Breki Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Fenn van végre az új lökös! <_< További képek: kép2, kép3 A lökös miatt átalakult a vonószem is. Egy laza nyisszantás után szögvasból készült egy konzol amibe M12-es menet van. Ezt lehet beletekerni és így néz ki vontatásra készen. Ha nincs rá szükség elvan a csomitartóban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 ilyen műanyag dobbetétre irányuló boltokat én is megnéznék. most van pesten ismerős, így elképzelhető, hogy a postát megúsznám.... honnan lehet ilyet rendelni, ahol pesten belül ingyenes a kiszállítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 ilyen műanyag dobbetétre irányuló boltokat én is megnéznék. most van pesten ismerős, így elképzelhető, hogy a postát megúsznám.... honnan lehet ilyet rendelni, ahol pesten belül ingyenes a kiszállítás? Keresd pl. itt ---> opel--->astra--->mind--->mind--->karosszéria és világítás alkatrészek--->karosszériaelemek--->klokkerholm, kb. az ötödik oldalon megtalálod :rolleyes: A lökös képek frissítve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 A lökös képek frissítve! Egész jó lett <_< Mikor linkelted volt a frissen festett képet picit szemcsésnek látszott de most egész jól néz ki. Grats :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Fenn van végre az új lökös! :D További képek: kép2, kép3 A lökös miatt átalakult a vonószem is. Egy laza nyisszantás után szögvasból készült egy konzol amibe M12-es menet van. Ezt lehet beletekerni és így néz ki vontatásra készen. Ha nincs rá szükség elvan a csomitartóban. :rolleyes: Csini!! Nem rossz B) Nekem nagyon tetszik....az enyémnek még neki se álltam <_< Nincs kedved megcsinálni???? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 vki tudna ajánlani vmi jó karosszérialakatost? f astrán kéne helyrekupálni a "gyári" rózsdásodást (hátsó sárhányóívek töve+tanksapkánál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 vki tudna ajánlani vmi jó karosszérialakatost? f astrán kéne helyrekupálni a "gyári" rózsdásodást (hátsó sárhányóívek töve+tanksapkánál) meg a végénlehet egy negyed astrát kell kicserélni! ott már szokásos az ilyen művelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Tudok egy mestert Nyárlőrincen nekem ő csinálta anno a hátsó negyed cserét, képeket itt találsz róla: http://www.kep.tar.hu/udi/50628277#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Egész jó lett :D Mikor linkelted volt a frissen festett képet picit szemcsésnek látszott de most egész jól néz ki. Grats ;) :rolleyes: Köszi! :D Annak örülök a legjobban, hogy nem lett szemcsés. Szigorú MEO-n ment át (megnézte az asszony -_- ) A fényképező szerkezet hagy némi kivetnivalót maga után... Csini!! Nem rossz :lol: Nekem nagyon tetszik....az enyémnek még neki se álltam <_< Nincs kedved megcsinálni???? B) Háááát.... ha nem sürgős.... Végülis van egy echte, meg egy egérrágta ( kellett az alapanyag :D ) attól függ mennyire akarod átalakítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Háááát.... ha nem sürgős.... Végülis van egy echte, meg egy egérrágta ( kellett az alapanyag :D ) attól függ mennyire akarod átalakítani... Jaaa nekem maga a lökös már kész van(már csak füllerezni kell, és mehet rá a szín)....csak a rácsal nem tudok mit kezdeni :rolleyes: Az enyém egy kicsit bonyolult <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Jaaa nekem maga a lökös már kész van(már csak füllerezni kell, és mehet rá a szín)....csak a rácsal nem tudok mit kezdeni :rolleyes: Az enyém egy kicsit bonyolult <_< Érthető a probléma, tényleg nem túl tetszetős az az átkozott gyári vacak. Ez valóban bonyolultabb feladat, mondjuk az enyémbe pont ezért került be a két szélső pálca A rácsról a lyukat eltudod tüntetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Jaaa nekem maga a lökös már kész van(már csak füllerezni kell, és mehet rá a szín)....csak a rácsal nem tudok mit kezdeni <_< Az enyém egy kicsit bonyolult :D Ugye a rács fekete lesz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Érthető a probléma, tényleg nem túl tetszetős az az átkozott gyári vacak. Ez valóban bonyolultabb feladat, mondjuk az enyémbe pont ezért került be a két szélső pálca A rácsról a lyukat eltudod tüntetni? Igazából ez csak maga a sablon, erre a mintára készült üvegszálból, és gyantából az enyém! A tulajdonosa így oldotta meg a vonószem problémáját....és ez nagyon nem tetszik nekem. Szóval még nincs benne a rács....pont ezért, mert nem tudom hogyan lehet megoldani <_< Ugye a rács fekete lesz? :rolleyes: Természetesen fekete lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Régebben kajtattam ilyen után, most találtam újat, na de ennyiért :D Heckspoiler Ilyen meg Udinak van, ez is új: Maszk Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Régebben kajtattam ilyen után, most találtam újat, na de ennyiért :) Heckspoiler Ilyen meg Udinak van, ez is új: Maszk Az a maszk nagyon tetszik, egyszer meglepem magam vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Régebben kajtattam ilyen után, most találtam újat, na de ennyiért :D Heckspoiler Ilyen meg Udinak van, ez is új: Maszk A spoilert én is sokáig kerestem, német ebayről lehet talán, de ott sem olcsó, unixéknál 50ezer körül lehet kapni. A maszk sem rossz, és arra gondoltam hogy simán a hűtőrács mögé teszek be 2 távfényt, az se lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Az a maszk nagyon tetszik, egyszer meglepem magam vele. :D Viszont kár, hogy a szembejövő elvakításán kívül semmi haszna a fényszóróknak benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Viszont kár, hogy a szembejövő elvakításán kívül semmi haszna a fényszóróknak benne :D Távfényt nem használ az ember ha jönnek szembe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Viszont kár, hogy a szembejövő elvakításán kívül semmi haszna a fényszóróknak benne :D hát látni biztos nem lesz rosszabb tőle... de nekem nem tecc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 hát látni biztos nem lesz rosszabb tőle... de nekem nem tecc Nekem sem és részben a motor hűtését is akadályozza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Az előbb átraktam a téli gumikat, és észrevettem, hogy a jobb felső rugótányérnak ki van rohadva a hátsó része. Ez nagyon ciki, vagy qrva gáz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Az előbb átraktam a téli gumikat, és észrevettem, hogy a jobb felső rugótányérnak ki van rohadva a hátsó része. Ez nagyon ciki, vagy qrva gáz? :D http://kep.ivpicture.hu/203081.jpg Nem ciki mert talál a tankbeömlőhöz meg a hátsó sárvédőkhöz is :) :D Amugy nem olyan nagy gáz de a lakatosnak mutasd meg ezt is a javításkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Nem ciki mert talál a tankbeömlőhöz meg a hátsó sárvédőkhöz is :D :) Amugy nem olyan nagy gáz de a lakatosnak mutasd meg ezt is a javításkor :D Úgy néz ki a lakatos én leszek, úgyhogy a megmutatáson már átestem. De azon aggódom, nem fog-e kiesni alólam a futómű? Vagy eddíg is így jártam, mert gondolom nem két hét alatt rohadt ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Úgy néz ki a lakatos én leszek, úgyhogy a megmutatáson már átestem. De azon aggódom, nem fog-e kiesni alólam a futómű? Vagy eddíg is így jártam, mert gondolom nem két hét alatt rohadt ki? ilyet fogsz tudni venni? mert sztem nemolyan nehéz kicserélni csak hogy van e ujba ilyen. most per pill azt se tudom,hogynekem hogyan van megoldva... pedig hidat cseréltem már én is.... de remélem ettől csak jobb állapotban van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 ilyet fogsz tudni venni? mert sztem nemolyan nehéz kicserélni csak hogy van e ujba ilyen. most per pill azt se tudom,hogynekem hogyan van megoldva... pedig hidat cseréltem már én is.... de remélem ettől csak jobb állapotban van :D igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts