Imike20 Elküldve Január10, 2010 Elküldve Január10, 2010 Majd ha egyszer nem esik az eső és lesz kedvem/időm szétbombázni a kocsi teljes belsejét, szétszedem az ablakot és megnézem mi a baja. Még jó hogy nem raktam rá az elekromos motort, az most ######án elázott volna. :lol: Miért nem próbálod meg ha nincs kint minusz valakit megkérsz öntsön vízet rá vagy akár mosóba lemenni? Én így deritettem ki hol ázik a be a csomitérajtó.
Imike20 Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Nekem is volt egy kicsi rozsda, az első ajtók alsó élénél, ahol a küszöbhöz csukódik. Én fogtam a flexet, laminált koronggal addig csiszoltam, míg teljesen rozsdamentes lett, lekentem rozsdagátlós alapozóval két rétegben, aztán fényező ráment a színnel, én meg még egy réteg lakkal. Nem olyan nagy a hiba! Mellékeltem egy képet.
FPepe Elküldve Január11, 2010 Elküldve Január11, 2010 Nem olyan nagy a hiba! Mellékeltem egy képet. http://kepfeltoltes.hu/100111/DSC01625_www...ltoltes.hu_.jpg Nekem is pont így nézett ki, az alatt a műanyag csík alatt volt rozsdás. Azt levágtam, flexbe laminált korong, és addig csiszoltam, míg fémtiszta lett teljesen. Aztán két réteg korróziógátló alapozó, aztán szín, aztán lakk.
Driven Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Sziasztok Mivel egy taxis kicsit fénysérültté tette a bal első sárvédőmet, ki kell cseréltessem. Nem akarok utólag bosszankodni, ugye a az első sárvédő ugyanolyan volt 91-től egészen az indexlyuk megjelenéséig?
Tiv. Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Sziasztok Mivel egy taxis kicsit fénysérültté tette a bal első sárvédőmet, ki kell cseréltessem. Nem akarok utólag bosszankodni, ugye a az első sárvédő ugyanolyan volt 91-től egészen az indexlyuk megjelenéséig? Igen. De akkor is csak az a lyuk volt a változás. De jobb ha bontottat veszel, egy hibátlant. Mert az tuti mindenhol passzol. Az utángyártottal nagyot lehet szívni.
Driven Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Igen. De akkor is csak az a lyuk volt a változás. De jobb ha bontottat veszel, egy hibátlant. Mert az tuti mindenhol passzol. Az utángyártottal nagyot lehet szívni. Igen, ezt én is így hallottam. Ezért is kérdeztem rá, hogy ugyanolyanok voltak-e az elemek a régebbi évjáratoknál. Elvileg sikerült találjak egy tökéletes darabot, és ha mégse passzolna, nyugodtan visszavihetem és a fejéhez vághatom. Mellesleg szerencsém volt Prágában a taxissal, némi lelki masszázs után egész szép pénzt fizetett a mutatványért.
Alex0403 Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Igen, ezt én is így hallottam. Ezért is kérdeztem rá, hogy ugyanolyanok voltak-e az elemek a régebbi évjáratoknál. Elvileg sikerült találjak egy tökéletes darabot, és ha mégse passzolna, nyugodtan visszavihetem és a fejéhez vághatom. Nyugodtan visszaviheted, de a fejéhez azért ne vágd, vagy pedig csak az után, miután kicserélte :lol:
walker Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét?
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét? Tudtommal nincs (de párezerért pótolható) :lol:
afonya Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét? Nekem van a csacsin :lol: de nem gyári. (miben is különbözik a caraván, és a nem caraván hátsó dobbetét műanyagja?) :lol:
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Nekem van a csacsin. :lol: (miben is különbözik a caraván, és a nem caraván hátsó dobbetét műanyagja?) :P őő... nemtom. :lol: De valami más benne, mert külön árulják. :lol: Ahogy elképzelem hogy belenézek a hátsó ívbe... ott van a tank pl. A csapottseggűeknek az a hátsó ülés alatt van. Lehet hogy az is beleszól? (csak 1 ötlet vót :lol: )
Driven Elküldve Január12, 2010 Elküldve Január12, 2010 Nyugodtan visszaviheted, de a fejéhez azért ne vágd, vagy pedig csak az után, miután kicserélte :lol: Kösz a tanácsot, látod ez eszembe se jutott, majd figyelek a sorrendre :P :lol:
walker Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Tudtommal nincs (de párezerért pótolható) :lol: Esetleg tudod, hogy hol lehet kapni? Illetve, hogyan vagyis hova kell felfogatni? Jah és mivel? (patenttal? , de van otthon szuper önmetszőcsavarom is :lol: )
demars Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Hello Mindenkinek! Egy kérdés: ha alvázvédőzik a kocsit, a fekete festék ugye nem kerül rá a kipufogó rendszerre, hanem csak mögé fújják... ( ha jól tudom ), van valamiféle speciális hőálló festék, amivel a kipufogó rendszert le lehet festeni? ( mikor zöldkártyára vittem a gépet, a műhelybe bekukkantottam, s ott egy szerelő festegette a rendszert egy peugeot307 en s mondta a tulajnak, hogy az a cucc amivel lefesti az kimondottam kipufogóra való...) Érdemes kezelni a rendszert valamivel? Üdv: demars
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Hello Mindenkinek! Egy kérdés: ha alvázvédőzik a kocsit, a fekete festék ugye nem kerül rá a kipufogó rendszerre, hanem csak mögé fújják... ( ha jól tudom ), van valamiféle speciális hőálló festék, amivel a kipufogó rendszert le lehet festeni? ( mikor zöldkártyára vittem a gépet, a műhelybe bekukkantottam, s ott egy szerelő festegette a rendszert egy peugeot307 en s mondta a tulajnak, hogy az a cucc amivel lefesti az kimondottam kipufogóra való...) Érdemes kezelni a rendszert valamivel? Üdv: demars Sztem nem érdemes festegetni mert általában úgy is belülről rohad kifele. Értelme tényleg csak ilyenkor lehet ha műszakira viszed, hogy ne nézzenek csúnyán ill. kritikusabban a kocsira a kicsit rozsdás dob miatt.
Tiv. Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Nekem van a csacsin :lol: de nem gyári. (miben is különbözik a caraván, és a nem caraván hátsó dobbetét műanyagja?) :lol: Nem különbözik semmiben. Itt megtalálod
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Caravanokban van gyárilag hátsó dobbetét? Egyikben sincs...ezért rohadnak. Utólag rendelhető bele.
Hjoe Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Nem különbözik semmiben. ....Itt megtalálod... És ez úgy néz ki a valóságban mint a képen ? Csak mert én vettem Klokkerholm gyártmányút, de az nem így néz ki.
Tiv. Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 És ez úgy néz ki a valóságban mint a képen ? Csak mert én vettem Klokkerholm gyártmányút, de az nem így néz ki. Igen, ilyen Több itteni autóban is ilyen van. Pl. Karcsiéban is. 5 ajtósban, és van caravanban is.
invictus Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Igen, ilyen Több itteni autóban is ilyen van. Pl. Karcsiéban is. 5 ajtósban, és van caravanban is. Nekem is ilyen van, de az et37-es kerék beleér.
Hjoe Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Igen, ilyen Több itteni autóban is ilyen van. Pl. Karcsiéban is. 5 ajtósban, és van caravanban is. De én úgy láttam hogy a linkelt képen a lengéscsillapító ki van vágva. Az enyémben amit vettem abban meg nincs.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 De én úgy láttam hogy a linkelt képen a lengéscsillapító ki van vágva. Az enyémben amit vettem abban meg nincs. Csak az elsőnél van kivágva. A hátsó dobbetéteknél nincs ilyen kivágás. (én is linkben szereplő cégtől vettem)
Hjoe Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Csak az elsőnél van kivágva. A hátsó dobbetéteknél nincs ilyen kivágás. (én is linkben szereplő cégtől vettem) Aha. Akkor a linken nem a hátsó szerepel. Most már értem akkor. Nekem elöl benne volt, csak hátul nem. :lol:
walker Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Csak az elsőnél van kivágva. A hátsó dobbetéteknél nincs ilyen kivágás. (én is linkben szereplő cégtől vettem) Mennyi volt?
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 Mennyi volt? Ha jól emlékszem kb 5eft körül volt egy pár egy éve (igaz én csak egyet vettem a más gyártmányú tönkrement helyére). Ja, és felhozták ingyé pestre. :lol:
Recommended Posts