Exian Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Én a helyetekben nem szedném le, mert igaz higy szebb a kopasz oldal, de ha sokat parkoltok szűk helyeken azért nagyon hasznos. A melletted álló kocsi ajtaját nem a fényezésre nyitják rá hanem erre a müanyagra, ezért nem látom annak ssem semmi értelmét amikor ezeket a csíkokat színre fujják. Vagy mikor beállsz egy szűk garázsba akkor nem a fényezett részt nyomod a falnak. De ti tudjátok. Nekem az opelbonto-ban azt mondták, ők recés élü késsel szedik le. Azthiszem igazad van. Én csak azért akartam leszedni, mert marhára csúnya, karcosak, sérültek: hopppá, ha nem lennének, most az ajtón lennének ezek a sérülések :)) Marad a csík :) Csak ebbe még nem gondoltam bele... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Én szíre akartam fujatni a csíkokat,de éppen a fent említett okok miatt nem tettem, mert nyitáskor sokszor nekiér a garázs falának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Szerintem nem olyan vészes a leszedése. Nekem 1,5 éve nincs rajta, és eddig semmi kár nem volt ebből adódóan. Nem kell mindenhol a bejárathoz legközelebb parkolni meg beállni a legszűkebb helyekre. Azért persze mindenhol figyleni kell. (És szerencse is kell.) Fényezés: Azért csíkot fényezni könnyebb mint ajtót. (és olcsóbb is) Szóval ha valaki nem veri oda minden héten akkor van értelme. (szerintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Szedán, és cabrió tulajok figyelem! Nektek is lóg a csomitartóban a kárpit a lámp(ák)a mögött? Tudja valaki mi az orvosság ellene? Ha van megoldás mi lenne az? Engem már nagyon zavar, hogy hiába igazgatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Szedán, és cabrió tulajok figyelem! Nektek is lóg a csomitartóban a kárpit a lámp(ák)a mögött? Tudja valaki mi az orvosság ellene? Ha van megoldás mi lenne az? Engem már nagyon zavar, hogy hiába igazgatom. Én kevesebbet nyitogatom a csomagtartót, így ritkábban bosszant fel :) Egyébként fogalmam sincs mit kéne vele csinálni, illetve ez így nem igaz, csak lusta vagyok a kis záróműanyagokhoz toldatot ragasztani. Szerintem az megoldás lehetne, bár a legsarka attól még úgyis deformálódott marad, ez az idő számlájára írandó szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nem tudom mennyire karosszeria,de ide irom: Regebbi tükör helyére felmegy az ujabb? Magyarán,e kettö csereszabatos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 szvsz igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 De akkor miért nem inkább M3? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Én úgy tudom simán cserés, mivel mind a 3 felfogási pont 1ezeik! De valóban m3al szimpatikusabb a dolog. Igaz abból csak a manuális van normális áron (pl RSnél 9.5K) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 No, lelettek fújva a lökhárítóim színre. Vagyis majdnem színre, egy picit szarul lett kikeverve a festék, ezért nem 100% egyezik, pedig még utána is lett igazítva, de csak nagyon közelről látszik. Kiváncsi vagyok meddig bírja... Azért nem bánom, hogy megcsináltattam, legalább belett tökéletesre állítva a hátsó ajtóm meg az egész hátsó rész. Ugyanis még az előző tulaj tolatáskor megnyomta a bal hátulját, elmozdultak picit a dolgok (lámpa mögött a kasztni, ezáltal rosszúl állt a lámpa, stb), eléggé elált a lökhárító is. Most viszont teljesen egyforma a jobb és bal oldal. Mindezt a fényezőnél a karosszériás csinálta meg, grátiszba :) (aki le-fel rakta a lökösöket festés előtt/után). Azt mondta nem adja ki úgy a kezéből a kocsit, hogy szarul áll a lökhárító meg a lámpa, hiába álltak már így előtte is... bárcsak sok ilyen karosszériás lenne!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Viszont a kerekebb astra tükörnek van egy nagy elönye az m3-al szemben kb.:12 db ot veszel az m3 tükör árából Más: Valaki nem tudja véletlenül a 91-94 közötti GSI Astrák hátsó lámpájának a kódját? Tehát nem a 94 utáni sötétített, hanem a szürke-piros anyagú. Van egy katalógus, de se kép se leírás csak sok-sok kódszám. Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 azért nem, mert már kapsz 10 alatt m3at igaz manuál not füthető! bontóban nem sokkal olcsóbb a tükör párja... kell ilyen gsi lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Nekem valami lekeritett kellene és FŰTHETŐ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 http://carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=576 Ehhez mit szóltok?Nagyon gicses? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 http://carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=576 Ehhez mit szóltok?Nagyon gicses? Láttam ilyet felszerelve, nekem nem teteszett. :? - sokkal kisebb a mostani tükörtól a benne lévő tükör, jóformán a " csak van, de nem használható" kategória :evil: - a manuális azt jelenti, hogy kinyúlsz az ablakon és magát a tükrök állítod kézzel :) Egyébként nekem is bejött, mielőtt láttam felszerelve. Még licitálam is rá a az E-bay -en, de miután megláttam és meg megtudtam ezeket kiábrándultam belőle, mondjuk motorosba már tetszene, csak az meg sokkal többe kerül /olyan 100 EUR körül/. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 szerintetek ez mennyibe fog kerülni :) :) :) : -motorháztető -bal első fényszóró -bal első jelzőlámpa -bal első sárvédő -hütőmaszk (müanyag) -hütő elötti fémkeret (amibe a lámpákat is befogják) -hütő -munkadíj -festés ez egy szombat esti eső-csuszkálás (és téli gumi) eredménye :evil: Pechem van, mert amelyiknek nekicsúsztam, magasan volt a hátulja és a lökhárító helyett a motorháztető vette át az ütést. Írjatok egy hozzávetőleges árat, kiváncsi vagyok hol jobb Opelesnek lenni... :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március13, 2005 Megoszt Elküldve Március13, 2005 Bontott cuccokat a www.opelbonto.hu -n nézd meg. Egy elem fujása metál esetén kb 15e huf. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 aztec! Ha jó árat tudsz mondani rá, akkor érdekel. M3 tükörböl is sok féle van. Jó részét nem szabad megvenni. A legolcsóbbak már a felszereléskor eltörnek. Sajna van ilyen tapasztalatom. Vannak gyártók akiknek a neve garancia pl. engelmann, dürs, de ezek viszont jóval drágábbak sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Mármint az f astra háccsólámpára gondolsz? Ha igen akkor meg1ezünk :wink: nekem fk gyármányú az m3 tükröm, ami sztem nem a piaci márka színvonalást képsviseli, mégis mikor szereltük fel az 1ik tartórészre elpattant :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 F astra hátsó lámpa, de GSI 91-94-ig. Tudtommal 3 féle lámpa volt f astrához (szinét tekintve):'94-ig sima narancs-fehér, alul piros. '94-után ezt egy kicsit besötétítették. Viszont a GSI lámpa az anyagában szürke felül és piros alul, na ez kellene nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 check private message mista :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 megjött Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 megjött ejjj de őszinte vagy :) :) :) de milyen apropóból is osztod ezt meg velünk :?: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 szerintetek ez mennyibe fog kerülni :) :) :) : -motorháztető -bal első fényszóró -bal első jelzőlámpa -bal első sárvédő -hütőmaszk (müanyag) -hütő elötti fémkeret (amibe a lámpákat is befogják) -hütő -munkadíj -festés ez egy szombat esti eső-csuszkálás (és téli gumi) eredménye :evil: Pechem van, mert amelyiknek nekicsúsztam, magasan volt a hátulja és a lökhárító helyett a motorháztető vette át az ütést. Írjatok egy hozzávetőleges árat, kiváncsi vagyok hol jobb Opelesnek lenni... :P :lol: :P Hát én 1 hónapja lettem kész, majdnem ugyanigy jártam. árak nekem: lámpa: új 9.800.- index: új fehér 2.100.- sárvédő csere: bontott gyári 5.000.- lökös hegesztés puccra :wink: : 3.000.- Kasztnimunka: géptető lakatolás (gyűrődött a sarka kb. 7 cm mélyen), felső híd (amibe a lámpát is fogatják) nem tört, csak nyomódott, helyrerakás, lökös mögötti fémek tökéletes javítása, teljes szerelés le meg fel mindent készre (odamegyek leadom, értemegyek elhozom téma :wink: ) 5.000.- Eddig: kb 23.000.- Fényezés: géptető, sárvédő, láthatatlan javított részek festése, lökös kompletten (alul szin, felül "fekete" 50.000.- Sajna ilyenkor hátrány a gyöngyház metál, de nem látszik a kocsin, hogy törve volt, még a visszaalakított kasztni által fedett részek is fényezve lette, mint a gyárban. :wink: Hát mindenestől nekem kb 80.000.- volt, de neke tudi hozzá jön egy maszk, kb 9-10.000.- + fény kb 7.000.- Üdv:I_S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts