bandika Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hella díszelem, vényvisszaverős. :o hellás igen csak a mintája fényvisszaverős. de nem ver vissza semmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Azt értem, de ezen pont olyan színű nem? Azt ő festette olyanra, vagy netalán volt olyan is? :D Oh így már értem! :o szrintem utolagosan rakták fel mert nem sok ilyet láttam még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hella díszelem, vényvisszaverős. :o szrintem utolagosan rakták fel mert nem sok ilyet láttam még :D Nekem tetszik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Nekem tetszik! :D nekem is :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hello Megcsináltam én is a szélvédő alatti műpadlózást de nem vagyok vele túl elégedett,ugyanis az ablaktörlő mechanikája alulról menet közben beleér és kikezdi, másik hogy ha a pollenszűrő benne van, nem megy be hátra tökéletesen és rajta van még a papiron. és gondolom így a beázás veszélye így is fenn áll. Nélküle semmi gond. nektek mi a tapasztalatotok? ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 én megérdeklődtem 30-40ezer lett volna a tetőkárpit újra kárpitozása. Gondoltam annyiért én is meg csinálom. És nem is lett rossz. Ha a kárpitos valamit másképp csinál akkor el megyek papnak. 5ezer volt a anyag rá meg vagy 5ezer a ptex higítóval. :D Ebből lejött 5ezer mert a régi kárpitomat elcseréltem egy lepucoltra. Tehát 5ezer volt az anyagom. plusz volt egy üres tiszta kárpitom. :) Hát...nem tudom hogy milyen kárpitost kérdeztél meg, de nekem 14 ezret mondott anyaggal együtt. Sógorom autóján is lóg a kárpit, és neki kérdeztem meg :o ! (annyi a szépséghibája, hogy ő nem szerelget semmit, tehát nekünk kell majd leszerelni, és ugyanúgy visszarakni is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Arra gondoltam, ha már úgyis karosszériázás akkor veszek a kocsiba kerékjárati dobbetétet. Van értelme szerintetek? Sokat véd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hát...nem tudom hogy milyen kárpitost kérdeztél meg, de nekem 14 ezret mondott anyaggal együtt. Sógorom autóján is lóg a kárpit, és neki kérdeztem meg :o ! (annyi a szépséghibája, hogy ő nem szerelget semmit, tehát nekünk kell majd leszerelni, és ugyanúgy visszarakni is) Azt hiszem. Bőr ár lett volna. Nem sima anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Arra gondoltam, ha már úgyis karosszériázás akkor veszek a kocsiba kerékjárati dobbetétet. Van értelme szerintetek? Sokat véd? Igen sokat. Én tavasszal tettem alá,lemostam le alvázvédőztem,most egy honapja levettem és csak száraz por volt alatta, :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Igen sokat. Én tavasszal tettem alá,lemostam le alvázvédőztem,most egy honapja levettem és csak száraz por volt alatta, :o És mennyiért vetted? csak hogy úgy számoljam, hogy mennyi pénzt vigyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 És mennyiért vetted? csak hogy úgy számoljam, hogy mennyi pénzt vigyek. :o unix nál vettem utángyárit 10 e körül van az ára nekem kedvezménnyel volt 8e ft körül a két db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Arra gondoltam, ha már úgyis karosszériázás akkor veszek a kocsiba kerékjárati dobbetétet. Van értelme szerintetek? Sokat véd? Én is megvettem, tavasszal lesz hátsóív cserélve jobb, bal...és teszem is be! Sokat számít...még ha nem is méretpontos, és küzdeni kell vele! :o Azt hiszem. Bőr ár lett volna. Nem sima anyag. Jaaaa hogy Bőrből...Az más :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 unix nál vettem utángyárit 10 e körül van az ára nekem kedvezménnyel volt 8e ft körül a két db Na az nem is drága. :D Köszi! Én is megvettem, tavasszal lesz hátsóív cserélve jobb, bal...és teszem is be! Sokat számít...még ha nem is méretpontos, és küzdeni kell vele! :o Hát ha nem pontos a méret, megoldjuk :) Tudod hogy van ez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Na az nem is drága. :o Köszi! Hát ha nem pontos a méret, megoldjuk :) Tudod hogy van ez :) Hogyne tudnám! Nem vészel az anyag, csak átalakul :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hogyne tudnám! Nem vészel az anyag, csak átalakul :) :) :D Jaja. Szegény Lujzát jól szét fogják vagdosni most... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 :) Jaja. Szegény Lujzát jól szét fogják vagdosni most... :D Képet ne felejts el linkelni ide a szabdalásról, és lakatolásról.... a Piktor témába, meg a festésrűűűű :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 a Piktor témába, meg a festésrűűűű :o Majd jól körbe kenik neki trináttal azt csak pisloghat.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Akkor minek teszed bele? :o Nekem sincs semmi gond nélküle, nem ázik, nem párásodik, nem is teszem bele :D Én is kiszilóztam a szélvédő alját, de szerintem teszek bele műpadlót is, meg ha lesz időm kiveszem a szivacsokat száradni. Arra gondoltam, ha már úgyis karosszériázás akkor veszek a kocsiba kerékjárati dobbetétet. Van értelme szerintetek? Sokat véd? Majd ha megcsináltam a kasztnit én is teszek bele, egyenlőre egy darab műpadló védi a tankbeömlő környékét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Majd jól körbe kenik neki trináttal azt csak pisloghat.. :D áá... :o Jó ember a festőm. Nem fog átbaszni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 áá... :) Jó ember a festőm. Nem fog átbaszni :( Hát peeersze. :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hát peeersze. :o :D :) Hmmm...Hát ha gány meló lesz én úgyse fizetem ki :) De nem olyan. csinálta már az astrát régebben, sőt még az 1es golfot is ő csinálta. Szép lett mindíg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hmmm...Hát ha gány meló lesz én úgyse fizetem ki :D De nem olyan. csinálta már az astrát régebben, sőt még az 1es golfot is ő csinálta. Szép lett mindíg. Jól van na. :) Csak hülyültem. :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Jól van na. :) Csak hülyültem. :( :) Mókamester :o :( Holnap megyek délelőtt veszek 1 pár dobbetétet. :D :D Sokan hasznosnak tartják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Hát...nem tudom hogy milyen kárpitost kérdeztél meg, de nekem 14 ezret mondott anyaggal együtt. Sógorom autóján is lóg a kárpit, és neki kérdeztem meg :o ! (annyi a szépséghibája, hogy ő nem szerelget semmit, tehát nekünk kell majd leszerelni, és ugyanúgy visszarakni is) Hello! Valszeg későn kapcsolódok be, mivel én már megcsináltattam a kárpitomat :D , de ugyan mond már meg, hogy hol lehetett volna 14-ért csináltatni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Igen sokat. Én tavasszal tettem alá,lemostam le alvázvédőztem,most egy honapja levettem és csak száraz por volt alatta, :o Gondolom, csak a gyári méretű kerék esetén fér be a kerékívbe... Vagy be lehet eszkábálni szélesebb (195/50) kerék esetén is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts