radu Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Áh, neem! :D Akkor maskepp kerdezem:) Velemeny a tervrol? (antenna eltavolitas, lyuk "betomes") Ablakmosoval kapcsolatban adj lecci valami tampontot (legalabb tema cimet), mert a kereses 5 temat adott ki, es phpbb tudvalevoleg nem a legjobb a keresesi eredmeny pontosabb meghatarozasaban :lol: 5xszazvalahany oldalt meg nincs lelkem vegignezni igy hajnaltajt... :) Koszi :( Uj kepek itt, belso cuccok elmosva, jobb kuszob rohadasainak (kevesbe) muveszi fotoi: ezittlink Vettem amugy ezutszurke (haha) plusst a tetokarpit helyere. Majd meglatjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Akkor maskepp kerdezem:) Velemeny a tervrol? (antenna eltavolitas, lyuk "betomes") Ablakmosoval kapcsolatban adj lecci valami tampontot (legalabb tema cimet), mert a kereses 5 temat adott ki, es phpbb tudvalevoleg nem a legjobb a keresesi eredmeny pontosabb meghatarozasaban :lol: 5xszazvalahany oldalt meg nincs lelkem vegignezni igy hajnaltajt... :) Koszi :( Uj kepek itt, belso cuccok elmosva, jobb kuszob rohadasainak (kevesbe) muveszi fotoi: ezittlink Vettem amugy ezutszurke (haha) plusst a tetokarpit helyere. Majd meglatjuk... Le kell szerelni a kapaszkodókat. Azokon a lyukakon keresztül hozzá lehet férni a csőhöz. Nekem elég rosz helyen volt szakadva (a két ajtó között), de sikerült megcsinálni. Ha nem megy, szóljál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Le kell szerelni a kapaszkodókat. Azokon a lyukakon keresztül hozzá lehet férni a csőhöz. Nekem elég rosz helyen volt szakadva (a két ajtó között), de sikerült megcsinálni. Ha nem megy, szóljál... Antenna: csinálják sokan ezt amit írtál, nekem is tetszene, de nincs most se plusz csentó, se időm ilyenre :D Egyébként olyanokat hallottam a belső antennákról, h nem v.mi jók, gyengén muzsikálnak. Mosó: a cartársnak egy ritka eset állt fen :D , de neked jó esélyel a hátsó ajtóban lesz elszakadva (ahol becsatlakozik a gumiharangba, vagy mibe), a legtöbbünknek itt szakadt el. Meg lehet közelíteni a jobb hátsó lámpa felől is, vagy ha szerencséd van miután kiveszed a gumiharangot meglátod a kaszniban heverni a szakadt véget. Az "Általános műszaki problémák" topicban volt egyébként erről szó. Üdv.: Ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Tegnap kérdeztem rá egy mezei autósboltban, és 1200Ft-ért már adnak utángyártott antennát. Csak azért nem vettem meg, mert nem tudtam, hogy külső vagy belső menetes az Astráé, illetve 5-ős vagy 6-os. És ez kedvezmény nélkül! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Koszi a valaszokat, de nem voltam eleg pontos... Par hozzaszolassal feljebb en is adtam tanacsot "szakadas" ugyben, szoval ezt en is tudom :lol: Amit elfelejtettem irni, hogy nekem az ablakspriccelom a szar... Tehat maga a fuvoka. Szoval csak folyik ki belole az anyag :) Na ezt hogy lehet cserelni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Akkor maskepp kerdezem:) Velemeny a tervrol? (antenna eltavolitas, lyuk "betomes") Kivitelezhető. De belső antennától tényleg nem szabad túl sokat várni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Koszi a valaszokat, de nem voltam eleg pontos... Par hozzaszolassal feljebb en is adtam tanacsot "szakadas" ugyben, szoval ezt en is tudom :lol: Amit elfelejtettem irni, hogy nekem az ablakspriccelom a szar... Tehat maga a fuvoka. Szoval csak folyik ki belole az anyag :) Na ezt hogy lehet cserelni :D Le kell szedni a műanyag "spoilert" a hátsó ajtóról, belűről 2 torx, kívűlről 2 csillag fogja, ha helyesen tévedek, aztán le lehet pattintani és ott van benne a fúvóka. Legalábbis így néztem :roll: , mert nekem is le kellene szedni, csak még nincs kész az új spoilerem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Knight: beszereztem én is azokat a HEKO-féle légterelőket, de még nem értem rá felszerelni. Te hogy raktad fel? Láttam a csomagban valami fémlemezeket, azok mire jók? Ahogy odapróbáltam, nekem úgy tűnt, nem fér el az eleje a tükörtől, nálad nem volt gond vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Koszi a valaszokat, de nem voltam eleg pontos... Par hozzaszolassal feljebb en is adtam tanacsot "szakadas" ugyben, szoval ezt en is tudom :lol: Amit elfelejtettem irni, hogy nekem az ablakspriccelom a szar... Tehat maga a fuvoka. Szoval csak folyik ki belole az anyag :) Na ezt hogy lehet cserelni :( Némi képi segítség.. bár nem vok képben milyen kiszerelésü a kocsid :oops: http://www.kep.tar.hu/laci4/50058980?o=0#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Koszi a valaszokat, de nem voltam eleg pontos... Par hozzaszolassal feljebb en is adtam tanacsot "szakadas" ugyben, szoval ezt en is tudom :) Amit elfelejtettem irni, hogy nekem az ablakspriccelom a szar... Tehat maga a fuvoka. Szoval csak folyik ki belole az anyag :( Na ezt hogy lehet cserelni ;) Én kérek Lnézést, feljebb té'lleg írtál ilyen ügyben. :oops: Ami a fúvókát vagy spricnit, vagy mit illeti azt miután lebontottad azt a szárnyat, amint ugye az Laci4 képein is látszik, egyszerűen ki lehet csúsztatni az ajtóra felül rögzitett műanyag nemtudommiaz nútjából (nah ezt jól leírtam...) a csövet is simán csak le kell húzni róla. Ha késtem volna a hozzászólással bocsika, de remélem segítettem. :D De mos' had kérdezzek én megint! :lol: Még mindíg háccsóablakmosó: Tegnap megvettem a csövet, összekötőt (olyan T alakúl, mer' csak olyan volt), úgyhogy neki is láttam. Kezdtem hátulról, biztos ami biztos. Kiszedtem a gumigégecsövet az ajtó és a kaszni közül, bekukucskáltam, mosó csöve sehol. Nah gondoltam haladok tovább. Hátsó kapaszkodó leszerel, bekukucs, de szintén semmi! :D Jól meg is ujjaztam, de nem találtam a csövet! Haladtam tovább, kiszereltem az első kapaszkodót, de mivel ott be sem láttam lebontottam az anyós lábterének borítását. Láss csodát itt sem volt semmi gumicsőre emlékeztető tárgy! Eddig nekem is így néz ki: http://www.kep.tar.hu/laci4/50058980/12556632#2 (Laci4, remélem nem haragszol, h a te képedet hasznátam fel :D ) Ott a kanyarban van Lszakadva ahol bemegy a hátsó ajtóba, de onnan tovább nem találtam csövet. Nos tisztelt cartársak hogyan tovább, segítsetek pls. ha tudtok! :? Tudja-e v.ki, hogy pontosan hova érkezik az a kib. mosócső az utastérbe? Le kell bontanom hozzá a kesztyűtartót is, vagy a müszerfalat...? ;) Köszönet: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 ujjzol: nekem is elvan szakadva a hátsó mosó csövem, egyszer már én is darabokra szedtem a kocsit emiatt, és én sem találtam meg a csövet! De rettentő bosszantó volt, mert amikor bekapcsoltam a hátsó mosást, láttam és éreztem is, hogy folyik a víz hátul a csomagtartónál valahol, de még így sem találtam meg a csövet! Az igaz, hogy a hátsó biztonsági öv csavarját nemtudtam leszedni, ezáltal a hátsó műanyag csomagtér borítás sem jött le teljesen, és volt egy pont, ahol már nemtudtam benyulni teljesen. Valszeg pont ott bújhatott meg a cső vége. Azóta nem próbáltam, mert lusta voltam azóta is beszerezni megfelelő csőkulcsot a bizt.öv csavarjához :lol: Remélem úgy már majd megtalálom azt a fránya csövet.. Egyébként nekem is ott a hajlatban van megszakadva, ahol csukódik az ajtó, és ahol van az a gumi gégecső borítás. De hogy hogyan csúszott annyira vissza a másik vége, azt nemtudom... a víz valahol a csomagtartó közepénél folydogált kb amikor próbálgattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 ujjzol: nekem is elvan szakadva a hátsó mosó csövem, egyszer már én is darabokra szedtem a kocsit emiatt, és én sem találtam meg a csövet! De rettentő bosszantó volt, mert amikor bekapcsoltam a hátsó mosást, láttam és éreztem is, hogy folyik a víz hátul a csomagtartónál valahol, de még így sem találtam meg a csövet! Az igaz, hogy a hátsó biztonsági öv csavarját nemtudtam leszedni, ezáltal a hátsó műanyag csomagtér borítás sem jött le teljesen, és volt egy pont, ahol már nemtudtam benyulni teljesen. Valszeg pont ott bújhatott meg a cső vége. Azóta nem próbáltam, mert lusta voltam azóta is beszerezni megfelelő csőkulcsot a bizt.öv csavarjához :) Remélem úgy már majd megtalálom azt a fránya csövet.. Egyébként nekem is ott a hajlatban van megszakadva, ahol csukódik az ajtó, és ahol van az a gumi gégecső borítás. De hogy hogyan csúszott annyira vissza a másik vége, azt nemtudom... a víz valahol a csomagtartó közepénél folydogált kb amikor próbálgattam. Naja, az a gáz, h én is hallom csobogni v,hol hátul (!) a mosófolyadékot mikor nyomom neki, de akkor sem találltam azt a k csövet, se a kapaszkodók mögött, sem a küszöbnél! :evil: Holott említették a cartársak, h nekik ott megyen az (már fönt a kapackodók mögött). Most akko' mi lennénk ilyen hülyék...? :lol: Én egyébként kiszedtem a bizt.öv rögzítését is, de akko' sem leltem :x Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 De mos' had kérdezzek én megint! :lol: Még mindíg háccsóablakmosó: Tegnap megvettem a csövet, összekötőt (olyan T alakúl, mer' csak olyan volt), úgyhogy neki is láttam. Kezdtem hátulról, biztos ami biztos. Kiszedtem a gumigégecsövet az ajtó és a kaszni közül, bekukucskáltam, mosó csöve sehol. Nah gondoltam haladok tovább. Hátsó kapaszkodó leszerel, bekukucs, de szintén semmi! :( Jól meg is ujjaztam, de nem találtam a csövet! Haladtam tovább, kiszereltem az első kapaszkodót, de mivel ott be sem láttam lebontottam az anyós lábterének borítását. Láss csodát itt sem volt semmi gumicsőre emlékeztető tárgy! Eddig nekem is így néz ki: http://www.kep.tar.hu/laci4/50058980/12556632#2 (Laci4, remélem nem haragszol, h a te képedet hasznátam fel :) ) Ott a kanyarban van Lszakadva ahol bemegy a hátsó ajtóba, de onnan tovább nem találtam csövet. Nos tisztelt cartársak hogyan tovább, segítsetek pls. ha tudtok! :? Tudja-e v.ki, hogy pontosan hova érkezik az a kib. mosócső az utastérbe? Le kell bontanom hozzá a kesztyűtartót is, vagy a müszerfalat...? :D Köszönet: ujjzol Nézd meg, egyáltalán elindul a csövecske a pompától. Onnan esetleg követheted az útját... Valakitől hallottam, hogy alul, a küszöböknél fektetett le új csövet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Knight: beszereztem én is azokat a HEKO-féle légterelőket, de még nem értem rá felszerelni. Te hogy raktad fel? Láttam a csomagban valami fémlemezeket, azok mire jók? Ahogy odapróbáltam, nekem úgy tűnt, nem fér el az eleje a tükörtől, nálad nem volt gond vele? Ahogy nézem a te géped még a facelift előtti változat, és annak más a tükre mint az enyémnek... Nekem nem volt benne fémlemez... Csak 3 ponton öntapadós ragasztóscsík volt rajta. A tükörnél beigazítottam és az ajtó másik vége felé eső résznél kellett kicsit meghajlítani, hogy a gumi alá beférjen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Nézd meg, egyáltalán elindul a csövecske a pompától. Onnan esetleg követheted az útját... Valakitől hallottam, hogy alul, a küszöböknél fektetett le új csövet... Elindul hát, persze, h +néztem, azzal kezdtem.. :) Látom, h hol megy ki a motortérből, de az anyós lábteret lebontva nem találtam sehol :roll: Lehet feljebb kéne keressem, kasztyűtartó mögött, vagy még feljebb... :idea: (asszem az a v.ki irta azt is, h ott vágta L, aki a küszöbnél vitte hátra) Mostmá' kálváriám lesz ez a hátsó mósó :lol: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Én amúgy nemkülönösebben foglalkozok a témával, igazából nemnagyon volt eddig se szükségem a hátsó mosóra :lol: De azért én is nekiugrottam már kétszer, csak szenvedés lett belőle, lehet, hogy hagyom is így... ezután se lesz rá égető szükségem azthiszem. Max ha egyszer nagyon ráérek és unatkozok :) De én asszem akkor azt fogom csinálni, hogy a pumpától kezdve tök új csövet viszek hátra ALUL, azt a borítást legalább könnyű leszedni végig, sztem nincs sok értelme foltozni a régi, szakadt csövet a csomagtartónál, kitudja, legközelebb hol vetemedik meg máshol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Én amúgy nemkülönösebben foglalkozok a témával, igazából nemnagyon volt eddig se szükségem a hátsó mosóra :) De azért én is nekiugrottam már kétszer, csak szenvedés lett belőle, lehet, hogy hagyom is így... ezután se lesz rá égető szükségem azthiszem. Max ha egyszer nagyon ráérek és unatkozok :( De én asszem akkor azt fogom csinálni, hogy a pumpától kezdve tök új csövet viszek hátra ALUL, azt a borítást legalább könnyű leszedni végig, sztem nincs sok értelme foltozni a régi, szakadt csövet a csomagtartónál, kitudja, legközelebb hol vetemedik meg máshol... Hya az új cső (és a küszöbnél való Lvezetés is) az triviális, csak az a kérdés, h hol és hogyan megy be a motortérből az utastérbe. Ezzel egyébként én úgy vok, h szeretem ha minden működik :D . Jelen helyzetben viszont csak akkor tudom használni a hátsó ablaktörlőt ha esik. Hallottam olyan típuishibáról (tapasztalni ugye nem volt alkalmam :lol: ), h soká tart eljutni a folyadéknak a hátsó ablakig és szárazon is töröl a lapát. Mi lenne ha tennék a spricni elé egy visszacsapószelep félét, mert gondolom itt a problémát az okozza, h kiürül a cső és a lapát már akkor töröl mikor még csak indul a pumpától a mosolé. Nos a visszacsapószelep ugye nem engedné visszafolyni a löttyöt... Ha hülyeséget hordok itt össze állítsatok le! :D Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 ujjzol : Vettél antennát? Ha igen mennyi volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ujjzol: visszacsapószelep jó gondolat, de szerintem annyiból nemjó, hogy igaz, hogy megfogja a vizet valahol, de a pumpa és a szelep között ugyanúgy eltűnik a víz, és amikor bekapcsolod a törlőt, akkor nyomat egykis vizet ami a szelep után van, de aztán megintcsak szárazon töröl, amíg megérkezik a friss nedű :lol: De lehet, hogy rosszúl gondolom, igazából kikéne próbálni... Extrém esetben, barkács kedvű embereknek még megoldás lehet egy időzítő kapcsoló beépítése (törlés előtt nyomat vizet), vagy egy "csak vízet a hátsó ablakra" gomb, majd utána törölni :) Vannak lehetőségek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ujjzol : Vettél antennát? Ha igen mennyi volt ? Igen vettem, 2000HUF volt kedvezmény nélkül, csak még nem volt időm beaplikálni. De már írtam, neked címezve, az elektronyos topicban! :lol: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ujjzol: visszacsapószelep jó gondolat, de szerintem annyiból nemjó, hogy igaz, hogy megfogja a vizet valahol, de a pumpa és a szelep között ugyanúgy eltűnik a víz, és amikor bekapcsolod a törlőt, akkor nyomat egykis vizet ami a szelep után van, de aztán megintcsak szárazon töröl, amíg megérkezik a friss nedű :lol: De lehet, hogy rosszúl gondolom, igazából kikéne próbálni... Extrém esetben, barkács kedvű embereknek még megoldás lehet egy időzítő kapcsoló beépítése (törlés előtt nyomat vizet), vagy egy "csak vízet a hátsó ablakra" gomb, majd utána törölni :) Vannak lehetőségek :( Maj' v.mit kipróbálok, ha megtalálom a csövet, oszt publikálom... :D Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ujjzol! Milyen az antenna? 5-ös vagy 6-os, külső vagy belső menetes? Egyébként majd érdekelne az is, hogy hogyan szereled be (már ha a te kocsid is csapott hátuljú). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Nekem nincs semmi gond a vizellátással, egyből jön az áldás, amint kezd törölni a kar. Mondjuk egy minimális késleltetés azért beleférne (elől is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
radu Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Noh, lassan eljutunk a festes miszteriumahoz... A mai arajanlat: 90e Ft. Ebben benne lenne: ket oldalt kuszob, ajtok, motorhazteto, sarvedoivek + polirozas. A feliratok es az antenna lyukanak eltuntetese is benne foglaltatik. Draga, nemdraga? Velemenyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Igen vettem, 2000HUF volt kedvezmény nélkül, csak még nem volt időm beaplikálni. De már írtam, neked címezve, az elektronyos topicban! :lol: Üdv.: ujjzol Jah :oops: :) És gyári ? Vagy legalább is úgy néz ki mint a gyári ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts