daykiller Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 hát de most annak amit vettél?? az eredetiből meg ki volt szakadva abowden, nem tudod összeházasítani??? Az is törött. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Az is törött. <_< :lol: értem már a problémát. hát de akkor átbasztak azzal a behúzóval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 értem már a problémát. hát de akkor átbasztak azzal a behúzóval :lol: De legalább nincs szálasra szakadva a bowden. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 De legalább nincs szálasra szakadva a bowden. <_< szar de legalább nem büdös nem?? nekem is van repedt ez az, mégse hirdetem sehol, mert nem jó... közben volt a BK-ba is szünet, ezalatt csináltam ezt: előtte http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=739338258...&aid=150222 közbe http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...69705&sort= utána http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=150222&am...69706&sort= Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 szar de legalább nem büdös nem?? nekem is van repedt ez az, mégse hirdetem sehol, mert nem jó... Jah. Nem is tudom mit írjak értékelésnek vaterán a srácnak. Legalább írta volna le, hogy törött. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Jah. Nem is tudom mit írjak értékelésnek vaterán a srácnak. Legalább írta volna le, hogy törött. <_< írj neki egy privátot, és a reakciója szerintem abszolút eldönti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Day! A régi kar,amiben a bowden szakadt volt,az megvan még? 200Ft-os bringabowdenből csinálhatsz új bowdent,ha van egy 300W-os bádogos pákád... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Day majd nézek neked egyet a Zolinál. Sztem pacsiért ideadja. Aztán legközelebb behekkeljük. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Day! A régi kar,amiben a bowden szakadt volt,az megvan még? 200Ft-os bringabowdenből csinálhatsz új bowdent,ha van egy 300W-os bádogos pákád... Igen, megvan még, a bowden is, ami elszakadt. <_< De a régi kar is el van törve szóval... Bádogos pákám nincs. :lol: Day majd nézek neked egyet a Zolinál. Sztem pacsiért ideadja. Aztán legközelebb behekkeljük. :lol: Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Day majd nézek neked egyet a Zolinál. Sztem pacsiért ideadja. Aztán legközelebb behekkeljük. :lol: A Karcsinak könnyű, kedvezménye van a bontóban. Egy pacsi, két pacsi, á hagyd csak, ..... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Zacsipacsi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Zacsipacsi! <_< Hüe. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Day, nekem van valahol ilyen nyitóm <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Day majd nézek neked egyet a Zolinál. Sztem pacsiért ideadja. Aztán legközelebb behekkeljük. :lol: Ha szépen megkérlek "lepacsiznál " nekem egy elektromos ablakemelő szettet tokkal vonóval? <_< Aztán, ha eljutok, talin beszerelitek, jó! :lol: :lol: Most ezt vettem a fejembe, de nálunk nincs sehol ilyen, F Astrával is ritkán találkozom. A bontóban, ahol tegnap voltam, egy Astra sem volt a sok száz autó(maradvány) között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ha szépen megkérlek "lepacsiznál " nekem egy elektromos ablakemelő szettet tokkal vonóval? <_< Aztán, ha eljutok, talin beszerelitek, jó! :lol: :lol: Most ezt vettem a fejembe, de nálunk nincs sehol ilyen, F Astrával is ritkán találkozom. A bontóban, ahol tegnap voltam, egy Astra sem volt a sok száz autó(maradvány) között. Neked már a fekete fajta a műszerfalad? Mert javaslom akkor ajtókárpittal együtt vedd meg a szettet, sok barkácsolástól kíméled meg magad (ill. Karcsit) :lol: Ha maga a kárpit nem is egyezik meg a Tiéddel, legalább a fogantyúrészt fel tudod használni, amibe a kapcsoló megy. A tekerők helyére meg 3/4"-os csőhöz való vakdugó megfelel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Neked már a fekete fajta a műszerfalad? Mert javaslom akkor ajtókárpittal együtt vedd meg a szettet, sok barkácsolástól kíméled meg magad (ill. Karcsit) :lol: Ha maga a kárpit nem is egyezik meg a Tiéddel, legalább a fogantyúrészt fel tudod használni, amibe a kapcsoló megy. A tekerők helyére meg 3/4"-os csőhöz való vakdugó megfelel :lol: Ó, hát azért még nem rohanunk, de köszi a jótanácsokat! <_< Enyémben fekete a belső. Akkor most az a jó vagy az a rossz? Úgy tudom a szürkékkel kellett mókolni, jól emlékszem ugye!? - zotya is azt mutatta valamikor, sőt te is mert volt ez már téma. A dugasz meg a legkevesebb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ó, hát azért még nem rohanunk, de köszi a jótanácsokat! <_< Enyémben fekete a belső. Akkor most az a jó vagy az a rossz? Úgy tudom a szürkékkel kellett mókolni, jól emlékszem ugye!? - zotya is azt mutatta valamikor, sőt te is mert volt ez már téma. A dugasz meg a legkevesebb! :lol: Igen, a szürke a macerásabb. Elvileg létezett (EPC szerint) abból is elektromos ablakemelős, de én még csak képen láttam olyat (és abban se vagyok biztos, hogy nem utólag faragták bele), kb. a fehér hollóval vetekedhet a gyakorisága. A vakdugót a mérete miatt írtam le, zotya nem emlékezett rá a múltkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Zacsipacsi! :lol: Bevállalod?? Majd én pacsizom a zacsidat, jó??? <_< Ha szépen megkérlek "lepacsiznál " nekem egy elektromos ablakemelő szettet tokkal vonóval? :lol: Aztán, ha eljutok, talin beszerelitek, jó! :lol: :lol: Most ezt vettem a fejembe, de nálunk nincs sehol ilyen, F Astrával is ritkán találkozom. A bontóban, ahol tegnap voltam, egy Astra sem volt a sok száz autó(maradvány) között. Megkérdezhetem, de sztem kb 15 ezerbe lesz, emelők, kapcsolók. Feltéve, ha van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Megkérdezhetem, de sztem kb 15 ezerbe lesz, emelők, kapcsolók. Feltéve, ha van. :lol: Csak 15, első-hátsó? Hmmm.... <_< Lehet kérek egyet Karácsonyra, hamár az SE-mocit nem kaptam meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Neked már a fekete fajta a műszerfalad? Mert javaslom akkor ajtókárpittal együtt vedd meg a szettet, sok barkácsolástól kíméled meg magad (ill. Karcsit) <_< Ha maga a kárpit nem is egyezik meg a Tiéddel, legalább a fogantyúrészt fel tudod használni, amibe a kapcsoló megy. A tekerők helyére meg 3/4"-os csőhöz való vakdugó megfelel :lol: Akinek van egy 8-as furója és szabad 10 perce,simán berakja a régi kárpitba is.Paja is és én is úgy csináltam meg anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Bevállalod?? Majd én pacsizom a zacsidat, jó??? <_< Na de cicafiúúú... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Akinek van egy 8-as furója és szabad 10 perce,simán berakja a régi kárpitba is.Paja is és én is úgy csináltam meg anno... Lehet béna vagyok, de nekem több volt mint 10perc, és egy 8-as fúró. Szike, reszelő, vasfűrészlap.......stb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Lehet béna vagyok, de nekem több volt mint 10perc, és egy 8-as fúró. Szike, reszelő, vasfűrészlap.......stb. <_< Jah igen,erőből kell csinálni,nem kell kimélni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Jah igen,erőből kell csinálni,nem kell kimélni. :lol: Valahol van egy fejszém.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Jah igen,erőből kell csinálni,nem kell kimélni. :lol: Ereje még csak-csak. Na de bátorsága. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts