warwolf Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 És nektek nem fütyül bizonyos sebességnél? Nekem nagyon rég volt fenn de le is került gyorsan. Nem.A tükörszárnál lehetett észrevenni némi fütyülést, de nincs kapcsolatban a légterelővel.Viszont az utólagos tetőantenna biz' beszélget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 És nektek nem fütyül bizonyos sebességnél? Nekem nagyon rég volt fenn de le is került gyorsan. Negatív, semmi hangja. Igaz, max 140-150-el megyek a géppel, tehát lehet, hogy 220-nál zajos lenne, de ez nem az a kocsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 sziasztok mi most vettünk caravánhoz 2 elsöt és egyáltalán nem fütyül!!! már mentünk vele azota 160-nal és akkor se fötyöl!! mindenkinek tudom javasolni sziazstok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opel8V Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 És nektek nem fütyül bizonyos sebességnél? Nekem nagyon rég volt fenn de le is került gyorsan. Ora szerinti 190-nel meg nem futyul (csak a rendor) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Alváz-üreg védelem mibe szok fájni kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Akkor nem tudom nálam miért csinálta, de olyan 80-100 körül mindig jelentkezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Milyet vettél ? Mármint melyik márka ez ami fütyül ? S a többieknek milyen van amelyik nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Szatuna nem fütyül. 7500Ft/pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Szatuna nem fütyül. 7500Ft/pár Thx, én is néztem már a honlapjukat, csak sokalltam a 8e feletti árat, de végülis lehet megéri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Thx, én is néztem már a honlapjukat, csak sokalltam a 8e feletti árat, de végülis lehet megéri... Ha a suliba menet az Izsáki úton veszed meg a Karcsiéknál (opel bolt) , ott kb 7500, én tavaly kérdeztem, és nem hinném, hogy azóta ment fel az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Szatuna nem fütyül. 7500Ft/pár Dettó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Köszi :lol: lehet az lesz, mondjuk előtte megyek Pestre, szal ott is körbenézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Hi! Lenne 1 kérdésem: nemrég sajna sikerült kitörnöm a bal első lámpát (csak az üveg törött ki, maga a lámpatest ép) :lol: , vettem bontóban másikat, viszont az nem olyan, mint az eredeti (Bosch), hanem valami más márka. A lényeg, hogy akárhogy próbáltam, kicsit beljebb van a lámpa, mint a másik (majdnem egy centivel). Létezik, hogy többfajta méretű F Astra lámpa is volt? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 gondolom az össz különbség ua mint a rácsnál pl 95 előtt és után :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 94 végén volt egy váltás, amikor is a lámpa belső íve változott kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Ezexerint kéne szereznem egy ugyanolyan Bosch lámpát, mint az eredeti. Sejtettem én, hogy nem lesz ez ilyen 1szerű :? Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Nem. Csak hasonló évjáratút kell szeválnod bontóból, vagy utángyártottban is lehet kapni kb. 8000-ért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 És egy utángyártottnál hogyan tudom megállapítani, hogy jó-e az enyémre vagy sem (próba nélkül persze)? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 És egy utángyártottnál hogyan tudom megállapítani, hogy jó-e az enyémre vagy sem (próba nélkül persze)? :?: Megmondod, hogy 93-as a géped, egy valamire való eladónak csak illene tudnia, hogy milyen kell... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Hát... ez az előző esetben sem jött be :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Megmondod, hogy 93-as a géped, egy valamire való eladónak csak illene tudnia, hogy milyen kell... :lol: Így vettem most xar sárvédő műanyagot a Csergőben a jobb első dobba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Az kemény, ha ott xart adnak :shock: :shock: :shock: Mikor én voltam mindig rendesen megnézték EPC-ből a cuccost... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Az kemény, ha ott xart adnak :shock: :shock: :shock: Mikor én voltam mindig rendesen megnézték EPC-ből a cuccost... Ezt is megnézte... Kérdezett évjáratot, megsúgtam, h '94, és kalap. Az a fos, h a jobb oldaliba anno másmilyet tett az okos lakatos, mint kellene, gondoltam, most orvosolom. Erre rájöttem, h vszinüleg nem kapott rendeset, hát bebarkácsolt egyet. Ebben az a szomoru, h ha lenne feles 5 rugóm, akkor inkább MOTE tag lennék, de nem akar összejönni sehogyse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 94 azért cink, mert pont akkor volt a váltás... ilyenkor kérdeznie kellett volna, hogy facelift előtti vagy utáni-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 94 azért cink, mert pont akkor volt a váltás... ilyenkor kérdeznie kellett volna, hogy facelift előtti vagy utáni-e... Szia.:-) Mi a különbség a 94 előtti, és utáni között ? Különben, a utángyártottak szerintem gázosok. A régi verdámban, ősszel, mindkét lámpát kicseréltem újra, hogy lássak a hosszú téli estéken. Tavasszal az esőzésekkor beáztak. Félig áltak vízzel, meg párások voltak állandóan.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts