I_S Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 :shock: Na ezt még nem néztem, de nekem sem ártana, úgyhogy ide is ua. help please :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Kilincskiszedés türelmi játék, egyébként eccerű. Kárpitbontás után már láccik a két tizes csavaranya, amit le kell szedni, és máris bólint kifelé a kilincs. A felső kis tengellyel vigyázni kell kiszedéskor, nem feszegetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 szóval úgy érzem, egyenlőre marad fekete. Ha jól tévedek akkor a hangsúly a kárpit le-fel mókánh van, a többi egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 szóval úgy érzem, egyenlőre marad fekete. Ha jól tévedek akkor a hangsúly a kárpit le-fel mókánh van, a többi egyszerű. Kárpit leszedésnél a kis műanyag "patentokra" kell vigyázni, hogy azok ne törjenek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 hát lehet elszórakozom vele, ha lesz egy kis időm meg türelmem. Majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Nekem a két első kilincset annó sikerült cakkpakk 2,5 óra alatt kivenni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 :shock: akko' helyesbítenék, ha sok időm lesz, akkor szórakozom vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Nekem a két első kilincset annó sikerült cakkpakk 2,5 óra alatt kivenni. :lol: Nagy spíler vagy Gabi :D Én tegnap vittem a fényezőhöz a kilincseimet. Volt vagy 20 perc kiszedni mind a 4-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 A rutinos öreg róka! :lol: Én egy kárpitot szedek le annyi idő alatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Elsőre nekem is annyi volt. Most már egész jó a részidőm. Csak a záram szar még mindig.... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Köszi skacok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 A kárpitleszedésnél vigyázz, hogy tényleg minden csavart kicsavarj. Az ablakemelő kapcsoló (jobb oldal) és a másikoldalon a kipattinható ovális takaró alatt is van 1-1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Gyerekek, ha egy karosszériáshoz odamegyek, hogy szeretnék motorháztető-hosszabbítást/morcosítást, az megtudja csinálni, meg feltudja hegeszteni nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Gyerekek, ha egy karosszériáshoz odamegyek, hogy szeretnék motorháztető-hosszabbítást/morcosítást, az megtudja csinálni, meg feltudja hegeszteni nemde? Olyanhoz menjél oda, aki igent mond és láttad, hogy milyen, hasonló munkákat csinált eddig :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Olyanhoz menjél oda, aki igent mond és láttad, hogy milyen, hasonló munkákat csinált eddig őőő, akit ismerek, remélhetőleg igent mondd :lol: de ilyet sztem még nem csinált, viszont eddig az összes autónkat ő csinálta, ha valami baja volt, és azok tutijók lettek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 őőő, akit ismerek, remélhetőleg igent mondd :lol: de ilyet sztem még nem csinált, viszont eddig az összes autónkat ő csinálta, ha valami baja volt, és azok tutijók lettek.... Ahogy gondolod. Vigyél neki képeket, hogy ilyenre szeretnéd, ha megcsinálná a te kocsidat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Ahogy gondolod. Vigyél neki képeket, hogy ilyenre szeretnéd, ha megcsinálná a te kocsidat Hopsz, a kép jó ötlet!!! Köszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Hopsz, a kép jó ötlet!!! Köszi :wink: Amikor Anti kocsiját csinálta a lakatos srác, akkor mondta, hogy kicsit egyszerűbb lett volna úgy az élete, ha képen pontosan látja mit szeretne látni a kedves kuncsaft :wink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Egy profi karosszériás simán megcsinál bármit... Én is most megyek majd, moci tető + csomagtartó ajtó vége lesz cserélve egy kb 3cm-es sávban, mert szétrohadt (magyarul olyan, mintha hosszabbítaná, csak nem. Én a "morcosítást" rühellem, dehát ízlések és pofonok :lol:). Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 tetőablak expertek figyelem: tekerném hátra a tetőablakot de nagyon nem akar menni olyan mintha a jobb oldal nem indulna meg billenteni lehet mit próbáljak? :? vagy ismertek e embert BP-n aki foglalkozik ilyesmvel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Norbi Bazzsal beszéltél már??? Mit mondott? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 "Elsö lökháritó boritás GSi" Mit akar az jelenteni, hogy borítás?? Mit borítanak vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 "Elsö lökháritó boritás GSi" Mit akar az jelenteni, hogy borítás?? Mit borítanak vele? Lökhárítót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Lökhárítót! :lol: Bocs, de tévedsz, mert azzal GSi lökhárítót ! :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 na okés ne szivassatok :lol: magyarul ezt kell feltenni az elejére? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts