leslie Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 94 azért cink, mert pont akkor volt a váltás... ilyenkor kérdeznie kellett volna, hogy facelift előtti vagy utáni-e... Akkor megvan a megoldás. Tehát, ha mondjuk 93-mat mondok, akkor gond nélkül ment volna a dolog. Pech. Mindegy, meghirdetem, csak elviszi vki. :lol: Én meg szombaton benézek egy Opel bontóba, hátha van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Nekem TYC márkájú olcsó utángyártott van az Astrában, és nem volt vele semmi gondom. És legalább olyan jó fényt vet, mint a gyári. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Nekem TYC márkájú olcsó utángyártott van az Astrában, és nem volt vele semmi gondom. És legalább olyan jó fényt vet, mint a gyári. ;) De a Tied 94 utáni, az is tuti. :lol: Ebből baromira nem ragaszkodom a gyárihoz, bár, nem akkora összeg, h ezen spóroljak. P.S.: Kezdek izguli az olajért. Remélem, péntekre megjön, szombaton szeretném lecserélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Szia.:-) Mi a különbség a 94 előtti, és utáni között ? Különben, a utángyártottak szerintem gázosok. A régi verdámban, ősszel, mindkét lámpát kicseréltem újra, hogy lássak a hosszú téli estéken. Tavasszal az esőzésekkor beáztak. Félig áltak vízzel, meg párások voltak állandóan.:-( Első ránézésre az orrész, illetve a lámpák meg a maszk. Most ahogy így olvasgatok, talán :lol: a sárvédő műanyag burka is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Első ránézésre az orrész, illetve a lámpák meg a maszk. Most ahogy így olvasgatok, talán :lol: a sárvédő műanyag burka is. :lol: Peremnél más. Nehéz lenne megfogalmazni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Első ránézésre az orrész, illetve a lámpák meg a maszk. Most ahogy így olvasgatok, talán :lol: a sárvédő műanyag burka is. :lol: Meg a visszapillantók is, meg hátul még nem sötétítettek a lámpák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Meg a visszapillantók is, meg hátul még nem sötétítettek a lámpák... Meg a hátsó ülések felfogatása, meg a díszlécek, a műszerfal színe(nem minden esetben), sebváltó gomb formája, a hátsó spoiler formája ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 És még sorolhatnánk az apróságokon keresztülmenve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Hogy vegyem elöl a hűtőmaszkot úgy,hogy ne törjenek el a rögzítőfülei? Nincs erről valakinek fényképes "hogyancsináljuk"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Vékony csavarhúzóval kipattintod a két alsó végét, utána meg kihúod fent a két fület, és meár le is jön. Egyébként nem túl törékeny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajoska Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Sziasztok! S.O.S. információra lenne szükségem: Astra F, régebbi típus visszapillantó tükrének (az egybetükör, nem a nyeles) burkolatát szeretném cserélni. Valaki lenne olyna kedves, hogy leírja a menetét, a főbb buktatókat? Egyáltalán el tudom ezt rontani? Köszi előre is: Lajoska Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Lakatos kérdés jön. :lol: Szóval, lassan utoléri a kor a gépem, a tanksapka borítását felnyitva a görbületben látni 2-3 gombostűfejnyi púpot, gondolom, alulról meg rohadhat, hiába vigyáztam rá. Meg lehet csináltatni úgy, hogy innentől ne 2 évenként kelljen lakatoshoz hordani? Ősszel tervbe van véve egy lakatos-fényezés-alváz+üreg védelmi kombó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajoska Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Bocs, hogy kétszer írtam le. Valami kavar volt a gépemen, és egy régebbi oldalt töltött be (de jó dolog a cache)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 azt a műanyag burkolatot akarod róla lehúzni? sztem nem nagyon lehet elrontani le kell húzni és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Lajoska! Ott van 2-vel feljebb... :wink: Figyelmesebben légyszíves!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajoska Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Mégegyszer bocs! Engem inkább az érdekelne, hogy megy rá az új... a réginek mrá úgyis mindegy, max. letöröm :-) , de az újra vigyázni kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Mégegyszer bocs! Engem inkább az érdekelne, hogy megy rá az új... shimán :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajoska Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Lakatos kérdés jön. :lol: Szóval, lassan utoléri a kor a gépem, a tanksapka borítását felnyitva a görbületben látni 2-3 gombostűfejnyi púpot, gondolom, alulról meg rohadhat, hiába vigyáztam rá. Meg lehet csináltatni úgy, hogy innentől ne 2 évenként kelljen lakatoshoz hordani? Ősszel tervbe van véve egy lakatos-fényezés-alváz+üreg védelmi kombó. :lol: Ha hiszed, ha nem...nekem a régi tulaj kicseréltette...most egy OFF Golf III borítás van...hát nem is olyan feltünő csak éppen nem kerek, hanem téglalap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajoska Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Sziasztok ismét. Astra blueprintet (3 nézeti rajzot) keresek, mert szeretnék papírmodellt építeni. A google-t már kifaggattam ez ügyben, sikertelenül. Ha valakinek esetleg van (vagy akár csak oldalnézet, a többit megoldom), kérem, segítsen. Előre is köszi: Lajoska Link to comment Megosztás: More sharing options...
urobi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 no ezt kitöröltem....-uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Lakatos kérdés jön. :lol: Szóval, lassan utoléri a kor a gépem, a tanksapka borítását felnyitva a görbületben látni 2-3 gombostűfejnyi púpot, gondolom, alulról meg rohadhat, hiába vigyáztam rá. Meg lehet csináltatni úgy, hogy innentől ne 2 évenként kelljen lakatoshoz hordani? Ősszel tervbe van véve egy lakatos-fényezés-alváz+üreg védelmi kombó. :lol: Van rá megoldás. Tegyél/tétess a sárvédődobok alá műanyag (üvegszállas a jobbik fajta) sárvédődobokat! Én is ezt csináltam tavaly ősszel. Az tuti nem rohad el és ha rendesen fel van téve többet az alatta lévő fém sem fog rohadni ;) Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Van rá megoldás. Tegyél/tétess a sárvédődobok alá műanyag (üvegszállas a jobbik fajta) sárvédődobokat! Én is ezt csináltam tavaly ősszel. Az tuti nem rohad el és ha rendesen fel van téve többet az alatta lévő fém sem fog rohadni :lol: Üdv.: ujjzol Ez jó tipp, tervezem is. De ennek előfeltétele, hogy rendesen ki legyen lakatolva most a kocsi, nyilván. :lol: Mennyi volt a műanyag dob hátulra? Nem megy be alá a sár? Mert akkor adunt a x@rnak 1 pofont eset vanik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Ez jó tipp, tervezem is. De ennek előfeltétele, hogy rendesen ki legyen lakatolva most a kocsi, nyilván. :lol: Mennyi volt a műanyag dob hátulra? Nem megy be alá a sár? Mert akkor adunt a x@rnak 1 pofont eset vanik. Természetesen frankóra kell csinálni alatta ;) Sőtt, én le is alvázvédelmeztem rendesen, biztos ami biztos. :lol: Nem a legolcsóbb dolog, nekem 27,5 pénzbe jött a hátsó pár. Láttam már azóta ettől lényegesen olcsóbbat is (cirka 10 papírral), vagy engem vettek palira, vagy a zenyém annyira frankó cuccos :twisted: Ha passzol rendesen a műanyag íve a sárvédő ívéhez, akkor nem szabad alámennie semminek. Lásd elől, gondolom ott neked is van gyárilag. Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Nekem 94'-es az astrám és hála a jó istenek csak egy rohadás van rajta az is a potkeréknél. De most kopra szét van szedve az auto és nem találtam többet rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts