Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

olyan kérdésem lenne hogy ha én az 5. ajtón lévő gyári felső szárnyat leveszem (ami gyárilag kicsi) , és rá szeretnék rakni egy gsi szárnyat (ami nagyobb) , az passzolni fog e az ajtóra, vagy a gsi 5. ajtója (ill. 3. ajtója) eltér valamiben??

Azt tudom hogy a két szélén mivel "ráhajlik" az ajtóra ott van 2-2 csavar pluszba! meg hogy a műanyag rész amire rátoljuk a szárnyat az ugyanolyan??

Válaszotokat köszönöm! Esetleg nem tud valaki gsi szárnyat?? :rolleyes:

Mifi az F Astra alkatrészek topicba árul egy csomó GSI alkarészt. Ezen az e-mail címen érdeklődj: fconnect@upcmail.hu :blink:

Egyéb: http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...2f9d0d8&s=9

http://racing-bazar.hu/alkatresz/spoiler-s...ajto_spoilerrel

http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/g...tra_alkatreszek

De legközelebb az ilyen dolgokat írd a keressek topicba. Oké? :lol:

Megosztás:

szerintem nem

dehát ti már sokat kasztniztatok nem??

csak marha drága a rugótányér :S

ááá... most tavasszal lesz az igazi nagy kasztnizás. Eddig megcsinálgattuk a csomagtartóajtó cseréjét. Meg páréve az alját. de az alja megint itt ott segítségre szorul. mennyi 1 rugóstányér?

Megosztás:

ááá... most tavasszal lesz az igazi nagy kasztnizás. Eddig megcsinálgattuk a csomagtartóajtó cseréjét. Meg páréve az alját. de az alja megint itt ott segítségre szorul. mennyi 1 rugóstányér?

nem ti ladáztatok anakidején??

több ezer ft egy darab...

volt linkelve már

Megosztás:

HI!

Kilyukadt a tankom, és nemszeretnék újat venni,ha valaki tud olcson,lécci szóljon!!!!

astra f caravan-'96-os,benzines

Talán itt találsz! :rolleyes:

szerintem nem

dehát ti már sokat kasztniztatok nem??

csak marha drága a rugótányér :S

Ahogy én néztem le kell venni a tankot, meg lehet a hidat is. Olyan 9 ezer körül van darabja. Csak nekem nem maga a rugótányér van elrohadva, hanem ami a tányér, és az alváz között van rész. És nem látom tisztán az unixos képen, az rajta van-e a tányéron.

262278.jpg

Megosztás:

Talán itt találsz! :rolleyes:

Ahogy én néztem le kell venni a tankot, meg lehet a hidat is. Olyan 9 ezer körül van darabja. Csak nekem nem maga a rugótányér van elrohadva, hanem ami a tányér, és az alváz között van rész. És nem látom tisztán az unixos képen, az rajta van-e a tányéron.

és a rugótényér fölött egyenes az adarab, vagy ilyen 3szög oldalról nézve?

Megosztás:

és a rugótényér fölött egyenes az adarab, vagy ilyen 3szög oldalról nézve?

Úy néz ki mint egy csonka gúla. Trapéz oldalai vannak, csak gömbölyített az egész.De úgy láttam ez nincs a vázhoz heggesztve, csak a rugótányér füle ami bellül van. Ennyi erővel leveszem a régi tányért, heggesztek rá egy ilyen támasztót, és visszarakom. Most meg van erősítve hátul, meg kivülről laposvassal, elől nem fértem hozzá, mert ott már lefele görbül a váz, bellül meg ott van a fül, meg ott nem is férni hozzá a tanktól.

262391.jpg

Megosztás:

nem az ár a lényeg, mert a tányér zotyának sincs elrohadva

lemezelni kell

nem szabadmegvenni 9 ezer ftokért...

D ahhoz le kell venni a tányért, mert egyrészt nem férsz hozzá heggeszteni, másrészt nem tudod kiflexelni a rohadó részt, mert ehhez sem férsz hozzá. Vagy csak körbehegesszem, a rozsda meg bentmarad?

Megosztás:

D ahhoz le kell venni a tányért, mert egyrészt nem férsz hozzá heggeszteni, másrészt nem tudod kiflexelni a rohadó részt, mert ehhez sem férsz hozzá. Vagy csak körbehegesszem, a rozsda meg bentmarad?

a rohadás résznél körbevágod, akkor már leesik a tányér

arrol leflexeled a rozsdát szép tisztára :rolleyes:

Megosztás:

a rohadás résznél körbevágod, akkor már leesik a tányér

arrol leflexeled a rozsdát szép tisztára :rolleyes:

Ja, majd valamit alakitok vele tavasszal. De az a belső fül még egész épnek tűnik. Csak amikor ráengedtem a kocsit a kerékagyra (ha fentvolt a kerék nem láttam a tányért) és elkezdtem ringatni a farát recsegett, meg nyomódott fel a tányér a kasztnihoz. Beékeltem két laposvasat a kasztni meg a tányér közé, és odaheggesztettem trafóval. Nem a legszebb, de összeroppanni már nem fog. Amikor először megláttam eléggé megrémültem, de aztán jobban megnéztem,és a legrosszabb ami történhet, hogy összeroppan, és megül a fara vagy 2 centit.

• Like 1
Megosztás:

Ja, majd valamit alakitok vele tavasszal. De az a belső fül még egész épnek tűnik. Csak amikor ráengedtem a kocsit a kerékagyra (ha fentvolt a kerék nem láttam a tányért) és elkezdtem ringatni a farát recsegett, meg nyomódott fel a tányér a kasztnihoz. Beékeltem két laposvasat a kasztni meg a tányér közé, és odaheggesztettem trafóval. Nem a legszebb, de összeroppanni már nem fog. Amikor először megláttam eléggé megrémültem, de aztán jobban megnéztem,és a legrosszabb ami történhet, hogy összeroppan, és megül a fara vagy 2 centit.

Mélykék így ültett a caravanánon anno! :rolleyes:

Megosztás:

Sziasztok!

A minap vettem gyári első sárfogó gumit, a problámám vele hogy az elmondottakhoz (és az ábrához) képest még sem olyan könnyű feltenni.

Itt rajz:

sarfogo.jpg

Én a 3. műveletnél látható nútot nem találom, nekem a müanyag dobbetét van ott, mindenféle nyilás nélkül.....

Nálatok is így van, van csak a dobbetét van rossszul felrakva?

Köszi a segítséget:

András

Megosztás:

Sziasztok!

A minap vettem gyári első sárfogó gumit, a problámám vele hogy az elmondottakhoz (és az ábrához) képest még sem olyan könnyű feltenni.

Itt rajz:

Én a 3. műveletnél látható nútot nem találom, nekem a müanyag dobbetét van ott, mindenféle nyilás nélkül.....

Nálatok is így van, van csak a dobbetét van rossszul felrakva?

Köszi a segítséget:

András

nincs ott csak véknyítás a tobbetéten.

meg asszem mélyedés

Megosztás:

Áhh tehát nekem kell átbökni?

Akkor mégis valahogyan le kell vennemem a kereket. :rolleyes: Egy kulcsot már elferdítettem. :blink:

András

de át kell bökni a betétet, mert azok a lemezek a sárvédő peremébe kapaszkodnak....

de majd jönnek, akiknek fel van téve, és egy képet mutatnak, egyébként valahol van is kép erről már belinkelve..

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.