Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Bocsi zotya,de addig nem akartam válaszolni amíg nincs a kezemben a lámpa. Igen csak a búra. Nincs hozzá foglalat, de ha ez megvígasztal ugyan az a foglalat kell bele, mint az első fényszórók helyzetjelzőjébe van. Komplettbe 1100/db. Így már szerintem sok. :) Novyy! Te meg szerezz be sárga T10-es 5W-os izzókat. Megvannak a lámpák. Tényleg nevetséges áron 2db/700 Ft. A cseréjéhez meg elég az utastér felől megbontani a dobvédőt. :) Képek: 1 2 3 Más: szerintetek nem volt EZ egy kicsit hangos abban az autóban? Oldalról nézve jó 2 tenyérnyi a lógó darab. <_< km óra??? ez au tastér felöli megbontás... nem értem. motortérben??? a foglalat jó bele az is, ami a gyári nem??? a sárgából ki, bele a sárga izzó, és bele a fehér búrába nem? lehet csak a külső burkolata volt lerohadva annak a dobnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 km óra??? ez au tastér felöli megbontás... nem értem. motortérben??? a foglalat jó bele az is, ami a gyári nem??? a sárgából ki, bele a sárga izzó, és bele a fehér búrába nem? lehet csak a külső burkolata volt lerohadva annak a dobnak. km óra sajnos egyenlőre nincs, de nem is bíztatlak vele, mert drága (10000) A foglalatot zotyának írtam, mert neki nincs lámpája oldalt. Persze, hogy jó a gyári :) Milyen motortér? <_< Nálam a kerék felől lehet elérni az oldalvillogót. Csak azt akartam mondani, hogy nem kell kiszedni az egész dobvédőt, hanem elég leszedni az utastér felől azt a menetes műa anyát és a patentot kihúzni alúlról. Simán fel lehet nyúlni a lámpához és kipattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ... Más: szerintetek nem volt EZ egy kicsit hangos abban az autóban? Oldalról nézve jó 2 tenyérnyi a lógó darab. <_< lehet csak a külső burkolata volt lerohadva annak a dobnak. az sztem a hőterelő lemez, vagy hőpajzs a tanknál...nekem is most fáradt el 2hete..aluminium cuccot vassal felcsavarni igencsak :) na mind1, miután áztattam a 4anyát jóideig lázítóval, gondoltam óvatosan letekerem....3tőből letört...ugyh azóta nincs ilyen cuccom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 km óra sajnos egyenlőre nincs, de nem is bíztatlak vele, mert drága (10000) A foglalatot zotyának írtam, mert neki nincs lámpája oldalt. Persze, hogy jó a gyári :lol: Milyen motortér? <_< Nálam a kerék felől lehet elérni az oldalvillogót. Csak azt akartam mondani, hogy nem kell kiszedni az egész dobvédőt, hanem elég leszedni az utastér felől azt a menetes műa anyát és a patentot kihúzni alúlról. Simán fel lehet nyúlni a lámpához és kipattintani. jjjaaaaaa értem már oké köszi. 10ért kettőt lehet venni.... ugyhogy akkor az felejtős, na majd egyszer, akkor ezt kell beledezni :lol: és kintről nempattan ki??? na mindegy vasárnap lessz akkor egy kis mókolás nekünk is :lol: főleg ha lesz 5 ös faudi, akkor még a telót is berakhatjuk ^_^ az sztem a hőterelő lemez, vagy hőpajzs a tanknál...nekem is most fáradt el 2hete..aluminium cuccot vassal felcsavarni igencsak :) na mind1, miután áztattam a 4anyát jóideig lázítóval, gondoltam óvatosan letekerem....3tőből letört...ugyh azóta nincs ilyen cuccom :) há ez így szokott lenni jobbak fúrnak lyukat és visszarakják :P igaz Zotya? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 az sztem a hőterelő lemez, vagy hőpajzs a tanknál...nekem is most fáradt el 2hete..aluminium cuccot vassal felcsavarni igencsak :) na mind1, miután áztattam a 4anyát jóideig lázítóval, gondoltam óvatosan letekerem....3tőből letört...ugyh azóta nincs ilyen cuccom <_< nekem csak azért tűnt fel, mert 2 nap egymás után láttam ezt az autót előttem ebben az állapotban. A dob aljáról lógott az a lemez és jócskán zörgött. Nem tűnik fel a tulajnak, hogy valami nem oda való hangot hall ( vagy nem hall ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 jjjaaaaaa értem már oké köszi. 10ért kettőt lehet venni.... ugyhogy akkor az felejtős, na majd egyszer, akkor ezt kell beledezni <_< és kintről nempattan ki??? na mindegy vasárnap lessz akkor egy kis mókolás nekünk is :) főleg ha lesz 5 ös faudi, akkor még a telót is berakhatjuk :) kintről nem lehet kiszedni, mert bekell nyomni egy kis műa fület ami benntartja csak 8-as faudi lesz, mert a kisöreg elhúzza ezt a betegszabit. De ha van esztergályos haverod az megoldja percek alatt. Vagy csinálsz hozzá tartókát, mint én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 nekem csak azért tűnt fel, mert 2 nap egymás után láttam ezt az autót előttem ebben az állapotban. A dob aljáról lógott az a lemez és jócskán zörgött. Nem tűnik fel a tulajnak, hogy valami nem oda való hangot hall ( vagy nem hall ) <_< először nekem se tűnt fel...aztá kiszálltam járó motornál, hallom h vmi zörög...na zsír szétesett a dobom...rátettem a lábam csitt..elvettem zörög. mire hazaértem már belül is hallottam, de mivel éjjel 1votl nem foglalkoztam vele. reggel felkeltem, alánéztem, 3/4 kaput...kcsiit megmozdítottam 4/4 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 kintről nem lehet kiszedni, mert bekell nyomni egy kis műa fület ami benntartja csak 8-as faudi lesz, mert a kisöreg elhúzza ezt a betegszabit. De ha van esztergályos haverod az megoldja percek alatt. Vagy csinálsz hozzá tartókát, mint én <_< akkor tartóka lesz belőel, meg itthoni mókolás. bár... lehe megcsinálom a tartókát, és ott már csak az egyik faudit kell berakni a sárvédőbe. caravan hátsó telóját hozod nem? az oda megy, ahol van egy üres lyuk igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 először nekem se tűnt fel...aztá kiszálltam járó motornál, hallom h vmi zörög...na zsír szétesett a dobom...rátettem a lábam csitt..elvettem zörög. mire hazaértem már belül is hallottam, de mivel éjjel 1votl nem foglalkoztam vele. reggel felkeltem, alánéztem, 3/4 kaput...kcsiit megmozdítottam 4/4 <_< én attól tartottam, hogy pont előttem fog leesni és elég nagynak tűnt :) akkor tartóka lesz belőel, meg itthoni mókolás. bár... lehe megcsinálom a tartókát, és ott már csak az egyik faudit kell berakni a sárvédőbe. caravan hátsó telóját hozod nem? az oda megy, ahol van egy üres lyuk igaz? hozom persze. Igen oda megy. Addig tedd be a meglevő faudit :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 én attól tartottam, hogy pont előttem fog leesni és elég nagynak tűnt <_< hozom persze. Igen oda megy. Addig tedd be a meglevő faudit :) . tegyél már képet a tartókádról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 én attól tartottam, hogy pont előttem fog leesni és elég nagynak tűnt :) vékony,puha aluminium...max kivágja a gumit, ha pont rosszul találod el... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 vékony,puha aluminium...max kivágja a gumit, ha pont rosszul találod el... <_< és ez ha nem elég, akkor még lehet más is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 tegyél már képet a tartókádról. holnap lefotózom. De mint mondtam nem egy nagybonyolultságú valami: 5cm hosszú 20×20-as szögvas darab, egyik oldala hosszában levágva úgy, hogy 1 cm maradjon belőle, a másik oldalán meg 2 db 8-as furat egymástól kb. 2,5 cm-re Egyik lyukba megy a faudi, másik meg a felfogatás. Azért van szögvasból, hogy ne kelljen 2 csavar a rögzítéshez <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 holnap lefotózom. De mint mondtam nem egy nagybonyolultságú valami: 5cm hosszú 20×20-as szögvas darab, egyik oldala hosszában levágva úgy, hogy 1 cm maradjon belőle, a másik oldalán meg 2 db 8-as furat egymástól kb. 2,5 cm-re Egyik lyukba megy a faudi, másik meg a felfogatás. Azért van szögvasból, hogy ne kelljen 2 csavar a rögzítéshez :) hát lövésem sincs, hogy van ez neked <_< a mocitetőre van felrakva??? én arra gondoltam, hogy egy darab 4es lemezcsík, 3 lyukkal, egyikbe a faudi, másik kettőbe meg oda van csavarozva a mocitetőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 nekem csak azért tűnt fel, mert 2 nap egymás után láttam ezt az autót előttem ebben az állapotban. A dob aljáról lógott az a lemez és jócskán zörgött. Nem tűnik fel a tulajnak, hogy valami nem oda való hangot hall ( vagy nem hall ) :) Kell figyelni a Corsa topicot, hogy mikor kérdez rá, hogy mi zöröghet neki, pedig semmi olyat nem csinált az autóval :) <_< !? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Bocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Kijött a régi: http://kepfeltoltes.hu/090623/F_nyk_p-0239...ltoltes.hu_.jpg Felül a régi, alul az új. Különböznek abban a kis kinyúló izében, ami nemtom mi, viszont az új nem is megy a helyére egykönnyen. Egyébként pont gyújtásnál jön ki. Tudom mer én úgy próbálkoztam hogy rajtavolt a saru, persze hogy gyújtáson hirtelen kijött és 5percig állt a kocsi úgy mert az új sehogy nem akart a helyére menni. Kicsit szorul érzésem szerint, megerőltetni nem akartam mert mi van ha beszorul... Probléma lehet ebből a kis nyelv eltérésből és vajon mé nem megy a helyére az új? Egyébként Valeo márkájú az új zár. Kár, hogy korábban nem néztem ide! Nekem azért kellett zárbetétet cserélnem, mert eltűnt a kormányzáram. (Nem zárt be.) Csergőnél mondta a fickó, hogy van neki utángyártott 4-5 ezerért és gyári 21 ezerért. Azonban nem garantálja az ugy.-t, hogy bemegy a helyére, mert sokan reklamáltak már, hogy szorul. Vettem gyárit, és ingyééé átszerelte a lamellákat ott helyben, pillanatok alatt a régi kulcshoz az új zárban. Szóval nem kell kétféle kulcsot használnom. Boldog voltam vele. Egyébként a gyári pont úgy nézett ki mint a tiéd, és a kivett darab is úgy mint a tiéd. Tehát a bibi nem ebben a különbségben van. Aztán nekem is beszerelési gondjaim adódtak, amit csak úgy lehetett megoldani, hogy a zárbetét túloldalán levettem a gyújtáskapcsolót, majd betoltam a zárbetétet, utána ment vissza a gyújtáskapcsoló a helyére és minden okés lett. Az a helyzet, hogy a gyújtáskapcsoló és a kormányzár hasítéka különben nem tud tökéletesen egy vonalban állni, ezért nem csúszik be a zárbetét ha együtt van minden. Nálad még ráadásul lehet, hogy a zárbetét önmagában is szorulhatott (mert nem gyári volt), ami csak nehezítette a dolgot. Biztosan be lehetett volna szerelni egy kis ügyeskedéssel, mint ahogy a szervizben is beteszik, csak azt meg kell fizetni. Ez az a bizonyos "szaknyál". Fő az, hogy pénzednél maradtál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Még mindig kipufogó: Kértem egy csomó árajánlatot: van mindenféle ár és termék: pl. Bosal:11000,- (gyári min.) Walker-21.312 Ft MTS-15.755 Ft MARIX-12.952 Ft FERROZ-11.500Ft Melyik lehet a jobb és melyiket kerüljem??? A Ferroz tűnik a legolcsóbbnak... Van egy hülye kérdésem: a hátsó dobot pánt fogja meg van ott valami gumi, hova kell a kombinál még tartógumi???? egyáltalán kell újat venni, - dobtartó bilincs 990,- - kip.felf.gumi hátsó 300,- - kip.felf.gumi középső 350,- (x2) ...ez a középső dobot tartó gumibak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Én BOSAL-t vennék ezek közül. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 na meg ha jol tudok olvasni az a legolcsóbb, egy 500assal Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 az árát mondjuk kétlem, vagy baromi jó akció van rá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 én láttam olyat is hogy Gabriell 6ezer ft ért igaz 40% os kedvezményes árral szóval az is 10 felett valamivel Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Bocsi zotya,de addig nem akartam válaszolni amíg nincs a kezemben a lámpa. Igen csak a búra. Nincs hozzá foglalat, de ha ez megvígasztal ugyan az a foglalat kell bele, mint az első fényszórók helyzetjelzőjébe van. Komplettbe 1100/db. Így már szerintem sok. :lol: Novyy! Te meg szerezz be sárga T10-es 5W-os izzókat. Megvannak a lámpák. Tényleg nevetséges áron 2db/700 Ft. A cseréjéhez meg elég az utastér felől megbontani a dobvédőt. :lol: Képek: 1 2 3 Más: szerintetek nem volt EZ egy kicsit hangos abban az autóban? Oldalról nézve jó 2 tenyérnyi a lógó darab. <_< Kösz, közben én is utánnanéztem, hogy csak a búra ára. az sztem a hőterelő lemez, vagy hőpajzs a tanknál...nekem is most fáradt el 2hete..aluminium cuccot vassal felcsavarni igencsak :lol: na mind1, miután áztattam a 4anyát jóideig lázítóval, gondoltam óvatosan letekerem....3tőből letört...ugyh azóta nincs ilyen cuccom :) há ez így szokott lenni jobbak fúrnak lyukat és visszarakják ^_^ igaz Zotya? :P Bezony az alapossabbja átmenő csavart tesz be, nem nagy ügy 1 órás meló, 2 perc a csavar beszerelése 58 perc az utastér kipbelezése. :P :) És legalább van ahol ki tud folyni a víz a kocsiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Kösz, közben én is utánnanéztem, hogy csak a búra ára. Bezony az alapossabbja átmenő csavart tesz be, nem nagy ügy 1 órás meló, 2 perc a csavar beszerelése 58 perc az utastér kipbelezése. :) <_< És legalább van ahol ki tud folyni a víz a kocsiból. meg be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts