csaba77 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Sziasztok Székesfehérváron tud valaki olyan helyet, ahol hátsó kerékjárati műanyag dobot be lehet szerezni? elore is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Sziasztok Székesfehérváron tud valaki olyan helyet, ahol hátsó kerékjárati műanyag dobot be lehet szerezni? elore is köszönöm Rendelj Internetről. 2 munkanap is ott van....kis se kell lépned a házból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Sziasztok Székesfehérváron tud valaki olyan helyet, ahol hátsó kerékjárati műanyag dobot be lehet szerezni? elore is köszönöm Itt van Veszprémbe. Rndelj tőlük, vagy egy kirándulás Veszprémbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 köszönöm a tippeket. rendelni fogok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Mennyi egy hátsó kerékjárati műanyag dob szett? :P Jó lenne a tél előtt nekem is vennem... remélem összejön, öregszik a verda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba77 Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Mennyi egy hátsó kerékjárati műanyag dob szett? :P Jó lenne a tél előtt nekem is vennem... remélem összejön, öregszik a verda. :D 7 és 10 ezer között mozog. legalábbis ahol én eddig neztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Mennyi egy hátsó kerékjárati műanyag dob szett? :P Jó lenne a tél előtt nekem is vennem... remélem összejön, öregszik a verda. :D 7 és 10 ezer között mozog. legalábbis ahol én eddig neztem Onnan Veszprémből nekem 5e Ft-ért hozták anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 7 és 10 ezer között mozog. legalábbis ahol én eddig neztem Onnan Veszprémből nekem 5e Ft-ért hozták anno. Csak?? :D azt hittem ennyi darabja. :P Így már jobban tetszik a dolog, télire tuti beújítok egy szettet. :P Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 sziasztok ! első lökhárítónak leszedése hogyan történik? mert balfék öregember tolatott ki a parkolóból de nem látta hogy jövök és benyomta a baloldali karosszériát és kiakarom egyengetni kicsit. csak ahhoz le kéne szednem az első lököst. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 sziasztok ! első lökhárítónak leszedése hogyan történik? mert balfék öregember tolatott ki a parkolóból de nem látta hogy jövök és benyomta a baloldali karosszériát és kiakarom egyengetni kicsit. csak ahhoz le kéne szednem az első lököst. Alá kell hasalni, van két nagy csavar a motor felől, meg asszem még oldalt is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Alá kell hasalni, van két nagy csavar a motor felől, meg asszem még oldalt is... Meg talán még a sárvédő pereméhet is hozzá van csavarozva ha igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Meg talán még a sárvédő pereméhet is hozzá van csavarozva ha igaz köszi nektek! ja és hátul is leakarom szedni mert tél előtt még leakarom javítani a sárvédő ívnél. gondolom ott is akkor 2 csavar + oldalt 2ő Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Az első lökös leszedéséhez le kell venni a hűtő maszkot. Majd van két csavar, ami az orr lemezhez fogja. Ezt csak aláfeküdve lehet kicsavarni és 13-as kulcs kell hozzá. Van két-két csavar, ami a sárvédő doblemezhez fogja, plusz 2-2 ami a doblemez alatt van. Majd a lökös alját is fogja 4 darab műanyag bolha, a hűtő aljánál. Azt hiszem ennyi. :D Én két hete vettem le és nem volt egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 hello!! Nekem olyan gondom lenne h rohad a tanklyuk körül. Ha veszek 1 ilyent:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/karosszeria/egyeb/opel_astra_f_tanklyuklemez_kulso_1476677372.html az jó lenne ha ilyennek cserélném ki...? astra f 93 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 hello!! Nekem olyan gondom lenne h rohad a tanklyuk körül. Ha veszek 1 ilyent:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/karosszeria/egyeb/opel_astra_f_tanklyuklemez_kulso_1476677372.html az jó lenne ha ilyennek cserélném ki...? Jó, de csak ott rohad, a belső lemez nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Polli Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Nekem egy F Astra-hoz kéne csomagtér ajtó,mert a kéder alatt elkezdett rohadni. Ha lehet piros színben. Előre is köszi az infókat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Jó, de csak ott rohad, a belső lemez nem? csak a külső lemez rohad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Nekem egy F Astra-hoz kéne csomagtér ajtó,mert a kéder alatt elkezdett rohadni. Ha lehet piros színben. Előre is köszi az infókat! Caravan, Sedan, vagy 5 ajtós? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 csak a külső lemez rohad... Akkor mákod van...lecseréled a lemezt, és mehet fényezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tala Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Rég voltam már erre:) Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek egy komplett Astra F kasztniért mennyit érdemes kiadni? Mert sajnos pénteken elszálltam és totál kár lett a kicsike:( 110-el frontba árokfalat fogtam:S Nekem meg szerencsére csak a nyakam húzódott meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Rég voltam már erre:) Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek egy komplett Astra F kasztniért mennyit érdemes kiadni? Mert sajnos pénteken elszálltam és totál kár lett a kicsike:( 110-el frontba árokfalat fogtam:S Nekem meg szerencsére csak a nyakam húzódott meg. Uhh, az dúrva. :P mi történt? Papírral kell, vagy anélkül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Sziasztok! Nekem egy F Astra-hoz kéne csomagtér ajtó,mert a kéder alatt elkezdett rohadni. Ha lehet piros színben. Előre is köszi az infókat! Rég voltam már erre:) Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek egy komplett Astra F kasztniért mennyit érdemes kiadni? Mert sajnos pénteken elszálltam és totál kár lett a kicsike:( 110-el frontba árokfalat fogtam:S Nekem meg szerencsére csak a nyakam húzódott meg. Caravan, Sedan, vagy 5 ajtós? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Polli Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Caravan, Sedan, vagy 5 ajtós? :D 5 ajtós :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 5 ajtós :D Klikk ide Kiadós polírozás, és olyan mintha új lenne! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember28, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 Klikk ide Kiadós polírozás, és olyan mintha új lenne! :D :P :D 15ezer egy hátsó csomiajtóért? :D Nem sok az egy kicsit? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts