mörfi Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Azt tudja valaki, hogy az ötajtósban és a caravanban ugyanolyanok-e a hátsó ülések :?: Miben mesterkedsz :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Miben mesterkedsz :?: :arrow: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Tudtommal nem egyforma a rögzítési pontja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Nehogymá!! :shock: :) Kedden kiderül! (Szabyka tudhat valamit!) (mörfi! Semmi különös, csak egyszerűen ki akarom cserélni.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Majd rájöttök akkor holnap Ti is, hogy nem is olyan egyszerű azt a hátsó űlést kijátszani. :) Nekem úgy bele volt rohadva a csavarja a kaszniba, hogy úgy kellett kiflexelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Nehogymá!! :shock: :) Kedden kiderül! (Szabyka tudhat valamit!) (mörfi! Semmi különös, csak egyszerűen ki akarom cserélni.) Télleg van esély, hogy bele van rohadva a csavar, ezért cseréltem Én csak huzatot + szivacsot ... De ahogy mondtam tennap megtudod csinyáni, ha ügyes vagy! Ha meg nem egyűssz hétvégén oszt megoperáljuk :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ha minden jól megy, akkor csak a támlákat cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ha minden jól megy, akkor csak a támlákat cserélem. Sok sikert! :!: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ha minden jól megy, akkor csak a támlákat cserélem. egyforma a huzat mákod van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Majd rájöttök akkor holnap Ti is, hogy nem is olyan egyszerű azt a hátsó űlést kijátszani. :D Nekem úgy bele volt rohadva a csavarja a kaszniba, hogy úgy kellett kiflexelni. :lol: Nekem csak a keresztartó csavarokkal volt gondom. Olyan erősen voltak meghúzva, hogy amivel csavartam a nyelén a fogó előbb fordult el, mint maga a csavar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Tudja-e valaki, hogy az 5 és a 4 ajtós astra ajtókárpitja között van-e méretbeli különbség? És ha nincs akkor megér-e a 4 darab fekete plüss 10.000- HUF-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Mivel a padlólemezük ugyanaz (csak a 4-ajtóshoz hozzá van hegesztve a csomitartó vége) ezért szerintem nem különböznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Tudja-e valaki, hogy az 5 és a 4 ajtós astra ajtókárpitja között van-e méretbeli különbség? És ha nincs akkor megér-e a 4 darab fekete plüss 10.000- HUF-ot. Szvsz nincs különbség ... Én 7e ért vettem a fekete plüsst :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Kösz az infókat, majd alkudozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Kösz az infókat, majd alkudozom. Alkura fel Cartárs :) Elektronyos ablakos a pluss ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 jaja :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Az volna a kérdés, hogy vajon a GSI Astra első-hátsó lökhárítója rámegy-e a TD (isuzu) Astrára is, avagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 sztem rámegy. miért ne menne rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Emlékeim szerint beszéltünk már itt róla, hogy ha 5 v. 3 ajtós, akkor csont nélkül.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Na ehhez mit szoltok ? http://www.apronet.hu/kepek/3483146.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Na ehhez mit szoltok ? http://www.apronet.hu/kepek/3483146.jpg Miért nem vessz az ilyen igazi ló szállítót :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Na ehhez mit szoltok ? http://www.apronet.hu/kepek/3483146.jpg :shock: Turistabusz? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 azt néztem pár nappal ezelött, hogy annak a vasnak nem kicsit ül a popsija... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 azt néztem pár nappal ezelött, hogy annak a vasnak nem kicsit ül a popsija... Ezt írj az autóról : Speciálisan Németországban gyártott Opel Astra Karaván- panoráma 94. évj. 1. 4i motor betegszállításra vizsgáztatva. Forgalmiba bevezetve ! 4. szem szgk. alkalmas kerekesszékes mozgáskorlátozottak szállítására biztonságosan rögzítve biztonsági ővvel. Elektromos kerekesszéket is ! 500 kg- ig terhelhető. Hidraulikusan a padlószint süllyeszthető begurulás könnyítése véget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Hidraulikusan a padlószint süllyeszthető begurulás könnyítése véget Magyarul minél lejjebb sűllyeszted annál hamarabb ideges leszel! :twisted: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts