mrbis Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Nekem nincs ilyen, de nem is igen lehetne, mert dízelem van, nincs computerem... Látom a kocsim képeit is felraktad az albumodba.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Malicsekgsi Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Cégünk jól,olcsón és gyorsan dolgozik. Ön ebből kettőt választhat! :D :lol: Az egyik küszöböm egy éve lett cserélve a másikkal foglalkozott az előző tulaj, ki volt fúrva sorban vagy négy helyen és gondolom ki is volt fújva üregvédővel. Azon semmi rozsda nem volt. A lecseréltet meg nem tudom mennyire üregvédőzték,de van egy olyan gyanúm,hogy semennyire. :D Nincs rajta rozsda és szeretném,hogy ez így is maradjon,szóval mi a legjobb megoldás,mit ajánlasz? A. Egy helyen fúrjuk meg,öntsünk bele olajat,majd gumidugó a lyukba. (Szerelőm azt mondja vannak olyan küszöbök amelyek több üregből állnak,akkor ez nem sokat érne) B. Fúrjuk meg alulról több helyen,ugyanúgy,mint a másik oldalon és fújjam tele alvázvédővel. Előre is köszönöm! Tökéletes védelemnek hangzik! Valami ilyesmire gondoltam én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Malicsekgsi Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Cégünk jól,olcsón és gyorsan dolgozik. Ön ebből kettőt választhat! :D :lol: Az egyik küszöböm egy éve lett cserélve a másikkal foglalkozott az előző tulaj, ki volt fúrva sorban vagy négy helyen és gondolom ki is volt fújva üregvédővel. Azon semmi rozsda nem volt. A lecseréltet meg nem tudom mennyire üregvédőzték,de van egy olyan gyanúm,hogy semennyire. :D Nincs rajta rozsda és szeretném,hogy ez így is maradjon,szóval mi a legjobb megoldás,mit ajánlasz? A. Egy helyen fúrjuk meg,öntsünk bele olajat,majd gumidugó a lyukba. (Szerelőm azt mondja vannak olyan küszöbök amelyek több üregből állnak,akkor ez nem sokat érne) B. Fúrjuk meg alulról több helyen,ugyanúgy,mint a másik oldalon és fújjam tele alvázvédővel. Előre is köszönöm! Tökéletes védelemnek hangzik! Valami ilyesmire gondoltam én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Malicsekgsi Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Tökéletes védelemnek hangzik! Valami ilyesmire gondoltam én is! Nem is erre akartam válaszolni, csak ugrott egyet a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Malicsekgsi Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Azt csináltam,hogy párhuzamosan ugyanazokon a pontokon megfúrtam a bal oldali küszöböt,mint ahogy a jobb oldali volt. Viaszos,aszfaltos Body alvázvédőt használtam folyósra hígítottam,szórópisztollyal valamennyire betudtam nyomni a furatokba,aztán 7-8 baron adtam neki hadd terüljön.Az 1liter alvázvédőt testvériesen elosztottam a két küszöbben. :lol: Az első hossztartókban megnéztem,hogy a végén fújtam és terült egészen a végéig,tehát gondolom odabent is jól elterült. De az utolsókat úgy fújtam,hogy a csápos emelő hátsó karjaival megemeltem az autó hátulját. :D ide akartam válaszolni hogy tökéletes védelemnek hangzik!! erre gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Alex Mester, Mester, A Mágus! :D Tegyük fel, hogy kilakatolja valaki a kocsit. Utána mik a teendők a felülettel? Értsd úgy hogy csak be vannak hegesztve a lemezek. Semmi felületkezelés nincs rajtuk. Mi a sorrend? Az alapoktól egészen a festésig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 nem akarok butaságot kérdezni, de mindenesetre megkérdezem az a biztos. olyan kérésem lenne hogy a gyári szélvédőcsíkot valamilyen módon ellehet távolítani, (Szervizeket is beleértve) vagy szélvédőcsere az egyetlen megoldás?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 nem akarok butaságot kérdezni, de mindenesetre megkérdezem az a biztos. olyan kérésem lenne hogy a gyári szélvédőcsíkot valamilyen módon ellehet távolítani, (Szervizeket is beleértve) vagy szélvédőcsere az egyetlen megoldás?! A gyárilag szinezett üvegre gondolsz? Anyagában színezett csak kalapáccsal távolítható el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 A gyárilag szinezett üvegre gondolsz? Anyagában színezett csak kalapáccsal távolítható el. :D igen :) (képet is csatoltam mellé) erre voltam kíváncsi :lol: (már régóta elakarom "távolítani" , nem éppen a legszebb hogy a kék csík kirikít a fehér autóról, de akkor szélvédőcsere :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 igen :D (képet is csatoltam mellé) erre voltam kíváncsi :D (már régóta elakarom "távolítani" , nem éppen a legszebb hogy a kék csík kirikít a fehér autóról, de akkor szélvédőcsere :lol:) Igazából a legtöbben meg pont ilyet szeretnének, mert ebbe nem kötnek bele a rendőrök, ha fólia van rajta abba esetleg igen. Nekem zöld van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 igen ;) (képet is csatoltam mellé) erre voltam kíváncsi :lol: (már régóta elakarom "távolítani" , nem éppen a legszebb hogy a kék csík kirikít a fehér autóról, de akkor szélvédőcsere :D) Ezt most nem mondod komolyan! :) Ennyi miatt 1 szélvédőcserét? :D Inkább festesd át kékre az autód! Úgy vagányabb, az enyém is olyan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Igazából a legtöbben meg pont ilyet szeretnének, mert ebbe nem kötnek bele a rendőrök, ha fólia van rajta abba esetleg igen. Nekem zöld van. persze, értem mit mondasz, csak én pont mindenféle szélvédőcsík nélkül képzelném el az autóm, és csak fehér szöveget akarok .. (semmi háttér csak betű) akkor ezek szerint jó eséllyel eltudnám cserélni egy simára egy ilyen anyagában szinezett üveget .. ?!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Ezt most nem mondod komolyan! :D Ennyi miatt 1 szélvédőcserét? :lol: Inkább festesd át kékre az autód! Úgy vagányabb, az enyém is olyan! :) ;) a szélvédőcseréből lehet olcsóbban kijönnék :D hát nem is tudom .. még itt a végén lebeszéltek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 persze, értem mit mondasz, csak én pont mindenféle szélvédőcsík nélkül képzelném el az autóm, és csak fehér szöveget akarok .. (semmi háttér csak betű) akkor ezek szerint jó eséllyel eltudnám cserélni egy simára egy ilyen anyagában szinezett üveget .. ?!! Biztosan, a legtöbben a gyári csikosat keresik. A sima amúgy is jóval olcsóbb újan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Biztosan, a legtöbben a gyári csikosat keresik. A sima amúgy is jóval olcsóbb újan is. ok, megpróbálom minél olcsóbbra kihozni, mert nem igazán ér meg nekem se egy új szélvédőt egy ilyen apró probléma miatt .. :D mert magával a csíkkal nem lenne nagy gond csak a szín .. esetleg megpróbálom majd kihozni sötétebbre (feketére) sötételőfóliával , az csak jobban menne a fehérhez .. netán nagyon olcsón találok bontott szélvédőt akkor csere .. köszi mégegyszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Azért én jókat nevetgélek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Azért én jókat nevetgélek... :D Tükör van előtted? Küldjél már egy képet, had röhögjünk mi is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Azért én jókat nevetgélek... :lol: az apró részletek is számítanak, de hát "ki hogy hajtja a szekerét" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Tükör van előtted? Küldjél már egy képet, had röhögjünk mi is! :lol: Összefognak a fehér autósok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 az apró részletekre is odafigyelek, de hát "ki hogy hajtja a szekerét" :D Mert az enyém olyan szedett vedett mi? :lol: Mondjuk lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Összefognak a fehér autósok? :lol: Nem, csak attól hogy neked nevetséges, még lehet hogy másnak fontos. :D Sose értettem mit carakodsz annyit gumikon-felniken, mégse röhögök rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Mert az enyém olyan szedett vedett mi? :lol: Mondjuk lehet. :D dehogy .. szó sincs ilyenről .. csupán általános kijelentés hogy nem mindenki foglalkozik ilyen apró dolgokkal .. én igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 dehogy .. szó sincs ilyenről .. csupán általános kijelentés hogy nem mindenki foglalkozik ilyen apró dolgokkal .. én igen :lol: Ez olyan, mint nekem a bordó tükreim (mármint amikre vadászok) :D :) Azok is tök fölöslegesek, de legalább drágák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nem, csak attól hogy neked nevetséges, még lehet hogy másnak fontos. :D Sose értettem mit carakodsz annyit gumikon-felniken, mégse röhögök rajta. ;) Szerintem nem csak jól néz ki, hanem hasznos is a kék csíkos szélvédő. Ha ennyire zavarna, akkor inkább lefóliáztatnám sötétre a tetőt, de biztos nem vágnám ki a szélvédőt. :D dehogy .. szó sincs ilyenről .. csupán általános kijelentés hogy nem mindenki foglalkozik ilyen apró dolgokkal .. én igen :lol: Még mindig rossz embernél kopogtatsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Szerintem nem csak jól néz ki, hanem hasznos is a kék csíkos szélvédő. Ha ennyire zavarna, akkor inkább lefóliáztatnám sötétre a tetőt, de biztos nem vágnám ki a szélvédőt. :lol: Még mindig rossz embernél kopogtatsz :D vettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts