Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

De legalább nincs szálasra szakadva a bowden. <_<

szar de legalább nem büdös nem??

nekem is van repedt ez az, mégse hirdetem sehol, mert nem jó...

közben volt a BK-ba is szünet, ezalatt csináltam ezt:

előtte

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=739338258...&aid=150222

közbe

http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...69705&sort=

utána

http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...69706&sort=

Megosztás:

Day!

A régi kar,amiben a bowden szakadt volt,az megvan még?

200Ft-os bringabowdenből csinálhatsz új bowdent,ha van egy 300W-os bádogos pákád...

Igen, megvan még, a bowden is, ami elszakadt. <_< De a régi kar is el van törve szóval... Bádogos pákám nincs. :lol:

Day majd nézek neked egyet a Zolinál. Sztem pacsiért ideadja. Aztán legközelebb behekkeljük. :lol:

Köszönöm! :lol:

Megosztás:

Day majd nézek neked egyet a Zolinál. Sztem pacsiért ideadja. Aztán legközelebb behekkeljük. :lol:

Ha szépen megkérlek "lepacsiznál " nekem egy elektromos ablakemelő szettet tokkal vonóval? <_< Aztán, ha eljutok, talin beszerelitek, jó! :lol: :lol: Most ezt vettem a fejembe, de nálunk nincs sehol ilyen, F Astrával is ritkán találkozom. A bontóban, ahol tegnap voltam, egy Astra sem volt a sok száz autó(maradvány) között.

Megosztás:

Ha szépen megkérlek "lepacsiznál " nekem egy elektromos ablakemelő szettet tokkal vonóval? <_< Aztán, ha eljutok, talin beszerelitek, jó! :lol: :lol: Most ezt vettem a fejembe, de nálunk nincs sehol ilyen, F Astrával is ritkán találkozom. A bontóban, ahol tegnap voltam, egy Astra sem volt a sok száz autó(maradvány) között.

Neked már a fekete fajta a műszerfalad? Mert javaslom akkor ajtókárpittal együtt vedd meg a szettet, sok barkácsolástól kíméled meg magad (ill. Karcsit) :lol:

Ha maga a kárpit nem is egyezik meg a Tiéddel, legalább a fogantyúrészt fel tudod használni, amibe a kapcsoló megy. A tekerők helyére meg 3/4"-os csőhöz való vakdugó megfelel :lol:

Megosztás:

Neked már a fekete fajta a műszerfalad? Mert javaslom akkor ajtókárpittal együtt vedd meg a szettet, sok barkácsolástól kíméled meg magad (ill. Karcsit) :lol:

Ha maga a kárpit nem is egyezik meg a Tiéddel, legalább a fogantyúrészt fel tudod használni, amibe a kapcsoló megy. A tekerők helyére meg 3/4"-os csőhöz való vakdugó megfelel :lol:

Ó, hát azért még nem rohanunk, de köszi a jótanácsokat! <_< Enyémben fekete a belső. Akkor most az a jó vagy az a rossz? Úgy tudom a szürkékkel kellett mókolni, jól emlékszem ugye!? - zotya is azt mutatta valamikor, sőt te is mert volt ez már téma. A dugasz meg a legkevesebb! :lol:

Megosztás:

Ó, hát azért még nem rohanunk, de köszi a jótanácsokat! <_< Enyémben fekete a belső. Akkor most az a jó vagy az a rossz? Úgy tudom a szürkékkel kellett mókolni, jól emlékszem ugye!? - zotya is azt mutatta valamikor, sőt te is mert volt ez már téma. A dugasz meg a legkevesebb! :lol:

Igen, a szürke a macerásabb. Elvileg létezett (EPC szerint) abból is elektromos ablakemelős, de én még csak képen láttam olyat (és abban se vagyok biztos, hogy nem utólag faragták bele), kb. a fehér hollóval vetekedhet a gyakorisága. A vakdugót a mérete miatt írtam le, zotya nem emlékezett rá a múltkor.

Megosztás:

Zacsipacsi! :lol:

Bevállalod?? Majd én pacsizom a zacsidat, jó??? <_<

Ha szépen megkérlek "lepacsiznál " nekem egy elektromos ablakemelő szettet tokkal vonóval? :lol: Aztán, ha eljutok, talin beszerelitek, jó! :lol: :lol: Most ezt vettem a fejembe, de nálunk nincs sehol ilyen, F Astrával is ritkán találkozom. A bontóban, ahol tegnap voltam, egy Astra sem volt a sok száz autó(maradvány) között.

Megkérdezhetem, de sztem kb 15 ezerbe lesz, emelők, kapcsolók. Feltéve, ha van. :lol:

Megosztás:

Neked már a fekete fajta a műszerfalad? Mert javaslom akkor ajtókárpittal együtt vedd meg a szettet, sok barkácsolástól kíméled meg magad (ill. Karcsit) <_<

Akinek van egy 8-as furója és szabad 10 perce,simán berakja a régi kárpitba is.Paja is és én is úgy csináltam meg anno...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.