spzoli Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Azzal? <_< Akkora kerékkel úgy gyorsulhat mint egy fenyőfa. :lol: :lol: Meg aztán kéne oda motor is. :lol: ez így van 18assal semmit se ment...16ossal egész elfogadható :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 a mocikitámasztós gáztelós mestereket kérdezném van két db gáztelóm, de ezek sajna tökre különbözőek. egyik 55cm , másik 43cm kinyujtva zárva pedig 32 és 25cmesek. kérdés abból adódik, hogy vajon egy is megtartja e nyitva a mocitetőt, régebben vki írta is, hogy egy is elegendő, de ne memlékszem már. a kisebbikre 340N van írva,a nagyobbikról lekopott sajna :S de anagyobbik renault laguna 2esnek tartotta a csomiajtót párban. hétvégén kipróbáltam, nekem a csomiajtót egy gyári 8 évesen nem tartja meg, de Dáwidnak a caravan csomiajtaját megtartja egy is..... aki csinálta már az mondjon már vmit erre. jaaaa és a mocitetőnek a zsanérjába mekkora csavar van??? ahol a mocitető van becsavarozva. 5 ös vagy 6os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 a mocikitámasztós gáztelós mestereket kérdezném van két db gáztelóm, de ezek sajna tökre különbözőek. egyik 55cm , másik 43cm kinyujtva zárva pedig 32 és 25cmesek. kérdés abból adódik, hogy vajon egy is megtartja e nyitva a mocitetőt, régebben vki írta is, hogy egy is elegendő, de ne memlékszem már. a kisebbikre 340N van írva,a nagyobbikról lekopott sajna :S de anagyobbik renault laguna 2esnek tartotta a csomiajtót párban. hétvégén kipróbáltam, nekem a csomiajtót egy gyári 8 évesen nem tartja meg, de Dáwidnak a caravan csomiajtaját megtartja egy is..... aki csinálta már az mondjon már vmit erre. jaaaa és a mocitetőnek a zsanérjába mekkora csavar van??? ahol a mocitető van becsavarozva. 5 ös vagy 6os? Nekem is már egy tartja meg a csomiajtót, igaz, önállóan már nem tud kinyílni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 a mocikitámasztós gáztelós mestereket kérdezném van két db gáztelóm, de ezek sajna tökre különbözőek. egyik 55cm , másik 43cm kinyujtva zárva pedig 32 és 25cmesek. kérdés abból adódik, hogy vajon egy is megtartja e nyitva a mocitetőt, régebben vki írta is, hogy egy is elegendő, de ne memlékszem már. a kisebbikre 340N van írva,a nagyobbikról lekopott sajna :S de anagyobbik renault laguna 2esnek tartotta a csomiajtót párban. hétvégén kipróbáltam, nekem a csomiajtót egy gyári 8 évesen nem tartja meg, de Dáwidnak a caravan csomiajtaját megtartja egy is..... aki csinálta már az mondjon már vmit erre. jaaaa és a mocitetőnek a zsanérjába mekkora csavar van??? ahol a mocitető van becsavarozva. 5 ös vagy 6os? Én nem tennék egyet, még ha meg is tartja, hülyén nézne ki. A zsanérból meg tekerd ki a csavart, és meglátod. <_< A fejméretéből nem lehet következtetni? Amgy mit számít, hogy mekkora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Én nem tennék egyet, még ha meg is tartja, hülyén nézne ki. A zsanérból meg tekerd ki a csavart, és meglátod. <_< A fejméretéből nem lehet következtetni? Amgy mit számít, hogy mekkora? hát ha lenne kettő egyforma én se tennék egyet, de nincs.... ha nem musz akkor nem csavarnám addig ki, amíg nincs meg a mefelelő faudi fej. egyébként ilyenek: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=a6d90661d...&aid=150222 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 M6-os,kadett gáztelók jók hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 M6-os,kadett gáztelók jók hozzá. köszi és szerinted egy képes megtartani a mocitetőt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 köszi és szerinted egy képes megtartani a mocitetőt??? Igen,csak kérdés,hogy mennyire erős és ha elég erős,mennyire vetemedik meg tőle a mocitető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Igen,csak kérdés,hogy mennyire erős és ha elég erős,mennyire vetemedik meg tőle a mocitető. ha sikerül kerítenem m6os faudit, akkor kettőt veszek...és amint módomban áll veszek kedettos gáztelót 2db-ot.. mennyi lehet párban kb? kipróbálom, hogy a kicsivel hogy néz ki, mennyire záródik nehezen, hátha jó lesz mikor már kinyílt teljesen akkor nem gond, hogy csak egyoldalon támasztja, csak amikor nyílik, meg mikor zárom le. vagy akkor is gáz, hogy csak egyoldalon van, mikor már csak támasztani kell?? gyárilag is csak egyik oldal támasztott, de az e tetjén, úgy nem csavarodik annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Kérdezz rá Gepárd Pistára pü-ben,neki az van az astrában,ő tud róla nyilatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Kérdezz rá Gepárd Pistára pü-ben,neki az van az astrában,ő tud róla nyilatkozni. ja tényleg ő írt róla régebben... és ő írta, az egy darabos verziót is. hétfőn úgyis érdeklődnöm kell az alkatrészestől, akkor már megkérdezem ezt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 ja tényleg ő írt róla régebben... és ő írta, az egy darabos verziót is. hétfőn úgyis érdeklődnöm kell az alkatrészestől, akkor már megkérdezem ezt is. Utángyári 4200Ft-tól van /db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Utángyári 4200Ft-tól van /db. hát az még nekem is 5-6 ezer lenne a kettő. ez most megengedhetettlen :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 hát az még nekem is 5-6 ezer lenne a kettő. ez most megengedhetettlen :S Én a Unix-ban vettem az astrához valót egy párat 7 ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Én a Unix-ban vettem az astrához valót egy párat 7 ezerért. A hátsó, ötödik ajtóra valókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 A hátsó, ötödik ajtóra valókat? Igen, de az már 2 éve volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Igen, de az már 2 éve volt. Akkor ezek szerint azok simán jók a motorháztetőhöz is. Semmi mókolás? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Akkor ezek szerint azok simán jók a motorháztetőhöz is. Semmi mókolás? <_< Az astráé hosszú oda. Azért szokták a kadettéval szerelni a motorháztetőt. Ebként most néztem a bárdi oldalát is, ott 3100 egy 410N-os, asszem 55 centis, a kadetthez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 A hátsó, ötödik ajtóra valókat? nem neki az első ajtók is azzal nyílnak <_< lambódóóór Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nem neki az első ajtók is azzal nyílnak :lol: lambódóóór Azért fogalmaztam úgy hogy egyértelmű legyen hogy ő mire vette, az 5.ajtóra vagy a motortértetőre. :lol: :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Azért fogalmaztam úgy hogy egyértelmű legyen hogy ő mire vette, az 5.ajtóra vagy a motortértetőre. :lol: :lol: :lol: <_< jólvan naaaaaa :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hali! Ma utánajártam egy régi dolognak ami aggasztott: az első üléssínek és a rögzítő csavarok rozsdásodtak, de nedvesség nyomát nem láttam, alulról sem látszott nyoma rozsdának, az alvázvédő sérülésmentesnek tűnt. Azonban, mikor felszedtem a padlószőnyeget a következő látvány tárult elém miután felszedtem minden borítást: Durván rozsdás a lemez a padló mélyedéseiben, az ülés alatt levő keresztmerevítő alsó része teljesen elrohadt, alatta a padlólemez átrohadt, ott csak az alvázvédő réteg van már, meg vagy fél centi rozsda: Az anyósülés felől kicsit jobb a helyzet, ott nem lyukadt át a lemez, de az csupa rozsda: Állt benne a víz, a szivacsos szigetelő anyag csurom vizes volt, még a tűzfalon levő is felszívta. A padlón levőn látszik, hogy többször vízben állt: Arra jutottam, hogy a padlón levő gumidugós lyukakon tudott behatolni a víz, némelyik nagyon laza, és hol máshol jött volna?! Ezeket most szilikonnal leragasztottam, ott több nem jön be, de ez elég aggasztó alattomos módja a rohadásnak, ha nem foglalkozok vele, addig fel se tűnik míg át nem vált Frédi Béni módba a kocsi. Egyetlen jel a rozsdás ülés rögzítő csavar, amit nem könnyű kiszúrni. Nem is tudom mi legyen most vele, lehet ilyen javító elemet kapni? Sztem bontóból kell majd hasítani vmi jobb padlót. Gondolom nem két forint lesz a lakatos munka. Korosabb kocsiknál sztem megéri benézni a szőnyeg alá, hogy idejében meg lehessen fogni a rohadást! kepfeltoltes.hu-s képeket linkeltem be, nme tudom miért nem jelentek meg, de betezsem hivatkozásként is: padló szivacs bal első padló keresztartó alatti rész jobb padló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hali! Ma utánajártam egy régi dolognak ami aggasztott: az első üléssínek és a rögzítő csavarok rozsdásodtak, de nedvesség nyomát nem láttam, alulról sem látszott nyoma rozsdának, az alvázvédő sérülésmentesnek tűnt. Azonban, mikor felszedtem a padlószőnyeget a következő látvány tárult elém miután felszedtem minden borítást: Durván rozsdás a lemez a padló mélyedéseiben, az ülés alatt levő keresztmerevítő alsó része teljesen elrohadt, alatta a padlólemez átrohadt, ott csak az alvázvédő réteg van már, meg vagy fél centi rozsda: Az anyósülés felől kicsit jobb a helyzet, ott nem lyukadt át a lemez, de az csupa rozsda: Állt benne a víz, a szivacsos szigetelő anyag csurom vizes volt, még a tűzfalon levő is felszívta. A padlón levőn látszik, hogy többször vízben állt: Arra jutottam, hogy a padlón levő gumidugós lyukakon tudott behatolni a víz, némelyik nagyon laza, és hol máshol jött volna?! Ezeket most szilikonnal leragasztottam, ott több nem jön be, de ez elég aggasztó alattomos módja a rohadásnak, ha nem foglalkozok vele, addig fel se tűnik míg át nem vált Frédi Béni módba a kocsi. Egyetlen jel a rozsdás ülés rögzítő csavar, amit nem könnyű kiszúrni. Nem is tudom mi legyen most vele, lehet ilyen javító elemet kapni? Sztem bontóból kell majd hasítani vmi jobb padlót. Gondolom nem két forint lesz a lakatos munka. Korosabb kocsiknál sztem megéri benézni a szőnyeg alá, hogy idejében meg lehessen fogni a rohadást! vmit nem jól csinálsz, mert egy képet se lehet megnyitni nemsokára átpakolom az rca kábelomat, és az a küszöbnél fut, na meg a kézifékkel is akarok vmit alkotni, szóval mind a két küszöböm borítása fel lesz szedve. akkor már alákukkantok a szőnyegnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hali! Ma utánajártam egy régi dolognak ami aggasztott: az első üléssínek és a rögzítő csavarok rozsdásodtak, de nedvesség nyomát nem láttam, alulról sem látszott nyoma rozsdának, az alvázvédő sérülésmentesnek tűnt. Azonban, mikor felszedtem a padlószőnyeget a következő látvány tárult elém miután felszedtem minden borítást: Durván rozsdás a lemez a padló mélyedéseiben, az ülés alatt levő keresztmerevítő alsó része teljesen elrohadt, alatta a padlólemez átrohadt, ott csak az alvázvédő réteg van már, meg vagy fél centi rozsda: Az anyósülés felől kicsit jobb a helyzet, ott nem lyukadt át a lemez, de az csupa rozsda: Állt benne a víz, a szivacsos szigetelő anyag csurom vizes volt, még a tűzfalon levő is felszívta. A padlón levőn látszik, hogy többször vízben állt: Arra jutottam, hogy a padlón levő gumidugós lyukakon tudott behatolni a víz, némelyik nagyon laza, és hol máshol jött volna?! Ezeket most szilikonnal leragasztottam, ott több nem jön be, de ez elég aggasztó alattomos módja a rohadásnak, ha nem foglalkozok vele, addig fel se tűnik míg át nem vált Frédi Béni módba a kocsi. Egyetlen jel a rozsdás ülés rögzítő csavar, amit nem könnyű kiszúrni. Nem is tudom mi legyen most vele, lehet ilyen javító elemet kapni? Sztem bontóból kell majd hasítani vmi jobb padlót. Gondolom nem két forint lesz a lakatos munka. Korosabb kocsiknál sztem megéri benézni a szőnyeg alá, hogy idejében meg lehessen fogni a rohadást! kepfeltoltes.hu-s képeket linkeltem be, nme tudom miért nem jelentek meg, de betezsem hivatkozásként is: padló szivacs bal első padló keresztartó alatti rész jobb padló vedd ki a view részt a képlinkből és akkor jó lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 elég komoly képek <_< a furcsa, az, hogy... a dugó környékén nincs baja a lemeznek legalábbis nem mindegyiknél. hamarosan megkukkantom én is a miénket, nem szeretnék így járni, és ha ott járok, be is kenem alvázvédővel. ehhez az egész ülést kivetted igaz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts