Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

mivel fogod felrakni?? gyárilag patentos az is, de nem akarnám furkálni az ajtót meg ilyenek...

Ja tudom hogy patentos. Az ajtókra Sikaflexxel vagy valami más márkájú de szélvédőragasztóval meg két oldalú ragasztóval. :D

És szerintem a küszöbrész is ugyan ezt kapja. Csak elől hátul az íveknél max kap 1-1 csavart. Az ajtókon lévőre simán elég a sika...

A küszöb se nehéz és az emelő pontoknál teljesen hozzá ér egy darabon a küszöbhöz tehát ott jól ki lehet kenni.....

Megosztás:

Ja tudom hogy patentos. Az ajtókra Sikaflexxel vagy valami más márkájú de szélvédőragasztóval meg két oldalú ragasztóval. :P

És szerintem a küszöbrész is ugyan ezt kapja. Csak elől hátul az íveknél max kap 1-1 csavart. Az ajtókon lévőre simán elég a sika...

A küszöb se nehéz és az emelő pontoknál teljesen hozzá ér egy darabon a küszöbhöz tehát ott jól ki lehet kenni.....

én is erre gondoltam egyébként :D

Nekem inkább az első tetszik...a hátsó nem annyira :D

nekem tetszik mindegyik :D

Megosztás:

Létezik 5ajtósra való. :D De olyat keresve se találsz ami gyári. Én 3ajtósból csinállom. :D

Jah, gondoltam, hogy ritka, még nem is hallottam róla. 3 ajtósat átvarrni elég macerás lehet. Eltörik, nem passzol, ferdén áll, stb. Kicsit olyan sufnituning jellege van, nem?

Nekem a hűtőmaszk ilyen sufni, sz**ul is néz ki. :D

Megosztás:

Jah, gondoltam, hogy ritka, még nem is hallottam róla. 3 ajtósat átvarrni elég macerás lehet. Eltörik, nem passzol, ferdén áll, stb. Kicsit olyan sufnituning jellege van, nem?

Nekem a hűtőmaszk ilyen sufni, sz**ul is néz ki. :D

Hát sufni tuning ha szarul van meg csinálva.... Én a lehető legszebben akarom meg csinálni. Nem hiszem, hogy annyira sufni lenne.... De van kársztájlingon pár autó amin van 3ajtosból alakított küszöb... És nem mondanám, hogy sufni. :D Az hogy eltörik. :D Hát nem olyan könnyen törik azért. :P

Megosztás:

Hát sufni tuning ha szarul van meg csinálva.... Én a lehető legszebben akarom meg csinálni. Nem hiszem, hogy annyira sufni lenne.... De van kársztájlingon pár autó amin van 3ajtosból alakított küszöb... És nem mondanám, hogy sufni. :D Az hogy eltörik. :D Hát nem olyan könnyen törik azért. :D

Tervbe van véve nekem is, van is egy komplett szett parkolóba... műanyag hegeszteni kell őket stb, majd képeket dobj már hogy haladsz az 5ajtóssal :P

Megosztás:

Tervbe van véve nekem is, van is egy komplett szett parkolóba... műanyag hegeszteni kell őket stb, majd képeket dobj már hogy haladsz az 5ajtóssal :D

Jó van holnap tolok. az első ajtó léc az kész a hátsóra való meg egybe van:D Már csak a peremüket kéne meg csinálnom. :D

Megosztás:

Volt minden. :D De egybe van az a lényeg.. :D fől vettelek msn-re Ott meg mutattam volna a képeket. :P De nem igazoltál vissza. :lol:

mikor vettél fel? :D

most? mert most nem vok belépve, vmi kínja van a vifivel.. belépek mobilnetről várj :lol:

Megosztás:

sziasztok

csomagtér világítással kapcsoltaban lenne egy kérdésem.

Nem világít én megse néztem hogy mi van mondom vegyünk egy izzót. Belerakom semmi. Utánna látom hogy ami kapcsolja az a vezeték valahogy eltűnt.

Tud valaki nekem ebben segíteni hogy hogy tudom életre kelteni? Esetleg egy kép hogy hogy néz ki.

Köszi

Megosztás:

sziasztok

csomagtér világítással kapcsoltaban lenne egy kérdésem.

Nem világít én megse néztem hogy mi van mondom vegyünk egy izzót. Belerakom semmi. Utánna látom hogy ami kapcsolja az a vezeték valahogy eltűnt.

Tud valaki nekem ebben segíteni hogy hogy tudom életre kelteni? Esetleg egy kép hogy hogy néz ki.

Köszi

Már a nyomógombnál tünt el a 12V-vezetéke? Egy kábelsaru megy rá fekete hasáb burkolattal. Biztos lecsúszott és elmászkált a kasztiban. Valahogy halászd elő.

Megosztás:

Már a nyomógombnál tünt el a 12V-vezetéke? Egy kábelsaru megy rá fekete hasáb burkolattal. Biztos lecsúszott és elmászkált a kasztiban. Valahogy halászd elő.

Van az lámpa foglalata rádugom a vezetéket ott minden megvan. Csak szerintem ott is lennie kellene vezetéknek ahol jah igen a nyomógombról tűnt el a vezeték. Felfogtam :D Na a gomb után nincs semmi

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.