Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Napot! F Caravanban meg lehet cserélni a vezetőoldali és az anyósoldali ülések háttámláját? Vagy netán a komplett ülést? Eléggé szét van ülve és hozzá képest az anyósoldali gyári állapot :rolleyes: Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Igen. Le is tudnád irni? Mert eléggé hüvös van kint és nem szeretnék fél napot szorakozni a kitalálással. Csak a háttámlákat tudom felcserélni vagy a sinről le is tudom szedni a komplett ülést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Le is tudnád irni? Mert eléggé hüvös van kint és nem szeretnék fél napot szorakozni a kitalálással. Csak a háttámlákat tudom felcserélni vagy a sinről le is tudom szedni a komplett ülést? Nem tiz perces buli. De szerintem megoldható a kocsiban. Én kiszerelve szedtem szét pár éve, nem emlékszem a részletekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem tiz perces buli. De szerintem megoldható a kocsiban. Én kiszerelve szedtem szét pár éve, nem emlékszem a részletekre. Hát akkor várunk egy melegebb napot :rolleyes: Mellesleg az övfeszitőnek mi a bánat funkciója van? Valahogy nem világos.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Hát akkor várunk egy melegebb napot :D Mellesleg az övfeszitőnek mi a bánat funkciója van? Valahogy nem világos.. Csattanásnál, egy rugó előfesziti az övet, hogy ne törje össze a bordáidat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Csattanásnál, egy rugó előfesziti az övet, hogy ne törje össze a bordáidat. :D Akarod mondani nem nekifutásból töri össze. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Csattanásnál, egy rugó előfesziti az övet, hogy ne törje össze a bordáidat. :rolleyes: Aham. Ülések kiszerelésénél meg ki kell biztositani a kis piros akármivel ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Akarod mondani nem nekifutásból töri össze. :rolleyes: Most mondjam azt hogy : Te marha állat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Aham. Ülések kiszerelésénél meg ki kell biztositani a kis piros akármivel ugye? Pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Pontosan. Juteszembe, mivan akkor ha netán sikerül véletlenül eldurrantani a patront? szerk.: még életembe nem szedtem ki övfeszitős ülést :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Juteszembe, mivan akkor ha netán sikerül véletlenül eldurrantani a patront? Séta a bontóba egy másikér. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Séta a bontóba egy másikér. :rolleyes: Gondolom anélkül is használható a kocsi ideig oráig nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Juteszembe, mivan akkor ha netán sikerül véletlenül eldurrantani a patront? szerk.: még életembe nem szedtem ki övfeszitős ülést Odacsípi az öv a nyakad és szörnyethalsz. :rolleyes: El lehet durrantani de kár érte...élesben majd nem lessz. Akkor ne fogj neki egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Odacsípi az öv a nyakad és szörnyethalsz. :rolleyes: El lehet durrantani de kár érte...élesben majd nem lessz. Akkor ne fogj neki egyedül. Mivel itt a környéken nincs senki sem aki vágná a témát. Mástnem vagy sikeresen eldurrantom, vagy meguszom és öröm és bódottág Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Mivel itt a környéken nincs senki sem aki vágná a témát. Mástnem vagy sikeresen eldurrantom, vagy meguszom és öröm és bódottág Tedd be azokat a piros bizbaszokat, és nem lesz pukk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Hát akkor várunk egy melegebb napot :rolleyes: Mellesleg az övfeszitőnek mi a bánat funkciója van? Valahogy nem világos.. Szia! Az övfeszítő patron akkor lép működébe mikor a légzsák is nyílik és az a feladata, hogy miután az automata megfogta az előre lendülő testedet, akkor visszahúzzon az ülésbe, így nem csap akkorát az orrodra a légzsák és később éri el a mejjedet a kormány is. Rugós csillapításos feladata nincs (szerintem) legalábbis eddigi ismereteim alapján nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szia! Az övfeszítő patron akkor lép működébe mikor a légzsák is nyílik és az a feladata, hogy miután az automata megfogta az előre lendülő testedet, akkor visszahúzzon az ülésbe, így nem csap akkorát az orrodra a légzsák és később éri el a mejjedet a kormány is. Rugós csillapításos feladata nincs (szerintem) legalábbis eddigi ismereteim alapján nincs! És akinek nincs a kocsijában légzsák? :rolleyes: Az öv független a légzsáktól, nekem is és Invictusnak is elszólt már. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 És akinek nincs a kocsijában légzsák? :D Az öv független a légzsáktól, nekem is és Invictusnak is elszólt már. :P Pedig én csak alig piszkáltam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Pedig én csak alig piszkáltam. :rolleyes: Biztosito nélkül vetted ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Biztosito nélkül vetted ki? Igazából nem nyúltam hozzá, a vezetőülés mögötti szőnyeggel babráltam és mikor beültem előre, észrevettem, hogy eldurrant. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Igazából nem nyúltam hozzá, a vezetőülés mögötti szőnyeggel babráltam és mikor beültem előre, észrevettem, hogy eldurrant. Elégggé hangos volt? vagy miből vetteed észre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Elégggé hangos volt? vagy miből vetteed észre? Nem vettem észre. Ugye a kocsi csáposon volt 2 napon keresztül, néha belenyúlkáltam...stb, de mondom, csak ott matattam, és mikor leengedtem, és ültem bele, akkor vettem észre, hogy az övcsat házából, amibe belenyomod a csatot, kijött egy sárga nyelv. Semmi több. Az esetleg nem lehet hogy mikor meg lett hegesztve az alja akkor amiatt durrant el? Mondjuk a hő miatt? Mert pont az első ülés alatt a parton mögött lett hegesztve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem vettem észre. Ugye a kocsi csáposon volt 2 napon keresztül, néha belenyúlkáltam...stb, de mondom, csak ott matattam, és mikor leengedtem, és ültem bele, akkor vettem észre, hogy az övcsat házából, amibe belenyomod a csatot, kijött egy sárga nyelv. Semmi több. Az esetleg nem lehet hogy mikor meg lett hegesztve az alja akkor amiatt durrant el? Mondjuk a hő miatt? Mert pont az első ülés alatt a parton mögött lett hegesztve. Láng? vagy CO2? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 patron biztosítása és itt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Láng? vagy CO2? CO2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts