brezsó Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Hoppá az uccsó idézetet nem olvastam el figyelmesen. Bocsi. Akkor le kéne venni a müanyag borítást mert alatta is zöröghet a zár és egyéb fellazult alkatrészek. :) ...azt is leszedte. :D :lol: Valószinűleg valóban maga az ajtó zörög mert tényleg azok a kitámasztó gumik vannak ellapulva vagy netán valami a zár környékén... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 :) ...azt is leszedte. :D :lol: Valószinűleg valóban maga az ajtó zörög mert tényleg azok a kitámasztó gumik vannak ellapulva vagy netán valami a zár környékén... :) Nekem a zárszerkezet is zörgött volt de véglegesen az első hozzászólásom beli eljárás volt eredményes. Sőt bevallom az újban is zörög a rolo egy keveset, de nincs mit csinálni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Nekem a zárszerkezet is zörgött volt de véglegesen az első hozzászólásom beli eljárás volt eredményes. Sőt bevallom az újban is zörög a rolo egy keveset, de nincs mit csinálni vele. zörög ebbe minden :) De főleg maga az ajtó (vagy az lehet a baj, hogy a zár nem húzza odas rendesen..) -az a kis talp, amit benyom a zárgomb, az is kotyog kicsit, és az a rúd is, ami a zárszerkezetet köti össze a rúddal :) ha lesz időm, akkor állítok rajta ahogy Dáwid is írta már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 a törésteszteket láttátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 a törésteszteket láttátok már? A cabrionál milyen jól látszik a tető hiányának a következménye: az ajtó mellé becsúszik a "B oszlop", ahogy összehajlik a kasztni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 A cabrionál milyen jól látszik a tető hiányának a következménye: az ajtó mellé becsúszik a "B oszlop", ahogy összehajlik a kasztni. De egész korrekt az eredmény szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Hali! Rakott már vki A Vectra ülést az Astrába? Vagy tudja vki hogy be lehet-e tenni? Eléggé szét van dőlve az ülésem oldala, ahonnan beülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Hali! Rakott már vki A Vectra ülést az Astrába? Vagy tudja vki hogy be lehet-e tenni? Eléggé szét van dőlve az ülésem oldala, ahonnan beülök. Bele lehet rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Bele lehet rakni. Csak kiveszem-beteszem alapon vagy valamit át is kell alakitani? - csak úgy kiváncsiságból.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Csak kiveszem-beteszem alapon vagy valamit át is kell alakitani? - csak úgy kiváncsiságból.. :lol: Ha át kellene alakítani, akkor azt írtam volna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Csak kiveszem-beteszem alapon vagy valamit át is kell alakitani? - csak úgy kiváncsiságból.. :huh: Ki - Be, örül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Ha át kellene alakítani, akkor azt írtam volna. :huh: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 én pont a hétvégén beszélgettem egy illetővel, aki egy pici átalakításról számolt be nekem egy kis nútot kell vágni a sinen pesrsz ha a sínről leveszed, akkor nem kell de arról én nemtudok, hogy asín passzol e a két kocsi között. de ha sínnelegyütt cseréled, akkor vhova kell egy kis nút. de olyan kagylós ülés volt abba a vekibe, jó vastag szövettel ahhh te :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 hy! ettől olcsóbban tud valaki új fűthető, elektromos tükröt? :lol: asszem cserélem azokat amik most vannak :huh: kéne a tükörfűtés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 hy! ettől olcsóbban tud valaki új fűthető, elektromos tükröt? :lol: asszem cserélem azokat amik most vannak :huh: kéne a tükörfűtés... Újat nem nagyon kapsz ettől olcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 én pont a hétvégén beszélgettem egy illetővel, aki egy pici átalakításról számolt be nekem egy kis nútot kell vágni a sinen pesrsz ha a sínről leveszed, akkor nem kell de arról én nemtudok, hogy asín passzol e a két kocsi között. de ha sínnelegyütt cseréled, akkor vhova kell egy kis nút. de olyan kagylós ülés volt abba a vekibe, jó vastag szövettel ahhh te :lol: Remélem, nem azt nézted ki, amit én :lol: :huh: Mert azon a környéken hirdeti. Tényleg, a Vecin is feszítős volt az öv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Remélem, nem azt nézted ki, amit én :lol: :huh: Mert azon a környéken hirdeti. Tényleg, a Vecin is feszítős volt az öv? én nem akarok venni, meg az nem iseladó, amit mutatott. persze hogy feszítős. jaaa igen egyszer vki mesélte, hogy kotorászott az övfeszítő körül, és elszlta magát a patron erre sokan mondták, hogy hát ez mekkora baromság. ahol bontós dolgok voltak, volt egy kupac övfeszítő kibontva, a srácc csak épp rálépett egyre, el is szóólta magát. szóval erről ennyit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Heló Szerintetek érdemes ilyen műanyag dobbetétet tenni hátulra ? A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Heló Szerintetek érdemes ilyen műanyag dobbetétet tenni hátulra ? quote] oldalakon keresztül erről van szó, hogy kell én isvárom már 3 hete laleen keresztül... de hogy mikor ér ide :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Heló Szerintetek érdemes ilyen műanyag dobbetétet tenni hátulra ? http://kepfeltoltes.hu/thumb/091118/000710...ltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Sztem jó dolog, nekem már van benne. Meg az ex-Caravanunkba is tettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 én is tennék, de nem fér el a keréktől :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 oldalakon keresztül erről van szó, hogy kell én isvárom már 3 hete laleen keresztül... de hogy mikor ér ide :huh: De azt csak megveszem aztán beteszem és kész? Vagy van vmi munka még vele? Illesztés tömítés esetleg.... Amúgy 4326 a KLOKKERHOL a Unixnál. 5200ért elhozom akkor a kettőt... Ha tényleg tuti cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 én is tennék, de nem fér el a keréktől :lol: :huh: és nem lehet hőlégfúvóval megnyujtani annyira?? vagy pont a peremnél nem fér el?? korai darabokból láttam olyat is, és mesélték is, hogy nemegy kiöntött cucc volt, hanem nyujtva volt a formára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 De azt csak megveszem aztán beteszem és kész? Vagy van vmi munka még vele? Illesztés tömítés esetleg.... Amúgy 4326 a KLOKKERHOL a Unixnál. 5200ért elhozom akkor a kettőt... Ha tényleg tuti cucc. előtte szépen ki kell pucolni, és lekenni alvázvádővel és egy lyukat kell neki furni, egy ponton, hogy rögzítsd. unixnál most ennyi? bardinál nincs kedvezményed? 4500re jött ki kéthte ahogy néztem 40% al Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 és nem lehet hőlégfúvóval megnyujtani annyira?? vagy pont a peremnél nem fér el?? korai darabokból láttam olyat is, és mesélték is, hogy nemegy kiöntött cucc volt, hanem nyujtva volt a formára. peremnél nem fér el, vagyis nekem nincs perem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts