Alex0403 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 én meg ecsettel hordom fel :D nitrohígítóval felhigítom, és mehet fel. hőfok lényegtelen, csak azért ne legyen tul hideg. Nem lényegtelen, ha melegíted(mondjuk rezsón) Akkor nem kell higitó, mert ahogy melegszik úgy változik a viszkozitás...(meghígul annyira hogy kezelhető lesz)A nitróhigitót azért nem szeretem, mert megbontja az alvázvédő szerkezetét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem lényegtelen, ha melegíted(mondjuk rezsón) Akkor nem kell higitó, mert ahogy melegszik úgy változik a viszkozitás...(meghígul annyira hogy kezelhető lesze)A nitróhigitót azért nem szeretem, mert megbontja az alvázvédő szerkezetét :) éna dobozán írtak szerint jártam el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 éna dobozán írtak szerint jártam el :D Oksa!! Akkor kapsz egy piros pontot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Oksa!! Akkor kapsz egy piros pontot :) nincs rezsóm... de van egy vasaló, majd azt melléteszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 kocsimosás után mindig feltünik, hogy a jobb hátsó ajtóm gumikédere alul vizes... áll rajta a víz a redőkben, de egészen a műanyagig. mi lehet a baja? megnézte, látszik az ajtón is meg a gumikéderen is,ahol összezérnak, de mégis vizes. igazábol ez valószínűleg semmi gondot se fog okozni, mert felszedtem az egész burkolatot ott, és enyhe nedvesség volt csak, mindenesetre kitöröltem, és átfujtam olvikloral... biztos ami biztos, legyen ott azért egy plusz védőréteg. de mi baja lehet a guminak ott?? előregedve nem lehet, mert használva nincs sokat az az ajtó, a kocsi is 8 éves... próbáltam egy kicsit fentebb húzni a gumikédert, de akkormég rosszabb volt... lentebb tolni meg nem lehet, mert felült teljesen a helyére... igazából szerintem csak kocsimosáskor kap ott vizet ennyit, azért ilyen seő sosincs, mint egy kocsimosáskor, de azért idegesít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 kocsimosás után mindig feltünik, hogy a jobb hátsó ajtóm gumikédere alul vizes... áll rajta a víz a redőkben, de egészen a műanyagig. mi lehet a baja? megnézte, látszik az ajtón is meg a gumikéderen is,ahol összezérnak, de mégis vizes. igazábol ez valószínűleg semmi gondot se fog okozni, mert felszedtem az egész burkolatot ott, és enyhe nedvesség volt csak, mindenesetre kitöröltem, és átfujtam olvikloral... biztos ami biztos, legyen ott azért egy plusz védőréteg. de mi baja lehet a guminak ott?? előregedve nem lehet, mert használva nincs sokat az az ajtó, a kocsi is 8 éves... próbáltam egy kicsit fentebb húzni a gumikédert, de akkormég rosszabb volt... lentebb tolni meg nem lehet, mert felült teljesen a helyére... igazából szerintem csak kocsimosáskor kap ott vizet ennyit, azért ilyen seő sosincs, mint egy kocsimosáskor, de azért idegesít... Nem lehet, hogy az ablak mellett folyik be, és az ajtó alján levő lyukakból folyik a gumikéderre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nem lehet, hogy az ablak mellett folyik be, és az ajtó alján levő lyukakból folyik a gumikéderre? de azok a lyukak kintebb vannak, mint a gumi, és a hozzá illeszkedő felülete az ajtónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoller Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! A segítségeteket/tanácsotokat kérném: van valakinek tapasztalata a fórumon is reklámozott fix it pro anyaggal? Van néhány karcolás az autón, amit jóakaratú emberkék valszeg kulccsal gyártottak, és ha ez a tv shopos cucc valóban működne, az gyors megoldást jelentene nekem is. Bár őszintén szólva én nemigen hiszek a tv shopos dolgokban:-) ELőre is kösz Zoller Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoller Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Bocs, most látom ,hogy ez fényezés topic lenne, hogyan tudom áttenni?:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Bocs, most látom ,hogy ez fényezés topic lenne, hogyan tudom áttenni?:-) Sehogy. Vállalnod kell a következményeket. Ez már csak így működik. Jön majd a moderátorok istene, és kiszabja a büntetést. De semmi jóra ne számíts. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoller Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Akkor ez ennyi volt, hát, örülök, hogy megismerhettelek titeket :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Akkor ez ennyi volt, hát, örülök, hogy megismerhettelek titeket :D :D Ugye nem komoly hogy besértődtél? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sziasztok! A segítségeteket/tanácsotokat kérném: van valakinek tapasztalata a fórumon is reklámozott fix it pro anyaggal? Van néhány karcolás az autón, amit jóakaratú emberkék valszeg kulccsal gyártottak, és ha ez a tv shopos cucc valóban működne, az gyors megoldást jelentene nekem is. Bár őszintén szólva én nemigen hiszek a tv shopos dolgokban:-) ELőre is kösz Zoller Hát én is fanyalogva néztem ahogy az ürge filce eltünteti a karcolást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hát én is fanyalogva néztem ahogy az ürge filce eltünteti a karcolást. :D nem tuti, hogy annyira király a cucc, de van olyan festék is, ami beilleszkedik a többi festékhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sziasztok! A segítségeteket/tanácsotokat kérném: van valakinek tapasztalata a fórumon is reklámozott fix it pro anyaggal? Van néhány karcolás az autón, amit jóakaratú emberkék valszeg kulccsal gyártottak, és ha ez a tv shopos cucc valóban működne, az gyors megoldást jelentene nekem is. Bár őszintén szólva én nemigen hiszek a tv shopos dolgokban:-) ELőre is kösz Zoller Hát az a reklám elég kamunak tűnik. És ha jól megnézed ott is igen csak gyenge felületi karcokat tüntetnek el vele. Ha kulccsal egészen az alapozóig lekarcolták akkor nem egyszerű a javítás. Ha vizesen nem látszanak a karcaid csak szárazon akkor polírral esetleg polir előtt egy 2000-es vizs csiszolópapírral el lehet tüntetni szépen és akkor nem kell minden második mosás után újra filcezned :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 ma voltam kin kosival esőben vagy 2 órát.. egy csep víz se látszika kéderen,szóval az özönvízszerű mosáskor van ott csak víz, szerintem az nem ház :D sőt még az is lee, amit Pepe mondott, hogy az ajtó aljában lévő lukakból folyik oda a víz,az ajtó nyitásakor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 No, elkészült a bótisufnyitunying krómcsíkozás meg eltüntettem a feliratokat :D néhány fotó: Nos? :) Asszonynak nagyon tetszik, szerinte nem lett picit sem kókány.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 a krómcsík nem rossz, de ezek a fekete felnik ... egyszer lefujhatnád őket már nem tart sokból, de szerintem festettél már felnit, tudod te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 No, elkészült a bótisufnyitunying krómcsíkozás meg eltüntettem a feliratokat :D néhány fotó: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...a328fd65129.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...cbedb4656d4.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...3895394091c.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...2e5d86edc40.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...f59b6b6fbf6.jpg Nos? :D Asszonynak nagyon tetszik, szerinte nem lett picit sem kókány.. :D :D Nem lett rossz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 a krómcsík nem rossz, de ezek a fekete felnik ... egyszer lefujhatnád őket már nem tart sokból, de szerintem festettél már felnit, tudod te :) Miért milyen legyen a felni ződ? Amúgy csini. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Miért milyen legyen a felni ződ? Amúgy csini. :D Belső része fekete, külső perem ezüst :lol: :) én 1es Golf felniket csináltam meg úgy. Felrakom mostanában és küldök be róla képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Belső része fekete, külső perem ezüst :D :) én 1es Golf felniket csináltam meg úgy. Felrakom mostanában és küldök be róla képet :) Dobjál fel képet, úgyis mindíg elhagyom a dísztárcsáket, alufelnire nem adok ki pénzt, most úgyis lentvan a nyári felni, lehet átpingálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 No, elkészült a bótisufnyitunying krómcsíkozás meg eltüntettem a feliratokat :lol: néhány fotó: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...a328fd65129.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...cbedb4656d4.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...3895394091c.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...2e5d86edc40.jpg http://s1.images.www.tvn.hu/2009/10/29/15/...f59b6b6fbf6.jpg Nos? :D Asszonynak nagyon tetszik, szerinte nem lett picit sem kókány.. :) :lol: De cíííííííp ótóóóóóó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Dobjál fel képet, úgyis mindíg elhagyom a dísztárcsáket, alufelnire nem adok ki pénzt, most úgyis lentvan a nyári felni, lehet átpingálom. Amint kész lesz a kocsi megtudom mutatni milyen,mert nincs róla kép jelenleg. Sztem ennek a caravannak nagyon jól áll. De nem csak szerintem . Rengeteget dob rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoller Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ugye nem komoly hogy besértődtél? :) :) :D Szia! Dehogyis! Úgy tűnt? :lol: Csak azért fordult meg ez az egész fix it pro kósza gondolatként a fejemben, mert kb egy árban van egy políriztatással, ha úgy csináltatom. 1x már políroztattam az autót, az pár karcot eltűntetett egyébként. Kösz a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts