Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Laleekirály írta:
Nekem is ezek vannak, amit Novy képén bekarikáztál, az csak a benyásokon van.

igen igen, nekem is egyből az tűnt fel a donoron :)

de Dáwidot még megvárom, me neki van még 1 valami asszongy :)

Elküldve
  astrásgyerek írta:
igen igen, nekem is egyből az tűnt fel a donoron :)

Na kezdek képbe lenni! Én meg azt hittem, hogy a pollenszűrő felett kérded, hogy közvetlen a szűrő felett van e valami! :)

Elküldve
  Laleekirály írta:
Na kezdek képbe lenni! Én meg azt hittem, hogy a pollenszűrő felett kérded, hogy közvetlen a szűrő felett van e valami! :)

:) :D :lol: én eredetileg azt is kérdeztem, de ezek szerint csak ami nekem is van, azok vannak ugye?

Elküldve
  Dáwid írta:
Nah de nekem van egy mély lefolyós műanyag is. akkor most én nem értek valamit? :)

az az

csak nézd meg jobban, mert olyan hülyén tette oda, hogy nem simerni fel

Elküldve
  Dáwid írta:
Nah de nekem van egy mély lefolyós műanyag is. akkor most én nem értek valamit? :)

nézd meg jól EZT a képet!!!

a középső részén,alul, ami keresztül van téve a motoron, az is olyan mélyített vízelvezető valami amit te mondasz nem?, csak pont rosszul van fordítva asszem, és nem látszik tisztán! (KÖZÉPEN A KÉP ALJÁN KERESD)

Elküldve
  Novy írta:
az az

csak nézd meg jobban, mert olyan hülyén tette oda, hogy nem simerni fel

astrásgyerek írta:
nézd meg jól EZT a képet!!!

a középső részén,alul, ami keresztül van téve a motoron, az is olyan mélyített vízelvezető valami amit te mondasz nem?, csak pont rosszul van fordítva asszem, és nem látszik tisztán! (KÖZÉPEN A KÉP ALJÁN KERESD)

megvaan :) oké, akkor enemi szpáttid, azt kerestem :) akkor sikerült megfejteni? :D

Elküldve

zörög a csomagtartóm ajtaja :)

főleg a bal oldala.. asszem ez a kis gumi a ludas!, ami be van csavarva ütközőnek az ajtóba...

eléggé meg van keményedve (mint a beton, olyan)

lehet ilyet venni újonnan? és mi ennek a kis guminak a pontos neve?

ha lehet újonnan venni, akkor inkább vennék, ha nem, akkor átteszem a donorét, az valamivel jobb :)

Elküldve
  astrásgyerek írta:
zörög a csomagtartóm ajtaja :D

főleg a bal oldala.. asszem ez a kis gumi a ludas!, ami be van csavarva ütközőnek az ajtóba...

ha lehet újonnan venni, akkor inkább vennék, ha nem, akkor átteszem a donorét, az valamivel jobb :)

tekerd kintebb.

úgy zárogasd le

ez feszíti be az ajtót, mután lezártad.

nézegesd a hézagokat :)

Elküldve
  astrásgyerek írta:
zörög a csomagtartóm ajtaja :lol:

ha lehet újonnan venni, akkor inkább vennék, ha nem, akkor átteszem a donorét, az valamivel jobb :D

Az mindig is kemény volt :) Záron próbáltál állítani? Vagy a gumikéderek rendben vannak? :)

Elküldve
  Novy írta:
tekerd kintebb.

úgy zárogasd le

ez feszíti be az ajtót, mután lezártad.

nézegesd a hézagokat :D

a kitekergetésen már túl vagyok :) nem használt.. régóta fennáll a hiba már, de mostmár nagyon idegesít rossz úton! :)

a gond már az szerintem, hogy olyan, mintha egy kavicsot tennék be a kasztni és az ajtó közé.

de akkor újonnan nincs ilyen? gondolom nem lenne egy őrült összeg! egy pedálgumi is asszem 270 Ft.

Elküldve
  astrásgyerek írta:
a kitekergetésen már túl vagyok :) nem használt.. régóta fennáll a hiba már, de mostmár nagyon idegesít rossz úton! :)

a gond már az szerintem, hogy olyan, mintha egy kavicsot tennék be a kasztni és az ajtó közé.

de akkor újonnan nincs ilyen? gondolom nem lenne egy őrült összeg! egy pedálgumi is asszem 270 Ft.

Próbáld ki hogy ráragasztasz egy darab bármilyen gumidarabot. Ha úgy is zörög (szerintem fog) akkor nem érdemes ilyen bizé után rohangászni.

Elküldve
  astrásgyerek írta:

nem a kalaptartód dörömböl?

de tuti van ilyen vlaami opelos boltban.

Elküldve
  astrásgyerek írta:

Hát ha ilyet tartanak, ekkor ennek is lennie kell, csak on-line nem találtam.

Elküldve
  Novy írta:
nem a kalaptartód dörömböl?

de tuti van ilyen vlaami opelos boltban.

kalaptartó, műanyag borítás, szerszámok, pótkerék kiszedve :) a zörgés megmaradt :)

Dáwid írta:
Próbáld ki hogy ráragasztasz egy darab bármilyen gumidarabot. Ha úgy is zörög (szerintem fog) akkor nem érdemes ilyen bizé után rohangászni.

ezt még azért megpróbálom! köszi a tanácsot! :D

zotya975 írta:
Hát ha ilyet tartanak, ekkor ennek is lennie kell, csak on-line nem találtam.

majd utánnanézek :lol: köszi!

Elküldve
  astrásgyerek írta:
kalaptartó, műanyag borítás, szerszámok, pótkerék kiszedve :) a zörgés megmaradt :)

ezt még azért megpróbálom! köszi a tanácsot! :D

majd utánnanézek :lol: köszi!

Hell!

A kalaptartód zörög éspedig ott ahol a csomiajtón a müanyag ki van domborítva a hátsó ablaktörlő végett (ideális egy gumikéder darab a kalaptartó éllére rögzítve). Továbbá tekerj kis szigszalagot a kalaptartó 2 lábára is.

Ilusztráció

Elküldve
  Reeckatee írta:
Hell!

A kalaptartód zörög éspedig ott ahol a csomiajtón a müanyag ki van domborítva a hátsó ablaktörlő végett (ideális egy gumikéder darab a kalaptartó éllére rögzítve). Továbbá tekerj kis szigszalagot a kalaptartó 2 lábára is.

Ilusztráció

Épp az idézetedben irta is , hogy mindent kipakolt belőle - a kalaptartót is beleértve - és úgy is zörög neki valami. :)

Elküldve
  brezsó írta:
Épp az idézetedben irta is , hogy mindent kipakolt belőle - a kalaptartót is beleértve - és úgy is zörög neki valami. :)

Hoppá az uccsó idézetet nem olvastam el figyelmesen. Bocsi. Akkor le kéne venni a müanyag borítást mert alatta is zöröghet a zár és egyéb fellazult alkatrészek.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.