Stock16v Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Soook gsin? háát én itt kis honunkban eddig egyen láttam.. de azon is csak a mocitető eleje a G-é... :wink: :shock: Laci egy szóval sem írtam hogy "itthon"látom ezeket. Álltalában a neten.De azért azt köszi hogy csak az eleje G. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Tudja valaki hogy a G Astra motorháztető hogy megy fel az F-es helyére? Sok gsi-n látok csak azért érdekel. Köszi! keresd a gsi tomit neki van ilyen megoldása....bántjuk is érte eleleget ;) :lol: :lol: ugy tudom ő vett egy komplett g astra géptetőt levágták az elejét és hozzászabták a gyárihoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Köszi Redline! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pepedino70 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Sziasztok. Megtudja valaki mondani ,hogy a hátsó oldalajtóról hogy lehet leszedni a kárpitot? Van egy fekete kis háromszög az hogy jön le vagy le kell hozzá venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 a háromszög 2 patenttal van rögzitva, és asszem nem kell levenni a kárpithoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatibi1 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Halli. Megtudná nekem valaki mondani,hogy lehet kicserélni f astránál a hátsó ablakmosó csövét. Hol kell bontani a kárpitot,mivel lehet behúzni az új csövet,jó-e hozzá a síma benzincsö? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Kicsit előrébb van róla szó: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=15...=asc&start=1095 És Laci4 utólagos engedelmével: http://www.kep.tar.hu/laci4/50058980#2 :notworthy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Hali! Lehet egy "hülye" kérdésem? Szerintetek ezen ez EURO NCAP törésteszeten hány csillagot tudna elérni egy F Astra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Hali! Lehet egy "hülye" kérdésem? Szerintetek ezen ez EURO NCAP törésteszeten hány csillagot tudna elérni egy F Astra? Nem tudom mennyi különbség van a két kasztni (F-G) között de a G astra jól szerepelt: http://totalcar.hu/tesztek/tores/Astrab/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Nem értek hozzá, de szerintem nagyon sok különbség van a 2 autó között. Teljesen besz@rt az ajtózáram, már egyálltalán nem fordul el benne a kulcs. A két zárszerkezetet (jobb, ill. bal oldali) ki lehet egymással cserélni? Ez nem megoldás, hogy: vezetőoldali ajtó bezár => autót megkerül => anyósülésről ajtó lecsuk => jobb ajtó lecsuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Nem értek hozzá, de szerintem nagyon sok különbség van a 2 autó között. Kivülről inkább csak ráncfelvarrásnak néz ki F->G de lehet belülről sok a különbség. Egyébként az F Astrát is úgy emlegetik, hogy elég elős kasztnija van, bár tud nyekeregni ha csavarodik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 F-G között szerintem nem sok közös dolog van a kaszniban... Bár sztem sem sokkal rosszab az F a G-nél biztonság szempontjából. A kadett után nagy léptékű volt a változás, az biztos. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Már linkeltem be valós baleseteken alapuló statisztikát, ahol a F és a G Astra is kategórán felül teljesített. Még a Toyota Corolla volt jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Nem lehet rossz az F astra töréstesztje, haverom a sedan-jával kétszer fordult át a tetején 80-90 kórül, sértetlenül kiszálltak, a kocsit láttam utána, nem rogyott be a tető, kicsit megnyomódott az egyik oszlopnál, de rosszabra számítottam sokkal. Mondjuk a kocsi már nincs meg, mert nem csak a tető kapott..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Teljesen besz@rt az ajtózáram, már egyálltalán nem fordul el benne a kulcs. A két zárszerkezetet (jobb, ill. bal oldali) ki lehet egymással cserélni? Ez nem megoldás, hogy: vezetőoldali ajtó bezár => autót megkerül => anyósülésről ajtó lecsuk => jobb ajtó lecsuk. Központizáras? Mert nekem a csati csúszott szét és azért nem ment, összeraktam és ok. Az F astra a régi teszten ( amikor új volt) 4 csillagot kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Sajnos nem központizáras, ezért gondoltam, hogy ki kellene cserélni a két zárat de gondolkodom egy olyan megoldásban is, (bár szerintem nagyon drága) hogy egy távirányítású központizárat kellene beszereznem bontóból. Valaki egy árat nem tudna mondani, hogy kb mennyire számoljak? Én ezen az oldalon nézelődtem, 5.000 Ft a központizár, 8.000-11.000 Ft a távirányítós riasztó, szóval ha sikerülne magamnak beszerelni, akkor viszonylag olcsón megúsznám a dolgot, csak azt nem tudom, hogy jó -e ez a szerkezet az Astrához. http://www.caralarm.hu/prices.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Nekem oldaltörés tesztem volt áprilisban.:-) A 6-os főúton balra kanyarodás közben belém tolatott fékezés nélkül egy Honda Civic. Behorpadt a bal hátsó ajtóm, kicsit elgörbült a "B" oszlop, a küszöb és ennyi. De pl. belülről nem látszott az ajtóból semmi benyomódás. Az később cserés lett.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Nem tud valaki tippet, hol tudnék első kerék mögötti sárfogót (alias szarpofozót) venni? Bontókat járom egy idelye de nem találok sehol. Gyárilag nincs az enyémen de látszik is, hogy ott a kerék mögött igénybe van véve :( Gondoltam az segítene megvédeni a küszöb elejét. Más: Korábban volt szó alvázvédő anyagról. Őket tudom ajánlani választék is van, tanácsot is tudnak adni és árban sem vészes szerintem: http://www.pyrmo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 "Nem tud valaki tippet, hol tudnék első kerék mögötti sárfogót (alias szarpofozót) venni? "---Opel boltban keresd,ha bontóban nem találsz.Én is ott vettem pár éve,5000 FT,nem is volt belőle olcsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Felmerült egy ujabb kérdés,és idáig minden kérdésemre a forumon nagyon kimerítő választ kaptam..és ez a szerelés során nagy segítség volt...hát ezt is felteszem: Hogy lehet levenni a Váltó védő bőr szoknyát,ill a kézifékvédő bőrt...ugyanis ki szeretném cserélni:) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hát kapsz utángyártottat pl ATD, DEVIL ATERI, stb oan 3forint körül, ami full rámegy az eredeti műanyag vázra. A kéziféket azt passzolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Akár varr(at)ni is lehet, az eredetit mintának használva. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Akár varr(at)ni is lehet, az eredetit mintának használva. :wink: S, ha az ismi nem kér pénzt érte, akkor megvan kb. 600ft-ból.Én is így csinálom majd, mert nincs kedvem kiadni ilyesmikért ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 én 1500ért tudok műbőrből több színben... hogy lehet a váltógombot leszedni,menetes?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Felmerült egy ujabb kérdés,és idáig minden kérdésemre a forumon nagyon kimerítő választ kaptam..és ez a szerelés során nagy segítség volt...hát ezt is felteszem: Hogy lehet levenni a Váltó védő bőr szoknyát,ill a kézifékvédő bőrt...ugyanis ki szeretném cserélni:) KösziA váltoszoknyát csak a váltógomb levétele után tudod lehúzni felfelé.A váltógombbal én is megküzdöttem,és tudtommal nem menetes,(94-es)késsel kellett levágnom,de úgy sem volt egyszerű!A kézifék borítása egyszerűbb,az csak pattintós alul,a kézifékkaron keresztül lehúzhatod. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts