warwolf Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Szabadna volt megjegyeznem, hogy a maszkot olyan 4e.-ből meg lehet venni, azaz utángyártott, de a bontott sztem max. 3e. lehet. Sztem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Mondjuk az enyém most látom, hogy már az "új" maszkos, azért lenne drágább. Én is bontottra gondoltam,m mert az ugy elég gázosan passzol. Hála nekem nem tört a maszk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 A maszk mellett nekem cserés volt a motorháztető meg az a keresztmicsoda is amibe a lámpát kell fogni, meg a hutőbe bement a duda, ennek a javítása is 10 ezer volt (na nem a dudáé). Ugy 120 ezer körüli a javítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 tavaly télen nkem is volt hasonlo esetem....: lökös behorpadt-felszakadt,index kakukk,sárvédö kuka,alatta lévö müanyag lemez is szemét,diszrács végig repedt szal géptetö meg lámpa nem sréült nálam...ha jol emléxem 50 körül fájt nkem ... lökös 8 körül volt utángyártottan,diszrács 6 asszem ..ez is az új fajta...index hasonlo 1-2 ezer volt, sárvédö 8 körül (kb)...müanyag alá szinte semmibe kerül, fényezni oldalt kellett csak meg ugye munka dij...nem emléxem pontosan mennyi volt de mondom kb 50 körül fájt a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 múltkor is úgy fordultál ki mellém a thököly, hogy nem csodálom ezeket :) amúgy szóltam anno nővérednek,h szóljon neked a taliról :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 Segítsetek plz! Valaki mondjon már egy trükköt,hogy hogyan lehet beállítani az F astra caravan 5.ajtaját,hogy ne zörögjön!Kb 3milliószor tekerésztem ki meg be a csavarokat lent,meg a gumiütközőket is az ajtón! Vagy heggesztessem be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 És még valami... Ötleteket várnék a műanyag kárpitelemek zörgésének,nyikorgásának kiiktatására! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 És még valami... Ötleteket várnék a műanyag kárpitelemek zörgésének,nyikorgásának kiiktatására! :roll: Le kell szedni! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Le kell szedni! :twisted: :twisted: :twisted: 1. Bolhák eltávolít 2. Kárpit körbenyom sziloplaszt 3. Kárpit visszahelyez Tuti megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 http://carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=576 Ehhez mit szóltok?Nagyon gicses? Szvsz iszonyatos.. és ha ehhez még egy gagyi "krómozott" matrica a tanksapka ajtajára és kész a 4 keréken guruló borzalom :D Nem a nagy tükör jó, hanem a kicsi.. pl. http://carstyling.hu/alkatresz_shower.php?...39&show_tipus=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Nem a nagy tükör jó, hanem a kicsi.. pl.http://carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=339&show_tipus=1 Egyetértek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 És még valami... Ötleteket várnék a műanyag kárpitelemek zörgésének,nyikorgásának kiiktatására! :roll: flockoltasd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 És még valami... Ötleteket várnék a műanyag kárpitelemek zörgésének,nyikorgásának kiiktatására! :roll: Disznópörzsölővel olvaszd egybe a müszerfalat. Tuti nem fog zörögni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Hát lehet,hogy le kéne szedni!Egyébként flokkolva van az egész kocsi! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 S-o-S lakatosra lenne szükségem hátsó ívcseréhez, hogy beférjenek a 9X16-os felnik hátra... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Há' a Lákátos Sányi jó lesz? :D Ánált, szádómázolóst nem vállal! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Látom Gabi jól sikerült a vizsga! :D :P Tényleg hogy sikerült? (Chat-be kéretik válaszolni... :oops: :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Há' a Lákátos Sányi jó lesz? :D Ánált, szádómázolóst nem vállal! :P :D Hát ha megcsinálja az íveket a kocsin... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Hát ha megcsinálja az íveket a kocsin... :wink: Csak az ív jó legyen.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Anti hátán legyen jó az ív? :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Gyerekek! Nem offolni, mert szétcsapok köztetek... :wink: Viszont nem hiszem el, hogy nincs egy lakatos kis hazánkban aki megcsinálná ezt nekem...! Kérdezzetek már körbe légyszi.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Én kessnek már kérdeztem, de a kasznisom nem vállal ilyet. Pedig ha vállalna, akkor fel vihettem volna az omit szerelőhöz, a tiédet meg lehozhattam volna kasznishoz :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Hát most úgy néz ki, sikerült szerezni valakit, de még majd csak jövőhéten beszélek vele... Sok pofátlan szakmunkás...50 e-ért akarta elvállalni az egyik... Hát ennyiért egy komplett kocsit is ki lehet lakatolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Hát most úgy néz ki, sikerült szerezni valakit, de még majd csak jövőhéten beszélek vele... Sok pofátlan szakmunkás...50 e-ért akarta elvállalni az egyik... Hát ennyiért egy komplett kocsit is ki lehet lakatolni... Gondolom a fényezés sem lessz olcsó buli? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Gondolom a fényezés sem lessz olcsó buli? :roll: Ha már fényezés szóba jött, szerintetek mennyi a reális (és átlagos) ára egy Astra-F Caravan (tehát kombi) autó teljes festésének/fényezésének? Lökhárítókkal együtt. Főleg a munkadíj érdekelne, a festék árát tudom. És mégvalami: hogyan szokták az ilyen teljes festést csinálni? A nem festendő elemeket (ablakok, lámpák, egyebek) leszedik, vagy csak letakarják/leragasztják? Utóbbi esetben szép lesz a festés? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts