daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Nekem meg a Caravan nem tetszik, mégsem fikáztalak sosem érte! :D ( Most sem azért írom) :lol: De legalább bevágódsz a többieknél! :D Ha ez titeket boldoggá tesz, csak tessék!! :lol: Jóvanna, nem téged fikázlak és nem is fikáztam, csak Nekem nem tetszik. ;) Amúgy megtanultam én is tolatni csak külsőből. VW Transfoster T5 platós. Van belső tükör, de használhatatlan, főleg ha 6-n ülünk benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Jóvanna, nem téged fikázlak és nem is fikáztam, csak Nekem nem tetszik. :D Amúgy megtanultam én is tolatni csak külsőből. VW Transfoster T5 platós. Van belső tükör, de használhatatlan, főleg ha 6-n ülünk benne. :lol: dehogy használhaatlan, ennyi erővel ha 5en ülünk a kocsiba, akkor az is az lenne. ilyenkor kell mondani: bukjálejóó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Kiderült, hogy ahol meghúztam a kocsit, a sárvédőnél, eléggé rohad. Így sajna az ajtó, plusz a sárvédő összesen kb 40-42 lesz. :D Csak azt nem értem, hogy amikor a tanknyílás körüli részt csinálták, és rákérdeztem, hogy máshol esetleg s sárvédőnél nem rohad-e, miért mondtál hogy rendben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Kiderült, hogy ahol meghúztam a kocsit, a sárvédőnél, eléggé rohad. Így sajna az ajtó, plusz a sárvédő összesen kb 40-42 lesz. :D Csak azt nem értem, hogy amikor a tanknyílás körüli részt csinálták, és rákérdeztem, hogy máshol esetleg s sárvédőnél nem rohad-e, miért mondtál hogy rendben van. :lol: gondolom, lusták voltak, meg gondolták, hogy hülyék lesznek még a munkába belevenni azt is (kicsit több munka alig több pénzért), visszajön ez amókus még ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 gondolom, lusták voltak, meg gondolták, hogy hülyék lesznek még a munkába belevenni azt is (kicsit több munka alig több pénzért), visszajön ez amókus még ... Ja...most megcsinálják aztán elvileg levan róla a gond valameddig remélem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Ja...most megcsinálják aztán elvileg levan róla a gond valameddig remélem. :lol: elég jól bírta 15évesen azért :D megcsináltatod ezt is, többet azon az autón nem lesz ezzel se gondod. nekem is vannak rozsdafoltok itt ott, pedig ez csak 7 éves ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 dehogy használhaatlan, ennyi erővel ha 5en ülünk a kocsiba, akkor az is az lenne. ilyenkor kell mondani: bukjálejóó? A francokat. Ha nem ülnek hátul, akkor a fejtámla miatt nem látni ki. Amúgí sem látom tükörből a plató végét, tehát mindegy, hogy mit csinálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 elég jól bírta 15évesen azért :lol: megcsináltatod ezt is, többet azon az autón nem lesz ezzel se gondod. nekem is vannak rozsdafoltok itt ott, pedig ez csak 7 éves ... A középdob illetve a csöve most kezdett rohadni a gépemen, 14 évet bírt ez azért már igen jó!! bgm- mel is kinlódok, mert ott már 11 ért van középső +hátsó dob együtt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 A középdob illetve a csöve most kezdett rohadni a gépemen, 14 évet bírt ez azért már igen jó!! bgm- mel is kinlódok, mert ott már 11 ért van középső +hátsó dob együtt!!! ha eredeti az igencsak ritka nekem 5évesen a hátsó dobnál elnyílta középső dob vége. a hátsó dobom meg egy éve, 6évesen lett levéve, mikor levettem, akkor összeporladt a kezemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 :D :lol: nyugivan, itt mindenkit cseszegetni kell valamivel, Engem azért mert az offot is szétoffolom és mert a Ribi egy az egyes keverékben használja a vizet-olajat-gázolajat, Zolit azért mert borotválja a hangyákat olyan magas géppel jár, Novy saját nyelven ír, Zotyát azért mert (most hogy gondolkozom régen is volt az már : zúzza a külső tükröt. stbstbstb. Neked maradt a szárny. Ne vedd komolyan, ez csak úgy van Így ahogy mondjátok! BOCSI ha kicsit felkaptam a vizet! :lol: A szárnyat nem én raktam rá, így vettem. Mondjuk én magamtól biztos nem tettem volna rá, sajnálnám érte még a pénzt is, de ha már rajta volt, egye fene, az biztos, hogy nem mai darab, ahogy már Novyy is írta! ;) Buszmegállós kaland Dáwid? ;) Nah erre majd visszakeresek :D Köszike a megértést srácok!!!! Mi Opelosok TARTSUNK ÖSSZE !!! :D De legalább elmondhatom, hogy ha kell vasalódeszka, legalább van kéznél!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Így ahogy mondjátok! BOCSI ha kicsit felkaptam a vizet! :lol: A szárnyat nem én raktam rá, így vettem. Mondjuk én magamtól biztos nem tettem volna rá, sajnálnám érte még a pénzt is, de ha már rajta volt, egye fene, az biztos, hogy nem mai darab, ahogy már Novyy is írta! ;) Buszmegállós kaland Dáwid? :lol: Nah erre majd visszakeresek :D Köszike a megértést srácok!!!! Mi Opelosok TARTSUNK ÖSSZE !!! :D De legalább elmondhatom, hogy ha kell vasalódeszka, legalább van kéznél!! :D Relax, man! :D Amúgy ha Te raktad volna rá, akkor kussolnék. ;) De mivel nem Te voltál, így nagyobb az arcom és annak az embernek az ízlését kérdőjelezem meg, aki rárakta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Relax, man! :lol: Amúgy ha Te raktad volna rá, akkor kussolnék. :D De mivel nem Te voltál, így nagyobb az arcom és annak az embernek az ízlését kérdőjelezem meg, aki rárakta. :lol: egy GSI cuccal nem nézne ki az rosszul jobban illene ahhoz az tuti, de láttam már ettől borzalmasabbat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Kiderült, hogy ahol meghúztam a kocsit, a sárvédőnél, eléggé rohad. Így sajna az ajtó, plusz a sárvédő összesen kb 40-42 lesz. :D Csak azt nem értem, hogy amikor a tanknyílás körüli részt csinálták, és rákérdeztem, hogy máshol esetleg s sárvédőnél nem rohad-e, miért mondtál hogy rendben van. :lol: Véleményt kérhetnék tőletek az árról? 42 körül kér majd érte, ebben egy ajtófújás, egy sárvédőív, annak behegesztése, és a sárvédő (amit féláron fúj, mert ugye múltkor elcseszerintette) van benne. Csak azért volt muszáj hozzá vinnem, mert ugye a múltkori bakiját ki kell javítani. És sajna ma reggel elvitte a kocsit, azt mondta kevés rá az esély hogy péntekre kész, inkább hétfő. Nagyon szomi vagyok. :lol: Se nem olcsó, se nem gyors, pedig ismerős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Véleményt kérhetnék tőletek az árról? 42 körül kér majd érte, ebben egy ajtófújás, egy sárvédőív, annak behegesztése, és a sárvédő (amit féláron fúj, mert ugye múltkor elcseszerintette) van benne. Csak azért volt muszáj hozzá vinnem, mert ugye a múltkori bakiját ki kell javítani. És sajna ma reggel elvitte a kocsit, azt mondta kevés rá az esély hogy péntekre kész, inkább hétfő. Nagyon szomi vagyok. :lol: Se nem olcsó, se nem gyors, pedig ismerős. Komplett sárvédő ív, azaz elemcsere? Vedd viszonyítási alapnak, hogy nekem javítóívvel színrefújva 10k lenne a rohadás javítása a jobb hátsó sárvédőívnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Komplett sárvédő ív, azaz elemcsere? Vedd viszonyítási alapnak, hogy nekem javítóívvel színrefújva 10k lenne a rohadás javítása a jobb hátsó sárvédőívnél. csak?? az hihetetlenül olcsó egy javítóív pár ezres, festéskomplett elemre 25 és akkor a munkadíj sehol a hegesztésnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 csak?? az hihetetlenül olcsó egy javítóív pár ezres, festéskomplett elemre 25 és akkor a munkadíj sehol a hegesztésnek Csak a javítóívet fújná, nem az egész elemet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Csak a javítóívet fújná, nem az egész elemet. :lol: jah ... de az nem szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 jah ... de az nem szép Tudom. Ezért lesz teljes elemcsere. Úgyis van nála két donor caravan. :D Bár Epk-nak szépen megoldották. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Tudom. Ezért lesz teljes elemcsere. Úgyis van nála két donor caravan. :D Bár Epk-nak szépen megoldották. :lol: jaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Csak a javítóívet fújná, nem az egész elemet. :lol: Az azért más. Én csak el vagyok keseredve, hogy se nem olcsó, se nem gyors. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Tudom. Ezért lesz teljes elemcsere. Úgyis van nála két donor caravan. :D Bár Epk-nak szépen megoldották. :lol: ott is ful elemcsere volt, meg teljes fényezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Komplett sárvédő ív, azaz elemcsere? Vedd viszonyítási alapnak, hogy nekem javítóívvel színrefújva 10k lenne a rohadás javítása a jobb hátsó sárvédőívnél. Ebből 15k csak a sárvédő színrefújása egy jobb fényezőnél.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Az azért más. Én csak el vagyok keseredve, hogy se nem olcsó, se nem gyors. :S pedig ha számolsz... másfél elem ára festés már magába 30 felett van... Ebből 15k csak a sárvédő színrefújása egy jobb fényezőnél.... :lol: vagy több errefelé 25/ elem Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 pedig ha számolsz... másfél elem ára festés már magába 30 felett van... Igen, de elvileg ez baráti ár volna, mert ismerős. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Relax, man! :lol: Amúgy ha Te raktad volna rá, akkor kussolnék. :D De mivel nem Te voltál, így nagyobb az arcom és annak az embernek az ízlését kérdőjelezem meg, aki rárakta. ;) Semmi gáz :D bocsi, én reagáltam túl a dolgot, mostanában sokat melózok,s aztán tiszta ideg vagyok néha! Tudod mit: neked megengedem, hogy csipkelődj ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts