I_S Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ez a szélvédőpolir téma engem is érdekelne :lol: Érdemes nekiállni, meg egyáltalán mivel? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nekem nem tudták,és újat vettem tavaly.Tiszta pötty volt már.Úgy is vettem.Lehet,hogy csak itt nálunk voltak bénák. :oops: Zavart nagyon este városon kívül ha téptem vele. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ez a szélvédőpolir téma engem is érdekelne :lol: Érdemes nekiállni, meg egyáltalán mivel? :shock: Clin, és Vileda! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Clin, és Vileda! :lol: :lol: :lol: és lehetőleg 1400-on forogjon a mancsom a viledával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 és lehetőleg 1400-on forogjon a mancsom a viledával :lol: Mehet shímán 1000-rel is! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Srácok,hallott már valaki olyanról,hogy alvázvédőzési/üregvédőzési térkép Astrához? :smt017 Állítólag régebbi opelekhez létezik ilyen! Opel16v alias Gabi,te hallottál már ilyenről??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Nem. :roll: Pedig asconához van,talán megkapom a héten,majd megnézem mire is jó! Nyáron tervezem home made alvázvédést összehozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Pedig asconához van,talán megkapom a héten,majd megnézem mire is jó! Nyáron tervezem home made alvázvédést összehozni. Dettó. Haver off járgányával együtt akarjuk csinálni az enyémet. Csak kéne találni egy aknát, ahol lehet dolgozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Nemtudom, h jó helyre írom-e, de, olyan kérdésem van a mesterektől, hogy Astra középkonzolt, valamint a szívargyújtó/hamutartó ajtaját hogy tudom leszedni???? Jaa, és még lécci azt srácok, hogy az elől lévő két szellőzőt hogy tudom kiszedni...mármint amin fújja kifelé a levegőt ottan kétoldalt, ha bekapcsolom a fűtést. (nemtudom jobban körbeírni :lol: ) Lehet h egyszerű meg minden, de inkább tájékozódom, nem akarom összebarmolni.... :roll: köszi szépen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 karosszériába :?: :lol: levegőszellöző: oldalról kis csavhuzó be és kipattint féloldalan, mind2 kis rács így jön ki. hamtartót én boxszal 1ütt szedtem ki: elöl 2 csavar a középkonzol oldalán, hátul a hamutartónál 2 csavar és a kéziféknél 1 csavar, de lehet van még felfogatás a ks doboz alatt is ahol csatlakoznának tech1el... így jobban hozzáférsz, ha lehúzod a szivgyujtó elektrik kábelét ki tudod 1ben venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Alvázkezelés: én ugy csináltam, hogy jól lemosattam az alját és valamiféle kaucsukos anyaggal lefújtam alulról, miután az esetlegesen megmaradt sarat kidrótkeféztem. Ezután hátul az kerékíveknél belülről levettem a műanyagajtócskákat (Caravan) és ide olvasztott faggyút fújtam szórópisztolyal. Ugyanúgy, a küszöbbe is befujtam az ajtók takarásában található, levehető gumidugókon keresztül. Majd egy hét múlva az ajtókba (a hátsóba is) és a küszöbbe nagyon folyékony gépolajat töltöttem, ahol csepegett ott bedugtam és csak egy hét múlva vettem ki a dugócskákat. Rövidden ennyi, nem biztos, hogy nagyon szakszerű de biztos jobb mint semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Alvázkezelés: én ugy csináltam, hogy jól lemosattam az alját és valamiféle kaucsukos anyaggal lefújtam alulról, miután az esetlegesen megmaradt sarat kidrótkeféztem. Ezután hátul az kerékíveknél belülről levettem a műanyagajtócskákat (Caravan) és ide olvasztott faggyút fújtam szórópisztolyal. Ugyanúgy, a küszöbbe is befujtam az ajtók takarásában található, levehető gumidugókon keresztül. Majd egy hét múlva az ajtókba (a hátsóba is) és a küszöbbe nagyon folyékony gépolajat töltöttem, ahol csepegett ott bedugtam és csak egy hét múlva vettem ki a dugócskákat. Rövidden ennyi, nem biztos, hogy nagyon szakszerű de biztos jobb mint semmi. Alvázvédő alapozót nemraktál alá? Az azért nemárt, szerintem. Mi most csináltuk meg haver OFF Trabiját :lol:, arra ment először egy fekete alvázvédő alapozó (vmi Body 999, vagy 998?), és arra egy gumiszerű alvázvédő (Body 992, szürke). Ez ilyen gumis marad, tehát kavics nem veri le, ha netán leveri, még ottvan alatta a fekete alapozó, arra könnyen rálehet javítani a 992-essel. A varratokat (hegesztéseket) pedig szintén Body-val kentük be, az pedig egy tömítő paszta, fehér. Ezt kentük minden hegesztési pontra, és arra a fekete alapozót, majd a 992-es szürke gumis anyagot. Ez a legjobb módszer szerintem, ami még házilag is könnyen kivitelezhető (a fekete és szürke anyag fújva lett rá, a paszta kinyomópisztollyal megy rá). Az olaj egyébként jó, bár megoszlanak a vélemények róla. Van, aki azt mondja, hogy "örökös" a hatása, mert elzárja ill. taszítja a vizet, és sohasem rohad szét az anyag, de van, aki azt mondta, hogy 3-4 havonta újrakell olajozni, hogy meglegyen ez a hatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 okoskodom :lol: a heggesztésekhez, pontokhoz cink spray über alles (motip 990 huf keményen :lol: ) a küszöb,stb lekezelésére szétpucc után alvázvédő ez würth jött be a legjobban... erre meg shimán fel lehet hordani szintén würth, tubusos 320ml-es kiszerelésben ezt a gyárira kísértetiesen hasonlító gumi masszát állítólag ecsettel sem gáz, de egy pisztollyal gyári minőségben fel lehet hordani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 köszi a választ! akkor már csak olyan kérdés, hogy azt a "középkonzolt", ahol a szellőző tekerők vannak, meg a rádió, na, azt h tudom kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 aztec hogy áll a vasad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 aztec hogy áll a vasad? köszönöm kérdésed eere van 1 bevett válaszom: 60/40es ültetéssel stabilan :lol: elvileg 7végén még szarakszunk, jövő 7en beszerzem a maradékokat meg elvileg megjön a betöltő, amit külön élmény lesz behekkelni, ma szerzek gumát is so ha minden igaz jöv vasárnap kigurul :lol: dehogy ki nem szállok utána belőle az is fix.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 helo, ez alapján gondoltam, lehet van más tipusokhoz is gyári üregvédőtérkép: hohlraumversiegelung1.jpg hohlraumversiegelung2.jpg ez Kadett C-re vonatkozik még 73-ból hohó, de ez nem is gyári, hanem a Teroson segítsége a dolgozóknak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 de komoly :shock: mi is teleküldtük csak nem térkép szerint hanem olyan 1szerűen szakszerűen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Végre egy jóóóó téma!(Na jó,van azért több is! :lol: ) Valaki aki ennek a mestere avasson már be minket szakszerűen pontról pontra.Miért?Mivel?Mennyit?Hogyan? Ha nem muszáj én is egyedül oldanám meg az alvázvédőzést. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 ahahaha :lol: :lol: :lol: Engem is érdekelne az előbbi mit mivel stb téma, úgyis aktuális egy alvázvédelem a gépre, akkor meg már csinálnám telibe amennyire lehet szakszerüen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Srácok, hogy a bánatba lehet kiszedni a kárpitot az ajtóból? minden rühes csavart kicsavartam már, de mi a nyavalya fogja? gondolom "bolha", de mit csináljak velük, h ne törjön el?????? help! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 alul ha gsi 4 csavar középtájon 2 csavar majd ablakemelő kipattint mögötte is fogja 1 csavar, ha tekerős akkor tekerő uninstall majd szépen alul 1esével aláfeszítesz és kipattintod :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 thx. amúgy, megvan még a lámpák közé való fekete takaró cucc, a gsid csomitetőjéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 jaa, és a csavaros ablakemelőt csak lefeszítem? vagy h jön le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts