MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 mit szeretnél róla tunni? hátha tudok segíteni (ill mit kell mérni?) Nekem a csomi ajtómon nincsenek rajta azok a patentok, amik neked(ezek tartják a betétet). Ezeket a patentokat szegeccsel utólag fel tudom tenni, de mm-re pontosan tudnom kell a helyüket, különben a betét ferdén fog állni. Így OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 egy másik topikban egy cartárs hasonló témát feszegetett... És mire jutott? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Skacok, olyan kérdésem volna, hogy egy GSI rendszámtartót (tudjátok, az a fekete bisz-basz a két lámpa között :lol: ) szeretnék feltenni egy olyan gépre, amin nincs. Mivel csináljam? RAgasszam oda? Vagy fölfurjam, vagy mi? Valaki csinált már ilyesmit? Köszi előre is! Éppen ezügyben konzultálok Aztec kollégával. Én a gyári tartópatentokkal teszem fel, útálok gányolni. Ha nekem sikerül levennem a patentok pontos helyét, akkor továbbítom neked. Sőt, ha nekem sikerül jól felrakni, akkor szívesen segítek neked is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 még shemmire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Én meg inkább bele fogom tetetni a rendszámot a lökösbe inkább... A két pilács között meg szépen semmi sem lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Éppen ezügyben konzultálok Aztec kollégával. Én a gyári tartópatentokkal teszem fel, útálok gányolni. Ha nekem sikerül levennem a patentok pontos helyét, akkor továbbítom neked. Sőt, ha nekem sikerül jól felrakni, akkor szívesen segítek neked is. Köszönöm kolléga! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ablak levételre senkinek sincs infója? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ablak levételre senkinek sincs infója? Szerencsére még nem volt vele dolgom, úgyhogy én passzolok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Gépháztető-teleszkóp ügyben mik a fejlemények? Kinek hogyan sikerült, és mennyiből jött ki az action? Engem is érdekelne a dolog, ha nem olyan húzós az átalakítás (itt az anyagiakra gondolok :oops: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Gépháztető-teleszkóp ügyben mik a fejlemények? Kinek hogyan sikerült, és mennyiből jött ki az action? Engem is érdekelne a dolog, ha nem olyan húzós az átalakítás (itt az anyagiakra gondolok :oops: ). Én majd megcsinálom annyit tudok 2 níva teló kell bele eddig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Gépháztető-teleszkóp ügyben mik a fejlemények? Kinek hogyan sikerült, és mennyiből jött ki az action? Engem is érdekelne a dolog, ha nem olyan húzós az átalakítás (itt az anyagiakra gondolok :oops: ). Én a múlt héten hoztam magamnak géptető telókat Német o-ból. INXX Króm. Ha ilyet vesztek, Astrához a 10-es kell. Kint fele annyiba sem került mint itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Én a múlt héten hoztam magamnak géptető telókat Német o-ból. INXX Króm. Ha ilyet vesztek, Astrához a 10-es kell. Kint fele annyiba sem került mint itthon. Olvastam, hogy szereztél magadak, ezért is ötlött fel bennem a kérdés, hogy ki hogy áll vele, mert többen is rákattantak a dologra nemrég, és érdekelnének a fejlemények. Sokat nem szeretnék rákölteni erre, de ez a 4500ft még belefér a keretbe, főleg mivel új a telo! Persze nem zárkóznék el az olcsóbb megoldásoktól (bevarrtzsebű-opeles) sem! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ablak levételre senkinek sincs infója? Xintem nem az ablakodnál ázol be,hanem lecsurog a tetőcsomitartó csavarjaitól!Nekem is vizes a kocsim hátul sajna!:lol: Ha jutsz valamire dobj egy pü-t lécci!Köszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Olvastam, hogy szereztél magadak, ezért is ötlött fel bennem a kérdés, hogy ki hogy áll vele, mert többen is rákattantak a dologra nemrég, és érdekelnének a fejlemények. Sokat nem szeretnék rákölteni erre, de ez a 4500ft még belefér a keretbe, főleg mivel új a telo! Persze nem zárkóznék el az olcsóbb megoldásoktól (bevarrtzsebű-opeles) sem! :roll: Én "régi motoros" vagyok. Régen megtanultam, hogy olcsó húsnak híg a leve. Én ha veszek valamit, akkor csak az ár csak másod-harmad-ötöd rendű dolog. Ez autó alkatrészben is így van, tuning cuccban is. Speciel ez a teló az Astránál problémás, mert a géptető konzolba menő vége 6-os. Ellenétben szinte az összes többi Opellel amelyeknek 8-as. Azokhoz szinte bármelyik 3-5 ajtós autóhoz való csomi-teló jó. Én is így szoktam megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 azaz! nekem mondjuk nem inxx és volt vagy 5200 de jól funkciónál... mármint amikor éppen 1ben a vas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Tegyük hozzá, hogy pl egy OFF szusi ON teló lényegesen bizalomgerjesztőbb, mint ez a csilli-villi inxx. Aztec küldtem 1 pü-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 nézem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Én "régi motoros" vagyok. Régen megtanultam, hogy olcsó húsnak híg a leve. Én ha veszek valamit, akkor csak az ár csak másod-harmad-ötöd rendű dolog. Én is így vagyok ezzel, főleg az olyan dolgokkal, amiket meg KELL csinálni! A tuning terén azért meg kell húzni valahol a határt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 azaz! nekem mondjuk nem inxx és volt vagy 5200 de jól funkciónál... mármint amikor éppen 1ben a vas :lol: És honnan szerezted, ha nem titok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 És honnan szerezted, ha nem titok? Úgy volt, hogy én rendeltem. Anti meghallota, jaj az neki is kell, Gergő meghallota, neki is kell. És lőn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ui: persze előtte fél évig az hallgattam: "ááááááá, azt nem éri meg rendelni ! többe jönne ki, mintha ithon vennéd meg !". Aham :D :lol: ui2: ez inkább a tunjingba lenne való, ott már végigbeszéltük a témhát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Akkor átmegyek oda, és megkeresem :walk: :lol: Ja, és azon belül hol, és kb. mikori időpontnál keressem? Megtaláltam. F Astra tuning: 82. oldaltól. Ezexerint: Ebay. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 MOMC car-társtól kérdezném, hogy hol tart a "fekete-gsi-rencámtartó-bisz-basz" felszerelésében? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 MOMC car-társtól kérdezném, hogy hol tart a "fekete-gsi-rencámtartó-bisz-basz" felszerelésében? :lol: Engem meg a tetőn lévő fekete takarócsík fényezés projectje érdekelne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május10, 2005 Megoszt Elküldve Május10, 2005 MOMC car-társtól kérdezném, hogy hol tart a "fekete-gsi-rencámtartó-bisz-basz" felszerelésében? :lol: Sajnos nem jutottam előbbre az ügyben. Aztec eltünt az éterben. Én pedig nem akarok erőszakoskodni. Ha találok valakit, aki hagyja, hogy leméretezzem a csomiajtaját, akkor rögtön menne a dolog. Tetőléc projekt most nem aktuális, először ezen a lámpabetét dolgon szeretnék túl lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Valaki tudja, hogy tudnám kiszedni a kilincseket? Mert színre akarnám fujatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts