Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

vekiből van nem?

Igen.

Még csak az anyósoldali van benne, mert a vezető ülőlapját cserélnem kell. A beülésnél szét van kopva. A mappában van amit majd a helyére teszek. Az a jobb oldali, és javítani is kellett egy kicsit, de még így is jobb a mostaninál.

Megosztás:

Omiban van. Csak az nem csereszabatos.

picit szűk neki a hely :D kár pedig milyen jó, mikor csak gombnyomásra mozog arra amerre akarod :lol:

Bár a fűthetős ülés felesleges erre a kis télre...inkább nyárra kéne valami hűsítés: fólia vagy tetőablak vagy ilyesmi. :huh:

nekem faterom vett egy ilyen ventillátoros ülésre ráteríthetős üléshűtést...

eleinte úgy voltam vele, hogy nem jó, de aztán rájöttem, hogy jó az, ha 30kmet kell menni simán az üléssel vizes a pics@mona gatya nyáron, de ezzel nem, sőt néha visszább iskell venni a venti fordulatot

egyetlen hátrnya az, hogy magasabban kell üllni, ha az bennevan, és szokni kell.

ülésfűtés is hasznos lenne, két pillanat alatt meleg az ülés...

Hening

te szétszedegetted ezt az ülést is... nem tudsz belerakni magadnak egy fűthető szövetréteget???

láttam pár ilyen képet, ilyen műveletről... sztem nehezebb a kárpit lebontása, mint a szövet berakása :lol:

Megosztás:

...

Hening

te szétszedegetted ezt az ülést is... nem tudsz belerakni magadnak egy fűthető szövetréteget???

láttam pár ilyen képet, ilyen műveletről... sztem nehezebb a kárpit lebontása, mint a szövet berakása :huh:

Nem teszek bele nem gyári alkatrészt. Kivéve a rádiót. Amúgy meg nincs is olyan fűtőszálam.

Megosztás:

Nem teszek bele nem gyári alkatrészt. Kivéve a rádiót. Amúgy meg nincs is olyan fűtőszálam.

az az ülés se gyári :huh:

és a gyáriba sincs más anyagból, mint amitlehet venni.

valakinek már van a fórumon olyan, utólag átkárpitozott ülésbe téve.

Megosztás:

akkor meg te nem vagy gyári benne nah :lol:

nem lehet 100%ig gyárit csinálni mindenből.

a gyári ülésfűtés milyen?? van egy szövet, amiben van fűtőszál.. csak gondolom formára van varva vagy vmi ilyesmi nem?

És miért nem? :lol: Miért nem lehet gyári fűtéses üléseket berakni, gyári konzollal és gyári köteggel? :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.