bandika Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Sziasztok Keresek Astra F 4 ajtóshoz Fehér jobb hátsó ajtót.Budapest és környéke. 0670-337-0616 üdv. Csaba Van adok-veszek topic is itt nézz körül: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=2240 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Talán neked van hozzá motorod burkolattal? :D Nézd csak mit találtam Neked! ----KATT---- :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sziasztok... Karosszériásnál és festőnél van az autóm a jobb oldalon küszöböt illetve hátul mind a 2oldalon javító ívet cseréltek+ kaptam 2 db műanyag dobbetétet hátra. nem is ez a lényeg inkább az aggaszt, hogy hátul az ajtó alján volt egy gumi csík amit leszedtek de nem tudd hogy vissza tenni de azt mondják nem is fontos azt oda tenni nektek mi a véleményetek erről. Vagy hogyan lehetne azt oda vissza tenni...amint lehet küldök képet róla amint vissza kaptam a járgányt... Üdv Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sziasztok... Karosszériásnál és festőnél van az autóm a jobb oldalon küszöböt illetve hátul mind a 2oldalon javító ívet cseréltek+ kaptam 2 db műanyag dobbetétet hátra. nem is ez a lényeg inkább az aggaszt, hogy hátul az ajtó alján volt egy gumi csík amit leszedtek de nem tudd hogy vissza tenni de azt mondják nem is fontos azt oda tenni nektek mi a véleményetek erről. Vagy hogyan lehetne azt oda vissza tenni...amint lehet küldök képet róla amint vissza kaptam a járgányt... Üdv Adam Pedig jó dolog az!!! Nekem csak az Isuzunál van, szereintem ez is felszereltségfüggő lehetett! A vizet nem engedi be, én személy szerint szeretném ha lenne a DTL-en is! :lol: Apropó: Nem tud valaki olcsón hátsó sárfogó gumit (ami mondjuk nem feltétlenül gyári, de méretpontos!) ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Sziasztok... Karosszériásnál és festőnél van az autóm a jobb oldalon küszöböt illetve hátul mind a 2oldalon javító ívet cseréltek+ kaptam 2 db műanyag dobbetétet hátra. nem is ez a lényeg inkább az aggaszt, hogy hátul az ajtó alján volt egy gumi csík amit leszedtek de nem tudd hogy vissza tenni de azt mondják nem is fontos azt oda tenni nektek mi a véleményetek erről. Vagy hogyan lehetne azt oda vissza tenni...amint lehet küldök képet róla amint vissza kaptam a járgányt... Üdv Adam Gondolom nem az oldalsó díszlécről van szó........ Én azon az elven vagyok, hogy ami az autón található, az nem véletlenül van ott! A mérnökök nem azért találták ki, mert unatkoztak, és azt a gumicsíkot nem azért rakták oda mert megmarad 3 méter, és valahova dobjuk már fel, hogy ne legyen láb alatt! Szóval röviden, szerintem kell az oda....bár őszintén megvallva, most így hirtelen nem tudom hogy mire gondolsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Gondolom nem az oldalsó díszlécről van szó........ Én azon az elven vagyok, hogy ami az autón található, az nem véletlenül van ott! A mérnökök nem azért találták ki, mert unatkoztak, és azt a gumicsíkot nem azért rakták oda mert megmarad 3 méter, és valahova dobjuk már fel, hogy ne legyen láb alatt! Szóval röviden, szerintem kell az oda....bár őszintén megvallva, most így hirtelen nem tudom hogy mire gondolsz :D Az ajtó aljánál belül , a karoszérián van egy csík gumi, szerintem arra gondol! (Nem az a gumi ami körbefut az ajtó vonalán...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Gondolom nem az oldalsó díszlécről van szó........ Én azon az elven vagyok, hogy ami az autón található, az nem véletlenül van ott! A mérnökök nem azért találták ki, mert unatkoztak, és azt a gumicsíkot nem azért rakták oda mert megmarad 3 méter, és valahova dobjuk már fel, hogy ne legyen láb alatt! Szóval röviden, szerintem kell az oda....bár őszintén megvallva, most így hirtelen nem tudom hogy mire gondolsz :D Igazából annó találtam egy weblapot ahol le volt írva ennek a gumi csíknak fel és le szerelése de nem találom megpróbálok képet keresni valahol a neten Találtam képet ahol a nyil van oda kellene a gumi csik a link http://www.kepfeltoltes.hu/view/110311/457...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Igazából annó találtam egy weblapot ahol le volt írva ennek a gumi csíknak fel és le szerelése de nem találom megpróbálok képet keresni valahol a neten Talán itt egy kicsit látszik a kép bal oldali alsó részén... A küszöbnél fut végig. Ebben a hírdetésben látszik jól! Ez is CD felszereltség, mint az enyém, ezek szerint tényleg a felszereltségtől függ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Apropó: Nem tud valaki olcsón hátsó sárfogó gumit (ami mondjuk nem feltétlenül gyári, de méretpontos!) ? :lol: Klikk ide :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Talán itt egy kicsit látszik a kép bal oldali alsó részén... A küszöbnél fut végig. Ebben a hírdetésben látszik jól! Ez is CD felszereltség, mint az enyém, ezek szerint tényleg a felszereltségtől függ! :D Igen, felszereltségtől függ, mert az enyémen nincs ilyen. Be is folyik a víz (mármint nem az utastérig)....kocsimosásnál mindig ki kell törölgetni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Klikk ide :D És ez tuti méretpontos? Nagyon utángyáriasan néz ki (tudom, hogy az, de a gyárihoz képest nem fog nagyon "elállni"? :lol: Ezt pl eredetinek mondják, nem tudom az-e? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Igen, felszereltségtől függ, mert az enyémen nincs ilyen. Be is folyik a víz (mármint nem az utastérig)....kocsimosásnál mindig ki kell törölgetni :D Valamivel fel kellene majd varázsolni csak nem tudom mivel....valami tüskére volt rászurva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 És ez tuti méretpontos? Nagyon utángyáriasan néz ki (tudom, hogy az, de a gyárihoz képest nem fog nagyon "elállni"? :lol: Ezt pl eredetinek mondják, nem tudom az-e? :D Hát írj neki, és kérdezd meg, hogy utángyártott vagy gyári? És hogy ha utángyártott akkor méretpontos e..... regisztrálva vagy vaterán? Ha nem, akkor ha gondolod én megkérdezhetem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Valamivel fel kellene majd varázsolni csak nem tudom mivel....valami tüskére volt rászurva Arra. Néha én is lerúgom szegényt, meg letérdelem, ha a biztitábla környékén matatok. Talán 2 oldalas ragacs megfogja....az erősebb fajtából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Valamivel fel kellene majd varázsolni csak nem tudom mivel....valami tüskére volt rászurva Leleményesnek kell lenni! :D Hát írj neki, és kérdezd meg, hogy utángyártott vagy gyári? És hogy ha utángyártott akkor méretpontos e..... regisztrálva vagy vaterán? Ha nem, akkor ha gondolod én megkérdezhetem :lol: Vagyok. :D Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 És ez tuti méretpontos? Nagyon utángyáriasan néz ki (tudom, hogy az, de a gyárihoz képest nem fog nagyon "elállni"? :D Ezt pl eredetinek mondják, nem tudom az-e? :lol: Habár ha ennyire fontos hogy méretpontos legyen, márpedig az fontos, akkor hívj fel pár bontót. Még ha egy picit szürkébb is a glicerin és a szilikon csodákra képes.........Pl: Siófok Ha van nekik, postázni is tudják bárhova, és ha nincs akkor hívnak ha lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Leleményesnek kell lenni! :D na majd ki gurul a szervizből hátha okosabb leszek már akkor én is látom mitől döglik a légy. Meg feltöltök majd képet hát ha itt is tudtok valamit mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Habár ha ennyire fontos hogy méretpontos legyen, márpedig az fontos, akkor hívj fel pár bontót. Még ha egy picit szürkébb is a glicerin és a szilikon csodákra képes.........Pl: Siófok Ha van nekik, postázni is tudják bárhova, és ha nincs akkor hívnak ha lesz :D Értem! Köszi a segítséget! :) 1db balosom van gyáriba, csak 1 jobbos kellene hozzá, de mindenhol csak párban árulják sajnos... (és 9900 ft-om meg sajnos nincsen ár...) :D Egy darabbal meg hülyén néz ki, addig amíg nem szerzek egy másikat, addig fel se teszem.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 na majd ki gurul a szervizből hátha okosabb leszek már akkor én is látom mitől döglik a légy. Meg feltöltök majd képet hát ha itt is tudtok valamit mondani. Nos ez igaz! Bár ha kekec akarok lenni, akkor azt mondom hogy a kasznis dolga! Szét szedte fényezésre, rakja is össze. Az is tartozék...ez olyan mintha nem rakna be egy kilincset! Úgy kérem vissza az autóm, ahogy ott hagytam! Nehogy már a kezembe nyomja hogy: -Bocsi de ez lemaradt....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Habár ha ennyire fontos hogy méretpontos legyen, márpedig az fontos, akkor hívj fel pár bontót. Még ha egy picit szürkébb is a glicerin és a szilikon csodákra képes.........Pl: Siófok Ha van nekik, postázni is tudják bárhova, és ha nincs akkor hívnak ha lesz :D Nekem pl ezen a web címen ajánlatok http://www.riderauto.hu/ 3200 ft egy párat igaz hátul nem méret pontos de nem sokat kellene rajta igazítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Értem! Köszi a segítséget! :) 1db balosom van gyáriba, csak 1 jobbos kellene hozzá, de mindenhol csak párban árulják sajnos... (és 9900 ft-om meg sajnos nincsen ár...) :D Egy darabbal meg hülyén néz ki, addig amíg nem szerzek egy másikat, addig fel se teszem.. :lol: Amit linkeltél az teljesen más mint a vaterás....úgyhogy kár is írni neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Nos ez igaz! Bár ha kekec akarok lenni, akkor azt mondom hogy a kasznis dolga! Szét szedte fényezésre, rakja is össze. Az is tartozék...ez olyan mintha nem rakna be egy kilincset! Úgy kérem vissza az autóm, ahogy ott hagytam! Nehogy már a kezembe nyomja hogy: -Bocsi de ez lemaradt....... :D Pedig ez is előfordul manapság... Szerelőnél volt unokatesómék autója, árkot fogott: elment az eleje 2 cm-t, a bölcső is mindenestől, valamint elhajlott a jobb hátsó tengely, ezt cserélték is! De csere közben megsérült az ABS jeladó... Erre mit mondtak?? Bocsi, de nem tudtuk leszedni úgy, hogy ne sérüljön! De tudunk rendelni 8000-ért újat! Milyen rendesek igaz? :lol: Én tuti kivertem volna a balhét! Úgy a díszléc miatt, mint az ABS jeladó miatt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Pedig ez is előfordul manapság... Szerelőnél volt unokatesómék autója, árkot fogott: elment az eleje 2 cm-t, a bölcső is mindenestől, valamint elhajlott a jobb hátsó tengely, ezt cserélték is! De csere közben megsérült az ABS jeladó... Erre mit mondtak?? Bocsi, de nem tudtuk leszedni úgy, hogy ne sérüljön! De tudunk rendelni 8000-ért újat! Milyen rendesek igaz? :D Hát föl ajánlotta hogy vissza teszi szegeccsel de az hogy fog má kinézni hogy ott virít két alumínium szegecs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Igen, felszereltségtől függ, mert az enyémen nincs ilyen. Be is folyik a víz (mármint nem az utastérig)....kocsimosásnál mindig ki kell törölgetni :D Én leszedtem, mert idegesített, hogy az ajtózsanérnál beszivárgott a víz pl egy hosszú esős vezetés után, aztán ajtónyitáskor meg kiömlött a víz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Sziasztok... Karosszériásnál és festőnél van az autóm a jobb oldalon küszöböt illetve hátul mind a 2oldalon javító ívet cseréltek+ kaptam 2 db műanyag dobbetétet hátra. nem is ez a lényeg inkább az aggaszt, hogy hátul az ajtó alján volt egy gumi csík amit leszedtek de nem tudd hogy vissza tenni de azt mondják nem is fontos azt oda tenni nektek mi a véleményetek erről. Vagy hogyan lehetne azt oda vissza tenni...amint lehet küldök képet róla amint vissza kaptam a járgányt... Üdv Adam Nekem nincsen de nem is hiányzik oda, így könnyebb a takaritás is nélküle szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts