J0hnny Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Az hogy te mennyit tapasztaltál Astra szét és összerakásból, senki nem kérdőjelezi... na de az istenért, én csak azt szerettem volna tudni, hogy lehet e venni olyan ki****ott ku**a lemezt a végére... képzeld, én nem vagyok olyan tapasztalt mint te, de azért egy ku**va gumibakot le tudok venni(bár tudom, hogy ez neked bénázás) Nem kell felkapni kell a vizet,de pl én a helyedben levettem volna a régit,mintaként lobogtatva végigjártam volna pár boltot(autósboltok,csavarboltok),aztán ha minden kötél szakad,akkor márkaker és ott tuti tudnak adni,bár biztos nem olcsón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Akkor én már majdnem annyit tudok, mint Te, Mester! <_< Én mindent szét tudok szedni! :) Padlófuró! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nekem ilyen van! :) A cserélye belekerült kb. 3 percbe! :) Pár száz forint. Akkó csak nem egyedül vagyok hülye! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Ja, vagy úgy! Ilyen is van ott ahol ezeket néztem(UNIX), de azt a izé vasat, amit Alex keres(ne) nem találni sehol.. Alex, nézd meg bontóban, oszt kész! Hm? :lol: Vagy én is úgy csinálom mint a szomszéd a szutyukin...hiltiszalaggal felkötötte oszt jóvan <_< :) :) Egyébként melóhelyemen csináltatok jobbakat :lol: , ha nem kapok bóltba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Az hogy te mennyit tapasztaltál Astra szét és összerakásból, senki nem kérdőjelezi... na de az istenért, én csak azt szerettem volna tudni, hogy lehet e venni olyan ki****ott ku**a lemezt a végére... képzeld, én nem vagyok olyan tapasztalt mint te, de azért egy ku**va gumibakot le tudok venni(bár tudom, hogy ez neked bénázás) relax :) de am igazad van valami csavar boltban vagy ilyesmi boltban, vagy kimondottan opel boltban/ szervízben keress. ha ott sincs, akkor nem is létezett <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 relax :) de am igazad van valami csavar boltban vagy ilyesmi boltban, vagy kimondottan opel boltban/ szervízben keress. ha ott sincs, akkor nem is létezett :) Vagy keres egy parkolóban egy faceliftes astrát, aztán gyorsan lekapja róla. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nem kell felkapni kell a vizet,de pl én a helyedben levettem volna a régit,mintaként lobogtatva végigjártam volna pár boltot(autósboltok,csavarboltok),aztán ha minden kötél szakad,akkor márkaker és ott tuti tudnak adni,bár biztos nem olcsón. Már levettem...holnap végig járom a bótokat, de lobogtatni nem fogom, mert baromi pici és fosok hogy elhagyom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Vagy keres egy parkolóban egy faceliftes astrát, aztán gyorsan lekapja róla. <_< azé ennyire ne vetemüljünk el, meg az se lesz jobb állapotú, mint a sajátja, és ha nem volt mozgatva egy kicsit nehezen jön le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Vagy én is úgy csinálom mint a szomszéd a szutyukin...hiltiszalaggal felkötötte oszt jóvan <_< :) :) Egyébként melóhelyemen csináltatok jobbakat :P , ha nem kapok bóltba Akkor meg mi a sz*rt sz*rozol vele!? ^_^ :lol: Vagy keres egy parkolóban egy faceliftes astrát, aztán gyorsan lekapja róla. :lol: Na, óvatosan-óvatosan! :lol: Ez majd akkor is jusson az eszedbe, ha neked tűnik el valami a kocsidról/-ból..vagy ne adj Isten az egész kocsi.. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Akkor meg mi a sz*rt sz*rozol vele!? :) <_< Igazad van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 azé ennyire ne vetemüljünk el, meg az se lesz jobb állapotú, mint a sajátja, és ha nem volt mozgatva egy kicsit nehezen jön le. Na, óvatosan-óvatosan! <_< Ez majd akkor is jusson az eszedbe, ha neked tűnik el valami a kocsidról/-ból..vagy ne adj Isten az egész kocsi.. :lol: :) Viccelődni sem lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Viccelődni sem lehet. <_< De, azt lehet! :) --- ooops, ezek már itt OFF hsz-ok..Hening, légyszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Vagy én is úgy csinálom mint a szomszéd a szutyukin...hiltiszalaggal felkötötte oszt jóvan <_< :) :) Egyébként melóhelyemen csináltatok jobbakat :lol: , ha nem kapok bóltba Miért nincs kábelkötegelőd? Az mindenre jó. :lol: Én is azzal fogattam fel a tankot, amíg bele nem kapott a csavar. Aztán majdnem úgy felejtettem. Később olvastam valahol, hogy egy szervízben is így csinálták, le is pottyant a tank. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Már levettem...holnap végig járom a bótokat, de lobogtatni nem fogom, mert baromi pici és fosok hogy elhagyom <_< Ha segít vmit, a cikkszáma: 08 56 563, és 158Ft. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Ha segít vmit, a cikkszáma: 08 56 563, és 158Ft. <_< Kösz Pepe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Már most csíkoz a fél éves Bosch ablakrörlő lapátom. Ennnyit a márkásról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Már most csíkoz a fél éves Bosch ablakrörlő lapátom. Ennnyit a márkásról. :) Én meg már vagy másfél éve használom a gyárit, ami mellesleg kb. fele annyiba kerül, mint a Bosch... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Már most csíkoz a fél éves Bosch ablakrörlő lapátom. Ennnyit a márkásról. <_< hát a valeóm se bírt ki egy évet se. és mikor visszamegy olyan csíkos, hogy rosszabb, mintha pöttyös lenne ennyit kajak kibirt a méretrevágott 500Ft os gumicsík készlet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Én meg már vagy másfél éve használom a gyárit, ami mellesleg kb. fele annyiba kerül, mint a Bosch... <_< mennyi a gyári? és hol lehet azt beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 nekem meg két éve van az omin a valeo, most kezd bekeményedni, de ennyit még egyik se bírt talán ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 nekem meg két éve van az omin a valeo, most kezd bekeményedni, de ennyit még egyik se bírt talán ki <_< milyen csomagolású volt??? mert állítólag van belőle piros is nekem a zöld, de nem is kemény, és mégis csíkoz de nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 mennyi a gyári? és hol lehet azt beszerezni? Én innen vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 milyen csomagolású volt??? mert állítólag van belőle piros is nekem a zöld, de nem is kemény, és mégis csíkoz de nagyon zöld lehet hogy a kar szar már neked, nem elég erővel nyomja a lapátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Én azt hittem, ha Boscht veszek, akkor nyugodtan bízhatok a minőségben. Olyan 3 ezer volt a pár. Komolyan mondom, most veszek a tecsóban egy névtelen akármit 500-ért, és kiváncsi vagyok meddíg bírja. Hogy is van ez a gumicsere Novyy? Lehet kapni csak gumit, és befűzöm a régi helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Én innen vettem. 3ezer a pár előre... végülis a valeót feléért vettem :) addig is bírja mondjuk <_< itt van valahol a hátsó dobba kerülő betét is nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts