Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Ez hol van egészen pontosan? Az anyósülés oldalán nem szedted még ki a szőnyeget fogadjunk :D
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Áhhh! sérülésmenteeess! :D :wacko: Van még olyan? :wacko: :wacko: Az enyémen eddíg 3 nyomot találtam azonkívül amit én csináltam. Egyszer már le volt cserélve a zárhíd, van egy horpadás a jobb belső sárvédőn, és volt egy a bal hátsó lámpa mögött. Ezt mondjuk olyan könnyen kinyomtam, hogy nem is értettem lámpa cserekor( gondolom az is eltörött) miért nem csinálták meg. Nem feküdt fel a lámpa gumija és beesett az eső. De úgy látszik a mester lecarta. :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés oldalán nem szedted még ki a szőnyeget fogadjunk :D Naaa! Ne viccelj Zotya! meg se nézted amikor megvetted??? :wacko: :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés oldalán nem szedted még ki a szőnyeget fogadjunk :D Volt már kibelezve teljesen. :wacko: Na szóval hol is van? :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Naaa! Ne viccelj Zotya! meg se nézted amikor megvetted??? :wacko: :wacko: Csak a zárhídon, nem tudtam, hogy máshol is van. :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Csak a zárhídon, nem tudtam, hogy máshol is van. :D Peersze! Már majdnem elhittem! :wacko:
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Volt már kibelezve teljesen. :wacko: Na szóval hol is van? :D Az anyósülés, és a küszöb között, van kivágva egy kis ablakocska a szöveten, és azon a pár centin, nincs alatta szivacs, így lelátni a vásig. Oda van beütve :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Peersze! Már majdnem elhittem! :wacko: Így van honnan tudtam volna? Első kocsi, első Opel. :D
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés, és a küszöb között, van kivágva egy kis ablakocska a szöveten, és azon a pár centin, nincs alatta szivacs, így lelátni a vásig. Oda van beütve :D Tudja ő, csak szivat minket! :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Az anyósülés, és a küszöb között, van kivágva egy kis ablakocska a szöveten, és azon a pár centin, nincs alatta szivacs, így lelátni a vásig. Oda van beütve :D Kösz, majd megnézem. :wacko:
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :wacko: Szerintem nem a padlódugók a fő problémáid :D
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem nem a padlódugók a fő problémáid :D Hanem?
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Hanem? A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D Csak én érzem bajosabbnak, a padlódugóknál? :wacko:
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Hát lapkán van B+. Vagy nem ez az? http://kep.psharing.com/405665.jpg :D Igen, rosszul mondtam/írtam, nem csak az adattáblán szerepel az alvázszám. Köszi astrásgyerek :P de műszakin soha nem nézik ezt az adattáblát..... Mert a zárhídon van 85%-ban és az sérülékeny felület. Sokan törésnél már nem rakják vissza.... Persze olyankor néznek rám mint ku*va az üdülési csekkre mikor tájékoztatom őket hogy azon volt a színkód :D :D Mégis csak csinálok róla képet :wacko: A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :wacko: Takarítsad le a rozsdát, szükség szerint hegezd be, de utána fúrd ki oda ahol volt! A rúgótányér körüli rozsda Astra betegség egyike....Azt hiszem le kell engedni a hátsó hidat hogy rendesen hozzáférj.... De ebben nem vagyok biztos...Majd öcsibácsi megmondja:rolleyes: :wacko:
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Csak én érzem bajosabbnak, a padlódugóknál? :D Még van belőle.....Kb a fele.De a napokban guberálok valahol bontóban.Azzal nincs gond. Nem veszélyes,csak szeretkezi a szemem :wacko:
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Még van belőle.....Kb a fele.De a napokban guberálok valahol bontóban.Azzal nincs gond. Nem veszélyes,csak szeretkezi a szemem :wacko: Jól sejtem, hogy ez helyet más szót használtál? :D :wacko: :wacko:
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D Szerintem nyugodtan foltozd be, bár én meghagytam, de ha vissza van rakva a helyére, meg allulról kap alvázvédőt, olyan mintha nem is lenne. Mennyire gáz a rugótányér?
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Még van belőle.....Kb a fele.De a napokban guberálok valahol bontóban.Azzal nincs gond. Nem veszélyes,csak szeretkezi a szemem :wacko: Csak ne menjen át csillagvizsgálóba :D
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Jól sejtem, hogy ez helyet más szót használtál? :D :wacko: :wacko: Jaja.Érzéki együttlétük van a rozsdának meg a fémnek... :wacko: :D :D
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem nyugodtan foltozd be, bár én meghagytam, de ha vissza van rakva a helyére, meg allulról kap alvázvédőt, olyan mintha nem is lenne. Mennyire gáz a rugótányér? Én is a befoltozáson eszeltem,de kiderül majd.Meg kell néznem közelebbről is.... Küszöbcsere megvolt,sárvédőknél a küszöbök vége is bajos volt.A tányér külső fele megszűnt. Szerintem,ha úgy alakul kikapom és csere lesz a vége.
FPepe Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 A hétvégén a kaszni munkába merülve láttam,hogy a padló gumi dugói körül eszi kicsit a rozsda a szekeret.Szerintetek,ha javítok meghagyjam a lyukakat a dugóknak,vagy befoltozzam....? Ja és sz..á van rohadva a bal hátsó rugótányér felül.... :D Sztem nyugodtan befoltozhatod, egy rizikófaktorral kevesebb. Gyárilag is csak azért van, hogy a felesleges festék kifolyjon.
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Zotya cartárs! parancsolj :wacko: : 1. kép 2. kép Ha neked nincs ilyen az "alvázon"(érdekesség kép: Nem alváz, hanem önhordó karosszéria :wacko: :wacko: ) Akkor passz...Tudtommal ez nem évjáratfüggő :D
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Én is a befoltozáson eszeltem,de kiderül majd.Meg kell néznem közelebbről is.... Küszöbcsere megvolt,sárvédőknél a küszöbök vége is bajos volt.A tányér külső fele megszűnt. Szerintem,ha úgy alakul kikapom és csere lesz a vége. Hát eléggé riasztó ára van a boltban olyan 8-9 ezer körül, ráadásul ahogy nézegettem bejátszik a benzintank is, meg talán a hátsó híd is, mert nem férni hozzá. Mondjuk pölö az UNIX-os képen pont az a rész nincs rajta ami ki van rohadva, szóval nem értem, most hogyan van. Klikk!
Bálintka 1.6i Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Sztem nyugodtan befoltozhatod, egy rizikófaktorral kevesebb. Gyárilag is csak azért van, hogy a felesleges festék kifolyjon. Meg,hogy valahol kikezdje a rozsda.Lehet,hogy elsírom majd magam,de ki kell javíííni :D
Recommended Posts