MOMC Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Á, azok csak az OFF yarisokat ON baszkurálják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 mennyibe kerülhet ez?10E? Annál jóval több, szerintem... ha normális munkát végez. Haverom a Trabijában a kalaptartót kárpitoztatta, csak az volt 10k. Pedig az nem nagy felület. Viszont gyönyörű lett, az a kárpitos extra szépen dolgozik, csinált az ülésekre is bőr szélű kárpitot, meg ajtókárpitokat, azok is nagyon szépek, de nagyon drága is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 De biza!ott folyhat be!Nekem most nincs fent a tetőkárpitom,mert elbaszarintotta a kárpitos.Na mindegy!Szóval neincs fent és a tetőcsomit políroztam a nyáron!Visszatettem és azt vettem észre ,hogy biza azon a pontokon ahol a csavarok rögzítik ott bejön a víz! :( Sztem FBS lesz a vége! Ezt nem értem... a tetőcsomagtartó nem csak fel van pattintva a tetőlemezre? Van lyuk meg csavar a tetőn?. Nekem egyik hátsó lámpa mellett csöpög a víz, de nem találom hol jön be. Azt a gumicsövecskét gyanítom, amelyiken át a hátsó ajtóhoz menek a szálak. Valahol onnan fentröl, a magasból jön, mert benyultam ameddig tudtam és kitapogattam. Sajna nem vagyok biztos, de levettem a tömítőgumit is de ott nem tud befolyni. Egyéb tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Isti! Mos' látom csak :lol: :D :lol: http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=2098896 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Isti! Mos' látom csak :lol: :D :lol: http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=2098896 Ez így reális.Sztem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Isti! Mos' látom csak :lol: :D :lol: http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=2098896 A sráctól már Én is vettem pár dolgot! Nagyon korrekt a srác!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 tudom :wink: csak azért mondtam mert itt az orra nálam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ÉS mire kellett Neked az orra ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ÉS mire kellett Neked az orra ? :lol: Aztec tornyai egy kicsit megfáradtak a szportingolások közepette.Így orvosolja. :!: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 már úgy vettem Wolfi :lol: de kiadok 1 könyvet: haú tú báj ö kár @ nite :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 már úgy vettem Wolfi :lol: Tuom, nem is aztat mondottam, hogy nálad kezdődött, csak a szenvedő alany lettél.De a lényeg a képen!!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 De a lényeg a képen!!!!! :wink: az olajfolt? már van karter meg védője jeee 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Egy kis segítséget szeretnék kérni! Keresnék egy vállalkozó kedvű kollégát, akinek '94 utáni 3 v. 5 ajtós F Astrája van és van rajta hátul a 2 lámpa között gyári betét. Szeretnék felrakni egy ilyet (betétet) egy olyanra, amin nem volt. Szeretnék kicsit méricskélni és rajzolgatni a patentek helyeit illetően. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 a gsijé nem jó :roll: :idea: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Szerintem a GSI-é is ugyanolyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Szerintem a GSI-é is ugyanolyan Koppra!Ahogy mondani szokás! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Szerintem a GSI-é is ugyanolyan akkor vmikor Lhozom lakatosomtól és akkor messzire sem kell érte menned :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Koppra!Ahogy mondani szokás! :lol: :D Köszi. Szóval, akkor a GSI-é is jó lenne. Aztec esetleg aláveted magad a dolognak? :twisted: :lol: Úgyis közel vagyunk egymáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Köszi, de nekem nem a betét kellene, hanem a csomagtérajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Köszi, de nekem nem a betét kellene, hanem a csomagtérajtó. mit szeretnél róla tunni? hátha tudok segíteni (ill mit kell mérni?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Megtudjátok mondani, hogy Astra-F Caravánnál a csomagtartó oldalsó ablakait hogyan lehet leszedni? Simán csak kikell a csomagtartó ajtó mögötti csavarokat, meg belül a műanyag borítás mögött a csavarokat csavarni, és kilehet emelni, vagy kell hozzá behúzó kötél? Kiakarom szedni őket, mert van egy olyan gyanúm, hogy az ablakoknál ázik be, mert belül a műanyag borítás mögött eléggé porlad a gumiperem... meg a tetőcsomagtartó csöveinél is betömítem majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Exian=Phnx ???? :shock: :shock: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Exian=Phnx ???? :shock: :shock: :lol: :D Haha :lol: Szóval igen :lol: Felrakom ide is, hátha itt többen vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Skacok, olyan kérdésem volna, hogy egy GSI rendszámtartót (tudjátok, az a fekete bisz-basz a két lámpa között :lol: ) szeretnék feltenni egy olyan gépre, amin nincs. Mivel csináljam? RAgasszam oda? Vagy fölfurjam, vagy mi? Valaki csinált már ilyesmit? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 egy másik topikban egy cartárs hasonló témát feszegetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts