Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Én egy fényezetlent szettem szét. (pontosabban valami szerencsecsomag megütötte, és elpattant a kerete). Alex módszerével lehet látni, én is a tükörlapot vettem ki, és mögötte már ott a csoda. Nekem utángyártott tükör van fönt, ezen törtek a patentek mint a ropi, és elég elvetemült helyen vannak. (kívülről levenni szerintem esélytelen sérülés nélkül) Belülről lapos csavarhúzó, és annyi. :lol: Jah azóta nekem is ragasztva van hogy kapnábe, de legalább nem zörög. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jorvas Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Ha megvárjátok az estét, lefényképezem a levett tükrömet, azon már nincs burok és látszanak a bepattintók. Csak én durvább módszerrel vettem le :lol: Koszi, akkor en megvarnam az estet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csak teló volt kéznél, de talán látszik a lényeg. A külső szélén van két bepattintó, mást nem találtam rajta. Szerintem bukta a leszedés, csak a tükörlap után lehet :lol: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csak teló volt kéznél, de talán látszik a lényeg. A külső szélén van két bepattintó, mást nem találtam rajta. Szerintem bukta a leszedés, csak a tükörlap után lehet :lol: 1. 2. 3. 4. 5. 6. és ezen felül a tükör burkolatában is van egy fül,ami a talpba akad be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 És ezen felül a tükör burkolatában is van egy fül,ami a talpba akad be. Azt nem tudom, mert ripityára tört :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jorvas Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 és ezen felül a tükör burkolatában is van egy fül,ami a talpba akad be. Koszi a kepeket! Ez a ful melyik reszen talalhato kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Koszi a kepeket! Ez a ful melyik reszen talalhato kb? Ha meghúzgálod kézzel a burkolatot, akkor látszani fog, a kocsitól próbáld húzni tenyérrel a visszapillantó széle felé. De ha kivetted a tükröt, szerintem az is fog látszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 Csak teló volt kéznél, de talán látszik a lényeg. A külső szélén van két bepattintó, mást nem találtam rajta. Szerintem bukta a leszedés, csak a tükörlap után lehet :) 1. 2. 3. 4. 5. 6. Ahogy elnézem a képeket nem volt rossz az elképzelésem :lol: Ilyenkor aztán szétesek a büszkeségtől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ahogy elnézem a képeket nem volt rossz az elképzelésem :lol: Ilyenkor aztán szétesek a büszkeségtől :) Na akkor szedd össze magad! ;) Én is csak a tükörlap leszedése után tudtam lehúzni a tükörről a burkolatot egy hosszú csavarhúzóval benyúltam, és feszítettem a körömnél, de mivel nem mai gyerek, letörött. Most sziló fogja , hogy le ne csússzon. Ott a piros karikánál van a maradék köröm. A "patent" meg ugye az ami enged ha elsodorsz egy kéményseprőt stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Na akkor szedd össze magad! :P Én is csak a tükörlap leszedése után tudtam lehúzni a tükörről a burkolatot egy hosszú csavarhúzóval benyúltam, és feszítettem a körömnél, de mivel nem mai gyerek, letörött. Most sziló fogja , hogy le ne csússzon. Ott a piros karikánál van a maradék köröm. A "patent" meg ugye az ami enged ha elsodorsz egy kéményseprőt stb. http://kep.ivpicture.hu/324858.jpg ;) ;) :P :lol: :) Nem is olyan egyszerű....Nem szeretném az új elektromos tüköröl letörni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 ;) ;) :P :lol: :) Nem is olyan egyszerű....Nem szeretném az új elektromos tüköröl letörni. Nekem mindenéppen le kellett vennem, mert bár komplett tükröt vttem, a bontott fekete volt. Végülis nem lett volna csúnya fekete tükörrel sem, azért átcseréltem. Hiba volt, már mindkettőnek lekopott a fényezés a végéről. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ez a kocka, előbbiekben meg gömbölyű tükörről volt szó, és nem mindegy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Ez a kocka, előbbiekben meg gömbölyű tükörről volt szó, és nem mindegy. :) Igazad van, ezt vinni kell a másikat meg gurítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március6, 2010 Megoszt Elküldve Március6, 2010 Igazad van, ezt vinni kell a másikat meg gurítani. :lol: ... a körmök teljesen máshol vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jorvas Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Koszi mindenkinek a segitseget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Én pont ma törtem le a fület a tükrömről, de mostmár tudom, hogy legközelebb hogyan tudom leszedni a burkolatot. A lényeg, hogy elösször a tükörlapot kell lepattintani, ekkor látni fogsz a lap mögött 2 kis nyílást, amik a fülecskékhez vezetnek és itt csavarhúzoval ki tudod feszíteni, így már a külső oldalt elengedte, a belső oldalnál pedig csak be van akasztva a fül, ennek kiakasztásához annyi a teendő, hogy behajtod az egész tükröt és úgy már kiakasztható a burkolat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mindig nagyon figyeltem a karoszériára és szépen meg is védtem a kocsit így a mai napig rozsdamentes az alja. Erre alánézek minap és a mostani tél hatására a 4éve felszerelt bosal vonóhorgomról tenyérnyi darabokban jön le a festék és alatta jó rozsdás. Szerencsére az autó alja még hibátlannak tűnik. Miért nem tudják rendesen lealapozni ezeket a vonóhorgokat :lol: :) Sztem csak simán lefújták neoluxal mindenféle kezelés és alapozás nélkül. Most szedhetem le, hogy rendesen lekezeljem és fessem. És ez pont a műszaki előtt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mindig nagyon figyeltem a karoszériára és szépen meg is védtem a kocsit így a mai napig rozsdamentes az alja. Erre alánézek minap és a mostani tél hatására a 4éve felszerelt bosal vonóhorgomról tenyérnyi darabokban jön le a festék és alatta jó rozsdás. Szerencsére az autó alja még hibátlannak tűnik. Miért nem tudják rendesen lealapozni ezeket a vonóhorgokat :lol: :) Sztem csak simán lefújták neoluxal mindenféle kezelés és alapozás nélkül. Most szedhetem le, hogy rendesen lekezeljem és fessem. És ez pont a műszaki előtt ;) én októberben rakattam vonóhorgot az astrámra, már jön elő a rozsda. valameik nap leszedem, teljesen átcsiszolom meg rozsdamarózom, és normális festékkel lefujom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mindig nagyon figyeltem a karoszériára és szépen meg is védtem a kocsit így a mai napig rozsdamentes az alja. Erre alánézek minap és a mostani tél hatására a 4éve felszerelt bosal vonóhorgomról tenyérnyi darabokban jön le a festék és alatta jó rozsdás. Szerencsére az autó alja még hibátlannak tűnik. Miért nem tudják rendesen lealapozni ezeket a vonóhorgokat :) ;) Sztem csak simán lefújták neoluxal mindenféle kezelés és alapozás nélkül. Most szedhetem le, hogy rendesen lekezeljem és fessem. És ez pont a műszaki előtt ;) Foszfátozás, és alapozás nélkül színterezik a vonóhorgokat. Ezért egy-max. 2 éven belül rozsdásodik . én októberben rakattam vonóhorgot az astrámra, már jön elő a rozsda. valameik nap leszedem, teljesen átcsiszolom meg rozsdamarózom, és normális festékkel lefujom. A helyedbe inkább elvinném homok szóratni. Kis felület, nem kerülne sokba. A homokszórás után alapoznám :P 25-30 micro felületi érdességbe jobban tud kapaszkodni az alapozó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Foszfátozás, és alapozás nélkül színterezik a vonóhorgokat. Ezért egy-max. 2 éven belül rozsdásodik . A helyedbe inkább elvinném homok szóratni. Kis felület, nem kerülne sokba. A homokszórás után alapoznám :) 25-30 micro felületi érdességbe jobban tud kapaszkodni az alapozó :lol: Én is újrastettem, de halottnak a csók... Egy év telt el, és rozsdál elég jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 A helyedbe inkább elvinném homok szóratni. Kis felület, nem kerülne sokba. A homokszórás után alapoznám :) 25-30 micro felületi érdességbe jobban tud kapaszkodni az alapozó :lol: Kromofág nem jó? Aztán rozsdamaró, alapozó, festék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Kromofág nem jó? Aztán rozsdamaró, alapozó, festék? Attól még hogy lekromofágozod, meg lérozsdamarozód nincs mibe kapaszkodnia az alapozónak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Attól még hogy lekromofágozod, meg lérozsdamarozód nincs mibe kapaszkodnia az alapozónak :lol: én drótkoronggal szedtem le, szóval volt hova kapaszkodnia, és mégis .......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Én meg átkentem cinkes alapozóval és kapott két réteg "hemörrájtot" és azóta se rozsdál.Van vagy 3 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Én meg átkentem cinkes alapozóval és kapott két réteg "hemörrájtot" és azóta se rozsdál.Van vagy 3 éve. És láss csodát...mégis csak jó valamire a hemörrájt :lol: Amúgy nekem nincs vonóhorgom......Nem ráncigálok utánam mindenféle talicskát :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts