warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Zsírozni próbáltad már? :lol: :lol: :lol: Amúgy sztem most egy darabig ne használj rá semmit, és miután "kiszáradt", lehet hozzá kapni olyan spec. gumiápoló sprayt.Ha jól emlékszem.Amúgy én is szilikonozom, de eddig nem kezdett el nyavajogni. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Én is szilikonozom, dettó nem nyekereg. Viszont az ülésem, na, az igen! a könnyed 100 kilócskámtól nagyon nyekereg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 én a nyekergés ellen szoktam szilikonozni.... itt mifelénk nem nyikorog tőle. lehet hogy tifelétek igen??? :scratch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 én a nyekergés ellen szoktam szilikonozni.... itt mifelénk nem nyikorog tőle. lehet hogy tifelétek igen??? :scratch: Jókérdés... de az enyém veszettül nyikorog, de nagyon fura, csak picit hűvös, vagy nagyon melegben... de akkor NAGYON. Egyéb időjárási viszonyokban meg meg sem nyikkan... érthetetlen :lol: Esőben sincs hangja... lehet, hogy újra szilikonoznom kéne, és akkor nem nyekeregne (egy darabig!). Na de előbb kipróbálok valami "zsírt", vagy olajos sprét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Ne mááá. Olajat ne! Őseink glycerinnel kenték a gumialkatrészeket, szerintem most sem lehet rossz. Vagy igen? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Ne mááá. Olajat ne! Őseink glycerinnel kenték a gumialkatrészeket, szerintem most sem lehet rossz. Vagy igen? :roll: Nincs annak furcsa.........khm.........illata? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 :scratch: Szerintem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Akkor 1X majd én is kprószálom.Az is jó, amit gyógyszertárban lehet kapni, vagy ez esetleg v.mi spec. kiszerelés lehet? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 A gyógyszertári megfelel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 De próbálkozhatsz vazelinnel is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 De próbálkozhatsz vazelinnel is. :lol: Ez mán egy másik történet, és nem veszek részt ilyen .....đĐ[]łß$÷ :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 A gyógyszertári megfelel :lol: Akkor nagyon okés.Asszem itthon éppen van v.hol ilyesmi, majd felhajtom. Izé, megkeresem. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 anno én is vettem ha kell nálam még van fél liter mert anno nem tuttam mennyit fogok elhasználni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Na én elmentem ma patikába, vettem ilyen "genyát", be is kentem vele :lol: Hát majd reggel kiderül... most nem nyikorog, mivel esett az eső, ilyenkor nincs hangja. Ez is jól mutatja, hogyha valami "kenyőanyag" :lol: (víz) van a guminál, akkor már nem nyikorog. Remélem a glicerin is hasonló hatást ér majd el. Csak furcsa volt nekem először ez az anyag, azthittem ilyen víz szerű anyag, de olyan sűrű, mint a... nemmondom mi :lol: Ki is ömlött az ülésre, örültem neki. De legalább nincs szaga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Nekem a kuplung bovden, valto feloli "gumiagyanal" nyekereg :lol: Holnap wd40 ezés lesz ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nekem a kuplung bovden, valto feloli "gumiagyanal" nyekereg :lol: Holnap wd40 ezés lesz ... :lol: Nekem is :shock: Mit is csinálsz vele hogy megszünjön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nah a glicerin megtette hatását! :lol: Akármilyen durva patkára állok fel (bár nem szoktam, max feljáróra), akkor sem nyikorog, nincs semmi hangja! Végre... remélem így is marad :lol: Kösz az ötletet. Amúgy a kuplungom nekem is veszettül nyekereg benyomáskor (meg kiengedéskor is), ez szerintem Astra betegség, legalábbis szinte az összes Fastra karavános ismerősöm kuplungja is ugyanígy nyikorog. Én már megszoktam :lol: De ha tudja valaki, hogy hol és mit kell bekenni (és főleg mivel), azért azt kipróbálnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Amúgy a kuplungom nekem is veszettül nyekereg benyomáskor (meg kiengedéskor is), ez szerintem Astra betegség, legalábbis szinte az összes Fastra karavános ismerősöm kuplungja is ugyanígy nyikorog. Én már megszoktam :lol: De ha tudja valaki, hogy hol és mit kell bekenni (és főleg mivel), azért azt kipróbálnám. Néha nekem is nyekereg, bár nem veszettül. Úgyhogy én is megköszönném a megoldás kulcsát! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nah a glicerin megtette hatását! :lol: Akármilyen durva patkára állok fel (bár nem szoktam, max feljáróra), akkor sem nyikorog, nincs semmi hangja! Végre... remélem így is marad :lol: Kösz az ötletet. Amúgy a kuplungom nekem is veszettül nyekereg benyomáskor (meg kiengedéskor is), ez szerintem Astra betegség, legalábbis szinte az összes Fastra karavános ismerősöm kuplungja is ugyanígy nyikorog. Én már megszoktam :lol: De ha tudja valaki, hogy hol és mit kell bekenni (és főleg mivel), azért azt kipróbálnám. Én felnyúltam :lol: a pedál mellett és a bowden bevezetését megkentem vazelinnel. Azóta nem nyikorog Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 A kuplungbowden gumiharangját ( vagy mit) ami a kasztniba megy bele és ezen keresztűl megy a bowden a motortérből az utastérbe, szóval ezt a gumit hogy lehet a helyére rakni, nekem fél nap alatt sem sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 nekem is elgezdett nyikorogni, a kuplungpedál, de inkább vékonymagas hangon nyüszög. Eddig nem mertem hozzányúlni, mert egy csomó minden másra gondoltam, ami nyüszöghet, hvégén és is bekenem azt a bowdent. kösz a tippet! várjunk csak! : van itthon egy csomó minden kenőanyag, mi a jó a bowdenkenéshez? a múltkor a mocitetőnyitóbowdent olajoztam meg, de mintha újra kezdene szorulni. szal: - vazelin - glicerin - WD40 - rézpaszta - molibdéneszsír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 nekem is elgezdett nyikorogni, a kuplungpedál, de inkább vékonymagas hangon nyüszög. Eddig nem mertem hozzányúlni, mert egy csomó minden másra gondoltam, ami nyüszöghet, hvégén és is bekenem azt a bowdent. kösz a tippet! várjunk csak! : van itthon egy csomó minden kenőanyag, mi a jó a bowdenkenéshez? a múltkor a mocitetőnyitóbowdent olajoztam meg, de mintha újra kezdene szorulni. szal: - vazelin - glicerin - WD40 - rézpaszta - molibdéneszsír? Nektek nem műanyag béléses a kuplung bowden :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 ŐŐŐŐŐŐ ok :lol: kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 nekem is elgezdett nyikorogni, a kuplungpedál, de inkább vékonymagas hangon nyüszög. Eddig nem mertem hozzányúlni, mert egy csomó minden másra gondoltam, ami nyüszöghet, hvégén és is bekenem azt a bowdent. kösz a tippet! várjunk csak! : van itthon egy csomó minden kenőanyag, mi a jó a bowdenkenéshez? a múltkor a mocitetőnyitóbowdent olajoztam meg, de mintha újra kezdene szorulni. szal: - vazelin - glicerin - WD40 - rézpaszta - molibdéneszsír? Ez úgy hangzik, mint egy bombagyár! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Sziasztok! Ha tudtok olcso, de azert jo fenyezot Bp-n dobjatok el az elerhetoseget az e-mail cimemre! Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts