Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
SZoval akkor ez ien utolagos dolog vagy ez gyárilag volt igy???vagy vigyem el egy lakatoshoz megnézetni??

Nem hiszem hogy utólagos. Gyárilag nekem is van benne, igaz caravanom van, más egy kicsit a forma. Szerintem nem kell még alágyujtanod. B)

Nem olyan rossz az a csomitér.

Elküldve
Nem hiszem hogy utólagos. Gyárilag nekem is van benne, igaz caravanom van, más egy kicsit a forma. Szerintem nem kell még alágyujtanod. B)

Nem olyan rossz az a csomitér.

Jol van köszönöm szépen a hasznos infókat...:D

Elküldve

Hello! nem tudja valaki hogy hol tudnák olcsón beszerezni hátsó szárnyat ferdehátú astrára? nem gsi-t hanem azt a másikat középre! nagyon kajakul néz ki, de 15ezret nem adok érte, mert csak annyér találtam én neten :(elöre is kösz ha vki tud vmit!

Üdv.: Csabi

Elküldve
Hello! nem tudja valaki hogy hol tudnák olcsón beszerezni hátsó szárnyat ferdehátú astrára? nem gsi-t hanem azt a másikat középre! nagyon kajakul néz ki, de 15ezret nem adok érte, mert csak annyér találtam én neten :(elöre is kösz ha vki tud vmit!

Üdv.: Csabi

Vegyél csak. :) legalább lesz megint kit cikizni. B) :D

Elküldve
Nemá az egyik golyóm odaadnám egy ilyen toldatért, egyszer volt a vaterán azóta is bánom hogy nem vettem meg... B)

Ha az árát elmondom, sztem be is pisilsz :D

Elküldve
Leültem, mond.... :)

10 pénz a féklámpával, és helybehozatallal B)

rácsingon volt, pest... mondom felhívom azért, mondja, hogy hát elpostázza, de járnak errefelé, ha nem sürgős, akkor hétfőn errejönnek, és elhozza (ez volt szombaton), és úgy is lett, megmaradt pár cucca, és hirdetdgeti őket.... lecsaptam mint ... :D

Elküldve
10 pénz a féklámpával, és helybehozatallal :D

rácsingon volt, pest... mondom felhívom azért, mondja, hogy hát elpostázza, de járnak errefelé, ha nem sürgős, akkor hétfőn errejönnek, és elhozza (ez volt szombaton), és úgy is lett, megmaradt pár cucca, és hirdetdgeti őket.... lecsaptam mint ... :)

Úgy rémlik akkor 12+postaköltségért lett volna, meg a fújás, mert sötétkék volt. B)

Elküldve
hát ilyenre gondoltam én astra nem tudom hoyg mi bajod vele, de hát izlések és pofonok...

Az enyém ilyen volt!

De leszedtem, nem lehetett látni tőlle semmit sem hátra! Engem nem zavart6 (megszoktam a Vivaróban már tükör nélkül!) , de az öregemenek hiányzott a táj! B) :D

Vegyél csak. :D legalább lesz megint kit cikizni. :( :)

Most miért? Meg se szólaltam! :) :) :) :D

Elküldve
Úgy rémlik akkor 12+postaköltségért lett volna, meg a fújás, mert sötétkék volt. B)

Festeni ezt is kell, mert nyers... majd ezügyben hamarosan fogom faggatni a Mesterünket :D

az az Alex :)

Elküldve
Ha nem lenne benne féklámpa, még tetszene is B)

Hátőőő... nemtom, nekem külön tetszik benne, anélkül egy darab buta valami lenne : D

Este lesz még szép a féklámpa miatt :D

Elküldve
Hátőőő... nemtom, nekem külön tetszik benne, anélkül egy darab buta valami lenne : D

Így meg egy darab buta valami, féklámpával. B)

Elküldve

Nekem csak ez tetsz. Mást még nem láttam amit feltennék rá B)

205970-20110404-SXU4vY.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.