zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Szia! Dehogyis! Úgy tűnt? :) Csak azért fordult meg ez az egész fix it pro kósza gondolatként a fejemben, mert kb egy árban van egy políriztatással, ha úgy csináltatom. 1x már políroztattam az autót, az pár karcot eltűntetett egyébként. Kösz a válaszokat! Esetleg beruházhatsz egy polírozóra, pár ezerért lehet kapni gagyitront. Még ha nincs is mindíg karc, akkor is jobban csillog-villog, mintha csak kézzel dörgölnéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 No, elkészült a bótisufnyitunying krómcsíkozás meg eltüntettem a feliratokat :lol: néhány fotó: (....) Nos? :) Asszonynak nagyon tetszik, szerinte nem lett picit sem kókány.. :) :lol: Hejhó. Szép munka de ki nem állhatom a krómot. Azon fáradozom, hogy a H-ról is eltüntessek minden csilli-villit (amit csak lehet). A hátsó jelvény és néhány felirat már helló, tervben van az Irmscher hütôrács csak az 200 ójró legalább. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Hejhó. Szép munka de ki nem állhatom a krómot. Azon fáradozom, hogy a H-ról is eltüntessek minden csilli-villit (amit csak lehet). A hátsó jelvény és néhány felirat már helló, tervben van az Irmscher hütôrács csak az 200 ójró legalább. :) Én sem vagyok króm párti. A h-n pedig van bőven króm. Főleg a hátulján az a széles csík hú az nekem nagyon nem tetszik. Persze izlések és pofonok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Én sem vagyok króm párti. A h-n pedig van bőven króm. Főleg a hátulján az a széles csík hú az nekem nagyon nem tetszik. Persze izlések és pofonok... Hát az a csík még elmegy. De ez a jelvény ez már sok. Hála az égnek az ablakok alatt nincs krómcsík de a kilincseken van króm borítás. :) Azokat is leszedem valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Hát az a csík még elmegy. De ez a jelvény ez már sok. Hála az égnek az ablakok alatt nincs krómcsík de a kilincseken van króm borítás. :) Azokat is leszedem valahogy. a krómkilincs lehet h irmscher :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 a krómkilincs lehet h irmscher :) Ja, ilyenek. Ezen a képen egyedül a tükröktôl émelyedtem fel. Most épp ezt olvasgatom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ja, ilyenek. Ezen a képen egyed a tükröktôl émelyedtem fel. Most épp ezt olvasgatom... :) pedig a tükör is irmscher....sajnos egyre több gagyit is nyomnak már...pl sevi szpárkhoz is van már irmscher cucc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 PL. Csergőben. Én is visszateszem nemsokára :) A facelift előttihez: 13 20 851, 3246Ft A facelift utánihoz: 13 20 853, 2469Ft. Maszk mögé takaró: Csergőben kérdeztem, van de csak akkor lehet rendelni, ha bemegy az ember. unixnál keresgéltem, nem találtam, bárdinál meg lángnál sincs akkor valszeg... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 sziasztok 1.8-as astrához tud valaki hátsó dobot? én találtam 1.8-asra valót de nem lehet rátenni ez gyarilag ami rajta van sokkal szélesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Sziasztok! NAgy problémám van! Valahol befolyik a víz a csomitérba a hátsó ajtónál. Tömitésnél nem, zárnál és a rendszámtápla felfogatásnál nem, (Szilóval megcsináltam minap) ..... szal marad az ablaknál a tömités vagy felül a szárnynál amúgy ha mosom a kocsit nem folyik be vagy pl múltkor 2 vödör vizet ráöntöttem akkor sem volt semmi. Csak ha kis áztatós eső van. Kérdés hol folyhat be.......... Előre is Köszöntem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Sziasztok! NAgy problémám van! Valahol befolyik a víz a csomitérba a hátsó ajtónál. Tömitésnél nem, zárnál és a rendszámtápla felfogatásnál nem, (Szilóval megcsináltam minap) ..... szal marad az ablaknál a tömités vagy felül a szárnynál amúgy ha mosom a kocsit nem folyik be vagy pl múltkor 2 vödör vizet ráöntöttem akkor sem volt semmi. Csak ha kis áztatós eső van. Kérdés hol folyhat be.......... Előre is Köszöntem. :) elképzelhető, hogy az ablak körül is, illetve a tetősín alatt ott illesztne van a lemez, és az illesztésnél elszokott repedni a festés, és ott csordogál bele szép lassan, akár egy áztatós eső... többiek már panaszkodtak ilyenre sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 elképzelhető, hogy az ablak körül is, illetve a tetősín alatt ott illesztne van a lemez, és az illesztésnél elszokott repedni a festés, és ott csordogál bele szép lassan, akár egy áztatós eső... többiek már panaszkodtak ilyenre sajnos. Köszöntem! Amúgy most a szárnyra gondolsz? Akkor holnap bontás és van F...sza szilóm az majd megoldja.........Csak várni kell még megszárad! :) MAjd minap szétbontom is írok ez ügyben! Még1x THX :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Köszöntem! Amúgy most a szárnyra gondolsz? Akkor holnap bontás és van F...sza szilóm az majd megoldja.........Csak várni kell még megszárad! :) MAjd minap szétbontom is írok ez ügyben! Még1x THX :) Vagy csak simán összegyűlt a falevél a tetősínek alatt, és ezért megáll ott a víz, nem lefolyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Vagy csak simán összegyűlt a falevél a tetősínek alatt, és ezért megáll ott a víz, nem lefolyik. Nem a tetősínnél folyik be! A csomagtér ajtónál valahol! Mivel amikor kinyitottam a zárnál lehetett látni hogy ott folyt be a víz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Nem a tetősínnél folyik be! A csomagtér ajtónál valahol! Mivel amikor kinyitottam a zárnál lehetett látni hogy ott folyt be a víz! Esetleg az ablaktörlőnél nem folyhat be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Köszöntem! Amúgy most a szárnyra gondolsz? Akkor holnap bontás és van F...sza szilóm az majd megoldja.........Csak várni kell még megszárad! :) MAjd minap szétbontom is írok ez ügyben! Még1x THX :) tetősín Vagy csak simán összegyűlt a falevél a tetősínek alatt, és ezért megáll ott a víz, nem lefolyik. így így Esetleg az ablaktörlőnél nem folyhat be? onnan nem tud befolyni, mert van vízkivezető luk az ajtó aljában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 Nem a tetősínnél folyik be! A csomagtér ajtónál valahol! Mivel amikor kinyitottam a zárnál lehetett látni hogy ott folyt be a víz! A zsanérok mellett a két gumi átvezető cső, amiben az elektromos vezetékek és a hátsó ablakmosó csöve megy, azok nincsenek kirepedve, vagy kicsúszva a helyükről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve November7, 2009 Megoszt Elküldve November7, 2009 A zsanérok mellett a két gumi átvezető cső, amiben az elektromos vezetékek és a hátsó ablakmosó csöve megy, azok nincsenek kirepedve, vagy kicsúszva a helyükről? Hali! NIncs semmi baj a gumicsőnél. Valószinű az abalak körül lévő gumitömitésnél folyik be a víz. Leszedtem belül minden borítást és megnézem ahogy a szévédő be van ragasztva és a bal oldalt végig gyöngyözik a víz, megvárom még megszárad és végik kinyomom szióval. Más megoldás nincs. Tod ez a része lett festve kivül és fel lett hajtva a gumi hogy alatta is ki legyen javítva de miután vissza lett hajtva a gumitömités és kinyomtam végig szilóval. + Kivül is leszedtem minden a szárnyat is és megnézem mi van alatta sok kosz meg minden de ott a gumik rendben vannak. Itt egy kép a ahol szerintem befolyhat a víz. a másik oldalt nincs ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ajtókárpit hőre lágyuló nyúló alakítható?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ajtókárpit hőre lágyuló nyúló alakítható?? Igen, hőre lágyuló., De szerintem max. hajlitani lehet melegen, nyújtani aligha, kábé hasonlóan viselkedik, mint a PVC szenyvízcső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Igen, hőre lágyuló., De szerintem max. hajlitani lehet melegen, nyújtani aligha, kábé hasonlóan viselkedik, mint a PVC szenyvízcső. akkor az már elég kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 akkor az már elég kössz Nincs mit, miben mesterkedsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Nincs mit, miben mesterkedsz? :) szűk a hangszóróhely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 szűk a hangszóróhely. Én meg nem tudom eldönteni, hogy csináljak egy tárolórekeszt a csomitartóba az olajnak-víznek-ablakmosónak-kesztyűnek, stb, vagy vegyek a tecsóban egy nagyobb szerszámosládát. Most almás rekeszben van minden, és egyrészt snassz, másrészt van hogy borul minden. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Én meg nem tudom eldönteni, hogy csináljak egy tárolórekeszt a csomitartóba az olajnak-víznek-ablakmosónak-kesztyűnek, stb, vagy vegyek a tecsóban egy nagyobb szerszámosládát. Most almás rekeszben van minden, és egyrészt snassz, másrészt van hogy borul minden. :) nekem is egy kisebb ládában van, de ez is csúszkál össze vissza... bontóba fogok venni olyan gumit, amivel a baloldalon van rögzíve a gyári felszerelés, és berakok egy olyat jobbra is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts