redline Elküldve Január9, 2004 Megoszt Elküldve Január9, 2004 Van egy szép fehér Astra, ha a Városkaputól megyünk központ felé, jobbra egy mellékutcában. Mártírok út az ucca neve, majd mindennap látom mert erre dolgozom próbáltam már jelezni neki, hogy van ilyen opelklub.hu izé de nincs róla infóm, hogy reagált e rá sztem az is egy 1,6os de télleg szépen körbe van spoilerezve :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2004 Megoszt Elküldve Január9, 2004 apropo Mártirok ut.... Laci4 nem te álltál meg itt szerdán az otp-nél??, láttam egy pont olyan traktort mint a tiéd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2004 Megoszt Elküldve Január9, 2004 Tudatlan! Van nekem egy vezetőűlés felőli komplett feszítő+övcsat. Kell olcsón? :) opel16v@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január10, 2004 Megoszt Elküldve Január10, 2004 apropo Mártirok ut.... Laci4 nem te álltál meg itt szerdán az otp-nél??, láttam egy pont olyan traktort mint a tiéd :wink: Izé...szerdán..nem tudom...azt tudom, h mostanság jártam arra párszor...meg az erzsébet otp-nél is. bár ahogy visszagondolok szerdan szerintem nem...de ki tudja...ez a skrizo dolog nagyon megkavar :wink: a fehér astra meg uaz amiröl beszélünk, és ezekszerint nem agresszor :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Nah eljott az az ido, hogy megjelentek a verdan a rozsdasodas elso jelei, ugyhogy kellene valamit majd csinalni vele. En nem ertek hozza, hogy pl mikor kell lakatoshoz elvinni, mikor meg csak alig lathatok a foltok vagy mikor mar kelloen sok osszegyult :) Bar egyelore nem nagyon latszik, kozelrol nezve van egy kis folt a hatso szelvedonel, meg a bal hatso sarokban a lokharito es a sarvedo kozotti resben. De legjobban a jobb elso kerekivnel kezdte ki. Amugy mivel feher a jargany igy meg csak azt sem lehet ra mondani hogy nem fog latszani, szoval nem letezik valami ilyen "vedofestek" amivel ezeket a reszeket be lehet kenni hazilag? Lakatosok mennyiert dolgoznak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 GH! Javítóelemek és karosszéria-alkatrészek a Patacsinál (www.patacsi.hu) fillérekért vannak, inkább a lakatoson múlik, mennyi a meló díja. Javítófestékkel hiába kened, fél év múlva mindenképp ledobja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Sziasztok. Elkészült az autó :) :lol: :D Bő egy heti buszozás után ujra szabadság. :lol: Az őzek nyomai teljesen eltüntetve. http://www.tar.hu/tivadar68/SVI_0012.JPG http://www.tar.hu/tivadar68/SVI_0015.JPG Hello. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 tsá! lemaradtam az elözményekröl....hol volt törve a kocsi? elsöre én nem látok nyomot.....bár lehet 2. ra sem fogok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 tsá! lemaradtam az elözményekröl....hol volt törve a kocsi? elsöre én nem látok nyomot.....bár lehet 2. ra sem fogok :) Hello. Dec 29-30. hozzászolásokban visszanézheted itt ebben a topicban, képekkel illusztrálva :oops: Hello. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Huhh..elég szép... mennyibe került neked?lehet irtad forumba de most 1elöre képeket néztem+......gondolom karácsony környékén jol jött ez a kis muri....na Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Tiv! Aztán vigyázni a Bambikkal legközelebb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Tiv! Aztán vigyázni a Bambikkal legközelebb! :lol: :) :lol: :D Inkább a jobb bokával. :oops: :twisted: :twisted: Hali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Huhh..elég szép... mennyibe került neked?lehet irtad forumba de most 1elöre képeket néztem+......gondolom karácsony környékén jol jött ez a kis muri....na Hali A kár 206 E. minusz 100 E. önrész. :? Javitás, 112 E csont uj alkatrészekkel. Bukta 6 E. / és az őzeket otthagytam :) :lol: / Hali. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Ma arra lettem figyelmes, hogy a vezetőoldali ajtómnak semmi tartása (tudjátok, 2-3 állásban megmarad nyitva az ajtó, és nem csukódik be). Nyitva volt az ajtó, mire egy nagyobb széllökés befújta :)))). Ez persze nem ilyen vicces, mert a vezetőoldali záram is picit akad (ezt más okokból is meg kell csinálni). Van aki azt mondta lóg, van aki szerint nem, szerintem egy picit lóg, de mások szerint ez nem lógás, no szóval, kihez vigyem? Lakatoshoz? Tapasztalat? Köszi Astra F 3 ajtó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Ma arra lettem figyelmes, hogy a vezetőoldali ajtómnak semmi tartása (tudjátok, 2-3 állásban megmarad nyitva az ajtó, és nem csukódik be). Nyitva volt az ajtó, mire egy nagyobb széllökés befújta :)))). Ez persze nem ilyen vicces, mert a vezetőoldali záram is picit akad (ezt más okokból is meg kell csinálni). Van aki azt mondta lóg, van aki szerint nem, szerintem egy picit lóg, de mások szerint ez nem lógás, no szóval, kihez vigyem? Lakatoshoz? Tapasztalat? Köszi Astra F 3 ajtó Szia ! Ha szép lassan, minimális erővel csukod be az ajtódat, akkor akadás nélkül bezáródik, vagy marad némi hézag és nagyobb erővel ugrik csak a helyére ? Ha az első eset, akkor nem lóg. Nekem már cserélve lettek a csapszegek az első ajtóknál, és egy lakatos csinálta meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Nekem az opel sztradaban csereltek csapszeget, mert uhuhu szerint zorgott. Azota szerintem jobban log, meg ram is ramcsukodik folyton. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2004 Ha rád csukódik az ajtó az azért van mert ki van kopva az ajtó határolód! Lehet feszíteni a rugóján de nem érdemes csere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 De akkor miert log? Lehet hogy nem sikerult jol a csapszeg csere? (torve nem volt elvileg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Szia ! Ha szép lassan, minimális erővel csukod be az ajtódat, akkor akadás nélkül bezáródik, vagy marad némi hézag és nagyobb erővel ugrik csak a helyére ? Ha az első eset, akkor nem lóg. Nekem már cserélve lettek a csapszegek az első ajtóknál, és egy lakatos csinálta meg. Üdv, marad némi hézag és csak nagyobb erővel ugrik a helyére, de mind ilyen, nem? A záram azonban akad. Szvsz az enyém volt törve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Ha rád csukódik az ajtó az azért van mert ki van kopva az ajtó határolód! Lehet feszíteni a rugóján de nem érdemes csere! És kábé mibe fáj? Kihez vigyem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2004 Megoszt Elküldve Január14, 2004 Mekkora hézag marad ? Mint írtam, nekem már ki lett cserélve, bár némi lógás így is maradt benne, de ez nem zavaró ahhoz képest, ami előtte volt, mert komoly erőfeszítésbe került becsukni az ajtót. Ha gondolod, akkor megnézheted milyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2004 Csak gyáriban létezik és te is ki tudod cserélni ha jól tudom 4csavar fogja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január15, 2004 Megoszt Elküldve Január15, 2004 Csak gyáriban létezik és te is ki tudod cserélni ha jól tudom 4csavar fogja! Igen ki tudja cserélne, de egyedül nem ajánlatos lekilátni, mert jó ha közben van aki tartja azt az ajtót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2004 Mihez az ajtó határoló cseréhez! Ahoz nem kell levenni az ajtót!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január15, 2004 Megoszt Elküldve Január15, 2004 Mihez az ajtó határoló cseréhez! Ahoz nem kell levenni az ajtót!!!!! Senki sem beszélt itt olyanról, hogy le kell venni az ajtót :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts