Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Karosszéria

gsi.tamás

Recommended Posts

Ennek a piros ropinak van hatása is? <_<

+10le

amúgy mikor fekvön megyek át keresztbe kevésbé csavarodik érzésre a bódé..kanyarba másra koncentrálok, de ha nem mondják meg h berakták vagy nem rakták be, akkor nem feltűnő a difi.

viszont ha kap az egyik torony egy pofont mondjuk egy kisebb kamiontól akkor tuti elmegy a másik is...

Megosztás:

+10le

amúgy mikor fekvön megyek át keresztbe kevésbé csavarodik érzésre a bódé..kanyarba másra koncentrálok, de ha nem mondják meg h berakták vagy nem rakták be, akkor nem feltűnő a difi.

viszont ha kap az egyik torony egy pofont mondjuk egy kisebb kamiontól akkor tuti elmegy a másik is...

az a helyzet, hogy elmegy az merevítő nélkül is.

a szervízbe sok kocsit javítottunk, ez miatt, és ha kapott egy pofont, mégcsak nem is kamiontól, akkor is elment mindnem a másikoldlaa is szóval pad, húzás.

Megosztás:

az a helyzet, hogy elmegy az merevítő nélkül is.

a szervízbe sok kocsit javítottunk, ez miatt, és ha kapott egy pofont, mégcsak nem is kamiontól, akkor is elment mindnem a másikoldlaa is szóval pad, húzás.

Cáfolom!

Dezső pofánverésekor készült pont a toronymerevítő az astrába és emiatt nem fejeztem be.

Csak a balos nyulványom ment el,a jobbos halál pontos,a motortartók engedtek.

Megosztás:

Cáfolom!

Dezső pofánverésekor készült pont a toronymerevítő az astrába és emiatt nem fejeztem be.

Csak a balos nyulványom ment el,a jobbos halál pontos,a motortartók engedtek.

akkor neked jó dolgod van

amit én láttam pofon után mind ment a padra.

mondjuk neked nem is kapott akkorát...

amiket én láttam A oszlop csere...

meg első negyed cserés is volt némeik.

ha akkorát kapott volna a dezső is, akkor a mocitartók nem játszották volna ki.

meddig jutottál a dezsőféle merevítővel?

nem azt mondom, hogy nem nyomja el egy merevítő, de vmi könnyítést kreálni kellene bele, ami nagyobb erőhatásra összecsuklana...

egy két helyen átfúrni a csövet??

bevágni??

Megosztás:

akkor neked jó dolgod van

amit én láttam pofon után mind ment a padra.

mondjuk neked nem is kapott akkorát...

amiket én láttam A oszlop csere...

meg első negyed cserés is volt némeik.

ha akkorát kapott volna a dezső is, akkor a mocitartók nem játszották volna ki.

meddig jutottál a dezsőféle merevítővel?

nem azt mondom, hogy nem nyomja el egy merevítő, de vmi könnyítést kreálni kellene bele, ami nagyobb erőhatásra összecsuklana...

egy két helyen átfúrni a csövet??

bevágni??

Sajnos nem találom a gólyaláb fényképét,de nekem az vette fel az ütés erejét legfőképp,a lengéscsillapító szára olyan volt,mint a kifli.

Az enyém is járt padon,de csak a balos nyulvány ment arrébb,a nyúlvány tövénél lévő szigetelő meg is repedt.Eladásnál az első amit megnézek bármelyik astrán,jól mutatja volt-e rongyolva az eleje.

A tornyon ülő karikák kész vannak,de az összekötő csövet már nem heggesztettem fel.Talán megnézem jó-e esetleg a corsára...

Megosztás:

Sajnos nem találom a gólyaláb fényképét,de nekem az vette fel az ütés erejét legfőképp,a lengéscsillapító szára olyan volt,mint a kifli.

Az enyém is járt padon,de csak a balos nyulvány ment arrébb,a nyúlvány tövénél lévő szigetelő meg is repedt.Eladásnál az első amit megnézek bármelyik astrán,jól mutatja volt-e rongyolva az eleje.

A tornyon ülő karikák kész vannak,de az összekötő csövet már nem heggesztettem fel.Talán megnézem jó-e esetleg a corsára...

most itt a kenésre gondolsz?? vagy milyen szigetelés??

mert az illesztésekbél, nyulványok tövében van ilyen kenés

erre gondolsz?

a karika milyen vastagságú?

Megosztás:

jah <_<

én egy gyári merevítőt láttam egyszer egy renault 19ben

komoly volt

egy 4szögletes zárt szelvény fulra egyenesen

ennyi :lol:

mondjuk ha hely van, akkor tuti ez a legjobb megoldás..

de ez a kanyar ütéskor még jól is jöhet, mert hamarabb becsuklik.

Megosztás:

most itt a kenésre gondolsz?? vagy milyen szigetelés??

mert az illesztésekbél, nyulványok tövében van ilyen kenés

erre gondolsz?

a karika milyen vastagságú?

Kemény,gitt szerű anyaggal van átkenve,az reped meg ha a nyulvány elmozdul.

4-es lemezből van.Flexxel vágtam ki formára.

Megosztás:

Kemény,gitt szerű anyaggal van átkenve,az reped meg ha a nyulvány elmozdul.

4-es lemezből van.Flexxel vágtam ki formára.

aha akkor oké én is arra gondoltam.

flexel a közepét is?

hát te komolyan flexmen vagy akkor <_<

bár a külsejét se semmi egy 4es lemeznek flexel levágni.

asszem én elviszem esztergáltatni majd a cuccot.

Megosztás:

aha akkor oké én is arra gondoltam.

flexel a közepét is?

hát te komolyan flexmen vagy akkor <_<

bár a külsejét se semmi egy 4es lemeznek flexel levágni.

asszem én elviszem esztergáltatni majd a cuccot.

Lehet flexxel is,csak tudni kell bánni vele.

Eszterga felejtős eme célra,inkább vizes vágó lenne jobb...

Megosztás:

Lehet flexxel is,csak tudni kell bánni vele.

Eszterga felejtős eme célra,inkább vizes vágó lenne jobb...

elég sokat flexelek én is... de az a lyuk nem egy hatalmas ott... bele se fér a flexkorong... csak a széle, akkor hegedűlhettél vele egy ideig.

esztergálás miért felejtős?

küldő befogás, és belső kivágás...

legalábbis ezt gondoltam ki a buta fejemmel.

Megosztás:

Segítsééég!

Jobb hátsó (gyári) központi záram becsukva maradt. Ott most se ki, se be. A lezáró gombot nem tudom kézzel felhúzni. Mit lehet tenni? Ajtókárpit le a becsukott ajtónál? <_<

egy kis kampós drótot ledugsz a gomb mellett és felhúzod azzal.

Megosztás:

Segítsééég!

Jobb hátsó (gyári) központi záram becsukva maradt. Ott most se ki, se be. A lezáró gombot nem tudom kézzel felhúzni. Mit lehet tenni? Ajtókárpit le a becsukott ajtónál? :lol:

A gombot tudtommal le lehet húzni a fém pöcökről, amire rá van ültetve, de aztán lehet nem, ha van pereme belül. Egyébként annyira tudtommal enged a kárpit, hogy ki tudd feszegetni annyira, hogy hozzáférjél a zárszerkezethez. Legalábbis nekem a bal elsőnél mozog a kárpittal együtt a gomb is... <_<

Megosztás:

A gombot tudtommal le lehet húzni a fém pöcökről, amire rá van ültetve, de aztán lehet nem, ha van pereme belül. Egyébként annyira tudtommal enged a kárpit, hogy ki tudd feszegetni annyira, hogy hozzáférjél a zárszerkezethez. Legalábbis nekem a bal elsőnél mozog a kárpittal együtt a gomb is... <_<

mondom drót bedug kampóval a végén, és azzal fel lehet húzni. :lol:

mikor kicsuktam magam pesten, akkor is így nyitottam ki :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.