Alex0403 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy ha én az 5. ajtón lévő gyári felső szárnyat leveszem (ami gyárilag kicsi) , és rá szeretnék rakni egy gsi szárnyat (ami nagyobb) , az passzolni fog e az ajtóra, vagy a gsi 5. ajtója (ill. 3. ajtója) eltér valamiben?? Azt tudom hogy a két szélén mivel "ráhajlik" az ajtóra ott van 2-2 csavar pluszba! meg hogy a műanyag rész amire rátoljuk a szárnyat az ugyanolyan?? Válaszotokat köszönöm! Esetleg nem tud valaki gsi szárnyat?? :rolleyes: Mifi az F Astra alkatrészek topicba árul egy csomó GSI alkarészt. Ezen az e-mail címen érdeklődj: fconnect@upcmail.hu :blink: Egyéb: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...2f9d0d8&s=9 http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...ajto_spoilerrel http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/g...tra_alkatreszek De legközelebb az ilyen dolgokat írd a keressek topicba. Oké? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi101010 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 HI! Kilyukadt a tankom, és nemszeretnék újat venni,ha valaki tud olcson,lécci szóljon!!!! astra f caravan-'96-os,benzines Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Hátul a rugótányérnál szét van rohadva, és be van szakadva...ezáltal jópár centivel le van ülve... Azt ott nehéz lesz csinálni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Hátul a rugótányérnál szét van rohadva, és be van szakadva...ezáltal jópár centivel le van ülve... Azt ott nehéz lesz csinálni? :rolleyes: szerintem nem dehát ti már sokat kasztniztatok nem?? csak marha drága a rugótányér :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 szerintem nem dehát ti már sokat kasztniztatok nem?? csak marha drága a rugótányér :S ááá... most tavasszal lesz az igazi nagy kasztnizás. Eddig megcsinálgattuk a csomagtartóajtó cseréjét. Meg páréve az alját. de az alja megint itt ott segítségre szorul. mennyi 1 rugóstányér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 ááá... most tavasszal lesz az igazi nagy kasztnizás. Eddig megcsinálgattuk a csomagtartóajtó cseréjét. Meg páréve az alját. de az alja megint itt ott segítségre szorul. mennyi 1 rugóstányér? nem ti ladáztatok anakidején?? több ezer ft egy darab... volt linkelve már Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 HI! Kilyukadt a tankom, és nemszeretnék újat venni,ha valaki tud olcson,lécci szóljon!!!! astra f caravan-'96-os,benzines Talán itt találsz! :rolleyes: szerintem nem dehát ti már sokat kasztniztatok nem?? csak marha drága a rugótányér :S Ahogy én néztem le kell venni a tankot, meg lehet a hidat is. Olyan 9 ezer körül van darabja. Csak nekem nem maga a rugótányér van elrohadva, hanem ami a tányér, és az alváz között van rész. És nem látom tisztán az unixos képen, az rajta van-e a tányéron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 Talán itt találsz! :rolleyes: Ahogy én néztem le kell venni a tankot, meg lehet a hidat is. Olyan 9 ezer körül van darabja. Csak nekem nem maga a rugótányér van elrohadva, hanem ami a tányér, és az alváz között van rész. És nem látom tisztán az unixos képen, az rajta van-e a tányéron. és a rugótényér fölött egyenes az adarab, vagy ilyen 3szög oldalról nézve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 és a rugótényér fölött egyenes az adarab, vagy ilyen 3szög oldalról nézve? Úy néz ki mint egy csonka gúla. Trapéz oldalai vannak, csak gömbölyített az egész.De úgy láttam ez nincs a vázhoz heggesztve, csak a rugótányér füle ami bellül van. Ennyi erővel leveszem a régi tányért, heggesztek rá egy ilyen támasztót, és visszarakom. Most meg van erősítve hátul, meg kivülről laposvassal, elől nem fértem hozzá, mert ott már lefele görbül a váz, bellül meg ott van a fül, meg ott nem is férni hozzá a tanktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 nem ti ladáztatok anakidején?? több ezer ft egy darab... volt linkelve már De, ladáztunk meg csináltunk mi mindenfélét... de akkor még kisebb voltam, és nem nagyon figyeltem az árakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 De, ladáztunk meg csináltunk mi mindenfélét... de akkor még kisebb voltam, és nem nagyon figyeltem az árakat. nem az ár a lényeg, mert a tányér zotyának sincs elrohadva lemezelni kell nem szabadmegvenni 9 ezer ftokért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 nem az ár a lényeg, mert a tányér zotyának sincs elrohadva lemezelni kell nem szabadmegvenni 9 ezer ftokért... D ahhoz le kell venni a tányért, mert egyrészt nem férsz hozzá heggeszteni, másrészt nem tudod kiflexelni a rohadó részt, mert ehhez sem férsz hozzá. Vagy csak körbehegesszem, a rozsda meg bentmarad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 D ahhoz le kell venni a tányért, mert egyrészt nem férsz hozzá heggeszteni, másrészt nem tudod kiflexelni a rohadó részt, mert ehhez sem férsz hozzá. Vagy csak körbehegesszem, a rozsda meg bentmarad? a rohadás résznél körbevágod, akkor már leesik a tányér arrol leflexeled a rozsdát szép tisztára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2009 Megoszt Elküldve December25, 2009 a rohadás résznél körbevágod, akkor már leesik a tányér arrol leflexeled a rozsdát szép tisztára :rolleyes: Ja, majd valamit alakitok vele tavasszal. De az a belső fül még egész épnek tűnik. Csak amikor ráengedtem a kocsit a kerékagyra (ha fentvolt a kerék nem láttam a tányért) és elkezdtem ringatni a farát recsegett, meg nyomódott fel a tányér a kasztnihoz. Beékeltem két laposvasat a kasztni meg a tányér közé, és odaheggesztettem trafóval. Nem a legszebb, de összeroppanni már nem fog. Amikor először megláttam eléggé megrémültem, de aztán jobban megnéztem,és a legrosszabb ami történhet, hogy összeroppan, és megül a fara vagy 2 centit. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Ja, majd valamit alakitok vele tavasszal. De az a belső fül még egész épnek tűnik. Csak amikor ráengedtem a kocsit a kerékagyra (ha fentvolt a kerék nem láttam a tányért) és elkezdtem ringatni a farát recsegett, meg nyomódott fel a tányér a kasztnihoz. Beékeltem két laposvasat a kasztni meg a tányér közé, és odaheggesztettem trafóval. Nem a legszebb, de összeroppanni már nem fog. Amikor először megláttam eléggé megrémültem, de aztán jobban megnéztem,és a legrosszabb ami történhet, hogy összeroppan, és megül a fara vagy 2 centit. Mélykék így ültett a caravanánon anno! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Mélykék így ültett a caravanánon anno! :rolleyes: végül is megmarad a karakterisztika, és eredeti gyári alkatrészek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Mélykék így ültett a caravanánon anno! :rolleyes: Akkor az enyém is ültetve van:-) Aggaszt is rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Mélykék így ültett a caravanánon anno! :rolleyes: Amatör! Én letörtem a rugókból egy menetet.: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 én is láttam már ilyet, azok a darabok még ott fityegtek a helyükön :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 én is láttam már ilyet, azok a darabok még ott fityegtek a helyükön :rolleyes: Ezek is, amíg ki nem vettem őket.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok! A minap vettem gyári első sárfogó gumit, a problámám vele hogy az elmondottakhoz (és az ábrához) képest még sem olyan könnyű feltenni. Itt rajz: Én a 3. műveletnél látható nútot nem találom, nekem a müanyag dobbetét van ott, mindenféle nyilás nélkül..... Nálatok is így van, van csak a dobbetét van rossszul felrakva? Köszi a segítséget: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok! A minap vettem gyári első sárfogó gumit, a problámám vele hogy az elmondottakhoz (és az ábrához) képest még sem olyan könnyű feltenni. Itt rajz: Én a 3. műveletnél látható nútot nem találom, nekem a müanyag dobbetét van ott, mindenféle nyilás nélkül..... Nálatok is így van, van csak a dobbetét van rossszul felrakva? Köszi a segítséget: András nincs ott csak véknyítás a tobbetéten. meg asszem mélyedés Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 nincs ott csak véknyítás a tobbetéten. meg asszem mélyedés Áhh tehát nekem kell átbökni? Akkor mégis valahogyan le kell vennemem a kereket. :rolleyes: Egy kulcsot már elferdítettem. :blink: András Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Áhh tehát nekem kell átbökni? Akkor mégis valahogyan le kell vennemem a kereket. :rolleyes: Egy kulcsot már elferdítettem. :blink: András de át kell bökni a betétet, mert azok a lemezek a sárvédő peremébe kapaszkodnak.... de majd jönnek, akiknek fel van téve, és egy képet mutatnak, egyébként valahol van is kép erről már belinkelve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts