Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor adva a megoldás. Aki csinálja fényképezzen, aztán mehet a Gyík-be. :)

Nem annyira bonyolult. Nekem is lógott az 1.8-ason. Stift csere nem segített. Az új stiftet bevittem a céghez, a kisöreggel csináltattam néhány tizeddel erősebbet, ajtót lekaptam, feldörzsáraztam a helyét a zsanérokban, majd az ajtóban is. Ajtó vissza......örül :) Nem tartott egy órát az egész / ajtó. :D

Elküldve
Nem annyira bonyolult. Nekem is lógott az 1.8-ason. Stift csere nem segített. Az új stiftet bevittem a céghez, a kisöreggel csináltattam néhány tizeddel erősebbet, ajtót lekaptam, feldörzsáraztam a helyét a zsanérokban, majd az ajtóban is. Ajtó vissza......örül :) Nem tartott egy órát az egész / ajtó. :D

Ennyi. :)

Elküldve
A határoló is stifttel kapaszkodik az "A" oszlopba, azaz, ez is el tud kopni, én már cseréltem benne stiftet és meg is szűnt a kattogás. :)

Na akkor megnézem az A oszlopban levő részét. Köszi az ötletet, elsőre arra gondoltam, hogy az ajtóban kattog.

Elküldve
hát ezt mondtam az előző oldal alján is...

;)

mindenhol vannak okos emberek itt is :D :D ;)

Tudom, kösz, jól esik a bók. :) :)

Van ám szerénység kérem!

:D :D :D :lol: :D

Elküldve
Nekem asszem a határoló kattog. Azt hogy lehet javítani, mert eléggé zavaró, olyan hangja van az ajtónak, mintha szét akarna esni.

Jó neked, te legalább kb tudod, mi kattog.

Nekem egy jó ideje kattog vmi, de már mindent megnéztem, amire gondoltam, télen nem hallottam, most már kezdem hallani.

• 2 weeks later...
Elküldve

A kiszedett gyári stift jó az ajtóhatárolóba rövidrevág és örül. Üdv mindenkinek .

Én kb egy hónapja cseréltm stiftet az ajtókban esztergáltatam 8.5 ös stiftet ajto le 8.4 esel kifúr álítható dörzsár elővesz és kész is van egyes aksis fúrókkal hozzá lehet férni sárvédó leszedés nélkül nekem sikerült. Azért kell álítható dörzsár mert minden esztergályos másnak méri a stiftet Nincs két egyforma sacvas a világon.

Elküldve
A kiszedett gyári stift jó az ajtóhatárolóba rövidrevág és örül. Üdv mindenkinek .

Én kb egy hónapja cseréltm stiftet az ajtókban esztergáltatam 8.5 ös stiftet ajto le 8.4 esel kifúr álítható dörzsár elővesz és kész is van egyes aksis fúrókkal hozzá lehet férni sárvédó leszedés nélkül nekem sikerült. Azért kell álítható dörzsár mert minden esztergályos másnak méri a stiftet Nincs két egyforma sacvas a világon.

Ezt még dekódolom asszem ha hazamegyek. :devlish:

Elküldve

Szerintem tökre egyértelmű volt a leírás.

SZERINTEM :devlish:

Szeretnék a sárvédőre majd kopoltyút vagy minek nevezik azt, de olyan formában nem találtam más autóról, ahogy nekem kellene. Hallottam egy olyat, hogy van erre való gép, és még csak le se kell venni a sárvédőt, az indexet csak, és olyan formában kivágják vele, peremezéssel együtt, amilyet akarok.

Nem flex stb, hanem vmi sajtolós gép.

Erről tud vki vmit?

Elküldve
Szerintem tökre egyértelmű volt a leírás.

SZERINTEM :devlish:

Szeretnék a sárvédőre majd kopoltyút vagy minek nevezik azt, de olyan formában nem találtam más autóról, ahogy nekem kellene. Hallottam egy olyat, hogy van erre való gép, és még csak le se kell venni a sárvédőt, az indexet csak, és olyan formában kivágják vele, peremezéssel együtt, amilyet akarok.

Nem flex stb, hanem vmi sajtolós gép.

Erről tud vki vmit?

Lejött a matrica? :lol:

Elküldve
Az nem fog lejönni sztem soha :devlish:

De sajátomra már nem matrinyábol akarok.

Szerintem ne csináld, inkább valami utólagos felragasztósat szerezzél, ne vágasd meg a sárvédőt.

Elküldve
Szerintem ne csináld, inkább valami utólagos felragasztósat szerezzél, ne vágasd meg a sárvédőt.

Ilyen tescosra gondoltál? :devlish:

Kössz de azoktol a mostani jobb :lol:

Elküldve
Ilyen tescosra gondoltál? :lol:

Kössz de azoktol a mostani jobb :lol:

Miért csak tescós van, körülnéztél mielőtt szétflexeled a sárvédőt? :devlish:

Elküldve
Miért csak tescós van, körülnéztél mielőtt szétflexeled a sárvédőt? :devlish:

akármilyen van az mind felragasztós...

Elküldve
akármilyen van az mind felragasztós...

Erről pofázok hogy ha felragasztósat veszel (nem tecsósat) akkor nem kell vágni a sárhányót, nincs él ami elkezd rozsdásodni, nem ver be a trutyí. Úgysem látják, hogy allul nyitott-e.

Elküldve
Erről pofázok hogy ha felragasztósat veszel (nem tecsósat) akkor nem kell vágni a sárhányót, nincs él ami elkezd rozsdásodni, nem ver be a trutyí. Úgysem látják, hogy allul nyitott-e.

Tudod miről beszélek egyáltalán? :devlish:

Mindegy is, mert nem ez volt a kérdésem.

Elküldve
Tudod miről beszélek egyáltalán? :devlish:

Mindegy is, mert nem ez volt a kérdésem.

Ami most van neked matricából olyan akarsz igaziból a saját kocsidre, és hallottál egy cégről, aki megvágja, és ki is hajtja a csíkokat nem?

Elküldve
Ami most van neked matricából olyan akarsz igaziból a saját kocsidre, és hallottál egy cégről, aki megvágja, és ki is hajtja a csíkokat nem?

Egy teKKnológijáról hallott amivel sajtolják, és nem vágják a sárvédőt. Csak addig szerintem nem jutott el, hogy egy sajtolás alatt az egész lemez meg fok görbülni, és azon a környéken tutira lepattogzik a fényezés. De különben is, miért akarsz transzporter-szellőzőt rá Novy? :devlish:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.