zbandi Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Köszi a segítséget Zotya, de nekem ezzel az ütéssel még mindíg nem áll helyre a rend, és a hézeg ugyan úgy ott van az idom és a burkolat közt sajna. De ezzel a tükör kipattintásos modszerrel megprobálom ma ismét a helyére tenni, van egy olyan érzésem, hogy a fülek hajoltak el rajta sajna ^_^ Szia! Én mikor a bicajost csaptam el, nekem is be/le hajlott a tükröm. Visszarakni rendesen máshogy nem lehet, csak ha lecsavarozod a csipogók felöl az egész tükröt. És asztalon összerakod. És ott is nehéz, én is majd fél órát szenvedtem vele. A hátsó burkolatot leszedni fültörés nélkül, szerintem lehetetlen. De pillanatragaccsal jól ragasztható. Szerintem a fülek nem tudnak elhajlani, legalábbis nálam nagy pofont kaptak, de nem sérült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 A tank tetejéről induló szellőzőcső megy be nekem a betöltőcsonkon allulra, a felső vékony cső az egy hurok után megy előre, gondolom vagy a motorhoz, vagy a szénszűrőhöz. De mivel én már vagy 3X levettem a tankot, az sem 100% hogy az enyém jól van. Mondjuk nekem nins a tankban sem vákum, sem túlnyomás. Nos nekm is így van,mióta kicseréltem a tankot azóta nincs meg a szelőztetése mivel az előzö tank tetje olyan volt mint a szita az megoldotta a tágulásbol erdő nyomáskülömbséget. Mivel most zárt a rendszer nyomás ill. vákum van benne. A szénszürőböl jön egy cső a motor fele azt hova kell kötni mivel most találtam meg és csak elvan sütve a cső vége tanácstalan vok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nos nekm is így van,mióta kicseréltem a tankot azóta nincs meg a szelőztetése mivel az előzö tank tetje olyan volt mint a szita az megoldotta a tágulásbol erdő nyomáskülömbséget. Mivel most zárt a rendszer nyomás ill. vákum van benne. A szénszürőböl jön egy cső a motor fele azt hova kell kötni mivel most találtam meg és csak elvan sütve a cső vége tanácstalan vok? Nem az amelyik csak úgy le van lógatva a motortérben a végén olyan tányérszerű kiszélesedés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nem az amelyik csak úgy le van lógatva a motortérben a végén olyan tányérszerű kiszélesedés? nem az okés ott lóg lefele,ez egy másik most a tűzfalon megy végig meg van két csatlakozo is ami szabadon lóg. Szerintem nem ez a gyári motorja.Nem ithoni germán előélet van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 nem az okés ott lóg lefele,ez egy másik most a tűzfalon megy végig meg van két csatlakozo is ami szabadon lóg. Szerintem nem ez a gyári motorja.Nem ithoni germán előélet van. Dobjál róla képet, aztán egy típustárs megmondja hova kell mennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Dobjál róla képet, aztán egy típustárs megmondja hova kell mennie. Nos itt vanna a képek:Visit My Website ez a cső jön a szénszürőböl,Csatlakozók a kiegyenlítő tartály alóol jönek elő:Visit My WebsiteVisit My Website, Az utolsó a map szenzornál van:Visit My Website, egyik csatlakozonak sincs párja amibe bedugjam. Ezzel mi a teendő csere:Visit My Website Visit My Website, lehet csak a felső gumi részét kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nos itt vanna a képek:Visit My Website ez a cső jön a szénszürőböl,Csatlakozók a kiegyenlítő tartály alóol jönek elő:Visit My WebsiteVisit My Website, Az utolsó a map szenzornál van:Visit My Website, egyik csatlakozonak sincs párja amibe bedugjam. Ezzel mi a teendő csere:Visit My Website Visit My Website, lehet csak a felső gumi részét kapni? Ezek a check controll csatlakozói. A szilenteket meg jobb lesz minél előbb cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Caravanhoz lehet kapni a hátsó kerékjáratba műanyag betétet? Annyira zavar, hogy a kerék televeri ganéval az üzemanyag csöveket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Caravanhoz lehet kapni a hátsó kerékjáratba műanyag betétet? Annyira zavar, hogy a kerék televeri ganéval az üzemanyag csöveket Az nem zavar, hogy kirohad? ^_^ :D Csak vicceltem...Lehet kapni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Az nem zavar, hogy kirohad? ^_^ :D Csak vicceltem...Lehet kapni :D Mégpedig itt Veszprémben. Itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Mégpedig itt Veszprémben. Itt. Jaja mondjuk illő lett volna nekem is linkelni ezt az oldalt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Caravanhoz lehet kapni a hátsó kerékjáratba műanyag betétet? Annyira zavar, hogy a kerék televeri ganéval az üzemanyag csöveket Nekem pont most lakatolják a hátsó kerekek környékét. Mondtam is a szerelőnek, hogy veszek majd bele műanyag dobbetétet és berakhatná. Ő erre azt válaszolta, hogy nem túl jó ötlet szétfúrni azt, amit épp most megcsinált. Tényleg fúrni kell a kasznit a felrakásához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem pont most lakatolják a hátsó kerekek környékét. Mondtam is a szerelőnek, hogy veszek majd bele műanyag dobbetétet és berakhatná. Ő erre azt válaszolta, hogy nem túl jó ötlet szétfúrni azt, amit épp most megcsinált. Tényleg fúrni kell a kasznit a felrakásához? Egy lyuk. És akkor mi van? Le lehet kezelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem pont most lakatolják a hátsó kerekek környékét. Mondtam is a szerelőnek, hogy veszek majd bele műanyag dobbetétet és berakhatná. Ő erre azt válaszolta, hogy nem túl jó ötlet szétfúrni azt, amit épp most megcsinált. Tényleg fúrni kell a kasznit a felrakásához? Persze nem túl jó ötlet, csak betét nélkül felbacca a sarat a beöntőcsövekhez, ott szépen megül vagy 3-4 kiló, és állandóan nedvesen tartja a lemezt. Aztán ha a szaki nem volt alapos a lekezelésben, pár év mulva mehetsz vissza hozzá. Akkor hegesztessél bele a kasztniba vele pár csavart kilógatva, és nem kell fúrni semmit. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Persze nem túl jó ötlet, csak betét nélkül felbacca a sarat a beöntőcsövekhez, ott szépen megül vagy 3-4 kiló, és állandóan nedvesen tartja a lemezt. Aztán ha a szaki nem volt alapos a lekezelésben, pár év mulva mehetsz vissza hozzá. Akkor hegesztessél bele a kasztniba vele pár csavart kilógatva, és nem kell fúrni semmit. :D Pár csavart kilógatva???? ^_^ Ááá zotya barátom....nem egyszerűbb kifúrni? Egy kis foszfát, meg alvázvédő és kész, passz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Pár csavart kilógatva???? :D Ááá zotya barátom....nem egyszerűbb kifúrni? Egy kis foszfát, meg alvázvédő és kész, passz :D Nekem is kéne vennem.Meg guberálnom kell bal első sárfogó gumit is,mert anélkül vettem. A külső fele megvan kasznilag,már csak fényezésre áhítozom... Alex Car-társat majd keresem ez ügyben ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Nekem is kéne vennem.Meg guberálnom kell bal első sárfogó gumit is,mert anélkül vettem. A külső fele megvan kasznilag,már csak fényezésre áhítozom... Alex Car-társat majd keresem ez ügyben :D Abból nekem is kéne egy ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Persze nem túl jó ötlet, csak betét nélkül felbacca a sarat a beöntőcsövekhez, ott szépen megül vagy 3-4 kiló, és állandóan nedvesen tartja a lemezt. Aztán ha a szaki nem volt alapos a lekezelésben, pár év mulva mehetsz vissza hozzá. Akkor hegesztessél bele a kasztniba vele pár csavart kilógatva, és nem kell fúrni semmit. ^_^ Pont emiatt ment el fél napunk a tankbeöntőre, mert úgy szét volt rohadva... Érdemes kitüntett figyelemmel lekezelni a beöntőcsövek környékét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Pár csavart kilógatva???? ^_^ Ááá zotya barátom....nem egyszerűbb kifúrni? Egy kis foszfát, meg alvázvédő és kész, passz :D Persze hogy egyszerűbb, da ha annyira fél a lakatos az átfúrt lemeztől, akkor pöttyintsen oda egy csavart és nincs lyuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Persze hogy egyszerűbb, da ha annyira fél a lakatos az átfúrt lemeztől, akkor pöttyintsen oda egy csavart és nincs lyuk. Igaz! De ne féljen a lakatos...csak fúrja ki, a többit meg bízza fényezőre ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hali nem tudjátok lehet kapni újat abból a müanyagbol ami a szélvédő alatt található? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Hali nem tudjátok lehet kapni újat abból a müanyagbol ami a szélvédő alatt található? Ha lehet is, aranyárban. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ha lehet is, aranyárban. ^_^ Akkor bontó. :D Vagy Öcsibácsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Akkor bontó. :D Vagy Öcsibácsi. :D Vagy a bontós Öcsibácsi?! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts