opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 :) :D :lol: Bele kell vágni egy C20XE-t, aztán élvezni az életet... Hátul be kell rendezni egy hálószobát, a magasított tető a pózok kiterjesztését jól lehetővé teszi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 :) :D :lol: Bele kell vágni egy C20XE-t, aztán élvezni az életet... Hátul be kell rendezni egy hálószobát, a magasított tető a pózok kiterjesztését jól lehetővé teszi... :lol: Vagy egy dtl-t oszt irány a világ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 A január 30-i kérdésemre most megadom a választ (a caravan és az ötajtós hátsó üléstámlájáról): Nem egyforma! Tehát opel16v-nek igaza volt már megint - sajnos! :) (Mivel nem sikerült az akció - túl költséges lett volna) Eltérések: 1. Ötajtósnál csak egy ponton reteszelődik; a támla hátoldalán, míg a caravan-nál a két támla közötti részen is, ahol a padlólemezhez vannak rögzítve. 2. A caravan-nál a lemez kialakítása is merevebb Szóval nem lehet csak úgy hipp-hopp kicserélni a kettőt, hacsak nem kárpitos, lakatos és esetleg esztergályos is egyben az illető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 A január 30-i kérdésemre most megadom a választ (a caravan és az ötajtós hátsó üléstámlájáról): Nem egyforma! Tehát opel16v-nek igaza volt már megint - sajnos! :D (Mivel nem sikerült az akció - túl költséges lett volna) Eltérések: 1. Ötajtósnál csak egy ponton reteszelődik; a támla hátoldalán, míg a caravan-nál a két támla közötti részen is, ahol a padlólemezhez vannak rögzítve. 2. A caravan-nál a lemez kialakítása is merevebb Szóval nem lehet csak úgy hipp-hopp kicserélni a kettőt, hacsak nem kárpitos, lakatos és esetleg esztergályos is egyben az illető. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Köszi az együttérzést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Na ma megleltem a hibat a gepemen!A katalizator mogott van egy illesztes,csavaros,rugoval,pontos nevet nem tudom,de az ott levo tomites van eltorve,elegve a rohadt pincegarazs miatt! Minden le/felallas alatt hozzaer vagy a katalizator,vagy a kozepso dob a betonhoz,es megnyomja az egesz kipufogo rendszert,igy az illesztes megtorik. Hetfon elviszem kipufogoshoz,remelem nem lesz draga! A legnagyobb baj,hogy a hovedolemez,ami a dob,katalizator alatt van HIANYZIK!Valoszinuleg nemreg,az elozo tulajnal,csereltek a komplett rendszert(allapotabol kovetkezik),es vagy kimaradt,vagy a szerelo lenyulta! :evil: Ezt be kell szereznem,+ alulrol feltunt,hogy a genratorekszijtarcsat is cserelni kell!Ebbol gyarit vagy jo az utangyartott is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Gyöngyházmetált lehet javítani vagy csak komplett elemet fényezni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Nem tudom jo helyen kerdezem-e,de vegulis karosszeriahoz tartozik! Ti milyen wax-ot,polirozott ajanlotok? Ki milyet hasznal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Turtle Wax ! szerintem nagyon zsiir... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Turtle Wax ! szerintem nagyon zsiir... Szintén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Én is erre esküszöm, bár legutóbb kipróbáltam egy winns-et is, de nem voltam vele megelégedve.Két mosás után már nemmaradt meg cseppekben a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Skacik! A sárvédő(bal első) csak csavarozva van vagy hegesztve is ? Könnyű levenni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Skacik! A sárvédő(bal első) csak csavarozva van vagy hegesztve is ? Könnyű levenni ? Csak csavarozva. Nemrég cseréltem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 mijjen árban volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Az új ára 5k körül van.Én bontottat vettem 2,5K -ért. Melyik kell? Tudok eladót,igaz Fehérváron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 bal-jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A jobbos sérült. a balos oké volt.Metálkék színü a cucc.Kell a srác száma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 sztem megprószálom első körben megoldani berkeken belül, ha nem mejen szólok! és THX :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ti milyen wax-ot,polirozott ajanlotok? Ki milyet hasznal? Kövezzetek meg, de ellentétben az előttem szólókkal, én nem rajongok a teknőcös márkáért. Én eddíg két hihetetlenül profi márkával találkoztam, az egyik a [url=http://www.farecla.com/index.htm]Farécla. Drágák, de - nálunk legalábbis - lehet kimérve is kapni őket, és ezek tényleg políroznak! Különböző szemcseméretek vannak, hogy akár a gépi mosó karcait is el lehessen tüntetni, aztán felfényesíteni. A házi használatra készült pasztákban kevés a csiszolószemcse, és tele vannak viasszal, ami kitölti a karcokat, de kijön a mosással. A profi paszták viszont alig tartalmaznak viaszt, inkább különböző méretű szemcséket, amik kicsiszolják a karcokat. Nem árt velük vigyázni, mert könnyen alapozóig lehet csiszolni velük a festést az éleknél! A másik fontos dolog, hogy a benzinkutas pasztákban rengeteg szilikon van, ami megragad a festék pórusaiban, és utána egy nagy szívás fényezni! Itt egy kis olvasnivaló a [url=http://www.ezermester2000.hu/2004/05/polirozas.htm]polírozásról, aztán sok sikert! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ugyan én meg soha nem használtam mást, de nekem kifejezetten tetszik az, hogy sok viasz van benne és nem csiszol annyira... ugyanis tavasztól őszig én elég sűrűn használom, ezért nem lenne jó, ha pár év múlva már nem maradna festék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Csak csavarozva. Nemrég cseréltem én is. És könnyű levenni ? Akkor csak azt viszem el lakatoshoz ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 A jobbos sérült. a balos oké volt.Metálkék színü a cucc.Kell a srác száma? Csak nem a Simon Peti az ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Csak nem a Simon Peti az ? :) De ő az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Ha érdekel valakit, van a METABOND-nak is polírozópasztája: http://www.opel16v.hu/metabond/metabond.htm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Gabi! Mi ez az új szponzornyomjukmeghogycsakúgy...dolog? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts