knight Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Azért a gyöngyház-metál festék pl. sokkal drágább, mint a sima: asszem 12e egy liter, de persze egy sárvédőhöz elég pár deci is, szal a festék mondjuk legyen max. 5e Szal így is sok a 30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 A sárvédőn lévő 7 centis koptatócsík 3500 volt! :D + 850 a ragasztó! :lol: Nemtom hol éltek! :) Mondjuk ha nekem kellett volna kifizetnem, akkor lehet hogy agyvérzést kaptam volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Egyik ismerősnek 1-2 éve 24 ből kijött a sárvédő meg az index !!! jah és gyöngyház-metál festékkel. S mindez úgy, hogy tényleg profin fényezték le neki, valóban nincs különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 opel16v a rolandnak van vmi karosszériás haverja, aki neki kalapálja az ott lévő roncsait, nem ismered véletlenül??? vagy hogy jól dolgozik-e? bár a roli azt mondta, hogy jól..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Ha a Roli mondja, akkor jól. :D És ahogy ismerem őt, az ára is meglepően jól fog alakulni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 eltaláltad 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZZoli Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Köszi mindenkinek az infókat. Szal azt szűrtem le, hogy ha nem is a legolcsóbb, de nagyon nincs elszállva. Persze utánajárással biztos ki lehetne akár jóval olcsóbban is hozni. De ami utánajárás lenne (idő, benzin stb.) már nem biztos, hogy olyan nagy megtakarítás lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrataxi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 sziasztok, tud valaki tippet adni, hol lehet az ajtó kilincsbe rugót venni. (97-es astra caraván) taxi volt a kedvencem és hát igencsak meggyengült a jobb hátsó ajtóban. A csergönél érdeklődtem, azt mondták hogy csak kilincsel kompletten lehet kapni. előre is kössz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 tud valaki tippet adni, hol lehet az ajtó kilincsbe rugót venni. (97-es astra caraván) taxi volt a kedvencem és hát igencsak meggyengült a jobb hátsó ajtóban. A csergönél érdeklődtem, azt mondták hogy csak kilincsel kompletten lehet kapni. félek igazuk lesz, a multkor is keresett vki :? lehet hogy lehetne bontóban szerezni, de a kérdés megéri e utánnajráni, telefonálgatni és aztán megőszülni a beszerelésben.....mennyit kérnek a komplett kilincsért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 félek igazuk lesz, a multkor is keresett vki :? lehet hogy lehetne bontóban szerezni, de a kérdés megéri e utánnajráni, telefonálgatni és aztán megőszülni a beszerelésben.....mennyit kérnek a komplett kilincsért?Mintha Tápiószecső érdeklődött volna iránta, de ő sem kapott. Aztán úgy emlékszem, a régi rugót hajtotta a célnak megfelelő alakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Aztán úgy emlékszem, a régi rugót hajtotta a célnak megfelelő alakra. akinek ennyi ideje és fölös hajszála van annak hajrá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Igen, én voltam aki keresett. Bontóban azt mondták hogy csak kilinccsel együtt adnak. Ami igaz hogy csak 1000huf (hátsó), de azt kicsit sokallom egy rugóért, meg hova rakjam a maradék kilincset. Amúgyis gyűlik már a kacat. :) És mondta a manus hogy egyik bontóban sem lesz. Sőt autósboltban sem lehet kapni. 2-3-ban voltam de csak hasonló sem volt. :D Szóval ha az ember rugót akar cserélni akkor mindenképp ki kell szedni a kilincset és még szét is kell kapni egy kicsit. A szétszedés annyi hogy a rudat kihúzod (ütöd) amíg a rugót ki nem tudod szedni. Valószínűleg a rugó nem pont félbe tört hanem csak az egyik fül szállt le róla. A gyári rugó 3-4 mentből áll. Így jó eséllyel lehet csinálni egyel kevesebből álló rugót. Persze nekem is elment rá 10-20 percem, de azt mondom megérte. Azóta működik. Viszont nem árt ha van egy minta, mert akkor megtudod hogy a fülek milyen szögben vannak egymáshoz alaphelyzetben. Ha mintád van akkor viszont lehet keresni valami rugós emberkét is aki meghajlítja neked. Én nem kerestem de állítólag pesten több is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 de látod, elmentél 2-3 autosboltba, bontoba, telefonálgattál, utánnajártál jo sokat tököltél vele...lehet hogy többe került mint egy ezres nem? na de ne offoljunk többet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 de látod, elmentél 2-3 autosboltba, bontoba, telefonálgattál, utánnajártál jo sokat tököltél vele...lehet hogy többe került mint egy ezres nem? na de ne offoljunk többet Szerintem ez nem off. Még mindig a rugóról van szó ami karosszéria témakör. Szóval nem telefonálgattam, 1 bontóba mentem nem csak ezért, és a 2-3 autósbolt útba esett. Máskülönben a haveroknál érdeklődtem. De tegyük fel hogy megvettem volna, és eltörik megint, meg a másik is, és újra... Rugó nélküli kilincskereskedést nyissak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 De hogy legyen kicsit más téma is. Miért lötyög az ülés a konzolban? Valami ki van kopva? Vagy gyárilag ilyen? Lehet valamit csinálni vele új ülések beszerzésén kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrataxi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 köszi a tippeket! aztszem megyek a bontóba ja meg a motor részlegbe valószínű hengerfejes a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Tsz! Maga a konzol lötyög, nem az űlés rajta. Sajnos ez ilyen gyenge gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Tsz! Maga a konzol lötyög, nem az űlés rajta. Sajnos ez ilyen gyenge gyárilag. Igazad van hülyén fogalmaztam. Szóval a sínben lötyög ami benne van. :) De igaz ez mind a konzolhoz tartozik. Akkor nincs is megoldás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Szerintem nincs, ha mozgatni is akarod előre-hátra. Mert ha nem, akkor lehet hegeszteni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 nem szretek cross-postolni de fontos lenne tudnom.... Vonóhorog. Hogyan (hol) és mennyiért szedik le? kb... Optimális esetben kell e utánna ujrafényezni vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Hívd fel Renzsot, ő profi ebben a témában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Sziasztok! Meg tudjátok nekem mondani, hogy egy 3ajtós F Astrához egy vezetőoldali kézi ablakemelő szerkezet milyen árban lehet (bontott és bolti is érdekel)? Vagy jó-e hozzá az 5 ajtósé is? Esetleg ki lehet-e cserélni csak a fogaslécet? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Részemről passz, de itt pl. érdeklődhetsz : www.opelbonto.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 nem szretek cross-postolni de fontos lenne tudnom.... csak ha hivatalos akarsz maradni, akkor ujra kell vizsgáztatni az autót ugytudom......... és a forgalmiból is ki jkell huzatni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Azt tudja valaki, hogy az ötajtósban és a caravanban ugyanolyanok-e a hátsó ülések :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts