Novy Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Opelboltban vettem pedig,de lehet márkakerben tudnak rendelni,mert szinte minden tipusban ugyanaz van. Én kombifogóval megfogtam és a fogót ütöttem felfele. na ez a gáz, hogy opel ilyen nincs errefelé. miskolcon, nyíregyházán van csak... majd megnézem pár helyen ami itt van Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ugye,hogy néha jobb a tapasztalt baromra hallgatni? ;) Pár száz forint és kb 2 perc kicserélni.Cikkszámát nem tudom,de ha cseréled csinálj képeket,GyIK-ba mehetne fel. Cikkszáma: 01 60 472, ára: 83Ft :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ára: 83Ft :lol: Te jóég! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Azért megnyugtató, hogy legalább egyvalamiben hasonlít a motorterünk: pont ugyanígy van eltörve az kitámasztó kis rögzítő füle az enyémben is. :lol: ;) Hámer nem kenyitek kenyőccsel! :lol: Én is kenyem mióta eccer eltört! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Cikkszáma: 01 60 472, ára: 83Ft :lol: 85-ből még visszakapsz 2-t! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Csinálok én neked akár mostani hétvégén is,most is ilyen kb. ;) Nekem nem a CS-s tuning jön be. Az öreg dízel szaki amikor meglátta kezet rázott velem,mert végre nem kellett könyékig turnia az olajsárban. Tudomén. Csak viccvót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Tudomén. Csak viccvót. :lol: Értem én a viccet,csak nem szeretem! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Értem én a viccet,csak nem szeretem! ;) :lol: :lol: Akkor legközelebb majd fapofával matekról vagy drámairodalomról beszélgetünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Akkor legközelebb majd fapofával matekról vagy drámairodalomról beszélgetünk. :lol: Én benne vagyok,de kiváncsi vagyok meddig bírod majd annyi marha között röhögés nélkül. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Opelboltban vettem pedig,de lehet márkakerben tudnak rendelni,mert szinte minden tipusban ugyanaz van. Én kombifogóval megfogtam és a fogót ütöttem felfele. Igen és ha már Gyik-be kerül a téma nekem meg vannak képeim az ajtót tartó 2 csapszeg cseréjéről, egybe lehetne venni a két témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Igen és ha már Gyik-be kerül a téma nekem meg vannak képeim az ajtót tartó 2 csapszeg cseréjéről, egybe lehetne venni a két témát. Ez engem is érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ez engem is érdekelne. Meg engem is érdekelne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ha megtudom oldani a csapszeg cserét a határolóba, akkor egybe fellteszem a kárpit leszedésével, illetvea kilncs rugójának javításával mag ha zotya átküldi a képeket, akkor azt is leírom holnap délután mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ha megtudom oldani a csapszeg cserét a határolóba, akkor egybe fellteszem a kárpit leszedésével, illetvea kilncs rugójának javításával Egy ajtóra vetítve ez fél óra,de még pihentem is közben! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Egy ajtóra vetítve ez fél óra,de még pihentem is közben! :lol: ??? a csapszegcserét kell már csak megcsinálni. a többit tegnap megcsináltam, a nagy kezem miatt kicsit szerintem nekem tovább tartott, meg nem vettem le a kulcsos zár rudazatát, így kicsit útban volt az a fém ház, de nemsokkal volt több félóránál. na meg először csináltam életemben. de vannak képek is, kb az volt a fele munkaidő ;) kárpitot szerintem 5percen alul szedem már le én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 ??? kárpitot szerintem 5percen alul szedem már le én is :) Ajtókárpit? Az nekem lemegy már 3 percen belül is! :( Node vsszatennííííí!!! ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Ajtókárpit? Az nekem lemegy már 3 percen belül is! :) Node vsszatennííííí!!! ;) :lol: :lol: :lol: hát szerintem nekem nem jön le 3 perc alatt. felmenni se kell több 5 percnél, már csak azért se, mert a kurbli rugóját hamar vissza lehet rakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 hát szerintem nekem nem jön le 3 perc alatt. felmenni se kell több 5 percnél, már csak azért se, mert a kurbli rugóját hamar vissza lehet rakni Neked igen! De nekem nem. Nincs kurblim! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Neked igen! De nekem nem. Nincs kurblim! :lol: gyanítottam, hogy itt lesz a különbözet oka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Vaki próbált már belülrôl kisebb horpadásokat kibütykölni? Nem kezdem tudni elviselni az autóm látványát a más autók által hagyott ajtónyomok végett.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Vaki próbált már belülrôl kisebb horpadásokat kibütykölni? Nem kezdem tudni elviselni az autóm látványát a más autók által hagyott ajtónyomok végett.... ;) http://totalcar.hu/magazin/technika/horpadasjav/ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 http://totalcar.hu/magazin/technika/horpadasjav/ ;) Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá... Ne hidjél el mindent az ottani "szakik"-nak! Ez a módszer működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Köszönöm ezt már olvastam. Ellenben az itteni "szakik" szerint nem lehet ezzel a módszerrel mert ugyis látszani fog és gittelni kell meg festeni meg blá blá... Lehet, de végülis ez a veszély fenáll a hagyomásos javítási modszereknél, tehát nincs mit veszítened. Amúgy ha hozzáférsz belülről, kárpit, vagy burkolat leszedésével akkor én megpróbálnán kinyomni/ütni a horpadást. Nekem a hátsó lámpa alatt volt egy ilyen, sikerült nagyjából kiszedni, igaz nekem nem látszott amúgy sem, csak a búra gumipereme nem feküdt fel a kasztnira és beázott. Kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 megpróbálnán kinyomni/ütni a horpadást. Csak semmmi agresszió ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts