Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Szerintem a lámpa is csak a búrában tér el, a többi ugyanaz, nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Szerintem a lámpa is csak a búrában tér el, a többi ugyanaz, nem? És szted ki cseréli csak a búrát magában? :huh: Egyébként igen sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Köszi a válaszokat, további jó OFF-olást! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nicsak mit kaptam egy párral! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nicsak mit kaptam egy párral! Fogadjunk fűthető. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nicsak mit kaptam egy párral! http://img6.tar.hu/hening/img/39226753.jpg :lol: Egy doboz féktisztítóért! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Fogadjunk fűthető. :lol: A tekerentyűk számán van a lényeg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 A tekerentyűk számán van a lényeg. :huh: Gerinctámaszos vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 vekiből van nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Fogadjunk fűthető. :lol: Sajnos nem. :huh: :D Egy doboz féktisztítóért! :lol: Meg némi segítségért. ;) Gerinctámaszos vagy mi? Az-az. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Sajnos nem. :huh: Meg némi segítségért. :lol: Az-az. :D Fűthetős-vellanyos mozgatós kellene, de olyan nincs. Amúgy most ahány helyen kérdeztem, nem találni fűthetőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 vekiből van nem? Igen. Még csak az anyósoldali van benne, mert a vezető ülőlapját cserélnem kell. A beülésnél szét van kopva. A mappában van amit majd a helyére teszek. Az a jobb oldali, és javítani is kellett egy kicsit, de még így is jobb a mostaninál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Fűthetős-vellanyos mozgatós kellene, de olyan nincs. Amúgy most ahány helyen kérdeztem, nem találni fűthetőt. :huh: Omiban van. Csak az nem csereszabatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Bár a fűthetős ülés felesleges erre a kis télre...inkább nyárra kéne valami hűsítés: fólia vagy tetőablak vagy ilyesmi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Bár a fűthetős ülés felesleges erre a kis télre...inkább nyárra kéne valami hűsítés: fólia vagy tetőablak vagy ilyesmi. :huh: klíma :lol: De én kibékülnék a fűthető üléssel is. Jobb ha van, mint hogy nincs... szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 klíma :lol: De én kibékülnék a fűthető üléssel is. Jobb ha van, mint hogy nincs... szerintem. :huh: Kábelkorbácsa kész van, csak kéne egy pár olyan ülőlap, meg konzol a kapcsolókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Kábelkorbácsa kész van, csak kéne egy pár olyan ülőlap, meg konzol a kapcsolókkal. :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Omiban van. Csak az nem csereszabatos. picit szűk neki a hely :D kár pedig milyen jó, mikor csak gombnyomásra mozog arra amerre akarod :lol: Bár a fűthetős ülés felesleges erre a kis télre...inkább nyárra kéne valami hűsítés: fólia vagy tetőablak vagy ilyesmi. :huh: nekem faterom vett egy ilyen ventillátoros ülésre ráteríthetős üléshűtést... eleinte úgy voltam vele, hogy nem jó, de aztán rájöttem, hogy jó az, ha 30kmet kell menni simán az üléssel vizes a pics@mona gatya nyáron, de ezzel nem, sőt néha visszább iskell venni a venti fordulatot egyetlen hátrnya az, hogy magasabban kell üllni, ha az bennevan, és szokni kell. ülésfűtés is hasznos lenne, két pillanat alatt meleg az ülés... Hening te szétszedegetted ezt az ülést is... nem tudsz belerakni magadnak egy fűthető szövetréteget??? láttam pár ilyen képet, ilyen műveletről... sztem nehezebb a kárpit lebontása, mint a szövet berakása :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 ... Hening te szétszedegetted ezt az ülést is... nem tudsz belerakni magadnak egy fűthető szövetréteget??? láttam pár ilyen képet, ilyen műveletről... sztem nehezebb a kárpit lebontása, mint a szövet berakása :huh: Nem teszek bele nem gyári alkatrészt. Kivéve a rádiót. Amúgy meg nincs is olyan fűtőszálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Nem teszek bele nem gyári alkatrészt. Kivéve a rádiót. Amúgy meg nincs is olyan fűtőszálam. az az ülés se gyári :huh: és a gyáriba sincs más anyagból, mint amitlehet venni. valakinek már van a fórumon olyan, utólag átkárpitozott ülésbe téve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 az az ülés se gyári :lol: és a gyáriba sincs más anyagból, mint amitlehet venni. valakinek már van a fórumon olyan, utólag átkárpitozott ülésbe téve. Ez gyári. Opelből van ez is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Ez gyári. Opelből van ez is. :huh: akkor meg te nem vagy gyári benne nah :lol: nem lehet 100%ig gyárit csinálni mindenből. a gyári ülésfűtés milyen?? van egy szövet, amiben van fűtőszál.. csak gondolom formára van varva vagy vmi ilyesmi nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 sziasztok a gyari vonohorog felfogatasarol van-e valakinek infoja F kombihoz illetve F 5 ajtoshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 akkor meg te nem vagy gyári benne nah :lol: nem lehet 100%ig gyárit csinálni mindenből. a gyári ülésfűtés milyen?? van egy szövet, amiben van fűtőszál.. csak gondolom formára van varva vagy vmi ilyesmi nem? És miért nem? :lol: Miért nem lehet gyári fűtéses üléseket berakni, gyári konzollal és gyári köteggel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 És miért nem? :lol: Miért nem lehet gyári fűtéses üléseket berakni, gyári konzollal és gyári köteggel? :huh: mondom mindenből. meg amit ő is írt: nincs olyan, ami fűthető is, meg ami mozog is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts