mint Kess a rafinált kikönyörögte, hogy hozzak neki is :twisted: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Nyáron ki kell menni a Blitz-Hits-re és ott lehet venni occsóért. 15 € ha nem tudsz várni nyárig vagy van kedved szerelni ebben az alattomos hidegben akkor a Hernád Tomi is tud neked szerezni, elérhetősége fellelhető a gsi.hu-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Köszi skacok! Akkor majd rácsörgök Hernád Tomira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Sziasztok! Egy hónapja vettem egy F Astra Caravant. Annyit tudok róla, hogy 1994es évjárat, de azt nem, hogy melyik hónap. 94ben meg a 8. és a 9. hónap között volt váltás az Astrában. Ha valakinek van ötlete, hogy miként tudnám meghatározni, hogy pontosan mikori a kocsi (mondjuk alvázszám alapján), azt nagyon megköszönném. Miki Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 Itt egy jo cikk az alvázszám értelmezésről: http://www.opelklub.hu/article.php?story=2...030926010913880 de ebbol nemtudom kiderül e melyik hónapban készült. Nem utalhat erre a modellváltásra az, hogy a 95 előttiek kockavisszapillantóval, a későbbiek meg gömbölyded visszapillanccsal készültek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts